2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar doktordan geliyoruz. Bebeğin kilo olarak biraz geride olduğunu söyledi. Suyunu falan kontrol etti olumsuz bir şey söylemedi. Ama bebeğin anne karnında ölmesi ile ilgili uyarı yaptı. Biraz korkuyorum başına gelen var mı? Ya da bilgisi olan var mı lütfen yardım edin

allahm yar ve yardımcısı olsun ikisi de sag salım atlatsınlar bu zorlu surecı ınsallah evıne bebegını de getırmeyı nasıp etsın dualarım onunla

Bak valla ben izmirdeyim yakindaysan bu aksam getiriym sana ic yarina tertemiz
canim sana bisey sorucam simdi ben dun tatli istegiylr yanip tutusurken gittigim cafedd cheescake yefim icinde cig yumurta var sonrdn aklima gldi yani yiyip bitirmistimbisey olurmuki acaba kv mikrop varsa biride ayni binide ayni dedi ama

canım ben o an kim denk gelirse ona yazdırıyorum dün aile hekimime yazdırdım 9 kutu deil ben gecen aldıgımda 20 kutu bu seferde 30 kutu yazdırdım ve aldım ecza depolarına da soruldu yok elimizde demişler başka marka almak zorunda kaldım enox die

Merhaba canım bende clexan 06 kullanıyordum bir aydır piyasada Yok maalesef ya enox yada olsalar veriyor eczaneler.clexan otomatik olunca kolay yapıyordum bu enox beni çok zorladı.
clexan olsa keşke orjinali clexan çünkü ama malesef oda yok piyasa da ben de enox aldım dün ilk kez vuruldum biraz fazla yandı

malesefff canım ıstanbuldayım uzum sırkesı mı gıdıp alayım
Yok kusum alma bi yerden sakin organik sirke filan da alma ev sirkesi lazim sirke anasiyla mayalanmis olmasi lazim sakin normal sirkelerden icip mideni agritma,sana bisey diyimmi beylikduzunde cocukluk arkadasim var yakindaysan hemem getirir sana sirke :) kiz o ne cekti enfeksiyondan rahim duvari inceldi bebeginin suyu bitti...ilk hamileliginde perisan oldu,simdi sirkeyle yasiyo :)
Biz fermentemutfagimdan aliyoruz kusum ordan bi bak detayli nasil mayalandigi filanda yaziyo belki kendin mayalarsin belki yapan birini bulursun en olmadi bayramdan sonra ordan alirsin 1 sise zaten 20 lira bisey

3 kutu mu 3 kutu hala bitmedi mi ben günde 1 sefer vuruluyorum gecen aldıgımda 20 kutu almıstım henuz daha elımdekı bıtmedı bıle bayram tatılınde ıken bıtecek dıe erkenden yazdırdım nasılsa raporum var verılıyor dıe

O nasıl bir uyarıdır ya, tövbe Yarabbim.
Bebek geriden gelebilir, benim başıma gelmedi ama kendi çevremde de duydum kilo olarak geriden gelip sağlıkla dünyaya gelen. Sen onu dert etme kendine. Doktorunun uyarılarını, dikkat et dediklerini dinle tabi. Ama aklına köyü düşünceler sokma.

bnde rüyamda eşimin telefonunu karıştırırken gördüm kndimi bilinç altı işte amannnnn heheh

canim sana bisey sorucam simdi ben dun tatli istegiylr yanip tutusurken gittigim cafedd cheescake yefim icinde cig yumurta var sonrdn aklima gldi yani yiyip bitirmistimbisey olurmuki acaba kv mikrop varsa biride ayni binide ayni dedi ama
Icinde cig yumurta olmayabilir gerci hazir cheescakedir o...varsada artik sana gelen minicik bir parcanin zarari olmaz herhalde,insallah....ama bence cog yumurta yoktur icinde cok cabuk bozulur o yuzden kar marji dusuk olur

Kızlar az önce içim geçti, ter bastı aniden gözüm de kararmaya başladı. Aha dedim şekerim düşüyor (önceden çok yaşadığım için biliyorum bu hissi) gittim hemen ballı tahıllı mısır gevreği attım ağzıma yaklaşık bir avuç. Ve düştü mü gerçekten yoksa başka bir şey mi diye emin olmak için şekerimi ölçtüm. Şok oldum, şekerim 45e düşmüş. Hemen elime ne geçtiyse yiyiverdim. Şimdi biraz daha iyiyim elhamdulillah. Farketmesem az daha gidiyormuşum... Allah korusun ya. Daha kahvaltımın üstünden 3 saat geçmişti halbuki, uzun bir süre bile değil.

Aynen canım enox Benide yakıyor bide deriden tekrar kendin çekmek zorundasın acemi işi değil yani.inşallah tekrar bulabiliriz.
yooo hayır deriden kendin çekmiyorsun eşimde vururken bu atmıo dedi kolumdan çıkarttı bnde atar o dedim aldım elinden sıkıca bastırdım attı snde sıkı bastır atıo

Icinde cig yumurta olmayabilir gerci hazir cheescakedir o...varsada artik sana gelen minicik bir parcanin zarari olmaz herhalde,insallah....ama bence cog yumurta yoktur icinde cok cabuk bozulur o yuzden kar marji dusuk olur
ayyy oylrmi kuzumm sonra internetten yapilisina baktim firinda biraz pisiriliyormhs falan ama kv oyle diyince bi tatmin olmadim insaalalh bi sikinti olmaz

Maşallah subhanallah miniğe.
Prematüreler öyle güçlü oluyorlar ki maşallah hayat mücadelesi vermeye çok erken başlıyorlar gerçekten insan inanamıyor yaşanan mucizeye.

bnde rüyamda eşimin telefonunu karıştırırken gördüm kndimi bilinç altı işte amannnnn heheh
Kız seninki masummuş, ben yine kalktım banyo yaptım
ayy dikkat et canım Allah korusun. aynısı bana oluyodu böyle gözlerim kararıyodu sonra heryer bembeyaz gözüküyodu, boynumdan gözlerime doğru bi uyuşma geliyodu kulaklarım uğuldadığında bayılıyodum. otobüste evde farketmiyo. hatta bikaç kere dşüp bayılmışım bikeresinde dudağım patlamış onun acısına ayılmıştım ben tansiyon sanıyodum. acaba şekerdenmiydi o ya ozamanlar çok daha fazla oluyodu artık baya azaldı çok nadir oluyo.
dikkat et kendine ben olsam tansiyon sanırdım sanırım. doktorada gitmiştim bişey yapmamışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…