Doğum tarihin 8kasım sa 37ye kadar çalışacaksan 18ekim e kadar çalışman Lazım canım benim 7kasım 17ekim çünkü 37.hafta 32de ayrılacaksan seminerin 2.haftası doluyorcanım öğretmen misiniz? ben de hesap yaptım ama eylül son haftamıza kadar çalışmamız gerekmiyor mu. ben ekim in başında izne ayrılacağım. 16 hafta tam 15 tatil başında doluyor. benim mi hesabım yanlış?
Bana doktorum 7.aydan sonra ben tavsiye etmiyorum pleasantanın ayrılmasına sebep olabiliyor bebek ölümlerine sebep olabiliyor dedi ki bizim herşey yolunda bu ikinci bebek yine de dikkatli olun benceCanım benim de tüp bebek insan ister istemez tedirgin oluyor doktor da öyle deyince de ben bi sakincasini görmedim ama ben görmedim diye sana da doktoru bosver kafana gore takıl da diyemem. ilk 2 ay bizde temkinli yaklaştık ama yinede tamamen sıfıra indirgemedik. Şuanda da bebekten oncesi kadar sık olmasada fazla ara vermiyoruz doğrusu. Gebe egitiminde 36 haftadan sonra haftada 3 sefer cinsel ilişki önerdi ebe. Hem dogumun gecikmemesi icin hemde daha rahat ve kolay olması için.
Bende ayni durumdayim yeni basladi...Kızlar aranızda uyku problemi yaşayan var mı?
Uyuyamıyorum ya uyuyamıyorum diye sinir oluyorum o zaman hiç uyuyamıyorum.
Günde 3 4 saat uykuyla duruyorum.
Dayanamıyorum artık uykusuzluğa.
Uyumak istiyorummm
Canım benim de tüp bebek insan ister istemez tedirgin oluyor doktor da öyle deyince de ben bi sakincasini görmedim ama ben görmedim diye sana da doktoru bosver kafana gore takıl da diyemem. ilk 2 ay bizde temkinli yaklaştık ama yinede tamamen sıfıra indirgemedik. Şuanda da bebekten oncesi kadar sık olmasada fazla ara vermiyoruz doğrusu. Gebe egitiminde 36 haftadan sonra haftada 3 sefer cinsel ilişki önerdi ebe. Hem dogumun gecikmemesi icin hemde daha rahat ve kolay olması için.
Aaaa siz gerçekten kardeş misiniz :)
Ogrenince buyuk bir olayi desifre etmissin gibi hissediyosun dimi
Aminnn Allah razı olsun canım gerçekten ailemin bana verdiği en güzel hediye canım kardesimEmira SY LezzetliCipetpet çok güzel olmuş cnm ellerinize sağlık güzel günlerde dağıtın inşallah. @rabarbaa ya katılıyorum abla kardeş ilişkinize hayranım. Üslüblarınız ve birbirinize yaklaşımınıza bayılıyorum. Birazcık da imreniyorum ne yalan söyleyeyim. Benim abim var ve pek iyi değildir aramız. Görüş farklıklarımız var. Allah ilişkinizi bozmasın nazar değmesin Maşallah diyeyimmm
Emira SY ve LezzetliCipetpet ya ne güzel...gerçekten abla kardeş olarak aynı dönemde hamile kalmak ve ortak şeyler paylaşmak çok güzeldir heralde özendim. Bu arada hediyelikler adıyla çok anlamlı olmuş elinize sağlık
Seninki yine iyiymiş benimki 3-4 gün geçince 1 ay oldu demeye başlıyorBize de gittiğimiz Doğum eğitimde özellikle 37. haftadan sonra cinsel ilişki önerildi doğal doğum için faydalıymış, sperm yolu daha kaygan yapıyormuş.Epizyosuz ya da az epizyoyla kurtarmak için denemeye değer diye düşünüyorum.o saatten sonra doğsa da bi zararı olmaz zaten. Benim mide problemlerim dışında sıkıntısız bi hamileliğim geçiyor çok şükür. O yüzden az olduğu zamanlar oldu ama hiç olmadığı olmadı. Şimdiler de haftada bir de bile eşim oof bir hafta oldu modunda dolaşıyor valla
Doktorun da bi bildiği vardır hamile değilsin gibi olaya haldır huldur dalmamak lazım daha dikkatli olup uygun pozisyonlar seçmek gerek. Sakıncalı dediyse de uzak durulur ama dr bana oyle bi uyarida bulunmadıBana doktorum 7.aydan sonra ben tavsiye etmiyorum pleasantanın ayrılmasına sebep olabiliyor bebek ölümlerine sebep olabiliyor dedi ki bizim herşey yolunda bu ikinci bebek yine de dikkatli olun bence
Ben bütün testlerimi devlette yaptırdım bu doktora gösterdim. Arada başka doktorada gittiğim oldu ama ne zaman bu özeldeki doktoruma gitsem randevu veriyorlar ama yinede doğum anlaşmasını yapalım bi dahaki ay aklımdan çıksın. Zaten bi dahaki kontrol 1 ay sonra, geriye 1 buçuk ay felan kalıyor hayırlısı ile.Yok anlasma degilde takibinin orda yapiliyo olmasi lazim.mesela burda kent,egepol,can hastanesindeki doktorlardan randevu alirken kac haftalik diye soruyo 20.haftayi gecmissen ve hic orda takibin yapilmamissa doktora randevu vermiyo ama gitsen doguruyorum diye almamazlik ederlermi bilmiyorum...cok sacma isler..mesela medikal oyle degil ne zaman gidersen git hic sorun yok
Bence onların sevme boyutu çok farklı ve değişik. Mesela benm kv eşimi kp yerine koymuş vefat edince. Varı yoğu eşim. Dün kvye geldik bırada kalıyoruz. Muhabbet geçti yusuf ege neden 2 isim vs. Bende dedm tek ismi çocuk bazen kaldıramıyo ağır oluyo o yüzden ben hep 2 isim düşüncesindeyim dedemlerden gelen bişry falan. Tabi bu arada eşimle kv dipdibe oturuyo ben uzak :)) eşim diyo evet mesela hakan abi benim ismim şu, gel buraya ... git buraya... herşeyi bana yüklüyolar kaldıramıyorum abi diyoYok tatlım bende onu anlamiyirum zaten benim oğlum karısıyla mutlu olsun mutluluktan uçarım oğlum mutlu diye acaba sizin kv ler oğullarını mi sevmiyor seven insan böyle davranmaz çünkü..
Çoook beğendim valla canım hatta dün kv bikaç parça bişey almış bebişe. Amiguramiden çıngırak almış hani şu altı halka üstünde motif olanlardan adını doğru söyledim herlde, kuzucuk almış. Okadar beğendim okadar sevdim ki anlatamam aklıma direkt sen geldinaydingelini teşekkür ederim kızımın adaşi:) ben hobi olarak 8 yıldır oruyorum busuru oyuncağı var kızımın daha uyku ark ormedim ama 3 ay önce kizkardesim dogurdu onun danaya ormustum çok seviyo şimdiden.@pullubiber cnm yerim ben bu kızı ya çok tatlı maşallah ona bugün malum eşimin memlekete geldik yoldayim yeni okuyabıldım. Önder alpede ins orecem bnm kıza yeni bişeler orerken.
bizde dun kv ye geldik yaylaya burasida bna sicak geldigi icin camlari acik yattik ordan burdan ses 1 gram uyku girmedi gozume gv kp erken kalkip sabah sabah biseylerle ugrastilar bide vurlu kirli biseydi gene uyuyamadim esim kalkti az uyuyim dedin kv camasir atti uykusuzluktan cok cok gerginin suanda bende birilerini kesmezssm iyi :)Günaydın kızlaaar nasılsınız?
Biz dün kalktık geldik kv. Sanırım bayram bitane kadr buradayız, en erken açılışı biz mi yaptık
Eşimin kuzeninin kızı çizgi filmdeki bi meyveyi söylüyodu. Kış meyvesi ama artık heryerde var bizi köy pazarında da. Bende ay benm yanımda meyve ismi söylemeyin falan demiştim. Dün kv ondan almış gelmiş gezmeye gittiklerinde.
Benim KIZIM isterde ben almazmıyım dedi
Tövbe yarabbi kurbanda beni kesmelerinden korkuyorum zira dana gibi oldum ya
Ayy allah kolaylık versin. Ben uyudum mis gibi hatta benm kv hala yatıyo. Bende yatak keyfi yapıyorumbizde dun kv ye geldik yaylaya burasida bna sicak geldigi icin camlari acik yattik ordan burdan ses 1 gram uyku girmedi gozume gv kp erken kalkip sabah sabah biseylerle ugrastilar bide vurlu kirli biseydi gene uyuyamadim esim kalkti az uyuyim dedin kv camasir atti uykusuzluktan cok cok gerginin suanda bende birilerini kesmezssm iyi :)
Mesajını şimdi gördüm canım. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum siz böyle dedikçe gerçekten. Allah ayrılık göstermesin, herkese de güçlü bağlar kurmayı nasip etsin...Ya ben de onu burnuşunda öperimmaşallahh cnm güzel büyümüş. Demek ki iyi bakmışsınız. Pek de tatlı keyfe gelmiş belli yüzünden en doğrusu alıştığı ortamda kalmasıymış zaten cnm bakan varsa tabi. Bizde her sene kayınvalidemleri ziyarete Bursa’ya gideriz. Çok götürmek istiyorum ama en sağlıklısı kalması dedi veterinerimiz.
Yapmaz Allahın izniyle ya. Arada bir beni kızdırsa da oğlum o benim kıyamam vermeye. Elimizden geleni yaparız cnm alerji olmaması için.
Emira SY LezzetliCipetpet çok güzel olmuş cnm ellerinize sağlık güzel günlerde dağıtın inşallah. @rabarbaa ya katılıyorum abla kardeş ilişkinize hayranım. Üslüblarınız ve birbirinize yaklaşımınıza bayılıyorum. Birazcık da imreniyorum ne yalan söyleyeyim. Benim abim var ve pek iyi değildir aramız. Görüş farklıklarımız var. Allah ilişkinizi bozmasın nazar değmesin Maşallah diyeyimmm
Oyy maşallah onaa :)) Betüş hanım sıkılmış demekkiKızlar ya benim kızçe sabahtan beri mideme, kaburgalarıma tekme atıp duruyor
Şimdiden böyleyse bu yaramaz, ilerde ne yapacağız bilmiyorum daha bir kilo bile değil
Niye bu kadar vurdu ya diyorum, resmen belimin yanlarına vuruyor gıdıklanıyorum. Sanki oyun oynuyor Oyy maşallah onaa :)) Betüş hanım sıkılmış demekki
Hahaha çok güldüm canım yaaa rahmetli diye bahsediyor demekBi an benim kaynanamdan bahsediyosun gibi geldi:) benimkide aynı. Gözünün içine bakıyorum gelsin diye ama gelmiyo kadın. Siz gelin diyip duruyo. Benim kv ile kp ayrı. Kv kp den söz ederken rahmetli diye söz ediyo:)
ohhh masaallah senin kv canim benimki bide gec uyandim uiyee masaallh ne uyku diyor :) dedim sesten gurultuden uyuyamadim sustu ozamanAyy allah kolaylık versin. Ben uyudum mis gibi hatta benm kv hala yatıyo. Bende yatak keyfi yapıyorum
Benim kv de eşimi rahmetli kocasına benzetir mesela onun yerine koyar oda sever öper fln ama sanırım karakter meselesi canım ben onu anladımBence onların sevme boyutu çok farklı ve değişik. Mesela benm kv eşimi kp yerine koymuş vefat edince. Varı yoğu eşim. Dün kvye geldik bırada kalıyoruz. Muhabbet geçti yusuf ege neden 2 isim vs. Bende dedm tek ismi çocuk bazen kaldıramıyo ağır oluyo o yüzden ben hep 2 isim düşüncesindeyim dedemlerden gelen bişry falan. Tabi bu arada eşimle kv dipdibe oturuyo ben uzak :)) eşim diyo evet mesela hakan abi benim ismim şu, gel buraya ... git buraya... herşeyi bana yüklüyolar kaldıramıyorum abi diyoburada annesine laf sokuyo kadın sarılıp öpüyo
Çoook beğendim valla canım hatta dün kv bikaç parça bişey almış bebişe. Amiguramiden çıngırak almış hani şu altı halka üstünde motif olanlardan adını doğru söyledim herlde, kuzucuk almış. Okadar beğendim okadar sevdim ki anlatamam aklıma direkt sen geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?