- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Bizde kocaman sise vardi ondan dedim...yoksa farketmez arkadasimin anneside evde yapiyomus bayramdan sonra gondeririz dedi 2 3 hafta bol bol kullanacaklar 1.5luk iki sise anca yeter iste araya bayram girmeseydi...Aktarlarda da satılıyor canım illa ordan alması şart değil aktardaki de işini görür. Ben gecen alisveris yaptim fermente mutfagimdan stokta kalmamisti kantaron yagi. Aktara sordum ordan alıcam.
Zaten dogum icin fiyat alirken kadin resmen sunum yapiyor hayran kaldim muthis bir satişci,pirimle calisan bir pazarlamaci olsa manyak paralar kazanir...cekim istemiyorum duz dogum fiyati alcam diyorum fotograf albumlerini cikarip ama o zaman boyle muhtesem anilariniz olmayacak falan diyo...bende onu anlamıyorum yani hamilelikten önce gitmeye başladım hamilelikte gitmeye devam ediyorum doktorumdan memnunum orda doğuracağım belli bişey işte hamilelerine eğitim bile vermiyorlar ücretsiz bu düşünce beni rahatsız ediyor ticarethane mantığı hastaya değer verme yok sadece önemli olan para..
Ben olsam kesinlikle bu öneriyi göz önünde bulundururdum. Bazı insanların az az geliyor anlamıyorlarmis bile ona da dikkat etmek lazım, gerci son ay kontrol sıklaşıyor doktor bakar
Kizlar alintılayamadim net yogun bakimda cekmiyor cok korayda izin vermiyor pek gerci cizgi film izlicem diye hepinize tesekkur ediyoruz simdilik daha iyiyiz muzurluklara basladik
Aynen canım kaderleri güzel olsun inşallah
Sende hamilesin canım kilo almak kadar doğal bişey yok bu dönemde:) Zaten cocuklar doğunca öyle bi temponun içine gircez ki su içmeye hatta çişe gitmeye vaktimiz olmayacak fazlasıyla verceksin o kiloları :)
Ya doğum tarihide biliyosun hep terazi olsun istiyordum ama 37+4 felan denk geliyor vicdan yapıyorum birazdurduğu hergün kar diyorlar ya o biraz geri adım attırıyor bana aman diyorum yırtık arsız olsun daha iyi benim gibi ezik işten atılan bastırılan bir yengeç olmasın yıksın ortalığı
tam bayram ustude nerden bulurumki kantoron yagini bi bakmak lazim surdan bi ciksakBiz konustukKozmogirl17 le gecen ay arkadasimin kizi yandi fotoglarini gonderdim daha 1 ayi dolmadi bile ama iyilesti hafif pembelik kaldi annesi resmen kantaronla yikiyo cocugu her gun.pisik icin almistik fermentemutgaimdan almistik koca sise hic bitmez diyoduk ama iyiki almisiz valla...kozmogirlede gondrcektim byrama geldi butun kargolar iptal...
Evet ya hatta özellikle de calisanlarin son haftalarda belki de ped giyip gezmesi lazım zaten çişimiz de kaçıyor
Kiz burca gore sekillenmez insan. Yasantiya gore sekillenir. Ben teraziyim hicbir zaman hakkimi yedirmem. Ama baska terazi olan arkadasim tam tersi sakin ezilse de susan biri. Burclara cok takilma insan kucukken nasil yetistiriliyosa oyle gidiyor. Ozguveni yuksek kendini ifade yetenegi guclu bi sekilde yetistirirsen hangi burc olursa olsun boyun egmez. Oyuzden burca gune hic takilma dogru zamanda gelsin yeter
aloe vera bitkiniz varsa onun içindeki jelde yanıklar iyi gelir. Bitkinin yoksa LR nin acil durum spreyi de iyi gelir diye düşünüyorumtam bayram ustude nerden bulurumki kantoron yagini bi bakmak lazim surdan bi ciksak
Kv var ondan alim barialoe vera bitkiniz varsa onun içindeki jelde yanıklar iyi gelir. Bitkinin yoksa LR nin acil durum spreyi de iyi gelir diye düşünüyorum
Aynen ben de ona pek inanmıyorum mesela ben kime akrep Burcu olduğumu söylesem şaşırıyor. Akrepler kindar olurmuş işte ne bileyim başkalarına zarar verirmiş güya filan. Benim şimdiye kadar tanıdığım tüm akrepler hep çok merhametli çok yardimsever insanlar. Kendimden baska kimseye de zararım olmamıştır. Elbette her insan gibi damarima basılsa ben de dişli olurum ama durup dururken de kimseyle dalasmambence biz çok yanlış taninmisiz görün bakın burada bebekleri akrep burcu olanlar da ne dediğimi anlayacaklar. Gayet uyumlu ılımlı çocuklar olacak hepsi
Ben ikisinde de aynı durumu yaşadım. Allahtan evde yakalandım. İlki sızıntı şeklinde gelip sonra arttı, ikincide balon patladı sandım içimde. Depend yetmez o durumda :)ben su gelmeden önce sanki içerden tık diye bir ses duydum kesenin açıldığını hissettim yatakta yatıyordum hemen eşimden bez istedim öyle ayağa kalktım. sonra tuvalete gidince orada yoğun şekilde geldi. hiç bir yer batmadı böylece
Aktarlarda satılıyor canım. 250 ml 30-45 lira arası değişiyor. Guvendigin bi aktardan alıp kullantam bayram ustude nerden bulurumki kantoron yagini bi bakmak lazim surdan bi ciksak
Evet canım ama girmemiş daha en son habere göre.aydingelini bugun doguma goren arkadas afifemi yoksa allah korusun merak ettim gecmosede donup okuyamadim
Bedene göre. Üzerinde ölçü yazıyordu diye hatırlıyorum.Kızlar bu dependlerden orta boy mu yoksa buyuk boy mu almak lazım. Kiloya gore mi farkediyo kac kiloya hangi boy almak gerek
Internetten bakiyorum şimdi ama herhangi bi olcu açıklama yazmamışlar görerek alıyım en iyisi üzerindeki yazıları okurumEvet canım ama girmemiş daha en son habere göre.
Bedene göre. Üzerinde ölçü yazıyordu diye hatırlıyorum.
Cok mu su geliyo? Miktar olarak ne kadar gelir ki??
Internetten bakiyorum şimdi ama herhangi bi olcu açıklama yazmamışlar görerek alıyım en iyisi üzerindeki yazıları okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?