2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aktarlarda da satılıyor canım illa ordan alması şart değil aktardaki de işini görür. Ben gecen alisveris yaptim fermente mutfagimdan stokta kalmamisti kantaron yagi. Aktara sordum ordan alıcam.
Bizde kocaman sise vardi ondan dedim...yoksa farketmez arkadasimin anneside evde yapiyomus bayramdan sonra gondeririz dedi 2 3 hafta bol bol kullanacaklar 1.5luk iki sise anca yeter iste araya bayram girmeseydi...

Abooo mesajımda uslup sorunu varmış da dünden beri hesabıma giremedim yasak koymuşlar. Kız ne dedim ben kötü bisi de demedim küfür de etmedim çok merak ediyorum hangi mesajım üslup sorunu oluşturmuş acep . Nasıl sinirlendim anlatamam .

Zaten dogum icin fiyat alirken kadin resmen sunum yapiyor hayran kaldim muthis bir satişci,pirimle calisan bir pazarlamaci olsa manyak paralar kazanir...cekim istemiyorum duz dogum fiyati alcam diyorum fotograf albumlerini cikarip ama o zaman boyle muhtesem anilariniz olmayacak falan diyo...
Sadece doguma hazirliksa 300 tl anlamsiz bir para,halk egitim hem doguma hazirlik hem bebek bakimi kursu veriyo ki bebegin tirnaklarini nasil keseceklerine kadar gostermisler..

Ben olsam kesinlikle bu öneriyi göz önünde bulundururdum. Bazı insanların az az geliyor anlamıyorlarmis bile ona da dikkat etmek lazım, gerci son ay kontrol sıklaşıyor doktor bakar

Evet şüphe varsa amnisure ped alarak kontrol etmekte fayda var canım. Sık bile olsa yine 2haftayi 1 haftayı buluyor Allah korusun herşey olabilir o surede.. bir de şunu soyleyeyim, hani şuan karnımız baya sert ya su gelince karnimiz yumuşuyor yani eğer sizinti şeklinde su gelip de karın yumuşarsa tehlike olabilir demektir...

Kiz burca gore sekillenmez insan. Yasantiya gore sekillenir. Ben teraziyim hicbir zaman hakkimi yedirmem. Ama baska terazi olan arkadasim tam tersi sakin ezilse de susan biri. Burclara cok takilma insan kucukken nasil yetistiriliyosa oyle gidiyor. Ozguveni yuksek kendini ifade etme yetenegi guclu olacak bi sekilde yetistirirsen hangi burc olursa olsun boyun egmez. Oyuzden burca gune hic takilma dogru zamanda gelsin yeter

tam bayram ustude nerden bulurumki kantoron yagini bi bakmak lazim surdan bi ciksak

Aynen ben de ona pek inanmıyorum mesela ben kime akrep Burcu olduğumu söylesem şaşırıyor. Akrepler kindar olurmuş işte ne bileyim başkalarına zarar verirmiş güya filan. Benim şimdiye kadar tanıdığım tüm akrepler hep çok merhametli çok yardimsever insanlar. Kendimden baska kimseye de zararım olmamıştır. Elbette her insan gibi damarima basılsa ben de dişli olurum ama durup dururken de kimseyle dalasmam bence biz çok yanlış taninmisiz görün bakın burada bebekleri akrep burcu olanlar da ne dediğimi anlayacaklar. Gayet uyumlu ılımlı çocuklar olacak hepsi

Katiliyorum. Burclarin illaki insan ustunde etkisi vardir yada genel anlamda bazi ozellikler tasiyabilirler. Ama karakter yetistirilme ile alakali bisey. Kendi adima ben cocukken cok dayak yerdim asla ezilmezdim. Illa bi taraf ezilcekse de ezen ben olurdum. Cok disipline gittim cok dayak yedim valla oyle boyle degil. Suan olsa yine aynisini yaparim asla hakkimi yedirmem baskasinin hakkini da yememeye calisirim. Karakterle alakali gercekten burclar cok az etkili

Ben ikisinde de aynı durumu yaşadım. Allahtan evde yakalandım. İlki sızıntı şeklinde gelip sonra arttı, ikincide balon patladı sandım içimde. Depend yetmez o durumda :)

Cok mu su geliyo? Miktar olarak ne kadar gelir ki??

Canım Salih 6 hafta boyunca doğum kanalını kapattığı için benim oyle fosur fosur gelmedi. Hatta doğum için gittiğimde önce ultrasonla baktı doktor ve suyun geldigine emin misin suyun var gorunuyor dedi sancı çekerken devamlı su geliyordu işte...

Internetten bakiyorum şimdi ama herhangi bi olcu açıklama yazmamışlar görerek alıyım en iyisi üzerindeki yazıları okurum

Canım zaten bel kısmı lastikli gibi oluyor. Mesela ben doğumdan çıktığımda 60 kiloydum hatta doğumdan hemen sonra 42 beden pantolon giymiştim onu da hatirliyorum ve orta boy bez gayet rahat olmuştu lastikli olduğu için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…