- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
genelde gebelikte cikan kahverrengi lekelr dogum sonrasi yavas yavas kayboluyor diye biliyorumBen bisey sorcam size. Sizinde vucudunuzda belli bolgelerde kararma var mi??? Mesela bende koltuk alti, genital bolge ve gogusun kahverengi cevresi disinda kahverengi benekli yayilmalar var. Bunlar gecer mi??? Ay cok rahatsiz oluyorum ben yaa
Bana 75 lik yaptırdı 187 çıkmıştı tokluk diyestisyene yonlendirdi diyet yaptim 1 hafta şeker ölçtüm sonra normale döndü ama diyestisyen doguma kadar diyete devam etmemi soyledi ve günlük bir kere ölçüyorum dikkat etmesem bakiyorum yükseliyor gibi bizimde kimse de şeker yok dua edelim kalıcı birsey olmasin doğumla birlikte gitsinkizlar merhaba gecen hafta 50 gr seker yuklemesi yaptirdim 140 sınır iken 149 çıktı. dr.um 100 gr daha yapalım dedi bayram sonrası ama ben bu arada seker ve karbonhidrat diyetine başladım artısı olur diye.hic genetik yatkinligimizda yok ama tedirgin oldum.50de biraz yuksek çıkıp 100 yaptıran var mı aranizdda
Şimdilik öyle bi şey ben de Yok canım ama benim de çillerim ellerim ve kollarımdakiler özellikle daha koyulaştı eskiye göre. Yüzümdekilere hep 50 faktör güneş kremi sürdüğüm için heralde o kadar koyulaşmadı. Ama gebelik sonrası geçer bence.Ben bisey sorcam size. Sizinde vucudunuzda belli bolgelerde kararma var mi??? Mesela bende koltuk alti, genital bolge ve gogusun kahverengi cevresi disinda kahverengi benekli yayilmalar var. Bunlar gecer mi??? Ay cok rahatsiz oluyorum ben yaa
Var ve geçecek :)Ben bisey sorcam size. Sizinde vucudunuzda belli bolgelerde kararma var mi??? Mesela bende koltuk alti, genital bolge ve gogusun kahverengi cevresi disinda kahverengi benekli yayilmalar var. Bunlar gecer mi??? Ay cok rahatsiz oluyorum ben yaa
Şimdilik öyle bi şey ben de Yok canım ama benim de çillerim ellerim ve kollarımdakiler özellikle daha koyulaştı eskiye göre. Yüzümdekilere hep 50 faktör güneş kremi sürdüğüm için heralde o kadar koyulaşmadı. Ama gebelik sonrası geçer bence.
Var ve geçecek :)
Benim önceki gebelikte de olmuştu geçti, şimdi de var kalıcı değil bunlar merak etme.Insallah gecer ya
Umarim gecer yani kendimi cok cirkinlesmis hissediyorum
Öyle hissetme canım, yaklaşık her gebelikte olurmuş zaten. Önceden de hafif bir koltuk altı kararması vardı bende, şimdi baya koyulaşmışInsallah gecer ya
Umarim gecer yani kendimi cok cirkinlesmis hissediyorum
Benim önceki gebelikte de olmuştu geçti, şimdi de var kalıcı değil bunlar merak etme.
amin inşallah geçmiş olsunBana 75 lik yaptırdı 187 çıkmıştı tokluk diyestisyene yonlendirdi diyet yaptim 1 hafta şeker ölçtüm sonra normale döndü ama diyestisyen doguma kadar diyete devam etmemi soyledi ve günlük bir kere ölçüyorum dikkat etmesem bakiyorum yükseliyor gibi bizimde kimse de şeker yok dua edelim kalıcı birsey olmasin doğumla birlikte gitsin
Çok geçmiş olsun canım ya...Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Ay çok gecmis olsun yaAyak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Aay geçmiş olsun canımAyak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Geçmiş olsun canım nazarlık diyelim :)Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Çok geçmiş olsun canım yaaAyak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?