Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
O nasıl çarpmak, çok acımıştırAyak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Canım afife ne yapmış?Aay geçmiş olsun canım
Ayyy geçmiş olsun resmen görünmez kaza olmuşAyak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Geçmiş olsun. Çok acır o. Pansuman yaptığınızda sıkı sıkı sarın.Ben serçe parmağımı kırdım. Gittiğimde hastaneye bir de yerine oturtmak İçin acı çektirdiler , birkaç ay sürdü sızısı.Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
LezzetliCipetpet M mucize83 aydingelini Emira SY @Gunesin_Annesi orjinalgama A Amanedenolmuyo xyzt-5544 pinkstrap hepinize teşekkür ederim pinkstrap ole uyduruk iş yapmam vurdum mu kırarım böle :))))
Bende erkek cocugu yetistircem ama asla kocam gibi tembel olmiycak biktim ya bisey soylemiym diyorum ilk hamileligimde adami her gun bosuyodum gece klorakla zehirlemeyi planliyodum simdi hep diyorumki kavga cikarma hormonlarina sahip cik diye kendimi telkin edip duruyorum da yani adam hamileligimin basindan beri tamam sen yat ben hallederim bir kez bile demedi!! Diyorumki camasirlari makinaya atarmisin off puff belim agriyo ya abi senin belinmi agriyo ben ayakta duramiyorum ictigim suyu bile cikartiyorum halimi gormuyomusun bilmiyormusun ya nolur 9 ay isin ucundan tutsan nolur yani gecici bir sure ya bu...
Meyveleri dolduruyo cuval cuval alip geliyo ben yiyemiyorum kiz okulda zaten aksam ne kadar yiycek?askim kavun vardi yesen diyorum e kesip vermiyosunki beni annem oyle alistirdi ben annemin evinde pasaydim ,erik ye ee kim yikiycak... bu nasil cocuk yetistirmek ya marifet mi kendine yetemeyen insan yetistirmek
Ya adama diyorumki bulasik makinasini sen bosaltsan ben ciktikca icine yerlestiririm hic dagilmaz mutfak .egilip kalkamiyorum tansiyonum 8 5,eee o mu bosalticakmis
Boyle cocuk yetistirilirmi ya al agam pasam yetistir 30 yasinda geldigi nokta bu
Koltuk iyi mi bari?LezzetliCipetpet M mucize83 aydingelini Emira SY @Gunesin_Annesi orjinalgama A Amanedenolmuyo xyzt-5544 pinkstrap hepinize teşekkür ederim pinkstrap ole uyduruk iş yapmam vurdum mu kırarım böle :))))
Off off çok geçmiş olsun cnm ya. Benim ayak parmağım sızladı okurkenAyak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
geçmiş olsun koltuğa dalmışsın resen sanırım :)Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Allah yardımcin olsun canım inşallah gelmesinler sende üzme kendini bebisin hissediyor bizimki yapar kayinvalidem delirir lafta sokar ah ah oğlum diye sanki marifet pullucum sen zaten istesende oyle bir anne olamazsınNeyse bayram boyu evdeyiz gece yastikla bogarim olur biter ....
Doktorum tatil izni vermedi 1 saatten uzun araba yolculugu yapamaz dehidrasyonu cok fazla tansiyonuda cok dusuk kaldirmaz vucudu diye son kontrolde gozunun icine bakarak soyledi.o da anasina soylemis.Olmaz ama yinede insallah kalkip onlar gelmez torunumu ozledim diye ...
Ev pislik icinde omur boyu cenelerinden kurtulamam butun sulaleye anlatirlar nolur oyle bisey olmasin
Canım bugün konuşamadım valla. Ev haralagürele kalabalık kayınvalidemdeyiz. Bi yazayım haber ederim buradanCanım afife ne yapmış?
Allah sabır versin pullum, benimki de evlendikten sonra değişti önceden yaptığı şeyleri bile yapmıyo...Bende erkek cocugu yetistircem ama asla kocam gibi tembel olmiycak biktim ya bisey soylemiym diyorum ilk hamileligimde adami her gun bosuyodum gece klorakla zehirlemeyi planliyodum simdi hep diyorumki kavga cikarma hormonlarina sahip cik diye kendimi telkin edip duruyorum da yani adam hamileligimin basindan beri tamam sen yat ben hallederim bir kez bile demedi!! Diyorumki camasirlari makinaya atarmisin off puff belim agriyo ya abi senin belinmi agriyo ben ayakta duramiyorum ictigim suyu bile cikartiyorum halimi gormuyomusun bilmiyormusun ya nolur 9 ay isin ucundan tutsan nolur yani gecici bir sure ya bu...
Meyveleri dolduruyo cuval cuval alip geliyo ben yiyemiyorum kiz okulda zaten aksam ne kadar yiycek?askim kavun vardi yesen diyorum e kesip vermiyosunki beni annem oyle alistirdi ben annemin evinde pasaydim ,erik ye ee kim yikiycak... bu nasil cocuk yetistirmek ya marifet mi kendine yetemeyen insan yetistirmek
Ya adama diyorumki bulasik makinasini sen bosaltsan ben ciktikca icine yerlestiririm hic dagilmaz mutfak .egilip kalkamiyorum tansiyonum 8 5,eee o mu bosalticakmis
Boyle cocuk yetistirilirmi ya al agam pasam yetistir 30 yasinda geldigi nokta bu
7 bitti canım.Oyyy maşallah mutlu yılları olsun inşallah kaç yaşına girdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?