2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)

Çok geçmiş olsun.
Benim de küçük parmak kırık, yerine de kaynamamış yanlış kaynamış. Alıştım onunla yaşamaya :) sen benim yaptığımı yapma da dinlendir güzelce. Çabucak iyileşir inşallah

Ayak parmağımı kirmisim kızlar koltugün köşeye çarptım tabi bişe yapamadilar sardılar sepetlediler :)
Geçmiş olsun. Çok acır o. Pansuman yaptığınızda sıkı sıkı sarın.Ben serçe parmağımı kırdım. Gittiğimde hastaneye bir de yerine oturtmak İçin acı çektirdiler , birkaç ay sürdü sızısı.

Bende erkek cocugu yetistircem ama asla kocam gibi tembel olmiycak biktim ya bisey soylemiym diyorum ilk hamileligimde adami her gun bosuyodum gece klorakla zehirlemeyi planliyodum simdi hep diyorumki kavga cikarma hormonlarina sahip cik diye kendimi telkin edip duruyorum da yani adam hamileligimin basindan beri tamam sen yat ben hallederim bir kez bile demedi!! Diyorumki camasirlari makinaya atarmisin off puff belim agriyo ya abi senin belinmi agriyo ben ayakta duramiyorum ictigim suyu bile cikartiyorum halimi gormuyomusun bilmiyormusun ya nolur 9 ay isin ucundan tutsan nolur yani gecici bir sure ya bu...
Meyveleri dolduruyo cuval cuval alip geliyo ben yiyemiyorum kiz okulda zaten aksam ne kadar yiycek?askim kavun vardi yesen diyorum e kesip vermiyosunki beni annem oyle alistirdi ben annemin evinde pasaydim ,erik ye ee kim yikiycak... bu nasil cocuk yetistirmek ya marifet mi kendine yetemeyen insan yetistirmek
Ya adama diyorumki bulasik makinasini sen bosaltsan ben ciktikca icine yerlestiririm hic dagilmaz mutfak .egilip kalkamiyorum tansiyonum 8 5,eee o mu bosalticakmis
Boyle cocuk yetistirilirmi ya al agam pasam yetistir 30 yasinda geldigi nokta bu

Neyse bayram boyu evdeyiz gece yastikla bogarim olur biter ....
Doktorum tatil izni vermedi 1 saatten uzun araba yolculugu yapamaz dehidrasyonu cok fazla tansiyonuda cok dusuk kaldirmaz vucudu diye son kontrolde gozunun icine bakarak soyledi.o da anasina soylemis.Olmaz ama yinede insallah kalkip onlar gelmez torunumu ozledim diye ...
Ev pislik icinde omur boyu cenelerinden kurtulamam butun sulaleye anlatirlar nolur oyle bisey olmasin

Allah yardımcın olsun canım valla çok zor öylesi. Benimki de erkek . Bende yetiştirme konusunda senin gibi düşünüyorum . Eskiler hep erkek iş yapmaz aslan oğlum kaplan oğlum diyerek yetiştirmiş. Benim eşim yıllardır tek yasadıgı için alışkın ev işi yapmaya allahtan ama benim kv evde iş yaptığını duyunca abooo diyo sanki adama sırtında taş tasitiyoruz.
Sakin ol sen sinirlenme bebisini de üzme. Napcan onun anası da öyle yetiştirmiş.

Sebiss im arkadasim gecmis olsun
Nasill acimistir dusunemiyorum ya icine oturmustur...insallah cok agri yapmaz cok gecmis olsun kocamin girtlagini mi sıksam kloraklamı zehirlesem yastiklami bogsam diye dusunurken hic giremedim yeni okudum hepsini

Allah yardımcin olsun canım inşallah gelmesinler sende üzme kendini bebisin hissediyor bizimki yapar kayinvalidem delirir lafta sokar ah ah oğlum diye sanki marifet pullucum sen zaten istesende oyle bir anne olamazsın

Canım afife ne yapmış?
Canım bugün konuşamadım valla. Ev haralagürele kalabalık kayınvalidemdeyiz. Bi yazayım haber ederim buradan
Allah sabır versin pullum, benimki de evlendikten sonra değişti önceden yaptığı şeyleri bile yapmıyo...

Kızlarr herkes nasıl umarım iyisinizdir . Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum tatildekilerede iyi tatıller. Biz daha yeni döndük 4/5 günlüğüne gitmiştik . 20 aylık bi bebeyle pek tatıl gibi olmuyo ama en azından evın derli toplu temız kalmasıda bıseydır dedık :) artık cok az zamanımız kaldı kızlar şurda 2 aya doğum haberleri başlıcak :) oğlumda oldugu gibi kızımdada eylul 1 doğum gunum yenı bı yasıma gırıcem bakalım . Senenın basından başlayıp sonuna kadar hamıle olunca tabı tüm özel günlerde hamile olarak geciyo :) . Erkek bebısler gene kızları gecmısler. Sonradan cınsıyet değiştirenler mı oldu anlamadım kızlar öndeydı :) . Alışverıs durumlarınız ne alemde. Bizimkinin hala eksikleri var ama annem alacağı ıcın kalanları bıraktım . Biraz ev gıyım ve 0/3 ay zıbın havlu gibi ihtiyacları kaldı. Şampuan vs de oğluma dalin kullanıyorum . Onada aynısını kullanıcam pişik kremidir makastır fılan zaten var . 2. Cocuk olmanın faydaları :) haricindede doğumdan sonra eksık cıkarsa tamamlarım diyorum . Cunku kg nası olcak fazla mı eksık mı bılemedıgımız ıcın sımdılık goz kararı bıseylerını hallettim . Henuz yıkama yapmadım yapan var mı ? Ama cokda gecırmeden belki bu ay sonu artık yaparım . Karnım birden fırladı ve artık ağırlasmıs hıssedıyorum . İlerki aylarda yıka utule ıslerı daha zorlasacagından cokda zaman gecırmeden hallederm dıyorum . Hastane cantası ıcınde aynı sekılde en gec obur ay sonuna hazırlarım sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…