2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Aynen oyle cok sukur. Bende pek bi is yapmiyorum yapan oluyo hep. En guzel yani bu

Peki tatil sonrasına 2 hafta falan kalıyor ya ben onu bile değerlendirmek istiyorum. Bebeğimle olayım diye 2 hafta tatişe gitsin önmeli değil ama sonraki 2 hafta ben evde bebeğimle olayım. Kar kardır.
Gününden iki hafta önce doğarsa zaten sonraya aktarma şansımız oluyor.zaten seninde Benimde bebekler önden gidiyor.

Herkes iyidir insallah. Kuyruk sokumuma dogru kalcamin sol tarafinda nukseden bie agri var bi haftadir. Tam anlamiyla gecniyor. Bir gun daha az agriyorsa ertrsi gun daha cok agriyor. Doktorada gitmedem bisey yapamazlar die simdide sag kalcanda ciban cikmis. Solum acio sagimda ciban yizustu de yatmamin imkani yok perisanlardayin varmi benim gibi kalca agrisi cekip cozum bulan.

Kız benm kv yanında eşim beni sevse kadının yüzü şekilden şekle giriyo. Ama beni bırakıp annesini sevse bizim kavgalı olduğunuzu anlarsa kahkaha atmaktan dalağı şişiyo.. ama ben annemden abimden bildiğim için eşim annesini sevsin isterim. O yüzden bi kere kvnin yüzüne sensin şusun busun demedim sırf annesiyle arasına soğukluk girmesin diye ama benm kv zıvanadan çkmıştı biara.. 10gün kanamadan yattım zoraki uğradı ilk gün. Son günde eşime laf söyledim annen bişeyemi kırıldı aramıyo bile insan bi kere sorar dedm. Gitti annesini dolaşmaya niye aramıyo diye öylelikle geldi
Benm kv de de ben hastayken hizmet bekler. Kanamam olduğunda geldi kalmaya diye eşim gecedeydi. Kadın oturdu resmen ben iş yaptım.

Aman iyi bari dayansin benis az daha

Canım o ağrı rahimden dolayı oluyodu ilk zamanlar ama şimdi bilemedim. Bebek ağırlaştıkça beline baskı yapıyodur ondan ağrıyo olabilir. Çıban içinde bişey yapıyolardı ama napıyolardı unuttum. Çok geçmiş olsun valla bundan ne sağa ne sola ne sırt üstüne yatmak mümkün.. yüzüstünü unuttm bile

Kizlar valla bebelerinize oyuncak için Sebiss teyzelerinden sira nunarasi alip siraya girin,lidyaya bir ayi örmus yersin yer nasil guzel,kocam zaten el orgusu olduguna inanmadi birak ya beni mi kekliyosun diyo.daha demin arabadayken verdi kargomuzu,lidya yapisti ayiya birakmiyo simdi de aldi koynuna uyuyolar beraber. ismide ayoo oldu galiba :)
Tesekkurederiz teyzesi ellerine saglik bayildik ayooo muza :)

Amigurumi dimi cok guzelmis. Fistiklar

Yaaaa süperler maşallah. Bayılıyorum lidyaya. Sebiss maşallh canım eline sağlık çook güzel olmuşşş :) ne güzel uyku arkadaşları yapıyosundur senn

Senin 6 eylül de 32.haftan doluyor mu? Bana da 17 eylüle randevu verdiler 32.haftada olacağım için
canım öğretmen misiniz? ben de hesap yaptım ama eylül son haftamıza kadar çalışmamız gerekmiyor mu. ben ekim in başında izne ayrılacağım. 16 hafta tam 15 tatil başında doluyor. benim mi hesabım yanlış?

Benim Doğum 22 kasım adet tarihine göre.benim 32. Hafta eylül sonunda oluyor seninki eylül sonuna kalmaz sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…