2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doğum tarihin 8kasım sa 37ye kadar çalışacaksan 18ekim e kadar çalışman Lazım canım benim 7kasım 17ekim çünkü 37.hafta 32de ayrılacaksan seminerin 2.haftası doluyor

Bana doktorum 7.aydan sonra ben tavsiye etmiyorum pleasantanın ayrılmasına sebep olabiliyor bebek ölümlerine sebep olabiliyor dedi ki bizim herşey yolunda bu ikinci bebek yine de dikkatli olun bence

Kızlar aranızda uyku problemi yaşayan var mı?
Uyuyamıyorum ya uyuyamıyorum diye sinir oluyorum o zaman hiç uyuyamıyorum.
Günde 3 4 saat uykuyla duruyorum.
Dayanamıyorum artık uykusuzluğa.
Uyumak istiyorummm
Bende ayni durumdayim yeni basladi...

Bize de gittiğimiz Doğum eğitimde özellikle 37. haftadan sonra cinsel ilişki önerildi doğal doğum için faydalıymış, sperm yolu daha kaygan yapıyormuş.Epizyosuz ya da az epizyoyla kurtarmak için denemeye değer diye düşünüyorum.o saatten sonra doğsa da bi zararı olmaz zaten. Benim mide problemlerim dışında sıkıntısız bi hamileliğim geçiyor çok şükür. O yüzden az olduğu zamanlar oldu ama hiç olmadığı olmadı. Şimdiler de haftada bir de bile eşim oof bir hafta oldu modunda dolaşıyor valla

Aaaa siz gerçekten kardeş misiniz :)

Eveeeettt kardeşiz canim

Ogrenince buyuk bir olayi desifre etmissin gibi hissediyosun dimi

Eyvah aşırı gizli sırrımız ifşa oldu

Aminnn Allah razı olsun canım gerçekten ailemin bana verdiği en güzel hediye canım kardesim

Bir ablamiz bir de abimiz var aslında ama ikimizin arası çok başkadır. Sanki ikimiz tek bir insan gibiyiz masallah

Çok şükür böyle denk geldi ayarlasak olmaz yani gerçekten çok tesekkur ederiz canim

Seninki yine iyiymiş benimki 3-4 gün geçince 1 ay oldu demeye başlıyor. Sonra da normal zamanda tartismayacagimiz konulardan tartismaya başlıyoruz evde huzursuzluk çıkıyor. Hamilelik bitti sayılır da şu lohusaligi bi atlatabilsek hayırlısıyla.

Bana doktorum 7.aydan sonra ben tavsiye etmiyorum pleasantanın ayrılmasına sebep olabiliyor bebek ölümlerine sebep olabiliyor dedi ki bizim herşey yolunda bu ikinci bebek yine de dikkatli olun bence
Doktorun da bi bildiği vardır hamile değilsin gibi olaya haldır huldur dalmamak lazım daha dikkatli olup uygun pozisyonlar seçmek gerek. Sakıncalı dediyse de uzak durulur ama dr bana oyle bi uyarida bulunmadı

Ben bütün testlerimi devlette yaptırdım bu doktora gösterdim. Arada başka doktorada gittiğim oldu ama ne zaman bu özeldeki doktoruma gitsem randevu veriyorlar ama yinede doğum anlaşmasını yapalım bi dahaki ay aklımdan çıksın. Zaten bi dahaki kontrol 1 ay sonra, geriye 1 buçuk ay felan kalıyor hayırlısı ile.

Yok tatlım bende onu anlamiyirum zaten benim oğlum karısıyla mutlu olsun mutluluktan uçarım oğlum mutlu diye acaba sizin kv ler oğullarını mi sevmiyor seven insan böyle davranmaz çünkü..
Bence onların sevme boyutu çok farklı ve değişik. Mesela benm kv eşimi kp yerine koymuş vefat edince. Varı yoğu eşim. Dün kvye geldik bırada kalıyoruz. Muhabbet geçti yusuf ege neden 2 isim vs. Bende dedm tek ismi çocuk bazen kaldıramıyo ağır oluyo o yüzden ben hep 2 isim düşüncesindeyim dedemlerden gelen bişry falan. Tabi bu arada eşimle kv dipdibe oturuyo ben uzak :)) eşim diyo evet mesela hakan abi benim ismim şu, gel buraya ... git buraya... herşeyi bana yüklüyolar kaldıramıyorum abi diyo burada annesine laf sokuyo kadın sarılıp öpüyo
Çoook beğendim valla canım hatta dün kv bikaç parça bişey almış bebişe. Amiguramiden çıngırak almış hani şu altı halka üstünde motif olanlardan adını doğru söyledim herlde, kuzucuk almış. Okadar beğendim okadar sevdim ki anlatamam aklıma direkt sen geldin

Günaydın kızlaaar nasılsınız?
Biz dün kalktık geldik kv. Sanırım bayram bitane kadr buradayız, en erken açılışı biz mi yaptık
Eşimin kuzeninin kızı çizgi filmdeki bi meyveyi söylüyodu. Kış meyvesi ama artık heryerde var bizi köy pazarında da. Bende ay benm yanımda meyve ismi söylemeyin falan demiştim. Dün kv ondan almış gelmiş gezmeye gittiklerinde.
Benim KIZIM isterde ben almazmıyım dedi
Tövbe yarabbi kurbanda beni kesmelerinden korkuyorum zira dana gibi oldum ya

bizde dun kv ye geldik yaylaya burasida bna sicak geldigi icin camlari acik yattik ordan burdan ses 1 gram uyku girmedi gozume gv kp erken kalkip sabah sabah biseylerle ugrastilar bide vurlu kirli biseydi gene uyuyamadim esim kalkti az uyuyim dedin kv camasir atti uykusuzluktan cok cok gerginin suanda bende birilerini kesmezssm iyi :)

Ayy allah kolaylık versin. Ben uyudum mis gibi hatta benm kv hala yatıyo. Bende yatak keyfi yapıyorum

Mesajını şimdi gördüm canım. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum siz böyle dedikçe gerçekten. Allah ayrılık göstermesin, herkese de güçlü bağlar kurmayı nasip etsin...

Bizim de bir ablamız daha var aslında ama o hepimizden ayrı bir hayat sürmeyi tercih etti mesela... Neyse can yakıcı konulara girmeyeyim şimdi...

Bi an benim kaynanamdan bahsediyosun gibi geldi:) benimkide aynı. Gözünün içine bakıyorum gelsin diye ama gelmiyo kadın. Siz gelin diyip duruyo. Benim kv ile kp ayrı. Kv kp den söz ederken rahmetli diye söz ediyo:)
Hahaha çok güldüm canım yaaa rahmetli diye bahsediyor demek kadin nası çektiyse artık :))) ozaman sanada maşallah kuzum Allah onları da başımızdan eksik etmesin

Benim kv de eşimi rahmetli kocasına benzetir mesela onun yerine koyar oda sever öper fln ama sanırım karakter meselesi canım ben onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…