2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla süpermiş bizde abimle ikimiz teraziyiz ablam akrep. abim ablamdanda büyük ama abimi dövmeye kalkanları ablam dövermiş, 9köye yeter diyolar hep ablam için

Doğru söylüyorsun bazen saçmaladığımın farkındayım sorry babası onu özgüven sahibi yapar, kendinde fazlaca var saolsun cocuklarınada aşırlar eminim egoist koç burcudur kendisi

valla süpermiş bizde abimle ikimiz teraziyiz ablam akrep. abim ablamdanda büyük ama abimi dövmeye kalkanları ablam dövermiş, 9köye yeter diyolar hep ablam için
Heh bahsettiğim kuzenimde tam öyle, akrep burcu, 4 kardeşin en küçüğü ama dediğin gibi diğer ablalarına, mahalleye sülaleye anasının babasının aile meselelerine bile yetiyor heryere eli uzanıyor

kızlar günaydın medipol hastanesi doktoruma randevu almak ıcın aradım 140 tl ıdı muayane 160 tl yaomıslar normal doğum 2600 du 2900 yapmışlar sezeryanda 3600 du 3900 yapmışlar yenı fıyatlar hayırlı olsun.
sizde arayın bence yenı fıyatları alın.

Slm kızlar bizde memlekete gidecez bugün önce eş tarafına gidecez bayramın 2. Günü bizim tarafa gecicez .
Eş tarafı ile biraz aram limoni . Inşallah 3 günü kolay ve güzel atlatırım .
Esim tlf da uyarmış benden bir beklentileri olmasın diye şimdiden eşim devamlı yatıyor bir şey yapamaz gelince demiş . Sağolsun

Heh bahsettiğim kuzenimde tam öyle, akrep burcu, 4 kardeşin en küçüğü ama dediğin gibi diğer ablalarına, mahalleye sülaleye anasının babasının aile meselelerine bile yetiyor heryere eli uzanıyor
kız benm ablamdan tırsmayan yok. ama çok kavgacı insanlar sırf çenesi sussun diye bile dediğini kabul ederler düşün.
benim söz nişan zamanımda çok kavga ettik. bohça düzülcek gelmem, o alıncak gelmem diye diye benim ömrümü yemişti. bende süt anneme halamlara söyleyip yalvarıyodum nolur ona el açtırmayın bana akıl verip yanımda olun beraber alalım alıncakları diye, aman yağmur ablanla bizi papaz etme biz gelemeyiz diyolardı düşün kaç yaşında kadınlar çenesi yüzünden bana yardım etmiyolardı. ne çok ağlamıştım. ama sonrada dönüp geliyodu bişey olmamış gibi.
babamı bile o yola getiriyo düşün, bişey olsun ablam babama söylüyosa onu babam üstüne laf diyemiyo
milletin babasına kızını istemeye geleceklerini amcası falan söyler buralarda, bende ablam söyledi

şanslısınki sen 3 gün dayanacaksın, biz arifeden gidiyoruz 3 4 gün kalıyoruz ve benim kendi tarafımda kalma diye bişeyim yok çünkü babamın evi bizim eve çok yakın. kv demde yakın ama 10 dk uzaklıkta arabayla.
eşin seni kolluyosa hiiiç duyma bişeylerini. strest yapma kendine

Ya zaten iyice sonlara dogru insanda hic hal kalmiyo bebek gelince de sudan cikmis baliga donuyosun yine yapamiyosun bayramda filan 3 5 bisey yapip at kenara,cat kapi gelen cok oluyo sonra....
Bayramdan sonra her seye zam gelecek deniyo zaten artik yapacak bisey yok..

evet dediğin doğru valla pullum, bikaç bişeyler yapıp atayım bari dolaba ben.. ay valla bugün çok kötüyüm ya yatıp uyumak istiyorum havadanmıdır nedir kapalı biraz burası bugün

Ahh yüreğime su serptin canım nasıl sevindim okuduklarıma şimdiden dizimi dövmeye başladım napcam ben bu kızla diye şaka bi yana gıcık olduklarımın üstüne salıcam büyüyünce onu iyi olcak cazgır olması

valla ben isterdim ki öyle olayım.. en güzeli ezdirmesin kendini. hakkını her daim savunsun. ben patlama noktasına kadar ezdiririm kendimi. patladığım an tüm ezikliğimle ezerim onları tabi ablam kadar fena olmasınlar benm ablamın doğuştan gelen bi fenalığı var
hatta bazen zevk mi alıyosun insanlar senden uzaklaşınca diyorum evet diyo. kadın manyak

Benden kötüsü var mı acep ? Bugunden gidiyoruz kv lere. yazlıkları var eşim napcam burda bu sıcakta gidip göcü atıcak oraya tabi bayram sonuna kadar. Ben ne kadar geç gidersem o kadar iyidir deyip oyalanıyorum, eşimde ikide bir kaçta çıkarız diyip duruyor
Kaynanamın tek derdi benim işe girmemdi, cocuk 1 yaşına girdi sürekli eşime anneme baskı yaptı esranın işe girmesi lazım diye. Geçen sene zor zahmet bu işe girmiştim. Bu ay bize kredi çekmişlerdi karı koca çalışıyorsunuz ödersiniz demişlerdi. Şimdi sanki özellikle işten çıkmışım bu ay gibi saçma sapan bi döneme denk geldi çıkışım. En çok ona kafayı tanıyorum, hani gerçeği bilselerde anlatsanda karşındaki sana gıcıksa istediği gibi anlar ya öyle bişey olacağını belkide laf sokacağını ya da ben anlatırken he he anladım kesin öyle olmuştur der tarzda tavır takıncağını düşünüyorum. İlk bi kaç günü dişimi sıkarak geçircem sonra iş olacağına varır napalım ben nasıl sindirdiysem onlarda sindircek gerçeği

Evet bende anında tepki vermeyi çok isterdim, dediğin gibi kendimi tutup tutup son anda patlıyorum oda kötü oluyor tabi

Valla burda değinmek istemedim ama bizde de dananın kuyruğu koptu kopacak. uzun konu yazamadım burdan..
valla allah sana sabır versin. susmaz şimdi çeneleri ama yapacak bişey yok ben çıkmadım onlar çıkardı deyip uzatma knuyu.. daha çok streste girersin.. insanlar senin anlattığın kadarını değil anlamak istediği kadarını anlarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…