2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne söylenmesi gerekiyorsa söyleyin hamilesin iz içinize sıkıntı olacağına söyleyin onlara sıkıntı olsun. Bu ara benimde içimde bişeyler varda zor tutuyorum kendimi oda benimle ilgili bir konu olmadığı için. Sana ne Yeşim boşver diyorum Bi yandan söyle be aman diyorum :) kimse umrumda olmaz. Kusura bakmasınlar

Kesinlikle öyle canım, daha öncede benzer bir durum yaşadık bana inanmadılar, herşey ortaya çıktığı halde halen inanmamakta baya direndiler :)))) dediğin gibi canları öyle istiyor çünkü sende sakin durmaya çalış ne diyim canım Allah görüyor biliyor bebeklere odaklanalım anne karnında ikinci bayramları sanırım :))))

evet anne karnında 2.ve son bayramları sonra bayramlıklarını giyip gezcekler inşallah

Ahh canım bazen sabrım taşıyor söylüyorum söyledim diye kötü oluyorum, susuyorum içime atıyorum suratsız yine astı suratını diyorlar bu tarz insanlardan mümkün oldukça uzak durmak lazım, ama maalesef eşimizin ailesi olunca pek mümkün olmuyor :)

ayy bişey söyleyeyim mi hakkımda ne düşündükleri zırnık kadar umrumda değil. Yalnız bende böyle değildim zamanla bu hale geldim :) şimdi kimse ağzını açıp ana tek bir laf demez. Bilirler ters olduğumu. Anında cevabını veririm. Bazen kv gidince oğlu için diyor ayy hiç göremiyoruz onuda diye. Eşim serbest kendi işini yapıyor genelde hep çalışır. Kv öyle diyince ben kocamı göremiyorum senin görememe çok normal derim. Ararım senin oğlun böyle öyle yaptı sabrım taşıyor diye şikayet ederim. Hatta 4 sene önce falan biz eşimle bir kavga ettik. Bayağı fena. Ben babamı aradım gel beni al diye kv vardı yanımda. Bana dedimki çok yanlış yapıyorsun falan. Bende dedimki bana çok yanlış yapıyorsun diyeceğinize keşke oğlunuz çekip konuşsaydınız kenara. Ne biçim yetiştirmişsiniz falan demiştim ozaman. Zamanla anladılar bana pek bişey demezler. Hiçbir zaman ezdirmedim kendimi çok şükür. Ben bunları yapmasaydım tepeme çıkarlardı

Benim hastanr fiyatlari 15gun once filan artirmisti yeni halini sormadim. Hos artsada orda yapcam artmasa da

Günaydın kızlar. Herkes memleketlerine gitti. İstanbul bize kaldı. Annemlerde her bayram memlekete gidiyo. Biz zaten ilk günü eşimin tarafında geçiriyoruz. Allahtan anneannesi babaannesi yaşıyoda herkes orda toplanıyo. Eşim hiç sevmez çünkü bayram gezmesini. Giderim prensesler gibi bayram geçiririm. Sağolsun kayınvalidemde diğerleride elimi bişeye sürdürmezler. Yiyip içtiğimle kalıyorum:)

evet dediğin doğru valla pullum, bikaç bişeyler yapıp atayım bari dolaba ben.. ay valla bugün çok kötüyüm ya yatıp uyumak istiyorum havadanmıdır nedir kapalı biraz burası bugün
Benim hastanr fiyatlari 15gun once filan artirmisti yeni halini sormadim. Hos artsada orda yapcam artmasa da
Bende carsamba gunu sordugumda bayramdan sonra fiyatlar revize olacak dediler demekki butun hastanelere zamn geliyor... damacana suya bile gelmis...cok normal

aman zam falan demeyin başka hastane dolanmaya hiiiç niyetim yok. artık reyap zamlansada orada doğurucam başka çarem yok benim
Hepimiz icin ayni sey gecerli artik 6.ayi yarilamisiz daha artik hastane ara doktor ara gerek yok...ki cogu hastane 20.haftanin ustunu kabul etmiyo,sanki bedavaymis gibi...o da ayri bir ilginc

Bende carsamba gunu sordugumda bayramdan sonra fiyatlar revize olacak dediler demekki butun hastanelere zamn geliyor... damacana suya bile gelmis...cok normal

Herseye geldi. 8 tlye aldigim peynir 10 tl olmus. 10tlye aldigim peynir 14 tl olmus. Zamsiz hicbisey yok suan. Dolarla artiyorlar(yerli urun!) dolar dusuyor ama bunlar dusmuyor ne ilginc bir ekonomimiz var!! Rabbim herkese gecim kolayligi versin. Borcu kredisi olanlarda insallah tez vakitte duzluge cikarlar

Ohh valla en iyisini yapıyorsun. Benimki şirret bi kaynana. Feyste bişey paylaşırım beni arar bana yazdın demi der bağırır çağırır. Sapıtık bişey. Valla hiç üstüme sıçramasın diye çoğu şeyine he he derim bazende dayanamaz içimdekini belli ederim ya da eşim müdahale eder anne sen karışma felan diye.
Hepimiz icin ayni sey gecerli artik 6.ayi yarilamisiz daha artik hastane ara doktor ara gerek yok...ki cogu hastane 20.haftanin ustunu kabul etmiyo,sanki bedavaymis gibi...o da ayri bir ilginc
O ne demek kız 20.haftadan sonra kabul etmiyor. Yani ben son dakka sancılansam ya da erken doğumum olsa Allah korusun çatkapı bi hastaneye gidemeyecek miyim. Bizim sürekli gittiğimiz bi hastane var ama doğum anlaşması felan yapmadık daha yapmakmı gerekiyor.

Yok anlasma degilde takibinin orda yapiliyo olmasi lazim.mesela burda kent,egepol,can hastanesindeki doktorlardan randevu alirken kac haftalik diye soruyo 20.haftayi gecmissen ve hic orda takibin yapilmamissa doktora randevu vermiyo ama gitsen doguruyorum diye almamazlik ederlermi bilmiyorum...cok sacma isler..mesela medikal oyle degil ne zaman gidersen git hic sorun yok

Bende sabah su aldim 11.5 olmus hayirdir dedim suyu mu yoksa damacanayi mi ithal ediyorsunuz da zam geldi dedim,abla oyle deme arabaya yakit aliyoruz zamli bide oyle dusun dedi.... bilmiyorum Allah cocuklarimizin yardimcisi olsun

Bende sabah su aldim 11.5 olmus hayirdir dedim suyu mu yoksa damacanayi mi ithal ediyorsunuz da zam geldi dedim,abla oyle deme arabaya yakit aliyoruz zamli bide oyle dusun dedi.... bilmiyorum Allah cocuklarimizin yardimcisi olsun

Esnafta uyanik tabi hersey zamlaninca. Aritma cihazi alsana damacanalar pek saglikli degil. Ben aritma kullaniyorum duzenli bakimi var suyu gayet guzel. Kac kez test ettirdik cok iyi.

Sade düz hicbiseysiz 2 kasik pilav 1 kasik yogurt yedim onu bile cikardim...nasil olcak boyle bilmiyorum ya..

Esnafta uyanik tabi hersey zamlaninca. Aritma cihazi alsana damacanalar pek saglikli degil. Ben aritma kullaniyorum duzenli bakimi var suyu gayet guzel. Kac kez test ettirdik cok iyi.
Yaa aammmann esimin keyfini bekliyoruz...alcam yapcam takcm....isyerine aldi bizede aliyo 2 senedir...
Biz cicekliköye tasiniyoruz sozde 4 senedir filan..yok siginagida olcakmis yok bilmemneside olcakmis ev yapcakta tasincaz...2 3 gece once dedimki sen gelmesen de ben nisanda tasiniyorum ev yapmani bekleyemiycem tefe tufe 2018 oranina gore seneye kiramiz 3bin oluyo 2500 filan mi olur diyodum bi baktim 3 bin! Dedim cocuklarimin parasini her ay sokaga atamiycam senin keyfini beklerken.prefabrik alip oturcaz o cok istiyosa artik 10 15 senede yapsin siginakli ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…