Günaydın canim güldürdün beni çok komik kızsın yaa sen çok yaşaGünaydın kızlaaar nasılsınız?
Biz dün kalktık geldik kv. Sanırım bayram bitane kadr buradayız, en erken açılışı biz mi yaptık
Eşimin kuzeninin kızı çizgi filmdeki bi meyveyi söylüyodu. Kış meyvesi ama artık heryerde var bizi köy pazarında da. Bende ay benm yanımda meyve ismi söylemeyin falan demiştim. Dün kv ondan almış gelmiş gezmeye gittiklerinde.
Benim KIZIM isterde ben almazmıyım dedi
Tövbe yarabbi kurbanda beni kesmelerinden korkuyorum zira dana gibi oldum ya
Hakkaten baya erkenciymişsiniz. Bayram iyiliği çökmüş kayınvalidene desene Maaşallah. Oof baya zaman da uzun kalmak ta zor ya. Ki evimizde bile rahatı bulana kadar zorlanıyoz.Günaydın kızlaaar nasılsınız?
Biz dün kalktık geldik kv. Sanırım bayram bitane kadr buradayız, en erken açılışı biz mi yaptık
Eşimin kuzeninin kızı çizgi filmdeki bi meyveyi söylüyodu. Kış meyvesi ama artık heryerde var bizi köy pazarında da. Bende ay benm yanımda meyve ismi söylemeyin falan demiştim. Dün kv ondan almış gelmiş gezmeye gittiklerinde.
Benim KIZIM isterde ben almazmıyım dedi
Tövbe yarabbi kurbanda beni kesmelerinden korkuyorum zira dana gibi oldum ya
Yok kız benimki uykucu maşallah laf sokmaz öyle şeylere :))ohhh masaallah senin kv canim benimki bide gec uyandim uiyee masaallh ne uyku diyor :) dedim sesten gurultuden uyuyamadim sustu ozaman
Aynen canım olabilirBenim kv de eşimi rahmetli kocasına benzetir mesela onun yerine koyar oda sever öper fln ama sanırım karakter meselesi canım ben onu anladım
Hepimiz beraber gülelim inşallah :)Günaydın canim güldürdün beni çok komik kızsın yaa sen çok yaşa
Kız bizim evimizle kv evi arasında arabayla 7dk.. ama sanki fizana gidiyoruz geldik şimdiden. Kocacığımın canı sıkılıyomuş evde.. ama ben yemem delirdim mi giderim evimeHakkaten baya erkenciymişsiniz. Bayram iyiliği çökmüş kayınvalidene desene Maaşallah. Oof baya zaman da uzun kalmak ta zor ya. Ki evimizde bile rahatı bulana kadar zorlanıyoz.
1.gün gideceğiz biz de öğlen sonu döneriz kurbanımız ayrı kesilecek çünkü.
Valla bayramın 3. ve 4. günü de eşimin yakın arkadaşının oğlunun sünneti var eşim 3. gün kalırız dedi ben de annemlerde bile yatamıyorum evime gelirim sen kal belim mahvoluyor dedim herkesin yanında. Normalde kendisi de kalmaz zaten de. Kv ler yarım saat uzakta ilçede oturuyo. İyi sen git ben kalırım diye gıcıklık yapıyo. Tabi 7 aylık olan sensin dedim ben de. Tabi ki de gelicez
Senin hesap doğrudur canım benimde ekimde normalde. 28 eylülde çıkınca tam 15 tatile denk geliyormuşcanım öğretmen misiniz? ben de hesap yaptım ama eylül son haftamıza kadar çalışmamız gerekmiyor mu. ben ekim in başında izne ayrılacağım. 16 hafta tam 15 tatil başında doluyor. benim mi hesabım yanlış?
Dün geldik kaynanam ay geçmiş olsun bizde çok üzüldük felan dedi. Sonra sonra konusu açıldıkça ilk duyduğunda yegeniyle eşi burdaymış. İsyanlar sitemler ettim çıldırdım dio. Yegeni her işte bi hayır vardır felan diyomuş buda ay ne hayrı işten çıkmanın hayrımı olur dedim diyo. Baya bi çıldırmış tam da tahmin ettiğim gibi. Çünkü bu ay bize kredi çekmişlerdi ödemeleri ona göre ayarlamıştık. Baya bi anlattım anlayacağı şekilde yöneticim benle 1 aydır uğraşıyordu açığımı arıyordu sonunda bunu bahane ettiler ama hakkımı arıcam dava actım yasalar benden yana dedim. Bide Allah tarafından tam aynı mahallemde yürüme mesafesinde kreşli iş buldum başvurumu yaptım netten onuda söyledim işe gircem dedim. Eğer görüşmeye gidersem imkanınız varsa şimdi alın doğum iznine kdr 2 ay çalışayım olmaz derseniz doğum iznimden sonra geleyim dicem. Huyum kurusun asla çalışmadan duramam bir, ikinciside kimseye minnet etmek istemem. Kaynanam kredimi ödeyecek afferdersin a... edecek laf soka soka. Ne alsam ne yesem nereye gitsem laf edecek. Biz onun borcunu ödüyoruz o keyif yapıyor dicek. Mahkeme sonuçlanana kadar çalışırım. Sonuçlanınca ihtiyacım olmazsa tazminatımı alınca ayrılırım. Rabbim yardım etsin inşallah korktuklarımı yaşamak istemiyorum.Aboo senin kaynana betermiş kızbenim kaynana da orda burda konuşur o benm kulağıma gelir ama ağzımı açmam. Sonra yağmur bişey olsa yüzüme söyle bende yüzüne söylerim der.. sırf bunlar yüzünden bayramda kavga çıkabilir.. ben çıkartmıycamda çok karışık mevzular doğabilecek..
kuzum doğm için ayrı da bu haftalardan sonra hastaneler hiç bi testini tetkikini yapmadığı bebişi doğurtmak istemiyo. Hani sorunlu bi bebekse ya da gebelikse ister istemez hamile geçmişini tamamen bilmedikleri riski ön göremedikleri için olası bi kötü durum için kabul etmeyebiliyolar
Hahahah iyi laf koymuşsun valla..
ay işin çok zor gerçekten ya nasıl olcak bu böyle.. allah sabır versin
Geçmiş olsun canım üşüttünmü acaba ya da mide baskımı yapıyor.oyle kusuyorimki 2 3 gundur bebek cikacak diye korkuyorum valla bisey olmaz insaallh
İnşaAllah canım hakkında hayırlı ise o iş girersin. Hayat bu, günümüzün ne getireceği belli olmaz. Kv de abartılı tepki vermiş biraz. İnsan moral verir, hayırlısı olsun kızım falan diye. Olan olmuş zaten.Dün geldik kaynanam ay geçmiş olsun bizde çok üzüldük felan dedi. Sonra sonra konusu açıldıkça ilk duyduğunda yegeniyle eşi burdaymış. İsyanlar sitemler ettim çıldırdım dio. Yegeni her işte bi hayır vardır felan diyomuş buda ay ne hayrı işten çıkmanın hayrımı olur dedim diyo. Baya bi çıldırmış tam da tahmin ettiğim gibi. Çünkü bu ay bize kredi çekmişlerdi ödemeleri ona göre ayarlamıştık. Baya bi anlattım anlayacağı şekilde yöneticim benle 1 aydır uğraşıyordu açığımı arıyordu sonunda bunu bahane ettiler ama hakkımı arıcam dava actım yasalar benden yana dedim. Bide Allah tarafından tam aynı mahallemde yürüme mesafesinde kreşli iş buldum başvurumu yaptım netten onuda söyledim işe gircem dedim. Eğer görüşmeye gidersem imkanınız varsa şimdi alın doğum iznine kdr 2 ay çalışayım olmaz derseniz doğum iznimden sonra geleyim dicem. Huyum kurusun asla çalışmadan duramam bir, ikinciside kimseye minnet etmek istemem. Kaynanam kredimi ödeyecek afferdersin a... edecek laf soka soka. Ne alsam ne yesem nereye gitsem laf edecek. Biz onun borcunu ödüyoruz o keyif yapıyor dicek. Mahkeme sonuçlanana kadar çalışırım. Sonuçlanınca ihtiyacım olmazsa tazminatımı alınca ayrılırım. Rabbim yardım etsin inşallah korktuklarımı yaşamak istemiyorum.
İnsanlar halden anlamazlar kuzum, heleki el yani.. ödesin kredini sende tazminatını alınca çatır çatır verirsin eline. İnşallah o iş olur rabbim kaderinde belki böyle bi işi yazdı ve bunların olması gerekiyo bilemeyiz ki. Sıkma canını herşey olacağına varıyo gün doğmadan neler doğar. Kredi işi kötü olmuş işte tam denk gelmiş resmen ama böyle olacağını bilsen bile bile lades demezdin. Yapacak bişry yok çok laf sokarsa bana hibe et kredi tutarını demedim ödiycem elime para geçince der susturursun. Benm kv yine iyi ya böyle konuşuldukça benimkine şükreder oldum beterin bteri varmış. Ben resmen kendi annem gibi olsun istedim diye battı kadının hareketleri. Yoksa eşime hala harçlık bile verir lafını asla etmez.. sizinkiler daha zor :)Dün geldik kaynanam ay geçmiş olsun bizde çok üzüldük felan dedi. Sonra sonra konusu açıldıkça ilk duyduğunda yegeniyle eşi burdaymış. İsyanlar sitemler ettim çıldırdım dio. Yegeni her işte bi hayır vardır felan diyomuş buda ay ne hayrı işten çıkmanın hayrımı olur dedim diyo. Baya bi çıldırmış tam da tahmin ettiğim gibi. Çünkü bu ay bize kredi çekmişlerdi ödemeleri ona göre ayarlamıştık. Baya bi anlattım anlayacağı şekilde yöneticim benle 1 aydır uğraşıyordu açığımı arıyordu sonunda bunu bahane ettiler ama hakkımı arıcam dava actım yasalar benden yana dedim. Bide Allah tarafından tam aynı mahallemde yürüme mesafesinde kreşli iş buldum başvurumu yaptım netten onuda söyledim işe gircem dedim. Eğer görüşmeye gidersem imkanınız varsa şimdi alın doğum iznine kdr 2 ay çalışayım olmaz derseniz doğum iznimden sonra geleyim dicem. Huyum kurusun asla çalışmadan duramam bir, ikinciside kimseye minnet etmek istemem. Kaynanam kredimi ödeyecek afferdersin a... edecek laf soka soka. Ne alsam ne yesem nereye gitsem laf edecek. Biz onun borcunu ödüyoruz o keyif yapıyor dicek. Mahkeme sonuçlanana kadar çalışırım. Sonuçlanınca ihtiyacım olmazsa tazminatımı alınca ayrılırım. Rabbim yardım etsin inşallah korktuklarımı yaşamak istemiyorum.
Oyyy maşallah mutlu yılları olsun inşallah kaç yaşına girdi :)Uyandım ama yataktan çıkmıyorumkoca kişisi mutfakta kahvaltı hazırlıyor, çünkü kızları dün akşam kahvaltı isteklerini babalarına ilettiler. Ama benim hayalimde bugün dışarda kahvaltı vardı ilk gözağrımın doğum günü bugün ama haberi yok. Bu sene kutlama yapmıcaz, çünkü herkes bayram tatiline gitti akşama pasta alırız ama bu duruma çok bozulacak kuzum. İki tarafında ilk torunu, gözbebeği çünkü. Bugün duygusallığım pek üstümde Rabbim herkese böyle bi evlat nasip etsin. Bebekliğide dahil hiç üzmedi beni. O yüzden ona hiç kıyamıyorum.
Bizim kp anlayışlıdır öyle çok kafasına takmaz. Kaynanam her konuda takıntılı. Kpyle eşimle bu yuzden pek anlaşamazlar ve bende bu yuzden anlaşamıyorum sanırım. Herşeyi abartır buyutur öldüm bittim der bi iş yapar 2 saat dert yanar sanki ondan başka kimse ev işi yapmıyor ya da senin evinin işi banamı yaptın diyesim gelirİnsanlar halden anlamazlar kuzum, heleki el yani.. ödesin kredini sende tazminatını alınca çatır çatır verirsin eline. İnşallah o iş olur rabbim kaderinde belki böyle bi işi yazdı ve bunların olması gerekiyo bilemeyiz ki. Sıkma canını herşey olacağına varıyo gün doğmadan neler doğar. Kredi işi kötü olmuş işte tam denk gelmiş resmen ama böyle olacağını bilsen bile bile lades demezdin. Yapacak bişry yok çok laf sokarsa bana hibe et kredi tutarını demedim ödiycem elime para geçince der susturursun. Benm kv yine iyi ya böyle konuşuldukça benimkine şükreder oldum beterin bteri varmış. Ben resmen kendi annem gibi olsun istedim diye battı kadının hareketleri. Yoksa eşime hala harçlık bile verir lafını asla etmez.. sizinkiler daha zor :)
Bende kendi halimi anlattım. Sanmasınki çok memnunum halimden. Günlerdir yemek yemedim ağladım hep kilo verdim hatta dedim. Avukatlar adliyeler koşturuyorum dedim. Hım doğrudur dio öyle diyince.İnşaAllah canım hakkında hayırlı ise o iş girersin. Hayat bu, günümüzün ne getireceği belli olmaz. Kv de abartılı tepki vermiş biraz. İnsan moral verir, hayırlısı olsun kızım falan diye. Olan olmuş zaten.
bilmiyorum ki canim usutucsk biseyde yaomadim ama sanirim bebek mideye baski yapiyorGeçmiş olsun canım üşüttünmü acaba ya da mide baskımı yapıyor.
Ah bende kalktım kahvaltı hazırladım.. patatesleri bekliyoruz ayaklarım şiş, resmen parmak basınca parmaklarımın izi 2 3 dk geçmiyo..Uyandım ama yataktan çıkmıyorumkoca kişisi mutfakta kahvaltı hazırlıyor, çünkü kızları dün akşam kahvaltı isteklerini babalarına ilettiler. Ama benim hayalimde bugün dışarda kahvaltı vardı ilk gözağrımın doğum günü bugün ama haberi yok. Bu sene kutlama yapmıcaz, çünkü herkes bayram tatiline gitti akşama pasta alırız ama bu duruma çok bozulacak kuzum. İki tarafında ilk torunu, gözbebeği çünkü. Bugün duygusallığım pek üstümde Rabbim herkese böyle bi evlat nasip etsin. Bebekliğide dahil hiç üzmedi beni. O yüzden ona hiç kıyamıyorum.
İşte diyemiyoruz diye bu haldeyiz yaBizim kp anlayışlıdır öyle çok kafasına takmaz. Kaynanam her konuda takıntılı. Kpyle eşimle bu yuzden pek anlaşamazlar ve bende bu yuzden anlaşamıyorum sanırım. Herşeyi abartır buyutur öldüm bittim der bi iş yapar 2 saat dert yanar sanki ondan başka kimse ev işi yapmıyor ya da senin evinin işi banamı yaptın diyesim gelir
.Mesajını şimdi gördüm canım. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum siz böyle dedikçe gerçekten. Allah ayrılık göstermesin, herkese de güçlü bağlar kurmayı nasip etsin...
Bizim de bir ablamız daha var aslında ama o hepimizden ayrı bir hayat sürmeyi tercih etti mesela... Neyse can yakıcı konulara girmeyeyim şimdi...
Evet canım çok haklısın... Senin için de çok zor olmuş böyle kopuk olmak belli ki. Olmayınca da olmuyor işte ama elden ne gelir ki....Emira SY
Allah birliğinizi düzeninizi bozmasın cnm nazarlardan saklasın. Yakalamış olduğunuz bağ çok kaliteli biz de hissediyoruz bunu. Umarım sizin evlatlarınızda sizin gibi güzel bağlar kursun. Maşallah maşallahh
Beş parmağın beşi bir olmuyor işte cnm. Büyük ablan ile can yakıcı konular yaşamışsınız ama emira ile siz telafisini yapmışsınız. Biz abim ile pek iyi değiliz ama işin içine sağlık girince bütün şartlar değişiyor bizde ama yine iletişim pek yok. Babam vefat ettiğinde birbirimize hiçbirşey demedik ne sarıldık ne baş sağlığı diledik sadece karşılıklı acımızı hissettik o kadar.
Canim annesiyle babasiyla kardesuyle pasta kescekmis daha guzel kutlamami olur :) hic bir eksigi yok cok sukur :) hamilelikten boyle duygusallastin,bide ustune buyuduklerini izlemenin verdigi gurur ve huzun eklenince boyle dusunmen normal...cok sukur sicacik yuvasi var hem annesi hem babasi hem kardesi var daha ne olsunUyandım ama yataktan çıkmıyorumkoca kişisi mutfakta kahvaltı hazırlıyor, çünkü kızları dün akşam kahvaltı isteklerini babalarına ilettiler. Ama benim hayalimde bugün dışarda kahvaltı vardı ilk gözağrımın doğum günü bugün ama haberi yok. Bu sene kutlama yapmıcaz, çünkü herkes bayram tatiline gitti akşama pasta alırız ama bu duruma çok bozulacak kuzum. İki tarafında ilk torunu, gözbebeği çünkü. Bugün duygusallığım pek üstümde Rabbim herkese böyle bi evlat nasip etsin. Bebekliğide dahil hiç üzmedi beni. O yüzden ona hiç kıyamıyorum.
Uyandım ama yataktan çıkmıyorumkoca kişisi mutfakta kahvaltı hazırlıyor, çünkü kızları dün akşam kahvaltı isteklerini babalarına ilettiler. Ama benim hayalimde bugün dışarda kahvaltı vardı ilk gözağrımın doğum günü bugün ama haberi yok. Bu sene kutlama yapmıcaz, çünkü herkes bayram tatiline gitti akşama pasta alırız ama bu duruma çok bozulacak kuzum. İki tarafında ilk torunu, gözbebeği çünkü. Bugün duygusallığım pek üstümde Rabbim herkese böyle bi evlat nasip etsin. Bebekliğide dahil hiç üzmedi beni. O yüzden ona hiç kıyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?