- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Yaaaaa süpermiş bayıldım
Ay cok guzel yaa bayildim masallah ya op annesi onu burnunun ustunden benim icinOy massallah kuzucuga teyzesi koklasin onun yanaklarini. Cok sevindim iyi olmaniza. Bizde 10 gunluk bir tatil kacamagi yaptik. Lokiye( kedimize) babam hergun geldi. Dondugumuzde bayagi tripliydi. Simdi iyi cok sukur. Normale dondu. Evdeki 2 ayakli oglan huyunu bozmasa aslinda hic sikintisi da yok. Bu hafta fisfis aldim senin tavsiyenle. Koltukari ve ustumuzu basimizi adam edebildim. 900 gr di geldiginde 2 ay oldu bize katilali. 1.5 kiloyu gecti. Veteriner iyi bakiyorsunuz diyor ama cinsi ile alakali sanirim birazda hizli kilo almasi. Bebege alerji yapmaz insallah die dua ediyorum. Cok alistim kendisine cunku. Buda resmimiz ellerinden oper teyzesi.Eki Görüntüle 2181012
Birkaç yıl arayla aynı okul mezunuyuz, meslektaşız (ben iki yıldır işsizim gerçi ), ablamın ikinci benim ilk gebeliğim aynı döneme denk geldi, böyle çok ortak yönümüz var. Çok şükür hamilelikte de birbirimize destek olabiliyoruz
HahahhaOgrenince buyuk bir olayi desifre etmissin gibi hissediyosun dimi
Oy massallah kuzucuga teyzesi koklasin onun yanaklarini. Cok sevindim iyi olmaniza. Bizde 10 gunluk bir tatil kacamagi yaptik. Lokiye( kedimize) babam hergun geldi. Dondugumuzde bayagi tripliydi. Simdi iyi cok sukur. Normale dondu. Evdeki 2 ayakli oglan huyunu bozmasa aslinda hic sikintisi da yok. Bu hafta fisfis aldim senin tavsiyenle. Koltukari ve ustumuzu basimizi adam edebildim. 900 gr di geldiginde 2 ay oldu bize katilali. 1.5 kiloyu gecti. Veteriner iyi bakiyorsunuz diyor ama cinsi ile alakali sanirim birazda hizli kilo almasi. Bebege alerji yapmaz insallah die dua ediyorum. Cok alistim kendisine cunku. Buda resmimiz ellerinden oper teyzesi.Eki Görüntüle 2181012
Cok guzel olmuslar agiz tadiyla dagitin insallah. Becerikli teyzesiLezzetliCipetpet in de eline koluna emegine saglik. Cok sanslisiniz kardeslik konusunda.
İlahiyat mezunuyuz canım ama dkab öğretmeniyimSende mi dkab mezunusun??
İlahiyat mezunuyuz canım ama dkab öğretmeniyimgerçi Dkabtan çok Arapça, Kuran vs derslere girdim çalıştığım 3yılda
Ben dkab istiyorum desem de yabancı dil gören kolejler hemen Arapça derslerini veriyorlar sağolsunlarOoo cok mubareksin
Ben dkab istiyorum desem de yabancı dil gören kolejler hemen Arapça derslerini veriyorlar sağolsunlar
Bebişi öğrenmeden önce yeni bir kolejle daha anlaşmıştık ama çok şükür daha da güzeli oldu, mucizemiz geldiiş anlaşması iptal edildi
Yok canım o çok şükür memurOyle miymis? Gerci kolejler islerine geldigi gibi. Benim arapcam iyi degil unuttum taa hazirlikta gordugum dersleri hos ders verseler cocuklarla birlikte oturup mecbur ders calisirim gibi geliyoriyi olmus bebisinle ilgilen daha iyi Emira SY de mi kolejde calisiyo?
Yok canım o çok şükür memur
Ben 2yıl üniversitede Arapça bölümünde çalıştığım için hem seviyorum hem de özgeçmişte görünce muhabbet direkt Arapçaya dönüyorçok eğlenceli oluyor aslında yabancı dil dersleri. Ay çok özledim ben galiba
Çok teşekkür ederiz canımEmira SY ve LezzetliCipetpet ya ne güzel...gerçekten abla kardeş olarak aynı dönemde hamile kalmak ve ortak şeyler paylaşmak çok güzeldir heralde özendim. Bu arada hediyelikler adıyla çok anlamlı olmuş elinize sağlık
Evet canım. Özel bir üniversitede Arapça bölümü başkanı hocanın asistanlığını yaptım. Aşırı yorucuydu ama iki yıl dayanabildim... Sonra ciddi bir rahatsızlığım çıktı ortaya, fibromiyalji ve işten ayrıldım... Ben de nisbeten daha düşük tempolu çalıştığım liseye geçtim ki lisede haftada 31saat dersim vardı. Düşün üniversite nasıldıArapca bolumde nasil calistin oyle bir bolum mu var??
Evet canım. Özel bir üniversitede Arapça bölümü başkanı hocanın asistanlığını yaptım. Aşırı yorucuydu ama iki yıl dayanabildim... Sonra ciddi bir rahatsızlığım çıktı ortaya, fibromiyalji ve işten ayrıldım... Ben de nisbeten daha düşük tempolu çalıştığım liseye geçtim ki lisede haftada 31saat dersim vardı. Düşün üniversite nasıldıbölümün tüm iş yükü sende, ayrıca gerekti mi derse gir, gerekti mi ödev kontrolleri yap vs vs. Öğle yemeğine bile gidemezdim yoğunluktan, iş çıkış saatim bile yoktu... Yeri gelir gecenin 2sinde hava alanına giderdim, ayy çok zordu
Tesekkurederizzaydingelini teşekkür ederim kızımın adaşi:) ben hobi olarak 8 yıldır oruyorum busuru oyuncağı var kızımın daha uyku ark ormedim ama 3 ay önce kizkardesim dogurdu onun danaya ormustum çok seviyo şimdiden.@pullubiber cnm yerim ben bu kızı ya çok tatlı maşallah ona bugün malum eşimin memlekete geldik yoldayim yeni okuyabıldım. Önder alpede ins orecem bnm kıza yeni bişeler orerken.
Birkaç yıl arayla aynı okul mezunuyuz, meslektaşız (ben iki yıldır işsizim gerçi ), ablamın ikinci benim ilk gebeliğim aynı döneme denk geldi, böyle çok ortak yönümüz var. Çok şükür hamilelikte de birbirimize destek olabiliyoruz
Ogrenince buyuk bir olayi desifre etmissin gibi hissediyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?