ne kadar ayıp ben önceden soylemezdım esıme ama artık soyluyorum anan soyle dıyor böyle dıyor dıye tanısın anasını dıye ama o her defasında bır kılıf buluyor:) anasına ınanası gelmiyor ama durum ortada..Ben eşime hiç yansıtmadım bikere bile annen bunu demiş bunu söylemiş demedim. En son 2 hatasını direkt söyledim eşime. Çünkü birinde 10 gün kanamamdan yattım bikere zoraki geldi benm gücüme gitti.. ikincisinde de yağmur evden kovdu beni demiş öyle bişry yapmadım yapmam zaten evime gelen insan değil hastalıkta bile.
Bizim işyerine köyden bi kız girdi 1 2 ay çalıştı. Kızla hiç muhttap olmadım vs. Ama o gelmeden önce böyle duyduklarımı konuşp anlatıp dertleşiyoduk 2 bayan. Biri gitmiş o kıza anlatmış. O kızda benle alıp veremediği ne varsa artık arkamdan demediğim laflarıda söylemiş. Diğer arkadaşa da yağmur senin arkandna çok konuşuyo falan demiş. Bu kız işten çıktıktan sınra anlattıkar bunu bana. Bende köyde herkese haber saldım onu kötü yapıcam diye. Benide kv istemiyomuş oyle söylemiş diğer kadına. Dünde kv diyo ayşe senle yüzleşcekmiş Bayram’da çağırayım gelsin (bu arada benim ırkıma laf söylemiş soyumuz başka yerden geliyo onlar fenalar falan diye) bende bunu ablama anlattm ablamda haber yollamış onaşimdi olurda Bayram da yüzleşirsem onla o kızda kv için konuşursa yağmur bunları demiş diye konuşulmamış herşey gün yüzüne çıkacak birbirimize giricez. Ablamda kv zararlı çıkar buzamana kadar ses etmedik kendisi uğraşır diyo artık allah kerim ipler ya kopacak ya kopacak. Zavalı kocam şok olcak
Senin 6 eylül de 32.haftan doluyor mu? Bana da 17 eylüle randevu verdiler 32.haftada olacağım içinBenim bir sonraki randevum 6 Eylül'de.bakalım o zaman ne diyecek.ama bende 32. Haftada ayrılmayı düşünüyorum iki hafta 15 tatile gidiyor zaten.
Benimkide her geldiginde eltimi kotuluye kotuluye bir hal oluyo..ki o 12 senelik gelini ve dipdibe oturuyolar...ben yeniyim,onu bana bu kadar kotuluyosa dusunemiyorum benim icin ona neler diyodur
Ama beni cok severmis te sadece kizim dermiste...yanimizda biri varsa da oyle konusur valla bilmiyorum hic bir acidan samimi gelmiyo....kocaman insanlar ama...
Benimki de eltimi bana çekiştirir bende ona hep acaba benim için ne söylüyosun ona diyorum tobe kiziiimmm konuşmam der de her yaz önce onlara sonra annemlere gidiyoruz biz tatile gelince . Bu sene annemlere gidince (benim ailem başka şehirde kaynanamlar başka sehirde) niye gitmişiz oğlunu alıp götürmüşüm arkamizdan söylenmiş ağlamış. Gorumcemin kizi anlatti gorumcem duyunca susturdu kim bilir daha neler söyleyecekti. Sanki benimki ana değil. Yıllardır uzakta oğlu sanki ilk defa ben uzaklastirdim . Anlamıyorum bu kaynanaları . Benim kaynanam kıskanmıyorum der ama eşim bana kurban olurum sana dediğinde bana bi kere demedin der söylenir. Esim sana da kocan söylesin dediğinde de şaka yapiyom size der . Ilginç bi kadın ama allahtan yurt dışında yasıyoruz. Yoksa aynı şehirde bile duramazdık biz . Kavga kıyamet gürültü hepsi olurdu.
Hayatın dogal akışında cinsellik var eger bebeğin ve senin sağlığın acisindan bi sıkıntı yoksa bence eslerin uzak durması mantıklı değil bu süreçte. Iliski hem insanin gerginligini alıyor hemde doğumu kolaylaştırmaya fayda sağlıyor. Fazla uzak durmamak lazım diyorum..Ya biraz özel ama bişi anlatcam. Kendime çok güldümde. Ben bikaç aydır sıcak ve tiksinmeden dolayı eşimden ayrı yatıyorum. Genelde salonda yatıyorum ve geceleri uyuyamıyorum sabah 5 e kadar.
Dün ilk defa erkenden uyumuşum. Vantilatörde karşımda çalışıyo ama. Biri geldi sarıldı gece. Aklım çıktı resmen uyandım eşimmiş. Uyuyomusun dedi evet dedim gitti. Neyse ben yine dalmışım. Bu sefer geldi küçücük koltukta yanıma uzandı. Tabi dururmu
Sen gelmiyosan ben gelirim dediresmen uyurken saldırıya uğradım
Demem o ki, aylardır kendini elletmeyen hamişler, saldırılar yakındır tikkat tikkat
Girmedi doğuma daha canım. Doç. Su gelene kadr doğuma almıycağını söylemiş şuan bekliyolarKizlar afifeden hbr varmi okuyamadim da gecmisi
Kim inanmak ister ki.. ben de o yzden anlatmam çünkü yapmaz etmez falan der..ne kadar ayıp ben önceden soylemezdım esıme ama artık soyluyorum anan soyle dıyor böyle dıyor dıye tanısın anasını dıye ama o her defasında bır kılıf buluyor:) anasına ınanası gelmiyor ama durum ortada..
Ahhaha süpermişYa biraz özel ama bişi anlatcam. Kendime çok güldümde. Ben bikaç aydır sıcak ve tiksinmeden dolayı eşimden ayrı yatıyorum. Genelde salonda yatıyorum ve geceleri uyuyamıyorum sabah 5 e kadar.
Dün ilk defa erkenden uyumuşum. Vantilatörde karşımda çalışıyo ama. Biri geldi sarıldı gece. Aklım çıktı resmen uyandım eşimmiş. Uyuyomusun dedi evet dedim gitti. Neyse ben yine dalmışım. Bu sefer geldi küçücük koltukta yanıma uzandı. Tabi dururmu
Demem o ki, aylardır kendini elletmeyen hamişler, saldırılar yakındır tikkat tikkat
Yok canım ben şuan 27 haftalığım.6 eylül rutin kontrol tarihim.benim daha 32 ye çok var.Senin 6 eylül de 32.haftan doluyor mu? Bana da 17 eylüle randevu verdiler 32.haftada olacağım için
Ayy çok şükür benimki deAyy hepinize okuyunca sasirdim. Benim kaynanam bir melek
Ahahahahah a komikmiş gerçekten ama Bizimki çocuğa bişey olcak diye yaklaşmiyor korkuyor tabi bizim ilk çocuk acemiligi siz alışmışsınızdirYa biraz özel ama bişi anlatcam. Kendime çok güldümde. Ben bikaç aydır sıcak ve tiksinmeden dolayı eşimden ayrı yatıyorum. Genelde salonda yatıyorum ve geceleri uyuyamıyorum sabah 5 e kadar.
Peki tatil sonrasına 2 hafta falan kalıyor ya ben onu bile değerlendirmek istiyorum. Bebeğimle olayım diye 2 hafta tatişe gitsin önmeli değil ama sonraki 2 hafta ben evde bebeğimle olayım. Kar kardır.Yok canım ben şuan 27 haftalığım.6 eylül rutin kontrol tarihim.benim daha 32 ye çok var.
Doktor bana tüp bebek olduğu için yasak demişti canım. Ben de korkumdan uzak duruyorum.Hayatın dogal akışında cinsellik var eger bebeğin ve senin sağlığın acisindan bi sıkıntı yoksa bence eslerin uzak durması mantıklı değil bu süreçte. Iliski hem insanin gerginligini alıyor hemde doğumu kolaylaştırmaya fayda sağlıyor. Fazla uzak durmamak lazım diyorum..
Evet yaa bak smdi bende farkettim bunu canımSenle cok seyimiz benziyo bak
aynı seyler bende senın gıbı dıyım bır defa ya:) bızımkdıe oyle kıskanç oğullarını cok kıskanır.
Evet yaa bak smdi bende farkettim bunu canım
Ya biraz özel ama bişi anlatcam. Kendime çok güldümde. Ben bikaç aydır sıcak ve tiksinmeden dolayı eşimden ayrı yatıyorum. Genelde salonda yatıyorum ve geceleri uyuyamıyorum sabah 5 e kadar.
Olabilir tatlım ne mutlu bize maşallah :)) bide benim eşim hep babasını örnek almış rahmetliyi tanımayı çok isterdim kv hep der tanısaydın keşke diye karısı olmadan bakkala bile gitmezmis en iyi arkadaşımsın dermiş yaşı benzemesin eşimde babasına benziyor kv çok benzetiyor bana böyle güzel bişey yaptığında hep aynı babası gibi diyor kıskanması hiç yok düşün bide tek başına yaşıyor ben yalvarıyorum bize gelsin kalsın diye ama en fazla 2 gün geliyor 3. Gün ben gidim ne gerek var daha çok kalmaya diyor evimi özledim diyor gidiyor.. Tabiki 4 4luk kimse yok fakat ben bişey dediğinde kötü niyetli söylediğine inanmadığım için takmam mesela.. sanırım çokta takmamak gerek bazı şeylere ben taksam yorulurum böle şeyler bana göre değil diye takmıyorumAyni tip anneler ayni tip ogullar yetistiriyor sanirim
Olabilir tatlım ne mutlu bize maşallah :)) bide benim eşim hep babasını örnek almış rahmetliyi tanımayı çok isterdim kv hep der tanısaydın keşke diye karısı olmadan bakkala bile gitmezmis en iyi arkadaşımsın dermiş yaşı benzemesin eşimde babasına benziyor kv çok benzetiyor bana böyle güzel bişey yaptığında hep aynı babası gibi diyor kıskanması hiç yok düşün bide tek başına yaşıyor ben yalvarıyorum bize gelsin kalsın diye ama en fazla 2 gün geliyor 3. Gün ben gidim ne gerek var daha çok kalmaya diyor evimi özledim diyor gidiyor.. Tabiki 4 4luk kimse yok fakat ben bişey dediğinde kötü niyetli söylediğine inanmadığım için takmam mesela.. sanırım çokta takmamak gerek bazı şeylere ben taksam yorulurum böle şeyler bana göre değil diye takmıyorumayy çok yazdım
Kp tarafından benzetemedik neyse sağlık olsunBenim kp cook fena hemde oyle boyle degil. Hani tek iyi huyu comertligi diyebilirim onun disinda ben kendisiyle bayramdan bayrama konusurum hic muhabbet etmem. Kv ye cocuklarina cook cektiriyor ama ben dahil disariya karsi cok iyidir. Ama kv iyidir yani kiskanma karisma huyu hic yok. Gelip kalmaz rahat edemez kendi hep gelin der. Elleriyle besler o derece. Yeter ki agzindan anne sunu yapalim de. Hemen yapar. Hamileligimde geldi bulantilarim vardi kendileri tatile gidecekti ugradilar kahve icmeye. Mutfaga geldi sen otur kizim yorulma ben yaparim diyor. Annemde is yapsin bisey olmaz diyo o dereceilk tanistigimizda sevmiyodu beni kendi kulturlerinden olmadigim icin. Boyle toplum icinde bikac kez ben sunu yaparim bu hakkim filan demis. Esimde se tentenin uzulmesini istiyosun ben nasil mutlu olurum babaannemin sana davrandigi gibi mi davranacaksin demis. Oda habibim uzulme tamam yapmam bisey demis. Gercekten de hic kotu davranmadi esim yokken de varken de. Yalniz birakmaya calisir hep gidin gexin der harclik verir fln cok iyi cok sukur. Kp de bebek haberini duydugundan beri daha iyi gibi yani en azindan beni onemsiyor tabi kanlarindan bir cocuk gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?