2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bide unutmadan millet ilk 3 ay uykudan gozunu acamaz bende su son zamanlarda kafayı koydugum gibi uykum gelıyo . Gece oyle hızlı gecıyo ki gozumu acıyorum ezan okunuyo yada saat 6 olmus bu ne ya dıyorum daha uykumuzu alamadık sabah olmus dıyorum wc de zaman kaybetmek ıstemıyorum dusunun hemen kosuyorum gerı bı dk bıle uykusuz gecmesın dıye

Anammm gezmekten ayaklarımı hissetmiyorum. Doğumgünü diye yapmadığımız kalmadı. Yüm istediği şeyleri yaptık bugün. Çatalcada ters ev diye biyer var hanımlar. Gidebilecek olanlar mutlaka gitsin. Benim kızlar bayıldı.
Bende rossmandan bebeğe deterjan şampuan be vücut yağı aldım. Bide anne sütü artırıcı çay

Kizlar ben ufak ufak yıkamaya basladim buyuk şeylerden hurclara koyuyorum eksik olarak ta lohusa gecelik pijamalarım süsler ve dagitilacaklarim kaldi onlarida çarşıya gidicez iyili diyorum erkenden almışım eksiklerimizi kafam rahat oldu

Oh iyi yapmışsınız benimde aklimdan geciyor anne sutu arttırdı çay hangisini aldin ne zaman içmeye baslanmali

Sen bide 3. 4.cocugu dusunuyodun dimi

pullubiber hep soyledigim bisey bu erkek cocuklarina kadinlarin hizmetci olmadigi ogretilmeli. Kendine yetecek ve etrafini dusunucek sekilde yetistirilmeli die. Benim kp cok odun bi adam elini hic bi ise surmez. Kv de pire gibidir. Hic oturmaz kimseden de yardim istemez. Sadece ogullarina degil gelinlerden de is beklemez yaptikmi da yaptirmaz. Ama esim yillarca kendi yasadigi icin alismis is yapmaya. Yemek yapmayi pek beceremez sadece onun disinda her isi yapar. Daha oncede yazmistim oglum 5 yasinda ve evde belli sorumluluklari var. Tabagini kaldirir. Catal bicaklari o yerlestirir. Coraplari o eslestirir. Toz alma isi hep onda benim katladigim camasirlarini o yerlestirir dolabina uzerinden cikanlari kirliye atar disardan gelince ayakkabilarini dolaba koyar. Sofra kurmada ve kaldirmada yardim eder. Cok maruz kaldim erkek cocugunu kiz gibi yetistiriosun diyenlere. Ama asla taviz vermedim. Ben onu kendine yetebilecek sekilde yetistiriorum dedim. Kendinw yetmenin kizi erkegi olmaz ve babasinin aksine kadin ruhundan da anliyor. Bazen bu dunya icin fazla iyi oldugunu dusunmuyor degilim :))

Ilerideki gelinin çok şanslı desene keşke herkes senin gibi düşünse de kadınlar da biraz nefes alabilse .

pinkstrap bayrami görecek kanepe ya kv değişik ortada da ahşap ayağı varmis sağlam vurdum bnm kemikler çabuk kırılır biliyordum umursamadım farkettim de bide çıktım çarşıda dolandim baktım basamıyorum aradım bnmkini hastaneye götür diye :) kimse kırık beklemiyordu benden başka herkes sok :)

Ilerideki gelinin çok şanslı desene keşke herkes senin gibi düşünse de kadınlar da biraz nefes alabilse .

Yani tabiki islere ortak olmayi degil ahlakli erdemli durust olmayi da ilke edinmesi icin ugrasiyorum. Bencil olmamayi. Ama bunlarin yaninda hakkini da aramayi savummayi bilmeyi. Benim onceligim etrafindaki kotuluklerden etklilenmesini en aza indirgeyebilmek. Cunku su 5 senede sahit oldugum kadariyla insanlar cok hoyrat cocuk yetistirior. Sana vurana sende vur diyerek buyutuluyor cogu cocuk ve bizim yetistirdigimiz duzgun cocuklar malesef bu cocuklar ile buyuyor. Kabahat cocuklarin degil buyuklerin. Aslinda once kendimizi yetistirsek yeter cunku cocuklar bizim aynamiz.

yet07 northstar Zehra_mda rabarbaa pullubiber sagolun kızlar görünmez kaza bayram nazarı oldu.acıdı ama işte bnmde en kötü tarafım ağrı esığım çok yüksek hissetmiyorum lanet bir çok agriyi sonuç malesef böyle oluyor.çok şükür şu an ağrım sızım yok buz kompleksi yapıyorum okadar.@pullubiber kusum bence elini kirletme öldürürsen 2 çocukla cezaevi zor olur görmezden gel en iisi doğurana kadar emin ol bir çoğu ole erkeklerin bnmki hiç hamile değilmişim gibi normal rutin ev halini ariyo dedim kusura bakmayacaksın geçti 8 sene sefa surdun :) not : kloraxla kusma ihtimali var bide onu temizlemekle ugrasma yastık iidir:)))

Bu ara bi söz dolanıyor ya; aşk acısı da neymiş, sen hiç ayak parmağını çarptın mı? diye. Sen yazdıkça benim içim gidiyor, acısı mı geçti canının mı kıymeti yok nedir bu soğuk kanlılık :)
Maşallah sana tabi

Çok güzel anlatmışsın . Kesinlikle yazdigin her bir kelimeye katılıyorum. Erkek çocuklarını genelde hadi vur döv ısır diyerek buyutuyolar. Daha sonra o çocuklar şiddete eğilimli yetişkinler oluyor . Önce ailelere eğitim verilmeli . Hatta çocuk yapmak için bile sınavdan geçmeli su devirde insanlar. Haberlerde görüyoruz sonuçta. Insanliklarini kaybetmiş bir çoğu . Çok dikkatli yetiştirmek lazım çocukları çoook. Hatta pedegoglardan da yardım alınmalı çünkü çocuğa doğru yaklaşım çok çok önemli . Ben şimdiden dua ediyorum inşallah kendine etrafına faydalı bi birey geliştirebilirim diye bir de ilk çocuk olunca insan daha çok korkuyo galiba .

Eşlere böyle durumlarda bol vicdan diliyorum. Maalesef rahatına düşkün yetiştiriliyor erkekler. Gerçi biraz da yapı meselesi.

Maşallah ne güzel. Aman dilini ısır :))) Uykum var uyuyamıyorum, açım yiyemiyorum.

Nice sağlıklı, mutluluk dolu yaşlar güzel kızına.

Toplum olarak keşke aynı düşünceyle yetiştirebilsek çocuklarımızı. İlk okula başlayınca öğrettiklerimiz hop çöp oldu. Çocuk kurallara uyuyor, ama arkadaşı uymuyor. Mutsuz olarak eve dönerdi bizimki. İzinsiz eşya kullanımından, sözlü dalaşa, itip kakmaya kadar hergün ayrı bir dert. Umarım çocuklarımız vicdanlı, ahlaklı, onurlu olurlar.

Insallah canım sagolasin önceden içmeye başlanır mi
Bence başlanmaz.erkenden göğüs uyarılımı oktitosini artırır oda kasılma sebebi olur.hatta göğüs kremini 37. Haftada sürmeye başlayınca bile göğsü uyarmadan sürmeyi öneriyorlar erken Doğuma sebep olmasın diye.
Bu süt artırıcıları genelde Doğum çantalarına koyuyorlar.ama son hafta içmeye başlayanlarda var.

Bnm lanet bir sakinliğim var birde ağrı esığım çok yuksek malesef küçük çaplı ağrıları hissetmiyorum bundada cnm acıdı ordan anladım kırıldı ama dayanilmayacak gibi degildi.not : aşk acısı daha kötüydü kalbimi hissediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…