2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar naturalive markasini kullanan varmi.tamamen dogalmis icerigi ve helal sertifikali.icerigine baktim bebek sampuanina gercektende hic zararli bi madde gorunmuyor.almayi dusunuyorum ama daha once kullanan memnun olan varmi merak ettim.

kizlar merhaba gecen hafta 50 gr seker yuklemesi yaptirdim 140 sınır iken 149 çıktı. dr.um 100 gr daha yapalım dedi bayram sonrası ama ben bu arada seker ve karbonhidrat diyetine başladım artısı olur diye.hic genetik yatkinligimizda yok ama tedirgin oldum.50de biraz yuksek çıkıp 100 yaptıran var mı aranizdda

Ben bisey sorcam size. Sizinde vucudunuzda belli bolgelerde kararma var mi??? Mesela bende koltuk alti, genital bolge ve gogusun kahverengi cevresi disinda kahverengi benekli yayilmalar var. Bunlar gecer mi??? Ay cok rahatsiz oluyorum ben yaa
genelde gebelikte cikan kahverrengi lekelr dogum sonrasi yavas yavas kayboluyor diye biliyorum

Bana 75 lik yaptırdı 187 çıkmıştı tokluk diyestisyene yonlendirdi diyet yaptim 1 hafta şeker ölçtüm sonra normale döndü ama diyestisyen doguma kadar diyete devam etmemi soyledi ve günlük bir kere ölçüyorum dikkat etmesem bakiyorum yükseliyor gibi bizimde kimse de şeker yok dua edelim kalıcı birsey olmasin doğumla birlikte gitsin

Ben bisey sorcam size. Sizinde vucudunuzda belli bolgelerde kararma var mi??? Mesela bende koltuk alti, genital bolge ve gogusun kahverengi cevresi disinda kahverengi benekli yayilmalar var. Bunlar gecer mi??? Ay cok rahatsiz oluyorum ben yaa
Şimdilik öyle bi şey ben de Yok canım ama benim de çillerim ellerim ve kollarımdakiler özellikle daha koyulaştı eskiye göre. Yüzümdekilere hep 50 faktör güneş kremi sürdüğüm için heralde o kadar koyulaşmadı. Ama gebelik sonrası geçer bence.

Insallah gecer ya
Var ve geçecek :)

Umarim gecer yani kendimi cok cirkinlesmis hissediyorum

amin inşallah geçmiş olsun

Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…