malesefff canım ıstanbuldayım uzum sırkesı mı gıdıp alayımBak valla ben izmirdeyim yakindaysan bu aksam getiriym sana ic yarina tertemiz
Ayy bnmde kesinlikle akasyanaya bayılıyorum allahımmmm çok tatlı seker bnm dıyemedıklerımı dıyo resmenEn sevdigim iki youtuber seyredin kizlar
eve gıdınce adını yazayım kullandınız mı sızFitili kullanmaktan korkma kiz kucucuk bisey zaten bisey olmaz
allahm yar ve yardımcısı olsun ikisi de sag salım atlatsınlar bu zorlu surecı ınsallah evıne bebegını de getırmeyı nasıp etsın dualarım onunlagünaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
canim sana bisey sorucam simdi ben dun tatli istegiylr yanip tutusurken gittigim cafedd cheescake yefim icinde cig yumurta var sonrdn aklima gldi yani yiyip bitirmistimbisey olurmuki acaba kv mikrop varsa biride ayni binide ayni dedi amaBak valla ben izmirdeyim yakindaysan bu aksam getiriym sana ic yarina tertemiz
canım ben o an kim denk gelirse ona yazdırıyorum dün aile hekimime yazdırdım 9 kutu deil ben gecen aldıgımda 20 kutu bu seferde 30 kutu yazdırdım ve aldım ecza depolarına da soruldu yok elimizde demişler başka marka almak zorunda kaldım enox dieDoğum çantası genelde 30 haftadan sonra hazırlansın diyorlar ama riskli bir durumun yoksa çok da acele etmeye gerek yok canım.pompayı alan arkadaşlar var onlar daha bilgi sahibidir bu konuda cevap vereceklerdir. Ben ilk Doğumda avent göğüs Kalkanı aldım ama hiç kullanmadım duruyo öyle. Göğüs ucu çıkarıcıya gerek olacağını sanmıyorum zaten bebek emdikçe çıkıyor kendiliğinden. Ki benim göğüslerim küçüktür ne hamilelikte ne de emzirirken büyüdüler bende sorun olmadıysa kimsede olmaz
İğneyi doktorunuza mı yazdırıyorsunz ya da aile hekimine mi? Ben de oksapar 0,4 kullanıyorum. Eğer kontrolüme denk gelirse kendi doktoruma denk gelmezse de aile hekimine gidip yazdırıyorum raporlu ilaç olduğu için. Aklınızda olsun bir seferde 9 kutu yani 90 adete kadar yazdırabilirmişsiniz eczane verirmiş o kadarı. Amcamız eczacı o söylemişti bana çok yazdır evde dursun sürekli alma derdin olmaz diye. En son 6 kutu almıştım hala da 2 kutu var ondan hiç denk gelmedim ilacın bulunmadığına.
clexan olsa keşke orjinali clexan çünkü ama malesef oda yok piyasa da ben de enox aldım dün ilk kez vuruldum biraz fazla yandıMerhaba canım bende clexan 06 kullanıyordum bir aydır piyasada Yok maalesef ya enox yada olsalar veriyor eczaneler.clexan otomatik olunca kolay yapıyordum bu enox beni çok zorladı.
Yok kusum alma bi yerden sakin organik sirke filan da alma ev sirkesi lazim sirke anasiyla mayalanmis olmasi lazim sakin normal sirkelerden icip mideni agritma,sana bisey diyimmi beylikduzunde cocukluk arkadasim var yakindaysan hemem getirir sana sirke :) kiz o ne cekti enfeksiyondan rahim duvari inceldi bebeginin suyu bitti...ilk hamileliginde perisan oldu,simdi sirkeyle yasiyo :)malesefff canım ıstanbuldayım uzum sırkesı mı gıdıp alayım
3 kutu mu 3 kutu hala bitmedi mi ben günde 1 sefer vuruluyorum gecen aldıgımda 20 kutu almıstım henuz daha elımdekı bıtmedı bıle bayram tatılınde ıken bıtecek dıe erkenden yazdırdım nasılsa raporum var verılıyor dıeRabbim @Afifecan in yardimcisi olsun insallah.sag salim kavustursun bebisine. Canim bende duydum oyleymis.abim ilac sirketinde calistigi icin uyarmisti depolardada kalmadi diye.bende tedbir olsun diye 3 kutu almistim.hala sıkinti devam ediyormu bilmiyorum.insallah bittiginde sıkinti gecmis olur.
Arkadaşlar doktordan geliyoruz. Bebeğin kilo olarak biraz geride olduğunu söyledi. Suyunu falan kontrol etti olumsuz bir şey söylemedi. Ama bebeğin anne karnında ölmesi ile ilgili uyarı yaptı. Biraz korkuyorum başına gelen var mı? Ya da bilgisi olan var mı lütfen yardım edin
Aynen canım enox Benide yakıyor bide deriden tekrar kendin çekmek zorundasın acemi işi değil yani.inşallah tekrar bulabiliriz.clexan olsa keşke orjinali clexan çünkü ama malesef oda yok piyasa da ben de enox aldım dün ilk kez vuruldum biraz fazla yandı
bnde rüyamda eşimin telefonunu karıştırırken gördüm kndimi bilinç altı işte amannnnn hehehhaber aldıkça yazarım kuzum inşallah. evet daha 29+0 bugün ufak olduğu için küveze alırlar diye düşünüyorum canım
kız okadar çok konuşmuşuz ki şunları sabahın 4ünden sonra sapık sapık rüyalar gördüm kendimle. sbah işe gelmeden gusül aldım
çamaşır makinesi temizleyicisini yeni duydum canım bende alıyım bari ondan. bencede soğuklar bastırmadan ağırlaşmadan yap vakti ile. Bizde haftaya bugün gidip cicişler alıcaz inşallah Egoşaondan sonra başlarım bende yıkayıp paklamaya. ama oda almadık daha o gelince yıkarım
Icinde cig yumurta olmayabilir gerci hazir cheescakedir o...varsada artik sana gelen minicik bir parcanin zarari olmaz herhalde,insallah....ama bence cog yumurta yoktur icinde cok cabuk bozulur o yuzden kar marji dusuk olurcanim sana bisey sorucam simdi ben dun tatli istegiylr yanip tutusurken gittigim cafedd cheescake yefim icinde cig yumurta var sonrdn aklima gldi yani yiyip bitirmistimbisey olurmuki acaba kv mikrop varsa biride ayni binide ayni dedi ama
yooo hayır deriden kendin çekmiyorsun eşimde vururken bu atmıo dedi kolumdan çıkarttı bnde atar o dedim aldım elinden sıkıca bastırdım attı snde sıkı bastır atıoAynen canım enox Benide yakıyor bide deriden tekrar kendin çekmek zorundasın acemi işi değil yani.inşallah tekrar bulabiliriz.
ayyy oylrmi kuzumm sonra internetten yapilisina baktim firinda biraz pisiriliyormhs falan ama kv oyle diyince bi tatmin olmadim insaalalh bi sikinti olmazIcinde cig yumurta olmayabilir gerci hazir cheescakedir o...varsada artik sana gelen minicik bir parcanin zarari olmaz herhalde,insallah....ama bence cog yumurta yoktur icinde cok cabuk bozulur o yuzden kar marji dusuk olur
Valla o kadarken cikardilar ama annesi israr etmedi hatta kalsin ben bakamam diye agliyodu,annesi bakti bebege eve getirdiklerinde 2 ay kucagina alamadi korkudan...2 ay hic uyumadan perisan vaziyette baktilar bebege cok zordu ya....tabi biz hic gormedik misafir yasakti sadece telefonda konusuyoduk.3 gun arayla dogum yaptik ilk 6 ay benim kizin kardesi gibi duruyodu yaninda minicikti ama simdi gorsen ablasi gibi duruyo daha iri daha uzun boylu masallah
Kız seninki masummuş, ben yine kalktım banyo yaptımbnde rüyamda eşimin telefonunu karıştırırken gördüm kndimi bilinç altı işte amannnnn heheh
ayy dikkat et canım Allah korusun. aynısı bana oluyodu böyle gözlerim kararıyodu sonra heryer bembeyaz gözüküyodu, boynumdan gözlerime doğru bi uyuşma geliyodu kulaklarım uğuldadığında bayılıyodum. otobüste evde farketmiyo. hatta bikaç kere dşüp bayılmışım bikeresinde dudağım patlamış onun acısına ayılmıştım ben tansiyon sanıyodum. acaba şekerdenmiydi o yaKızlar az önce içim geçti, ter bastı aniden gözüm de kararmaya başladı. Aha dedim şekerim düşüyor (önceden çok yaşadığım için biliyorum bu hissi) gittim hemen ballı tahıllı mısır gevreği attım ağzıma yaklaşık bir avuç. Ve düştü mü gerçekten yoksa başka bir şey mi diye emin olmak için şekerimi ölçtüm. Şok oldum, şekerim 45e düşmüş. Hemen elime ne geçtiyse yiyiverdim. Şimdi biraz daha iyiyim elhamdulillah. Farketmesem az daha gidiyormuşum... Allah korusun ya. Daha kahvaltımın üstünden 3 saat geçmişti halbuki, uzun bir süre bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?