- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Aboo senin kaynana betermiş kızOhh valla en iyisini yapıyorsun. Benimki şirret bi kaynana. Feyste bişey paylaşırım beni arar bana yazdın demi der bağırır çağırır. Sapıtık bişey. Valla hiç üstüme sıçramasın diye çoğu şeyine he he derim bazende dayanamaz içimdekini belli ederim ya da eşim müdahale eder anne sen karışma felan diye.
O ne demek kız 20.haftadan sonra kabul etmiyor. Yani ben son dakka sancılansam ya da erken doğumum olsa Allah korusun çatkapı bi hastaneye gidemeyecek miyim. Bizim sürekli gittiğimiz bi hastane var ama doğum anlaşması felan yapmadık daha yapmakmı gerekiyor.
Hahahah iyi laf koymuşsun valla..Bende sabah su aldim 11.5 olmus hayirdir dedim suyu mu yoksa damacanayi mi ithal ediyorsunuz da zam geldi dedim,abla oyle deme arabaya yakit aliyoruz zamli bide oyle dusun dedi.... bilmiyorum Allah cocuklarimizin yardimcisi olsun
Yaa aammmann esimin keyfini bekliyoruz...alcam yapcam takcm....isyerine aldi bizede aliyo 2 senedir...
Biz cicekliköye tasiniyoruz sozde 4 senedir filan..yok siginagida olcakmis yok bilmemneside olcakmis ev yapcakta tasincaz...2 3 gece once dedimki sen gelmesen de ben nisanda tasiniyorum ev yapmani bekleyemiycem tefe tufe 2018 oranina gore seneye kiramiz 3bin oluyo 2500 filan mi olur diyodum bi baktim 3 bin! Dedim cocuklarimin parasini her ay sokaga atamiycam senin keyfini beklerken.prefabrik alip oturcaz o cok istiyosa artik 10 15 senede yapsin siginakli ev
valla bnde doguma kadar kusucam sanirim hayir sabh cikartiyorum ben kiz bide mide tarafins tekmrler savurmazmi yazik gunah annemd demiyorda :)Sade düz hicbiseysiz 2 kasik pilav 1 kasik yogurt yedim onu bile cikardim...nasil olcak boyle bilmiyorum ya..
Valla icim cikti ya...kizda da doguma girerken kusma kabim vardi hala elimde...valla bnde doguma kadar kusucam sanirim hayir sabh cikartiyorum ben kiz bide mide tarafins tekmrler savurmazmi yazik gunah annemd demiyorda :)
Önderalp te artik midemi rahat biraksa ne iyi olcak...Yusuuuuuuf rahat bırak şu mesanemiiiiii
allah yardimcimiz olsun biran once bitmesi dilegiyle :)Valla icim cikti ya...kizda da doguma girerken kusma kabim vardi hala elimde...
Aboo senin kaynana betermiş kızbenim kaynana da orda burda konuşur o benm kulağıma gelir ama ağzımı açmam. Sonra yağmur bişey olsa yüzüme söyle bende yüzüne söylerim der.. sırf bunlar yüzünden bayramda kavga çıkabilir.. ben çıkartmıycamda çok karışık mevzular doğabilecek..
kuzum doğm için ayrı da bu haftalardan sonra hastaneler hiç bi testini tetkikini yapmadığı bebişi doğurtmak istemiyo. Hani sorunlu bi bebekse ya da gebelikse ister istemez hamile geçmişini tamamen bilmedikleri riski ön göremedikleri için olası bi kötü durum için kabul etmeyebiliyolar
Hahahah iyi laf koymuşsun valla..
ay işin çok zor gerçekten ya nasıl olcak bu böyle.. allah sabır versin
Bı doğsun ben ona yapacağımı biliyorumÖnderalp te artik midemi rahat biraksa ne iyi olcak...
Benimkide her geldiginde eltimi kotuluye kotuluye bir hal oluyo..ki o 12 senelik gelini ve dipdibe oturuyolar...ben yeniyim,onu bana bu kadar kotuluyosa dusunemiyorum benim icin ona neler diyodurbizimkide öyle sureklı arkamızdan konuşur bıze gelır eltımlerı onları bunları anlatır onlara gıder bızı anlatır nefret edıyorum bazen esım kac kere uyardı bızımler ılgılı seylerı başkasından dymayalım dıye yok anam kadın laf anlamıyor.
Canım benim babam, 2 kızkardeşim ve eşim akrep burcu uzmanım akrepler konusundaAynen ben de ona pek inanmıyorum mesela ben kime akrep Burcu olduğumu söylesem şaşırıyor. Akrepler kindar olurmuş işte ne bileyim başkalarına zarar verirmiş güya filan. Benim şimdiye kadar tanıdığım tüm akrepler hep çok merhametli çok yardimsever insanlar. Kendimden baska kimseye de zararım olmamıştır. Elbette her insan gibi damarima basılsa ben de dişli olurum ama durup dururken de kimseyle dalasmambence biz çok yanlış taninmisiz görün bakın burada bebekleri akrep burcu olanlar da ne dediğimi anlayacaklar. Gayet uyumlu ılımlı çocuklar olacak hepsi
Canım benim babam, 2 kızkardeşim ve eşim akrep burcu uzmanım akrepler konusundaakrepler ikiye ayrılıyor. Bir kısmı içine atan kendine zarar veren, bir kısmı da zehirini dışa akıtan karşıya zarar veren. Babamla bir kızkardeşim içine atanlardandır. Çok merhametlidirler öyle ki babam haberleri izlerken bile ağlar. Amaa eşim ve diğer kardeşim karşıyı zehirleyenlerden. En sonda söyleneceği en başta söyler. Sinirlenir dünyayı yakar 5 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam eder. Şimdi ayın 25 inden önce doğmaz inşallah bebek diyorum bir akrebi daha kaldıramam
Ben eşime hiç yansıtmadım bikere bile annen bunu demiş bunu söylemiş demedim. En son 2 hatasını direkt söyledim eşime. Çünkü birinde 10 gün kanamamdan yattım bikere zoraki geldi benm gücüme gitti.. ikincisinde de yağmur evden kovdu beni demiş öyle bişry yapmadım yapmam zaten evime gelen insan değil hastalıkta bile.bizimkide öyle sureklı arkamızdan konuşur bıze gelır eltımlerı onları bunları anlatır onlara gıder bızı anlatır nefret edıyorum bazen esım kac kere uyardı bızımler ılgılı seylerı başkasından dymayalım dıye yok anam kadın laf anlamıyor.
canim ciktik hastaneden daha iyiyiz sukur ki sarili yaralari orda pansumana gidicez bi sure kapali kalicak mıs ama yinede dusundugun icin cok sagol canim benimHer yer kapali bende bilmiyorum,bizde cok var arkadasin annesi yapiyo onu gondericem ama yine kargo icin bayrami bekliycez
Ins canim innsÇok geçmiş olsun CanIM allah şifa versin geçer inşallah iz falan kalmaz
Cok gecmis olsun aklim sendeydi,hic merak etme hizlica iyilesecek zatencanim ciktik hastaneden daha iyiyiz sukur ki sarili yaralari orda pansumana gidicez bi sure kapali kalicak mıs ama yinede dusundugun icin cok sagol canim benim
bizimkide öyle sureklı arkamızdan konuşur bıze gelır eltımlerı onları bunları anlatır onlara gıder bızı anlatır nefret edıyorum bazen esım kac kere uyardı bızımler ılgılı seylerı başkasından dymayalım dıye yok anam kadın laf anlamıyor.
Benimki deAyy hepinize okuyunca sasirdim. Benim kaynanam bir melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?