2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aboo senin kaynana betermiş kız benim kaynana da orda burda konuşur o benm kulağıma gelir ama ağzımı açmam. Sonra yağmur bişey olsa yüzüme söyle bende yüzüne söylerim der.. sırf bunlar yüzünden bayramda kavga çıkabilir.. ben çıkartmıycamda çok karışık mevzular doğabilecek..
kuzum doğm için ayrı da bu haftalardan sonra hastaneler hiç bi testini tetkikini yapmadığı bebişi doğurtmak istemiyo. Hani sorunlu bi bebekse ya da gebelikse ister istemez hamile geçmişini tamamen bilmedikleri riski ön göremedikleri için olası bi kötü durum için kabul etmeyebiliyolar
Bende sabah su aldim 11.5 olmus hayirdir dedim suyu mu yoksa damacanayi mi ithal ediyorsunuz da zam geldi dedim,abla oyle deme arabaya yakit aliyoruz zamli bide oyle dusun dedi.... bilmiyorum Allah cocuklarimizin yardimcisi olsun
Hahahah iyi laf koymuşsun valla..
ay işin çok zor gerçekten ya nasıl olcak bu böyle.. allah sabır versin

Erkekler neden evdeki isleri ertelerler ki... Cok zorlar gercekten

bizimkide öyle sureklı arkamızdan konuşur bıze gelır eltımlerı onları bunları anlatır onlara gıder bızı anlatır nefret edıyorum bazen esım kac kere uyardı bızımler ılgılı seylerı başkasından dymayalım dıye yok anam kadın laf anlamıyor.

Benimkide her geldiginde eltimi kotuluye kotuluye bir hal oluyo..ki o 12 senelik gelini ve dipdibe oturuyolar...ben yeniyim,onu bana bu kadar kotuluyosa dusunemiyorum benim icin ona neler diyodur
Ama beni cok severmis te sadece kizim dermiste...yanimizda biri varsa da oyle konusur valla bilmiyorum hic bir acidan samimi gelmiyo....kocaman insanlar ama...

Canım benim babam, 2 kızkardeşim ve eşim akrep burcu uzmanım akrepler konusunda akrepler ikiye ayrılıyor. Bir kısmı içine atan kendine zarar veren, bir kısmı da zehirini dışa akıtan karşıya zarar veren. Babamla bir kızkardeşim içine atanlardandır. Çok merhametlidirler öyle ki babam haberleri izlerken bile ağlar. Amaa eşim ve diğer kardeşim karşıyı zehirleyenlerden. En sonda söyleneceği en başta söyler. Sinirlenir dünyayı yakar 5 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam eder. Şimdi ayın 25 inden önce doğmaz inşallah bebek diyorum bir akrebi daha kaldıramam

Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah canım belki dedesine teyzesine çeker

Ben eşime hiç yansıtmadım bikere bile annen bunu demiş bunu söylemiş demedim. En son 2 hatasını direkt söyledim eşime. Çünkü birinde 10 gün kanamamdan yattım bikere zoraki geldi benm gücüme gitti.. ikincisinde de yağmur evden kovdu beni demiş öyle bişry yapmadım yapmam zaten evime gelen insan değil hastalıkta bile.
Bizim işyerine köyden bi kız girdi 1 2 ay çalıştı. Kızla hiç muhttap olmadım vs. Ama o gelmeden önce böyle duyduklarımı konuşp anlatıp dertleşiyoduk 2 bayan. Biri gitmiş o kıza anlatmış. O kızda benle alıp veremediği ne varsa artık arkamdan demediğim laflarıda söylemiş. Diğer arkadaşa da yağmur senin arkandna çok konuşuyo falan demiş. Bu kız işten çıktıktan sınra anlattıkar bunu bana. Bende köyde herkese haber saldım onu kötü yapıcam diye. Benide kv istemiyomuş oyle söylemiş diğer kadına. Dünde kv diyo ayşe senle yüzleşcekmiş Bayram’da çağırayım gelsin (bu arada benim ırkıma laf söylemiş soyumuz başka yerden geliyo onlar fenalar falan diye) bende bunu ablama anlattm ablamda haber yollamış ona şimdi olurda Bayram da yüzleşirsem onla o kızda kv için konuşursa yağmur bunları demiş diye konuşulmamış herşey gün yüzüne çıkacak birbirimize giricez. Ablamda kv zararlı çıkar buzamana kadar ses etmedik kendisi uğraşır diyo artık allah kerim ipler ya kopacak ya kopacak. Zavalı kocam şok olcak

Her yer kapali bende bilmiyorum,bizde cok var arkadasin annesi yapiyo onu gondericem ama yine kargo icin bayrami bekliycez
canim ciktik hastaneden daha iyiyiz sukur ki sarili yaralari orda pansumana gidicez bi sure kapali kalicak mıs ama yinede dusundugun icin cok sagol canim benim

Benimki de eltimi bana çekiştirir bende ona hep acaba benim için ne söylüyosun ona diyorum tobe kiziiimmm konuşmam der de her yaz önce onlara sonra annemlere gidiyoruz biz tatile gelince . Bu sene annemlere gidince (benim ailem başka şehirde kaynanamlar başka sehirde) niye gitmişiz oğlunu alıp götürmüşüm arkamizdan söylenmiş ağlamış. Gorumcemin kizi anlatti gorumcem duyunca susturdu kim bilir daha neler söyleyecekti. Sanki benimki ana değil. Yıllardır uzakta oğlu sanki ilk defa ben uzaklastirdim . Anlamıyorum bu kaynanaları . Benim kaynanam kıskanmıyorum der ama eşim bana kurban olurum sana dediğinde bana bi kere demedin der söylenir. Esim sana da kocan söylesin dediğinde de şaka yapiyom size der . Ilginç bi kadın ama allahtan yurt dışında yasıyoruz. Yoksa aynı şehirde bile duramazdık biz . Kavga kıyamet gürültü hepsi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…