Kp tarafından benzetemedik neyse sağlık olsunbenim kv de de geldi mi hiç bişey yaptırmaz bana kanamam vardı 10 gün yatmam gerekiyordu tam da annemin ameliyatına denk geldi o yüzden kv geldi resmen yattığım yere yemekler taşıdı Allah razı olsun kalkmim yerimden diyee.. Ben zaten hamileliği çok sevdim o kdr el üstünde tutuluyorum ki alıştım bide annem kv eşim pek bişey yaptırmiyorlar düşün yani ablamla annem geldi camlarıma kadar sildiler sabahtan akşama temizlik yaptılar ben yapmim diye doğurduktan sonra bu ilgiyi çok aricam diyorum kusura bakma o zaman yağız olacak seni pek görmeyiz bi müddet diyorlar aman çok şükür canım şanslıyiz maşallah diyelim
Gününden iki hafta önce doğarsa zaten sonraya aktarma şansımız oluyor.zaten seninde Benimde bebekler önden gidiyor.Peki tatil sonrasına 2 hafta falan kalıyor ya ben onu bile değerlendirmek istiyorum. Bebeğimle olayım diye 2 hafta tatişe gitsin önmeli değil ama sonraki 2 hafta ben evde bebeğimle olayım. Kar kardır.
Ayyy çok alıştık yaa napcaz böyleAynen oyle cok sukur. Bende pek bi is yapmiyorum yapan oluyo hep. En guzel yani bu
Kız benm kv yanında eşim beni sevse kadının yüzü şekilden şekle giriyo. Ama beni bırakıp annesini sevse bizim kavgalı olduğunuzu anlarsa kahkaha atmaktan dalağı şişiyo.. ama ben annemden abimden bildiğim için eşim annesini sevsin isterim. O yüzden bi kere kvnin yüzüne sensin şusun busun demedim sırf annesiyle arasına soğukluk girmesin diye ama benm kv zıvanadan çkmıştı biara.. 10gün kanamadan yattım zoraki uğradı ilk gün. Son günde eşime laf söyledim annen bişeyemi kırıldı aramıyo bile insan bi kere sorar dedm. Gitti annesini dolaşmaya niye aramıyo diye öylelikle geldiOlabilir tatlım ne mutlu bize maşallah :)) bide benim eşim hep babasını örnek almış rahmetliyi tanımayı çok isterdim kv hep der tanısaydın keşke diye karısı olmadan bakkala bile gitmezmis en iyi arkadaşımsın dermiş yaşı benzemesin eşimde babasına benziyor kv çok benzetiyor bana böyle güzel bişey yaptığında hep aynı babası gibi diyor kıskanması hiç yok düşün bide tek başına yaşıyor ben yalvarıyorum bize gelsin kalsın diye ama en fazla 2 gün geliyor 3. Gün ben gidim ne gerek var daha çok kalmaya diyor evimi özledim diyor gidiyor.. Tabiki 4 4luk kimse yok fakat ben bişey dediğinde kötü niyetli söylediğine inanmadığım için takmam mesela.. sanırım çokta takmamak gerek bazı şeylere ben taksam yorulurum böle şeyler bana göre değil diye takmıyorumayy çok yazdım
Benm kv de de ben hastayken hizmet bekler. Kanamam olduğunda geldi kalmaya diye eşim gecedeydi. Kadın oturdu resmen ben iş yaptım.Benim kp cook fena hemde oyle boyle degil. Hani tek iyi huyu comertligi diyebilirim onun disinda ben kendisiyle bayramdan bayrama konusurum hic muhabbet etmem. Kv ye cocuklarina cook cektiriyor ama ben dahil disariya karsi cok iyidir. Ama kv iyidir yani kiskanma karisma huyu hic yok. Gelip kalmaz rahat edemez kendi hep gelin der. Elleriyle besler o derece. Yeter ki agzindan anne sunu yapalim de. Hemen yapar. Hamileligimde geldi bulantilarim vardi kendileri tatile gidecekti ugradilar kahve icmeye. Mutfaga geldi sen otur kizim yorulma ben yaparim diyor. Annemde is yapsin bisey olmaz diyo o dereceilk tanistigimizda sevmiyodu beni kendi kulturlerinden olmadigim icin. Boyle toplum icinde bikac kez ben sunu yaparim bu hakkim filan demis. Esimde se tentenin uzulmesini istiyosun ben nasil mutlu olurum babaannemin sana davrandigi gibi mi davranacaksin demis. Oda habibim uzulme tamam yapmam bisey demis. Gercekten de hic kotu davranmadi esim yokken de varken de. Yalniz birakmaya calisir hep gidin gexin der harclik verir fln cok iyi cok sukur. Kp de bebek haberini duydugundan beri daha iyi gibi yani en azindan beni onemsiyor tabi kanlarindan bir cocuk gelcek
Aman iyi bari dayansin benis az dahaGirmedi doğuma daha canım. Doç. Su gelene kadr doğuma almıycağını söylemiş şuan bekliyolar
Kim inanmak ister ki.. ben de o yzden anlatmam çünkü yapmaz etmez falan der..
Ahhaha süpermişbizimki de dün patladı sonunda 2 gün önce ölü taklidi yapmışım ama hatırlamıyorm asla
Ins canim ins durumu iyi cok sukur simdilik agri sizi pek anlamiyorCok gecmis olsun aklim sendeydi,hic merak etme hizlica iyilesecek zaten
Canım o ağrı rahimden dolayı oluyodu ilk zamanlar ama şimdi bilemedim. Bebek ağırlaştıkça beline baskı yapıyodur ondan ağrıyo olabilir. Çıban içinde bişey yapıyolardı ama napıyolardı unuttum. Çok geçmiş olsun valla bundan ne sağa ne sola ne sırt üstüne yatmak mümkün.. yüzüstünü unuttm bileHerkes iyidir insallah. Kuyruk sokumuma dogru kalcamin sol tarafinda nukseden bie agri var bi haftadir. Tam anlamiyla gecniyor. Bir gun daha az agriyorsa ertrsi gun daha cok agriyor. Doktorada gitmedem bisey yapamazlar die simdide sag kalcanda ciban cikmis. Solum acio sagimda ciban yizustu de yatmamin imkani yok perisanlardayin varmi benim gibi kalca agrisi cekip cozum bulan.
Kalcak gibi gorunmuyor ama ins kalmaz canimcok sagolÇok geçmiş olsun CanIM allah şifa versin geçer inşallah iz falan kalmaz
Kizlar valla bebelerinize oyuncak içinSebiss teyzelerinden sira nunarasi alip siraya girin,lidyaya bir ayi örmus yersin yer nasil guzel,kocam zaten el orgusu olduguna inanmadi birak ya beni mi kekliyosun diyo.daha demin arabadayken verdi kargomuzu,lidya yapisti ayiya birakmiyo simdi de aldi koynuna uyuyolar beraber. ismide ayoo oldu galiba :)Eki Görüntüle 2180954 Eki Görüntüle 2180955
Tesekkurederiz teyzesi ellerine saglik bayildik ayooo muza :)
Yaaaa süperler maşallah. Bayılıyorum lidyaya.Kizlar valla bebelerinize oyuncak içinSebiss teyzelerinden sira nunarasi alip siraya girin,lidyaya bir ayi örmus yersin yer nasil guzel,kocam zaten el orgusu olduguna inanmadi birak ya beni mi kekliyosun diyo.daha demin arabadayken verdi kargomuzu,lidya yapisti ayiya birakmiyo simdi de aldi koynuna uyuyolar beraber. ismide ayoo oldu galiba :)Eki Görüntüle 2180954 Eki Görüntüle 2180955
Tesekkurederiz teyzesi ellerine saglik bayildik ayooo muza :)
Evet ya muhtesem ormusAmigurumi dimi cok guzelmis. Fistiklar
canım öğretmen misiniz? ben de hesap yaptım ama eylül son haftamıza kadar çalışmamız gerekmiyor mu. ben ekim in başında izne ayrılacağım. 16 hafta tam 15 tatil başında doluyor. benim mi hesabım yanlış?Senin 6 eylül de 32.haftan doluyor mu? Bana da 17 eylüle randevu verdiler 32.haftada olacağım için
Benim Doğum 22 kasım adet tarihine göre.benim 32. Hafta eylül sonunda oluyor seninki eylül sonuna kalmaz sanki.canım öğretmen misiniz? ben de hesap yaptım ama eylül son haftamıza kadar çalışmamız gerekmiyor mu. ben ekim in başında izne ayrılacağım. 16 hafta tam 15 tatil başında doluyor. benim mi hesabım yanlış?
Selam canım .. oğlum iyi çok şükür .. benim de sırt ağrılarım başladı yeniden .. sürekli pişik oluyorum ben dışarı bi çıkıp geleyim hemen pişik oluyorum anlamadımNe yaptın, oğlun nasıl oldu?
Yaa süper olmuş eline koluna sağlık canım :))Teyzeler bu da bizim yusufçuk kuşun hediyelik magnetleri Eki Görüntüle 2180964
LezzetliCipetpet teyzemiz sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?