2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok tatlım bende onu anlamiyirum zaten benim oğlum karısıyla mutlu olsun mutluluktan uçarım oğlum mutlu diye acaba sizin kv ler oğullarını mi sevmiyor seven insan böyle davranmaz çünkü..

yet07 nerelerdesin. Sesin solugun cikmiyor. Umarim hersey yolundadir.

Ayy cnm benim sağolasın hal hatır sorman hoşuma gitti teşekkür ederim

Biraz yoğun bir hafta geçirdim cnm. Ne yaptın desen aslında hiçbir şey ama vakit hızlı geçti bu hafta. Kontrolümüz vardı. Bebişim hamdolsun iyi. 1550 gr 36 cm olmuş. 5 gün kadar ilerden gidiyor teyzesi
Kedim de bana tripli bu aralar fazla yalnız kaldı evde
Sen nasılsın iyi misin cnm. Kalça ağrısı demişsin bende de oluyor ama benim romatizma mı gebelikle mi alakalı çözemiyorum. Çıban için de doktrona bir sor istersen cnm sonuçta iltihap. Kediciğin ne yapıyor bu arada

Doktor bana tüp bebek olduğu için yasak demişti canım. Ben de korkumdan uzak duruyorum.
Canım benim de tüp bebek insan ister istemez tedirgin oluyor doktor da öyle deyince de ben bi sakincasini görmedim ama ben görmedim diye sana da doktoru bosver kafana gore takıl da diyemem. ilk 2 ay bizde temkinli yaklaştık ama yinede tamamen sıfıra indirgemedik. Şuanda da bebekten oncesi kadar sık olmasada fazla ara vermiyoruz doğrusu. Gebe egitiminde 36 haftadan sonra haftada 3 sefer cinsel ilişki önerdi ebe. Hem dogumun gecikmemesi icin hemde daha rahat ve kolay olması için.

Yaaaa nasıl kıyıp vereceğim ben bunları kiiii
Bir de 50tanesi yanyana gelince gör sen. Öyle güzel olacak ki, bakmaya doyamayacaksın inşallah

Neyse en azından erken yapıyoruz bak, bir iki ay elimizde kalıcağı için önce hevesimizi alırız, severiz. Sonra hediyelik olarak dağıtırız

Hehehhe evet o da doğru canım inşallah kıymet bilen ellere düşer kuzularimiz

Oy massallah kuzucuga teyzesi koklasin onun yanaklarini. Cok sevindim iyi olmaniza. Bizde 10 gunluk bir tatil kacamagi yaptik. Lokiye( kedimize) babam hergun geldi. Dondugumuzde bayagi tripliydi. Simdi iyi cok sukur. Normale dondu. Evdeki 2 ayakli oglan huyunu bozmasa aslinda hic sikintisi da yok. Bu hafta fisfis aldim senin tavsiyenle. Koltukari ve ustumuzu basimizi adam edebildim. 900 gr di geldiginde 2 ay oldu bize katilali. 1.5 kiloyu gecti. Veteriner iyi bakiyorsunuz diyor ama cinsi ile alakali sanirim birazda hizli kilo almasi. Bebege alerji yapmaz insallah die dua ediyorum. Cok alistim kendisine cunku. Buda resmimiz ellerinden oper teyzesi.

Cok guzel olmuslar agiz tadiyla dagitin insallah. Becerikli teyzesi LezzetliCipetpet in de eline koluna emegine saglik. Cok sanslisiniz kardeslik konusunda.

Çok teşekkür ederiz canım burada da hepimiz adeta kardeş gibi olduk çok şükür :)

Cok guzel olmuslar agiz tadiyla dagitin insallah. Becerikli teyzesi LezzetliCipetpet in de eline koluna emegine saglik. Cok sanslisiniz kardeslik konusunda.
Elhamdulillah canım, ablam Rabbimin nimeti gerçekten. Yaşadığımız bazı acı olaylar alemizden kalanları birbirine daha da çok bağladı... Her şerde bir hayır var diyelim...

İltifatların için de ayrıca teşekkür ederim canım

Aaaa siz gerçekten kardeş misiniz :)

Bi an benim kaynanamdan bahsediyosun gibi geldi:) benimkide aynı. Gözünün içine bakıyorum gelsin diye ama gelmiyo kadın. Siz gelin diyip duruyo. Benim kv ile kp ayrı. Kv kp den söz ederken rahmetli diye söz ediyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…