- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Ahh canım cok cok geçmiş olsun ikinizede Allahım beterinden korusun. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benzeri başıma geldi. Ve yegenimde yandı kucukken 1 yaşındaydı. Bi süre sardılar yanık yerlerini sonra hep krem sürdüler ne yarası kaldı ne izi. Ama tabi o korku insandan hiç gitmiyor kabus gibi demiCok uzgunum cok hep benim sucum masanin kenarina kotmustum bardagimi ve yaninda yengesi oturuyordu 1 dk ligina masadan ayrilmamla oldum geri gelirken gordum hamlesi ni bagirdim ama yetisemesim yuzunden asagi gogsu hep yandi soguk su vardi sofrada buzdalabindan yeni cikmis onu doktum yuzunden asgi sinra banyoya soktum soguk suyla yikadim yogurt boca ettim vucuduna arko krem sursum ne yaptigimj bende bilmiyorum babasi aldi hemen hqstaneye getir di yuzunun kizarikligi gecti sukurler olsunki ama vucudunda derin yerler vr onlar icin yatirsilar yogun bakima ben cok siktim kendimi aglayamadim cunku beni gorsukce daha cok agliyordu simdi uyudu gogsumde de rahat rhat agliyorum cok kotu bisey kizlae allah kimseye yasatmasin cocugunun caniyla kimseyi sinamasin o nun feryatlari hala kulagimda korktuda yavrum buyuk ihtimal yarin cikaricaklar ama bu korku bana fazlasiyla yetti ayakta zor duruyorum yanimizada kimseyi almiyorlar herkesi gonderdim eve ama bide bana sorun neler cekiyorum icimde ne firtinalar kopuyor
kizlar gittim doktora su gelisine bakti suyu var duruyor ama bide ebe baksin dedi alttan muayene etti ebe sadece akintin var dedi fitil istersen yazim dedi bende yazdirmadim kendi doktorum olmayinca bide bebegim 31 haftalik cikti ben soookk tabii yablis olctu diye dusunuyroum 1639 gram 39 cm cikti cunku :)
evet canim icim rahatladi valla yaa tosuncukmu artik aanlismi olculdu bilemedim vallaMaşallah tosuncuğa:)))))
İçin rahat etmiştir canım gittiğin iyi olmuş rahat uyursun en azından.
Benim tanidigim akreplerde hep cok fedakar merhametli duygusal insanlar.ayrica cok neseliler yanlarinda hic sıkilmazsin.bende bir yay olarak oyle pozitif insamlari cok seviyorum.insallah evladimda akrep olur ama tam gecis zamani doguyor.akrepmi olur yaymi artik nasip :)Aynen ben de ona pek inanmıyorum mesela ben kime akrep Burcu olduğumu söylesem şaşırıyor. Akrepler kindar olurmuş işte ne bileyim başkalarına zarar verirmiş güya filan. Benim şimdiye kadar tanıdığım tüm akrepler hep çok merhametli çok yardimsever insanlar. Kendimden baska kimseye de zararım olmamıştır. Elbette her insan gibi damarima basılsa ben de dişli olurum ama durup dururken de kimseyle dalasmambence biz çok yanlış taninmisiz görün bakın burada bebekleri akrep burcu olanlar da ne dediğimi anlayacaklar. Gayet uyumlu ılımlı çocuklar olacak hepsi
evet canim icim rahatladi valla yaa tosuncukmu artik aanlismi olculdu bilemedim valla
sagol canim insaallah tosuncuk dogar :)Ultrason farkı olabilir belki canım.
Olsun sen iyi bakmışsın evladına maşallah annesi :))
Şakası bi yana gerek yok kuzum okadar burçlara takılmaya. Ben teraziyim mesela kendimi seviyorum abşam akrep kendini seviyo.Aynen canım kaderleri güzel olsun inşallah
Sende hamilesin canım kilo almak kadar doğal bişey yok bu dönemde:) Zaten cocuklar doğunca öyle bi temponun içine gircez ki su içmeye hatta çişe gitmeye vaktimiz olmayacak fazlasıyla verceksin o kiloları :)
Ya doğum tarihide biliyosun hep terazi olsun istiyordum ama 37+4 felan denk geliyor vicdan yapıyorum birazdurduğu hergün kar diyorlar ya o biraz geri adım attırıyor bana aman diyorum yırtık arsız olsun daha iyi benim gibi ezik işten atılan bastırılan bir yengeç olmasın yıksın ortalığı
Oluyo arada öyle canım sinirlenme boşuna :))Abooo mesajımda uslup sorunu varmış da dünden beri hesabıma giremedim yasak koymuşlar. Kız ne dedim ben kötü bisi de demedim küfür de etmedim çok merak ediyorum hangi mesajım üslup sorunu oluşturmuş acep . Nasıl sinirlendim anlatamam .
Hayırlı evlat olsunlar önce de sonra ne oluyosa olsunlar :))Aynen ben de ona pek inanmıyorum mesela ben kime akrep Burcu olduğumu söylesem şaşırıyor. Akrepler kindar olurmuş işte ne bileyim başkalarına zarar verirmiş güya filan. Benim şimdiye kadar tanıdığım tüm akrepler hep çok merhametli çok yardimsever insanlar. Kendimden baska kimseye de zararım olmamıştır. Elbette her insan gibi damarima basılsa ben de dişli olurum ama durup dururken de kimseyle dalasmambence biz çok yanlış taninmisiz görün bakın burada bebekleri akrep burcu olanlar da ne dediğimi anlayacaklar. Gayet uyumlu ılımlı çocuklar olacak hepsi
Evet kuzum afifeydi ama en son 6ya kadr doğuma girmemişti. Yazdım okudu ama cevap vermedi. Ne yaptı ne etti bilmiyorm gece müsait olursa yazar sanırım. Doğuma girmedi ama açılması vardı. Sancılanıyorum dedi en son ama inşallah dayanır biraz daha kuzusu..aydingelini bugun doguma goren arkadas afifemi yoksa allah korusun merak ettim gecmosede donup okuyamadim
Cok uzgunum cok hep benim sucum masanin kenarina kotmustum bardagimi ve yaninda yengesi oturuyordu 1 dk ligina masadan ayrilmamla oldum geri gelirken gordum hamlesi ni bagirdim ama yetisemesim yuzunden asagi gogsu hep yandi soguk su vardi sofrada buzdalabindan yeni cikmis onu doktum yuzunden asgi sinra banyoya soktum soguk suyla yikadim yogurt boca ettim vucuduna arko krem sursum ne yaptigimj bende bilmiyorum babasi aldi hemen hqstaneye getir di yuzunun kizarikligi gecti sukurler olsunki ama vucudunda derin yerler vr onlar icin yatirsilar yogun bakima ben cok siktim kendimi aglayamadim cunku beni gorsukce daha cok agliyordu simdi uyudu gogsumde de rahat rhat agliyorum cok kotu bisey kizlae allah kimseye yasatmasin cocugunun caniyla kimseyi sinamasin o nun feryatlari hala kulagimda korktuda yavrum buyuk ihtimal yarin cikaricaklar ama bu korku bana fazlasiyla yetti ayakta zor duruyorum yanimizada kimseyi almiyorlar herkesi gonderdim eve ama bide bana sorun neler cekiyorum icimde ne firtinalar kopuyor
Kac haftalikti canim bebegi? İnsallah saglicakla kavusurlar annesiyle yavrusu rabbim yardimcisi olsunAMİN KIZLAR İNŞALLAH SAĞ SALİM ALIR KUCAĞINA
Yazmissin kac haftalik oldugunu simdi gördüm benimlede arasinda bisey yokmus Allah yardimcisi olsun insallah.haber aldıkça yazarım kuzum inşallah. evet daha 29+0 bugün ufak olduğu için küveze alırlar diye düşünüyorum canım
kız okadar çok konuşmuşuz ki şunları sabahın 4ünden sonra sapık sapık rüyalar gördüm kendimle. sbah işe gelmeden gusül aldım
çamaşır makinesi temizleyicisini yeni duydum canım bende alıyım bari ondan. bencede soğuklar bastırmadan ağırlaşmadan yap vakti ile. Bizde haftaya bugün gidip cicişler alıcaz inşallah Egoşaondan sonra başlarım bende yıkayıp paklamaya. ama oda almadık daha o gelince yıkarım
Aa iyi aklima geldi valla bende roll on siparisi vericektim sirkede soyleim bari. Elma sirkesimiyidi canimKiizzz biz aylardir sirke muhabbeti yapiyoruz sen nasil bilmezsinben fermentemutfagimin sirkesini anlata anlata ove ove bitiremedim artik reklam bedeli olarak 1 kasa sirke bekliyorum kendilerinden
Her gun 1 tatli kasigi sirke iciyorum ne enfeksiyon ne grip ne baska hastalik,kiza da iciriyorum ki dusun krese gittigi halde burnu bile akmiyoayyy canim sirkem
Evet canım ama girmemiş daha en son habere göre.
Bedene göre. Üzerinde ölçü yazıyordu diye hatırlıyorum.
Şakası bi yana gerek yok kuzum okadar burçlara takılmaya. Ben teraziyim mesela kendimi seviyorum abşam akrep kendini seviyo.Emira SY in dediği gibi uyumlularıda var fenalarıda. Mesela ben hep yırtık gezmem abşam gibi, ablam saman alevi gibi parlar söner. Ben kolay parlamam parlayıncada sönmem.. kin gütmem ama sinirim kinden beterdir. Ablamsa çok kin tutar vs.. valla ezik karakter her zaman ezdirir kendini. Mesela bende önceden çok ezdirirdim kendimi çünkü hep ablam savunurdu hakkımı bana fırsat kalmazdı. Ablam evlendi ben kendimi ablama bile ezdirmemeye başladım kendimi buldum :)) sağlıkla doğsunlarda ne zaman doğarlarsa doğsunlar
Oluyo arada öyle canım sinirlenme boşuna :))
Hayırlı evlat olsunlar önce de sonra ne oluyosa olsunlar :))
Evet kuzum afifeydi ama en son 6ya kadr doğuma girmemişti. Yazdım okudu ama cevap vermedi. Ne yaptı ne etti bilmiyorm gece müsait olursa yazar sanırım. Doğuma girmedi ama açılması vardı. Sancılanıyorum dedi en son ama inşallah dayanır biraz daha kuzusu..
Aktarlarda satılıyor canım. 250 ml 30-45 lira arası değişiyor. Guvendigin bi aktardan alıp kullan
Ahh canım cok cok geçmiş olsun ikinizede Allahım beterinden korusun. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benzeri başıma geldi. Ve yegenimde yandı kucukken 1 yaşındaydı. Bi süre sardılar yanık yerlerini sonra hep krem sürdüler ne yarası kaldı ne izi. Ama tabi o korku insandan hiç gitmiyor kabus gibi demiAllahım korusun hepsini. Ne desem nasıl teselli etsem boş. Kendini sıkma gerekirse ağla. Tuzlu ayran iç tansiyonun düşmüştür korkudan, hemde rahatlarsın dua oku bol bol ya şafi çek, bizlerde çekeriz dua ederiz merak etme...
Sagolun kizlar en azindan hastanede sabaha kadar agrisiz sizizis gecirdik ilk geceyi bundan sonrasini atlatcaz inşallah cikinca bakicam kantoron yagonadaÇok geçmiş olsun CanIM allah şifa versin geçer inşallah iz falan kalmaz
Her yer kapali bende bilmiyorum,bizde cok var arkadasin annesi yapiyo onu gondericem ama yine kargo icin bayrami bekliyceztam bayram ustude nerden bulurumki kantoron yagini bi bakmak lazim surdan bi ciksak
Evet elma sirkesiAa iyi aklima geldi valla bende roll on siparisi vericektim sirkede soyleim bari. Elma sirkesimiyidi canim
Zor olmus ya,buzluga ben borek pogaca kekleri dilimleyip atiyorum pismis halde. biri gelince 2 dk firinda isitiyorum yeni pismis gibi oluyo.hatta sarmalari bile 5 li 5li paketleyip atiyorum biri gelince cay demlenene kadar hepsi isinip hazir oluyo...günaydın kızlaar nasılsınız?
benim bugün resmen kanım çekilmiş gibi gram iş yapasım yok işe bile zor geldim..
dünde eşimin uzaktan gelen kuzenleri çat kapı (!) bana çaya gelmek istediler. kv aradı. bende kabl etmedim çayın yanına bişey konmadan olmaz sene de1 kere geliyolar ondada öyle kuru kuru ağırlayamam yarın gelin dedim. ay benm aslan bi kükredi ( Eş kişisi) çat kapı gelseler nolurmuş kapıdan mı kovarmışım. sade çay içseler nolurmuş onlar öyle insanlar değillermiş bilmem ne. ya diyorum yılda gerçekten 1 kere geliyolar ondada böyle olmaz ayıp. senin yaptığın ayıp diye yedi beni. eeeh kendin bilirsin senin akrabaların sonra yağmur yapmıyo etmiyo dediklerinde kendin cevapla insan gibi doğru düzgün bişey söylüyorum sana dedim.
aradım kv çıkın gelin dedim ki daha sofradayız yani. anaaam bekle ki gelsinler.. 9buçuk oldu benm uykum geldi ki zaten çok yorgundum eşimede gelir gelmez demiştim. öyle böyle atlattık geceyi.
bugünde kırgınlık üstümde
bi ara o taktiklerim vardı bende yapıyodum canım ama bu aralar elimi sürmedim öyle şeylere zaten uzun zamandırda kimse gelmiyo ya, hiç öyle bişey yapıp atmamıştım dolaba. zaten şu bikaç gündür hiç halim yok nedenseZor olmus ya,buzluga ben borek pogaca kekleri dilimleyip atiyorum pismis halde. biri gelince 2 dk firinda isitiyorum yeni pismis gibi oluyo.hatta sarmalari bile 5 li 5li paketleyip atiyorum biri gelince cay demlenene kadar hepsi isinip hazir oluyo...
Bebek olunca cat kapi gelen daha cok olcak o yuzden soyluyorum aklinda olsun kusum.
Aynen canım her ailede mutlaka diğer kardeşlerini savunan bi kardeş oluyor :) ablam boğa, ben yengeç kardeşim yay, bi olay olduğu zaman kardeşim herkesin ağzının payını verirdi o geldi aklımaŞakası bi yana gerek yok kuzum okadar burçlara takılmaya. Ben teraziyim mesela kendimi seviyorum abşam akrep kendini seviyo.Emira SY in dediği gibi uyumlularıda var fenalarıda. Mesela ben hep yırtık gezmem abşam gibi, ablam saman alevi gibi parlar söner. Ben kolay parlamam parlayıncada sönmem.. kin gütmem ama sinirim kinden beterdir. Ablamsa çok kin tutar vs.. valla ezik karakter her zaman ezdirir kendini. Mesela bende önceden çok ezdirirdim kendimi çünkü hep ablam savunurdu hakkımı bana fırsat kalmazdı. Ablam evlendi ben kendimi ablama bile ezdirmemeye başladım kendimi buldum :)) sağlıkla doğsunlarda ne zaman doğarlarsa doğsunlar
Oluyo arada öyle canım sinirlenme boşuna :))
Hayırlı evlat olsunlar önce de sonra ne oluyosa olsunlar :))
Evet kuzum afifeydi ama en son 6ya kadr doğuma girmemişti. Yazdım okudu ama cevap vermedi. Ne yaptı ne etti bilmiyorm gece müsait olursa yazar sanırım. Doğuma girmedi ama açılması vardı. Sancılanıyorum dedi en son ama inşallah dayanır biraz daha kuzusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?