- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
valla süpermiş bizde abimle ikimiz teraziyiz ablam akrep. abim ablamdanda büyük ama abimi dövmeye kalkanları ablam dövermiş, 9köye yeter diyolar hep ablam içinAynen canım her ailede mutlaka diğer kardeşlerini savunan bi kardeş oluyor :) ablam boğa, ben yengeç kardeşim yay, bi olay olduğu zaman kardeşim herkesin ağzının payını verirdi o geldi aklımademek Allah denge kuruyor kardeşler arasında :))))
Doğru söylüyorsun bazen saçmaladığımın farkındayım sorryKiz burca gore sekillenmez insan. Yasantiya gore sekillenir. Ben teraziyim hicbir zaman hakkimi yedirmem. Ama baska terazi olan arkadasim tam tersi sakin ezilse de susan biri. Burclara cok takilma insan kucukken nasil yetistiriliyosa oyle gidiyor. Ozguveni yuksek kendini ifade etme yetenegi guclu olacak bi sekilde yetistirirsen hangi burc olursa olsun boyun egmez. Oyuzden burca gune hic takilma dogru zamanda gelsin yeter
Heh bahsettiğim kuzenimde tam öyle, akrep burcu, 4 kardeşin en küçüğü ama dediğin gibi diğer ablalarına, mahalleye sülaleye anasının babasının aile meselelerine bile yetiyor heryere eli uzanıyorvalla süpermiş bizde abimle ikimiz teraziyiz ablam akrep. abim ablamdanda büyük ama abimi dövmeye kalkanları ablam dövermiş, 9köye yeter diyolar hep ablam için
kız benm ablamdan tırsmayan yok. ama çok kavgacı insanlar sırf çenesi sussun diye bile dediğini kabul ederler düşün.Heh bahsettiğim kuzenimde tam öyle, akrep burcu, 4 kardeşin en küçüğü ama dediğin gibi diğer ablalarına, mahalleye sülaleye anasının babasının aile meselelerine bile yetiyor heryere eli uzanıyor
şanslısınki sen 3 gün dayanacaksın, biz arifeden gidiyoruz 3 4 gün kalıyoruz ve benim kendi tarafımda kalma diye bişeyim yok çünkü babamın evi bizim eve çok yakın. kv demde yakın ama 10 dk uzaklıkta arabayla.Slm kızlar bizde memlekete gidecez bugün önce eş tarafına gidecez bayramın 2. Günü bizim tarafa gecicez .
Eş tarafı ile biraz aram limoni . Inşallah 3 günü kolay ve güzel atlatırım .
Esim tlf da uyarmış benden bir beklentileri olmasın diye şimdiden eşim devamlı yatıyor bir şey yapamaz gelince demiş . Sağolsun
Ya zaten iyice sonlara dogru insanda hic hal kalmiyo bebek gelince de sudan cikmis baliga donuyosun yine yapamiyosun bayramda filan 3 5 bisey yapip at kenara,cat kapi gelen cok oluyo sonra....bi ara o taktiklerim vardı bende yapıyodum canım ama bu aralar elimi sürmedim öyle şeylere zaten uzun zamandırda kimse gelmiyo ya, hiç öyle bişey yapıp atmamıştım dolaba. zaten şu bikaç gündür hiç halim yok nedenseüstüne bu günleri buluyolar gelmek için. kv de de dün tutturdu yarın işe gitme çarşıya gidelim diye. gelemem halim yok zaten işe gitmemezlikte yapamam göze batıyorum diyorum. nedense tutturdu gidelim gidelim diye pahalılanmış herşey. e normaldir tekstil bu dolar euro fırladı dedim. maksadı ablamın gelmemesi. herşeyi o olmadan toplayalım istiyo. bende ablamsız gitmek istemiyorum kadın herşeyden anlıyo. kv hastane çıkışı almış; alt üst 2 parça ne diyolar adını bilmiyorum. bide şapkası var. bu mu dedim hastane çıkışı iç zıbını falan yok. yani bişeyden anlamıyo kadın ister istemez ben onla nasıl alışveriş yapayım
dünde 2battaniye almışlar bebişi birini bu kuzeni almış Egeye birini babannesi. iyi bari onlar aradan çıktı dedim bende
evet dediğin doğru valla pullum, bikaç bişeyler yapıp atayım bari dolaba ben.. ay valla bugün çok kötüyüm ya yatıp uyumak istiyorum havadanmıdır nedir kapalı biraz burası bugünYa zaten iyice sonlara dogru insanda hic hal kalmiyo bebek gelince de sudan cikmis baliga donuyosun yine yapamiyosun bayramda filan 3 5 bisey yapip at kenara,cat kapi gelen cok oluyo sonra....
Bayramdan sonra her seye zam gelecek deniyo zaten artik yapacak bisey yok..
Ahh yüreğime su serptin canım nasıl sevindim okuduklarımakız benm ablamdan tırsmayan yok. ama çok kavgacı insanlar sırf çenesi sussun diye bile dediğini kabul ederler düşün.
benim söz nişan zamanımda çok kavga ettik. bohça düzülcek gelmem, o alıncak gelmem diye diye benim ömrümü yemişti. bende süt anneme halamlara söyleyip yalvarıyodum nolur ona el açtırmayın bana akıl verip yanımda olun beraber alalım alıncakları diye, aman yağmur ablanla bizi papaz etme biz gelemeyiz diyolardı düşün kaç yaşında kadınlar çenesi yüzünden bana yardım etmiyolardı. ne çok ağlamıştım. ama sonrada dönüp geliyodu bişey olmamış gibi.
babamı bile o yola getiriyo düşün, bişey olsun ablam babama söylüyosa onu babam üstüne laf diyemiyo
milletin babasına kızını istemeye geleceklerini amcası falan söyler buralarda, bende ablam söyledi
Ne yaptın, oğlun nasıl oldu?Günaydın
valla ben isterdim ki öyle olayım.. en güzeli ezdirmesin kendini. hakkını her daim savunsun. ben patlama noktasına kadar ezdiririm kendimi. patladığım an tüm ezikliğimle ezerim onlarıAhh yüreğime su serptin canım nasıl sevindim okuduklarımaşimdiden dizimi dövmeye başladım napcam ben bu kızla diye şaka bi yana gıcık olduklarımın üstüne salıcam büyüyünce onu iyi olcak cazgır olması
Benden kötüsü var mı acep ? Bugunden gidiyoruz kv lere. yazlıkları var eşim napcam burda bu sıcakta gidip göcü atıcak oraya tabi bayram sonuna kadar. Ben ne kadar geç gidersem o kadar iyidir deyip oyalanıyorum, eşimde ikide bir kaçta çıkarız diyip duruyorşanslısınki sen 3 gün dayanacaksın, biz arifeden gidiyoruz 3 4 gün kalıyoruz ve benim kendi tarafımda kalma diye bişeyim yok çünkü babamın evi bizim eve çok yakın. kv demde yakın ama 10 dk uzaklıkta arabayla.
eşin seni kolluyosa hiiiç duyma bişeylerini. strest yapma kendine
Evet bende anında tepki vermeyi çok isterdim, dediğin gibi kendimi tutup tutup son anda patlıyorum oda kötü oluyor tabivalla ben isterdim ki öyle olayım.. en güzeli ezdirmesin kendini. hakkını her daim savunsun. ben patlama noktasına kadar ezdiririm kendimi. patladığım an tüm ezikliğimle ezerim onlarıtabi ablam kadar fena olmasınlar benm ablamın doğuştan gelen bi fenalığı var
hatta bazen zevk mi alıyosun insanlar senden uzaklaşınca diyorum evet diyo. kadın manyak
Evet bende anında tepki vermeyi çok isterdim, dediğin gibi kendimi tutup tutup son anda patlıyorum oda kötü oluyor tabi
GünaydınGünaydın herkese
Valla burda değinmek istemedim ama bizde de dananın kuyruğu koptu kopacak. uzun konu yazamadım burdan..Benden kötüsü var mı acep ? Bugunden gidiyoruz kv lere. yazlıkları var eşim napcam burda bu sıcakta gidip göcü atıcak oraya tabi bayram sonuna kadar. Ben ne kadar geç gidersem o kadar iyidir deyip oyalanıyorum, eşimde ikide bir kaçta çıkarız diyip duruyor
Kaynanamın tek derdi benim işe girmemdi, cocuk 1 yaşına girdi sürekli eşime anneme baskı yaptı esranın işe girmesi lazım diye. Geçen sene zor zahmet bu işe girmiştim. Bu ay bize kredi çekmişlerdi karı koca çalışıyorsunuz ödersiniz demişlerdi. Şimdi sanki özellikle işten çıkmışım bu ay gibi saçma sapan bi döneme denk geldi çıkışım. En çok ona kafayı tanıyorum, hani gerçeği bilselerde anlatsanda karşındaki sana gıcıksa istediği gibi anlar ya öyle bişey olacağını belkide laf sokacağını ya da ben anlatırken he he anladım kesin öyle olmuştur der tarzda tavır takıncağını düşünüyorum. İlk bi kaç günü dişimi sıkarak geçircem sonra iş olacağına varır napalım ben nasıl sindirdiysem onlarda sindircek gerçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?