2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaaaaa süpermiş bayıldım
Birkaç yıl arayla aynı okul mezunuyuz, meslektaşız (ben iki yıldır işsizim gerçi ), ablamın ikinci benim ilk gebeliğim aynı döneme denk geldi, böyle çok ortak yönümüz var. Çok şükür hamilelikte de birbirimize destek olabiliyoruz

Ay cok guzel yaa bayildim masallah ya op annesi onu burnunun ustunden benim icin

Ya ben de onu burnuşunda öperim maşallahh cnm güzel büyümüş. Demek ki iyi bakmışsınız. Pek de tatlı keyfe gelmiş belli yüzünden en doğrusu alıştığı ortamda kalmasıymış zaten cnm bakan varsa tabi. Bizde her sene kayınvalidemleri ziyarete Bursa’ya gideriz. Çok götürmek istiyorum ama en sağlıklısı kalması dedi veterinerimiz.
Yapmaz Allahın izniyle ya. Arada bir beni kızdırsa da oğlum o benim kıyamam vermeye. Elimizden geleni yaparız cnm alerji olmaması için.

Cok guzel olmuslar agiz tadiyla dagitin insallah. Becerikli teyzesi LezzetliCipetpet in de eline koluna emegine saglik. Cok sanslisiniz kardeslik konusunda.

Emira SY LezzetliCipetpet çok güzel olmuş cnm ellerinize sağlık güzel günlerde dağıtın inşallah. rabarbaa ya katılıyorum abla kardeş ilişkinize hayranım. Üslüblarınız ve birbirinize yaklaşımınıza bayılıyorum. Birazcık da imreniyorum ne yalan söyleyeyim. Benim abim var ve pek iyi değildir aramız. Görüş farklıklarımız var. Allah ilişkinizi bozmasın nazar değmesin Maşallah diyeyimmm

Ooo cok mubareksin
Ben dkab istiyorum desem de yabancı dil gören kolejler hemen Arapça derslerini veriyorlar sağolsunlar

Bebişi öğrenmeden önce yeni bir kolejle daha anlaşmıştık ama çok şükür daha da güzeli oldu, mucizemiz geldi iş anlaşması iptal edildi

Oyle miymis? Gerci kolejler islerine geldigi gibi. Benim arapcam iyi degil unuttum taa hazirlikta gordugum dersleri hos ders verseler cocuklarla birlikte oturup mecbur ders calisirim gibi geliyor iyi olmus bebisinle ilgilen daha iyi Emira SY de mi kolejde calisiyo?

Yok canım o çok şükür memur

Ben 2yıl üniversitede Arapça bölümünde çalıştığım için hem seviyorum hem de özgeçmişte görünce muhabbet direkt Arapçaya dönüyor çok eğlenceli oluyor aslında yabancı dil dersleri. Ay çok özledim ben galiba

Arapca bolumde nasil calistin oyle bir bolum mu var??

Çok teşekkür ederiz canım ablamın da dediği gibi burada da kardeş gibi olduk gerçekten. Bir gün çok aktif olmasam sayfada, hemen özlüyorum herkesi

aydingelini teşekkür ederim kızımın adaşi:) ben hobi olarak 8 yıldır oruyorum busuru oyuncağı var kızımın daha uyku ark ormedim ama 3 ay önce kizkardesim dogurdu onun danaya ormustum çok seviyo şimdiden.@pullubiber cnm yerim ben bu kızı ya çok tatlı maşallah ona bugün malum eşimin memlekete geldik yoldayim yeni okuyabıldım. Önder alpede ins orecem bnm kıza yeni bişeler orerken.

Arapca bolumde nasil calistin oyle bir bolum mu var??
Evet canım. Özel bir üniversitede Arapça bölümü başkanı hocanın asistanlığını yaptım. Aşırı yorucuydu ama iki yıl dayanabildim... Sonra ciddi bir rahatsızlığım çıktı ortaya, fibromiyalji ve işten ayrıldım... Ben de nisbeten daha düşük tempolu çalıştığım liseye geçtim ki lisede haftada 31saat dersim vardı. Düşün üniversite nasıldı bölümün tüm iş yükü sende, ayrıca gerekti mi derse gir, gerekti mi ödev kontrolleri yap vs vs. Öğle yemeğine bile gidemezdim yoğunluktan, iş çıkış saatim bile yoktu... Yeri gelir gecenin 2sinde hava alanına giderdim, ayy çok zordu

Cok ilginc bi ismis gercekten ben okudum mu acaba suan onu dusundum yeminle sinav donemi disinda kantin yolu bile bilmem o derece. Okula sadece devamsizlik+ sinav icin gitmis biriyim sadece son sinifta ogrenci oldugumu hissettim oda mezun olmama kaygisindan kaynaklaniyo ayy bahsederken bile hic ozlemedigimi hissettim insallah cocugum okulu dersleri seven biri olur

Tesekkurederizz yorma kendini nolursun

Gerçekten Harika bir durum kardeşle aynı dönemde hamile olmak :)
Çok şanslısınız
Yanlız grupta herkes biliyor ben ilk defa öğreniyorum şaka gibi :)

Kızlar aranızda uyku problemi yaşayan var mı?
Uyuyamıyorum ya uyuyamıyorum diye sinir oluyorum o zaman hiç uyuyamıyorum.
Günde 3 4 saat uykuyla duruyorum.
Dayanamıyorum artık uykusuzluğa.
Uyumak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…