Yaa süper olmuş eline koluna sağlık canım :))
Yok tatlım bende onu anlamiyirum zaten benim oğlum karısıyla mutlu olsun mutluluktan uçarım oğlum mutlu diye acaba sizin kv ler oğullarını mi sevmiyor seven insan böyle davranmaz çünkü..Kız benm kv yanında eşim beni sevse kadının yüzü şekilden şekle giriyo. Ama beni bırakıp annesini sevse bizim kavgalı olduğunuzu anlarsa kahkaha atmaktan dalağı şişiyo.. ama ben annemden abimden bildiğim için eşim annesini sevsin isterim. O yüzden bi kere kvnin yüzüne sensin şusun busun demedim sırf annesiyle arasına soğukluk girmesin diye ama benm kv zıvanadan çkmıştı biara.. 10gün kanamadan yattım zoraki uğradı ilk gün. Son günde eşime laf söyledim annen bişeyemi kırıldı aramıyo bile insan bi kere sorar dedm. Gitti annesini dolaşmaya niye aramıyo diye öylelikle geldi
Benm kv de de ben hastayken hizmet bekler. Kanamam olduğunda geldi kalmaya diye eşim gecedeydi. Kadın oturdu resmen ben iş yaptım.
yet07 nerelerdesin. Sesin solugun cikmiyor. Umarim hersey yolundadir.
Daha güzellerine layıksınız canım benimTeyzeler bu da bizim yusufçuk kuşun hediyelik magnetleri Eki Görüntüle 2180964
LezzetliCipetpet teyzemiz sağolsun
hmm ben senden öndeyim. benim hesabım doğru o zaman kendime göreBenim Doğum 22 kasım adet tarihine göre.benim 32. Hafta eylül sonunda oluyor seninki eylül sonuna kalmaz sanki.
Daha güzellerine layıksınız canım benimben ne yaptım ki hem, beraber yaptık her şeyini. Böyle olunca hayalimdekinden bile güzel oldu
Ağız tadıyla hediye edelim inşallah
Canım çok geçmiş olsun yazamadım bugün hastaneden cikmaniza sevindim Allah korusun yavruları herkes birşey soyluyodur belki ama elma kabuğu hem iz bırakmıyor hem çabuk iylestiriyomus internetten bı bak istersenKalcak gibi gorunmuyor ama ins kalmaz canimcok sagol
Canım benim de tüp bebek insan ister istemez tedirgin oluyor doktor da öyle deyince de ben bi sakincasini görmedim ama ben görmedim diye sana da doktoru bosver kafana gore takıl da diyemem. ilk 2 ay bizde temkinli yaklaştık ama yinede tamamen sıfıra indirgemedik. Şuanda da bebekten oncesi kadar sık olmasada fazla ara vermiyoruz doğrusu. Gebe egitiminde 36 haftadan sonra haftada 3 sefer cinsel ilişki önerdi ebe. Hem dogumun gecikmemesi icin hemde daha rahat ve kolay olması için.Doktor bana tüp bebek olduğu için yasak demişti canım. Ben de korkumdan uzak duruyorum.
Bir de 50tanesi yanyana gelince gör sen. Öyle güzel olacak ki, bakmaya doyamayacaksın inşallahYaaaa nasıl kıyıp vereceğim ben bunları kiiii
Bir de 50tanesi yanyana gelince gör sen. Öyle güzel olacak ki, bakmaya doyamayacaksın inşallah
Neyse en azından erken yapıyoruz bak, bir iki ay elimizde kalıcağı için önce hevesimizi alırız, severiz. Sonra hediyelik olarak dağıtırız
Ayy cnm benim sağolasın hal hatır sorman hoşuma gitti teşekkür ederim
Biraz yoğun bir hafta geçirdim cnm. Ne yaptın desen aslında hiçbir şey ama vakit hızlı geçti bu hafta. Kontrolümüz vardı. Bebişim hamdolsun iyi. 1550 gr 36 cm olmuş. 5 gün kadar ilerden gidiyor teyzesi
Kedim de bana tripli bu aralar fazla yalnız kaldı evde
Sen nasılsın iyi misin cnm. Kalça ağrısı demişsin bende de oluyor ama benim romatizma mı gebelikle mi alakalı çözemiyorum. Çıban için de doktrona bir sor istersen cnm sonuçta iltihap. Kediciğin ne yapıyor bu arada
Cok guzel olmuslar agiz tadiyla dagitin insallah. Becerikli teyzesiYaaaa nasıl kıyıp vereceğim ben bunları kiiii
Cok guzel olmuslar agiz tadiyla dagitin insallah. Becerikli teyzesiLezzetliCipetpet in de eline koluna emegine saglik. Cok sanslisiniz kardeslik konusunda.
Elhamdulillah canım, ablam Rabbimin nimeti gerçekten. Yaşadığımız bazı acı olaylar alemizden kalanları birbirine daha da çok bağladı... Her şerde bir hayır var diyelim...Cok guzel olmuslar agiz tadiyla dagitin insallah. Becerikli teyzesiLezzetliCipetpet in de eline koluna emegine saglik. Cok sanslisiniz kardeslik konusunda.
Elhamdulillah canım, ablam Rabbimin nimeti gerçekten. Yaşadığımız bazı acı olaylar alemizden kalanları birbirine daha da çok bağladı... Her şerde bir hayır var diyelim...
İltifatların için de ayrıca teşekkür ederim canım
Evet canımAaaa siz gerçekten kardeş misiniz :)
Evet canımEmiraSalih ablam
Bi an benim kaynanamdan bahsediyosun gibi geldi:) benimkide aynı. Gözünün içine bakıyorum gelsin diye ama gelmiyo kadın. Siz gelin diyip duruyo. Benim kv ile kp ayrı. Kv kp den söz ederken rahmetli diye söz ediyo:)Olabilir tatlım ne mutlu bize maşallah :)) bide benim eşim hep babasını örnek almış rahmetliyi tanımayı çok isterdim kv hep der tanısaydın keşke diye karısı olmadan bakkala bile gitmezmis en iyi arkadaşımsın dermiş yaşı benzemesin eşimde babasına benziyor kv çok benzetiyor bana böyle güzel bişey yaptığında hep aynı babası gibi diyor kıskanması hiç yok düşün bide tek başına yaşıyor ben yalvarıyorum bize gelsin kalsın diye ama en fazla 2 gün geliyor 3. Gün ben gidim ne gerek var daha çok kalmaya diyor evimi özledim diyor gidiyor.. Tabiki 4 4luk kimse yok fakat ben bişey dediğinde kötü niyetli söylediğine inanmadığım için takmam mesela.. sanırım çokta takmamak gerek bazı şeylere ben taksam yorulurum böle şeyler bana göre değil diye takmıyorumayy çok yazdım
Aaaa siz gerçekten kardeş misiniz :)
Bi an benim kaynanamdan bahsediyosun gibi geldi:) benimkide aynı. Gözünün içine bakıyorum gelsin diye ama gelmiyo kadın. Siz gelin diyip duruyo. Benim kv ile kp ayrı. Kv kp den söz ederken rahmetli diye söz ediyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?