Ne söylenmesi gerekiyorsa söyleyin hamilesin iz içinize sıkıntı olacağına söyleyin onlara sıkıntı olsun. Bu ara benimde içimde bişeyler varda zor tutuyorum kendimi oda benimle ilgili bir konu olmadığı için. Sana ne Yeşim boşver diyorum Bi yandan söyle be aman diyorum :) kimse umrumda olmaz. Kusura bakmasınlarBenden kötüsü var mı acep ? Bugunden gidiyoruz kv lere. yazlıkları var eşim napcam burda bu sıcakta gidip göcü atıcak oraya tabi bayram sonuna kadar. Ben ne kadar geç gidersem o kadar iyidir deyip oyalanıyorum, eşimde ikide bir kaçta çıkarız diyip duruyor
Kaynanamın tek derdi benim işe girmemdi, cocuk 1 yaşına girdi sürekli eşime anneme baskı yaptı esranın işe girmesi lazım diye. Geçen sene zor zahmet bu işe girmiştim. Bu ay bize kredi çekmişlerdi karı koca çalışıyorsunuz ödersiniz demişlerdi. Şimdi sanki özellikle işten çıkmışım bu ay gibi saçma sapan bi döneme denk geldi çıkışım. En çok ona kafayı tanıyorum, hani gerçeği bilselerde anlatsanda karşındaki sana gıcıksa istediği gibi anlar ya öyle bişey olacağını belkide laf sokacağını ya da ben anlatırken he he anladım kesin öyle olmuştur der tarzda tavır takıncağını düşünüyorum. İlk bi kaç günü dişimi sıkarak geçircem sonra iş olacağına varır napalım ben nasıl sindirdiysem onlarda sindircek gerçeği
Kesinlikle öyle canım, daha öncede benzer bir durum yaşadık bana inanmadılar, herşey ortaya çıktığı halde halen inanmamakta baya direndiler :)))) dediğin gibi canları öyle istiyor çünküValla burda değinmek istemedim ama bizde de dananın kuyruğu koptu kopacak. uzun konu yazamadım burdan..
valla allah sana sabır versin. susmaz şimdi çeneleri ama yapacak bişey yok ben çıkmadım onlar çıkardı deyip uzatma knuyu.. daha çok streste girersin.. insanlar senin anlattığın kadarını değil anlamak istediği kadarını anlarlar..
evet anne karnında 2.ve son bayramlarıKesinlikle öyle canım, daha öncede benzer bir durum yaşadık bana inanmadılar, herşey ortaya çıktığı halde halen inanmamakta baya direndiler :)))) dediğin gibi canları öyle istiyor çünküsende sakin durmaya çalış ne diyim canım Allah görüyor biliyor bebeklere odaklanalım anne karnında ikinci bayramları sanırım :))))
Ahh canım bazen sabrım taşıyor söylüyorum söyledim diye kötü oluyorum, susuyorum içime atıyorum suratsız yine astı suratını diyorlarNe söylenmesi gerekiyorsa söyleyin hamilesin iz içinize sıkıntı olacağına söyleyin onlara sıkıntı olsun. Bu ara benimde içimde bişeyler varda zor tutuyorum kendimi oda benimle ilgili bir konu olmadığı için. Sana ne Yeşim boşver diyorum Bi yandan söyle be aman diyorum :) kimse umrumda olmaz. Kusura bakmasınlar
Allah veriyor bu sabrı sanırım :))))bende aynıyım sızler gıbı keşke anında tepkı verebılırsem sabır tası olsa catlardı
Evet sonra minnoş minnoş giydircez kısmetse :))))evet anne karnında 2.ve son bayramlarısonra bayramlıklarını giyip gezcekler inşallah
ayy bişey söyleyeyim mi hakkımda ne düşündükleri zırnık kadar umrumda değil. Yalnız bende böyle değildim zamanla bu hale geldim :) şimdi kimse ağzını açıp ana tek bir laf demez. Bilirler ters olduğumu. Anında cevabını veririm. Bazen kv gidince oğlu için diyor ayy hiç göremiyoruz onuda diye. Eşim serbest kendi işini yapıyor genelde hep çalışır. Kv öyle diyince ben kocamı göremiyorum senin görememe çok normal derim. Ararım senin oğlun böyle öyle yaptı sabrım taşıyor diye şikayet ederim. Hatta 4 sene önce falan biz eşimle bir kavga ettik. Bayağı fena. Ben babamı aradım gel beni al diye kv vardı yanımda. Bana dedimki çok yanlış yapıyorsun falan. Bende dedimki bana çok yanlış yapıyorsun diyeceğinize keşke oğlunuz çekip konuşsaydınız kenara. Ne biçim yetiştirmişsiniz falan demiştim ozaman. Zamanla anladılar bana pek bişey demezler. Hiçbir zaman ezdirmedim kendimi çok şükür. Ben bunları yapmasaydım tepeme çıkarlardıAhh canım bazen sabrım taşıyor söylüyorum söyledim diye kötü oluyorum, susuyorum içime atıyorum suratsız yine astı suratını diyorlarbu tarz insanlardan mümkün oldukça uzak durmak lazım, ama maalesef eşimizin ailesi olunca pek mümkün olmuyor :)
kızlar günaydın medipol hastanesi doktoruma randevu almak ıcın aradım 140 tl ıdı muayane 160 tl yaomıslar normal doğum 2600 du 2900 yapmışlar sezeryanda 3600 du 3900 yapmışlar yenı fıyatlar hayırlı olsun.
sizde arayın bence yenı fıyatları alın.
evet dediğin doğru valla pullum, bikaç bişeyler yapıp atayım bari dolaba ben.. ay valla bugün çok kötüyüm ya yatıp uyumak istiyorum havadanmıdır nedir kapalı biraz burası bugün
Bende carsamba gunu sordugumda bayramdan sonra fiyatlar revize olacak dediler demekki butun hastanelere zamn geliyor... damacana suya bile gelmis...cok normalBenim hastanr fiyatlari 15gun once filan artirmisti yeni halini sormadim. Hos artsada orda yapcam artmasa da
Benim hastanr fiyatlari 15gun once filan artirmisti yeni halini sormadim. Hos artsada orda yapcam artmasa da
Hepimiz icin ayni sey gecerli artik 6.ayi yarilamisiz daha artik hastane ara doktor ara gerek yok...ki cogu hastane 20.haftanin ustunu kabul etmiyo,sanki bedavaymis gibi...o da ayri bir ilgincaman zam falan demeyin başka hastane dolanmaya hiiiç niyetim yok. artık reyap zamlansada orada doğurucam başka çarem yok benim
Bende carsamba gunu sordugumda bayramdan sonra fiyatlar revize olacak dediler demekki butun hastanelere zamn geliyor... damacana suya bile gelmis...cok normal
Ohh valla en iyisini yapıyorsun. Benimki şirret bi kaynana. Feyste bişey paylaşırım beni arar bana yazdın demi der bağırır çağırır. Sapıtık bişey. Valla hiç üstüme sıçramasın diye çoğu şeyine he he derim bazende dayanamaz içimdekini belli ederim ya da eşim müdahale eder anne sen karışma felan diye.ayy bişey söyleyeyim mi hakkımda ne düşündükleri zırnık kadar umrumda değil. Yalnız bende böyle değildim zamanla bu hale geldim :) şimdi kimse ağzını açıp ana tek bir laf demez. Bilirler ters olduğumu. Anında cevabını veririm. Bazen kv gidince oğlu için diyor ayy hiç göremiyoruz onuda diye. Eşim serbest kendi işini yapıyor genelde hep çalışır. Kv öyle diyince ben kocamı göremiyorum senin görememe çok normal derim. Ararım senin oğlun böyle öyle yaptı sabrım taşıyor diye şikayet ederim. Hatta 4 sene önce falan biz eşimle bir kavga ettik. Bayağı fena. Ben babamı aradım gel beni al diye kv vardı yanımda. Bana dedimki çok yanlış yapıyorsun falan. Bende dedimki bana çok yanlış yapıyorsun diyeceğinize keşke oğlunuz çekip konuşsaydınız kenara. Ne biçim yetiştirmişsiniz falan demiştim ozaman. Zamanla anladılar bana pek bişey demezler. Hiçbir zaman ezdirmedim kendimi çok şükür. Ben bunları yapmasaydım tepeme çıkarlardı
O ne demek kız 20.haftadan sonra kabul etmiyor. Yani ben son dakka sancılansam ya da erken doğumum olsa Allah korusun çatkapı bi hastaneye gidemeyecek miyim. Bizim sürekli gittiğimiz bi hastane var ama doğum anlaşması felan yapmadık daha yapmakmı gerekiyor.Hepimiz icin ayni sey gecerli artik 6.ayi yarilamisiz daha artik hastane ara doktor ara gerek yok...ki cogu hastane 20.haftanin ustunu kabul etmiyo,sanki bedavaymis gibi...o da ayri bir ilginc
Yok anlasma degilde takibinin orda yapiliyo olmasi lazim.mesela burda kent,egepol,can hastanesindeki doktorlardan randevu alirken kac haftalik diye soruyo 20.haftayi gecmissen ve hic orda takibin yapilmamissa doktora randevu vermiyo ama gitsen doguruyorum diye almamazlik ederlermi bilmiyorum...cok sacma isler..mesela medikal oyle degil ne zaman gidersen git hic sorun yokOhh valla en iyisini yapıyorsun. Benimki şirret bi kaynana. Feyste bişey paylaşırım beni arar bana yazdın demi der bağırır çağırır. Sapıtık bişey. Valla hiç üstüme sıçramasın diye çoğu şeyine he he derim bazende dayanamaz içimdekini belli ederim ya da eşim müdahale eder anne sen karışma felan diye.
O ne demek kız 20.haftadan sonra kabul etmiyor. Yani ben son dakka sancılansam ya da erken doğumum olsa Allah korusun çatkapı bi hastaneye gidemeyecek miyim. Bizim sürekli gittiğimiz bi hastane var ama doğum anlaşması felan yapmadık daha yapmakmı gerekiyor.
Bende sabah su aldim 11.5 olmus hayirdir dedim suyu mu yoksa damacanayi mi ithal ediyorsunuz da zam geldi dedim,abla oyle deme arabaya yakit aliyoruz zamli bide oyle dusun dedi.... bilmiyorum Allah cocuklarimizin yardimcisi olsunHerseye geldi. 8 tlye aldigim peynir 10 tl olmus. 10tlye aldigim peynir 14 tl olmus. Zamsiz hicbisey yok suan. Dolarla artiyorlar(yerli urun!) dolar dusuyor ama bunlar dusmuyor ne ilginc bir ekonomimiz var!! Rabbim herkese gecim kolayligi versin. Borcu kredisi olanlarda insallah tez vakitte duzluge cikarlar
Bende sabah su aldim 11.5 olmus hayirdir dedim suyu mu yoksa damacanayi mi ithal ediyorsunuz da zam geldi dedim,abla oyle deme arabaya yakit aliyoruz zamli bide oyle dusun dedi.... bilmiyorum Allah cocuklarimizin yardimcisi olsun
Yaa aammmann esimin keyfini bekliyoruz...alcam yapcam takcm....isyerine aldi bizede aliyo 2 senedir...Esnafta uyanik tabi hersey zamlaninca. Aritma cihazi alsana damacanalar pek saglikli degil. Ben aritma kullaniyorum duzenli bakimi var suyu gayet guzel. Kac kez test ettirdik cok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?