2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ahh canım cok cok geçmiş olsun ikinizede Allahım beterinden korusun. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benzeri başıma geldi. Ve yegenimde yandı kucukken 1 yaşındaydı. Bi süre sardılar yanık yerlerini sonra hep krem sürdüler ne yarası kaldı ne izi. Ama tabi o korku insandan hiç gitmiyor kabus gibi demi Allahım korusun hepsini. Ne desem nasıl teselli etsem boş. Kendini sıkma gerekirse ağla. Tuzlu ayran iç tansiyonun düşmüştür korkudan, hemde rahatlarsın dua oku bol bol ya şafi çek, bizlerde çekeriz dua ederiz merak etme...

kizlar gittim doktora su gelisine bakti suyu var duruyor ama bide ebe baksin dedi alttan muayene etti ebe sadece akintin var dedi fitil istersen yazim dedi bende yazdirmadim kendi doktorum olmayinca bide bebegim 31 haftalik cikti ben soookk tabii yablis olctu diye dusunuyroum 1639 gram 39 cm cikti cunku :)

Maşallah tosuncuğa:)))))
İçin rahat etmiştir canım gittiğin iyi olmuş rahat uyursun en azından.

Benim tanidigim akreplerde hep cok fedakar merhametli duygusal insanlar.ayrica cok neseliler yanlarinda hic sıkilmazsin.bende bir yay olarak oyle pozitif insamlari cok seviyorum.insallah evladimda akrep olur ama tam gecis zamani doguyor.akrepmi olur yaymi artik nasip :)

Şakası bi yana gerek yok kuzum okadar burçlara takılmaya. Ben teraziyim mesela kendimi seviyorum abşam akrep kendini seviyo. Emira SY in dediği gibi uyumlularıda var fenalarıda. Mesela ben hep yırtık gezmem abşam gibi, ablam saman alevi gibi parlar söner. Ben kolay parlamam parlayıncada sönmem.. kin gütmem ama sinirim kinden beterdir. Ablamsa çok kin tutar vs.. valla ezik karakter her zaman ezdirir kendini. Mesela bende önceden çok ezdirirdim kendimi çünkü hep ablam savunurdu hakkımı bana fırsat kalmazdı. Ablam evlendi ben kendimi ablama bile ezdirmemeye başladım kendimi buldum :)) sağlıkla doğsunlarda ne zaman doğarlarsa doğsunlar
Oluyo arada öyle canım sinirlenme boşuna :))
Hayırlı evlat olsunlar önce de sonra ne oluyosa olsunlar :))
aydingelini bugun doguma goren arkadas afifemi yoksa allah korusun merak ettim gecmosede donup okuyamadim
Evet kuzum afifeydi ama en son 6ya kadr doğuma girmemişti. Yazdım okudu ama cevap vermedi. Ne yaptı ne etti bilmiyorm gece müsait olursa yazar sanırım. Doğuma girmedi ama açılması vardı. Sancılanıyorum dedi en son ama inşallah dayanır biraz daha kuzusu..

Çok geçmiş olsun CanIM allah şifa versin geçer inşallah iz falan kalmaz

Yazmissin kac haftalik oldugunu simdi gördüm benimlede arasinda bisey yokmus Allah yardimcisi olsun insallah.

Aa iyi aklima geldi valla bende roll on siparisi vericektim sirkede soyleim bari. Elma sirkesimiyidi canim

Evet canım ama girmemiş daha en son habere göre.

Bedene göre. Üzerinde ölçü yazıyordu diye hatırlıyorum.

Ahhh canim insallah yapmamistir dogum allah sabir versin cok zor saglik isi valla allah onada bebeginede saglik ve dayanma gucu versin

Aktarlarda satılıyor canım. 250 ml 30-45 lira arası değişiyor. Guvendigin bi aktardan alıp kullan

Çok geçmiş olsun CanIM allah şifa versin geçer inşallah iz falan kalmaz
Sagolun kizlar en azindan hastanede sabaha kadar agrisiz sizizis gecirdik ilk geceyi bundan sonrasini atlatcaz inşallah cikinca bakicam kantoron yagonada

günaydın kızlaar nasılsınız?
benim bugün resmen kanım çekilmiş gibi gram iş yapasım yok işe bile zor geldim..
dünde eşimin uzaktan gelen kuzenleri çat kapı (!) bana çaya gelmek istediler. kv aradı. bende kabl etmedim çayın yanına bişey konmadan olmaz sene de1 kere geliyolar ondada öyle kuru kuru ağırlayamam yarın gelin dedim. ay benm aslan bi kükredi ( Eş kişisi) çat kapı gelseler nolurmuş kapıdan mı kovarmışım. sade çay içseler nolurmuş onlar öyle insanlar değillermiş bilmem ne. ya diyorum yılda gerçekten 1 kere geliyolar ondada böyle olmaz ayıp. senin yaptığın ayıp diye yedi beni. eeeh kendin bilirsin senin akrabaların sonra yağmur yapmıyo etmiyo dediklerinde kendin cevapla insan gibi doğru düzgün bişey söylüyorum sana dedim.
aradım kv çıkın gelin dedim ki daha sofradayız yani. anaaam bekle ki gelsinler.. 9buçuk oldu benm uykum geldi ki zaten çok yorgundum eşimede gelir gelmez demiştim. öyle böyle atlattık geceyi.
bugünde kırgınlık üstümde

Zor olmus ya,buzluga ben borek pogaca kekleri dilimleyip atiyorum pismis halde. biri gelince 2 dk firinda isitiyorum yeni pismis gibi oluyo.hatta sarmalari bile 5 li 5li paketleyip atiyorum biri gelince cay demlenene kadar hepsi isinip hazir oluyo...
Bebek olunca cat kapi gelen daha cok olcak o yuzden soyluyorum aklinda olsun kusum.

bi ara o taktiklerim vardı bende yapıyodum canım ama bu aralar elimi sürmedim öyle şeylere zaten uzun zamandırda kimse gelmiyo ya, hiç öyle bişey yapıp atmamıştım dolaba. zaten şu bikaç gündür hiç halim yok nedense üstüne bu günleri buluyolar gelmek için. kv de de dün tutturdu yarın işe gitme çarşıya gidelim diye. gelemem halim yok zaten işe gitmemezlikte yapamam göze batıyorum diyorum. nedense tutturdu gidelim gidelim diye pahalılanmış herşey. e normaldir tekstil bu dolar euro fırladı dedim. maksadı ablamın gelmemesi. herşeyi o olmadan toplayalım istiyo. bende ablamsız gitmek istemiyorum kadın herşeyden anlıyo. kv hastane çıkışı almış; alt üst 2 parça ne diyolar adını bilmiyorum. bide şapkası var. bu mu dedim hastane çıkışı iç zıbını falan yok. yani bişeyden anlamıyo kadın ister istemez ben onla nasıl alışveriş yapayım
dünde 2battaniye almışlar bebişi birini bu kuzeni almış Egeye birini babannesi. iyi bari onlar aradan çıktı dedim bende

Aynen canım her ailede mutlaka diğer kardeşlerini savunan bi kardeş oluyor :) ablam boğa, ben yengeç kardeşim yay, bi olay olduğu zaman kardeşim herkesin ağzının payını verirdi o geldi aklıma demek Allah denge kuruyor kardeşler arasında :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…