- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Oh iyi yapmışsınız benimde aklimdan geciyor anne sutu arttırdı çay hangisini aldin ne zaman içmeye baslanmaliAnammm gezmekten ayaklarımı hissetmiyorum. Doğumgünü diye yapmadığımız kalmadı. Yüm istediği şeyleri yaptık bugün. Çatalcada ters ev diye biyer var hanımlar. Gidebilecek olanlar mutlaka gitsin. Benim kızlar bayıldı.
Bende rossmandan bebeğe deterjan şampuan be vücut yağı aldım. Bide anne sütü artırıcı çay
Bende erkek cocugu yetistircem ama asla kocam gibi tembel olmiycak biktim ya bisey soylemiym diyorum ilk hamileligimde adami her gun bosuyodum gece klorakla zehirlemeyi planliyodum simdi hep diyorumki kavga cikarma hormonlarina sahip cik diye kendimi telkin edip duruyorum da yani adam hamileligimin basindan beri tamam sen yat ben hallederim bir kez bile demedi!! Diyorumki camasirlari makinaya atarmisin off puff belim agriyo ya abi senin belinmi agriyo ben ayakta duramiyorum ictigim suyu bile cikartiyorum halimi gormuyomusun bilmiyormusun ya nolur 9 ay isin ucundan tutsan nolur yani gecici bir sure ya bu...
Meyveleri dolduruyo cuval cuval alip geliyo ben yiyemiyorum kiz okulda zaten aksam ne kadar yiycek?askim kavun vardi yesen diyorum e kesip vermiyosunki beni annem oyle alistirdi ben annemin evinde pasaydim ,erik ye ee kim yikiycak... bu nasil cocuk yetistirmek ya marifet mi kendine yetemeyen insan yetistirmek
Ya adama diyorumki bulasik makinasini sen bosaltsan ben ciktikca icine yerlestiririm hic dagilmaz mutfak .egilip kalkamiyorum tansiyonum 8 5,eee o mu bosalticakmis
Boyle cocuk yetistirilirmi ya al agam pasam yetistir 30 yasinda geldigi nokta bu
Canım mesh olanı rossmandan aldım 8 tl ye.Oh iyi yapmışsınız benimde aklimdan geciyor anne sutu arttırdı çay hangisini aldin ne zaman içmeye baslanmali
pullubiber hep soyledigim bisey bu erkek cocuklarina kadinlarin hizmetci olmadigi ogretilmeli. Kendine yetecek ve etrafini dusunucek sekilde yetistirilmeli die. Benim kp cok odun bi adam elini hic bi ise surmez. Kv de pire gibidir. Hic oturmaz kimseden de yardim istemez. Sadece ogullarina degil gelinlerden de is beklemez yaptikmi da yaptirmaz. Ama esim yillarca kendi yasadigi icin alismis is yapmaya. Yemek yapmayi pek beceremez sadece onun disinda her isi yapar. Daha oncede yazmistim oglum 5 yasinda ve evde belli sorumluluklari var. Tabagini kaldirir. Catal bicaklari o yerlestirir. Coraplari o eslestirir. Toz alma isi hep onda benim katladigim camasirlarini o yerlestirir dolabina uzerinden cikanlari kirliye atar disardan gelince ayakkabilarini dolaba koyar. Sofra kurmada ve kaldirmada yardim eder. Cok maruz kaldim erkek cocugunu kiz gibi yetistiriosun diyenlere. Ama asla taviz vermedim. Ben onu kendine yetebilecek sekilde yetistiriorum dedim. Kendinw yetmenin kizi erkegi olmaz ve babasinin aksine kadin ruhundan da anliyor. Bazen bu dunya icin fazla iyi oldugunu dusunmuyor degilim :))
Ilerideki gelinin çok şanslı desenekeşke herkes senin gibi düşünse de kadınlar da biraz nefes alabilse .
Bu ara bi söz dolanıyor ya; aşk acısı da neymiş, sen hiç ayak parmağını çarptın mı? diye. Sen yazdıkça benim içim gidiyor, acısı mı geçti canının mı kıymeti yok nedir bu soğuk kanlılık :)pinkstrap bayrami görecek kanepe ya kv değişik ortada da ahşap ayağı varmis sağlam vurdum bnm kemikler çabuk kırılır biliyordum umursamadım farkettim de bide çıktım çarşıda dolandim baktım basamıyorum aradım bnmkini hastaneye götür diye :) kimse kırık beklemiyordu benden başka herkes sok :)
Insallah canım sagolasin önceden içmeye başlanır miEki Görüntüle 2181207 Eki Görüntüle 2181208
Canım mesh olanı rossmandan aldım 8 tl ye.
Diğerini e bebekten almıştım 20 tl idi. İnşaAllah işe yarar.
Yani tabiki islere ortak olmayi degil ahlakli erdemli durust olmayi da ilke edinmesi icin ugrasiyorum. Bencil olmamayi. Ama bunlarin yaninda hakkini da aramayi savummayi bilmeyi. Benim onceligim etrafindaki kotuluklerden etklilenmesini en aza indirgeyebilmek. Cunku su 5 senede sahit oldugum kadariyla insanlar cok hoyrat cocuk yetistirior. Sana vurana sende vur diyerek buyutuluyor cogu cocuk ve bizim yetistirdigimiz duzgun cocuklar malesef bu cocuklar ile buyuyor. Kabahat cocuklarin degil buyuklerin. Aslinda once kendimizi yetistirsek yeter cunku cocuklar bizim aynamiz.
Bende erkek cocugu yetistircem ama asla kocam gibi tembel olmiycak biktim ya bisey soylemiym diyorum ilk hamileligimde adami her gun bosuyodum gece klorakla zehirlemeyi planliyodum simdi hep diyorumki kavga cikarma hormonlarina sahip cik diye kendimi telkin edip duruyorum da yani adam hamileligimin basindan beri tamam sen yat ben hallederim bir kez bile demedi!! Diyorumki camasirlari makinaya atarmisin off puff belim agriyo ya abi senin belinmi agriyo ben ayakta duramiyorum ictigim suyu bile cikartiyorum halimi gormuyomusun bilmiyormusun ya nolur 9 ay isin ucundan tutsan nolur yani gecici bir sure ya bu...
Meyveleri dolduruyo cuval cuval alip geliyo ben yiyemiyorum kiz okulda zaten aksam ne kadar yiycek?askim kavun vardi yesen diyorum e kesip vermiyosunki beni annem oyle alistirdi ben annemin evinde pasaydim ,erik ye ee kim yikiycak... bu nasil cocuk yetistirmek ya marifet mi kendine yetemeyen insan yetistirmek
Ya adama diyorumki bulasik makinasini sen bosaltsan ben ciktikca icine yerlestiririm hic dagilmaz mutfak .egilip kalkamiyorum tansiyonum 8 5,eee o mu bosalticakmis
Boyle cocuk yetistirilirmi ya al agam pasam yetistir 30 yasinda geldigi nokta bu
Maşallah ne güzel. Aman dilini ısır :))) Uykum var uyuyamıyorum, açım yiyemiyorum.Bide unutmadan millet ilk 3 ay uykudan gozunu acamaz bende su son zamanlarda kafayı koydugum gibi uykum gelıyo . Gece oyle hızlı gecıyo ki gozumu acıyorum ezan okunuyo yada saat 6 olmus bu ne ya dıyorum daha uykumuzu alamadık sabah olmus dıyorum wc de zaman kaybetmek ıstemıyorum dusunun hemen kosuyorum gerı bı dk bıle uykusuz gecmesın dıye
Nice sağlıklı, mutluluk dolu yaşlar güzel kızına.Anammm gezmekten ayaklarımı hissetmiyorum. Doğumgünü diye yapmadığımız kalmadı. Yüm istediği şeyleri yaptık bugün. Çatalcada ters ev diye biyer var hanımlar. Gidebilecek olanlar mutlaka gitsin. Benim kızlar bayıldı.
Bende rossmandan bebeğe deterjan şampuan be vücut yağı aldım. Bide anne sütü artırıcı çay
Toplum olarak keşke aynı düşünceyle yetiştirebilsek çocuklarımızı. İlk okula başlayınca öğrettiklerimiz hop çöp oldu. Çocuk kurallara uyuyor, ama arkadaşı uymuyor. Mutsuz olarak eve dönerdi bizimki. İzinsiz eşya kullanımından, sözlü dalaşa, itip kakmaya kadar hergün ayrı bir dert. Umarım çocuklarımız vicdanlı, ahlaklı, onurlu olurlar.Yani tabiki islere ortak olmayi degil ahlakli erdemli durust olmayi da ilke edinmesi icin ugrasiyorum. Bencil olmamayi. Ama bunlarin yaninda hakkini da aramayi savummayi bilmeyi. Benim onceligim etrafindaki kotuluklerden etklilenmesini en aza indirgeyebilmek. Cunku su 5 senede sahit oldugum kadariyla insanlar cok hoyrat cocuk yetistirior. Sana vurana sende vur diyerek buyutuluyor cogu cocuk ve bizim yetistirdigimiz duzgun cocuklar malesef bu cocuklar ile buyuyor. Kabahat cocuklarin degil buyuklerin. Aslinda once kendimizi yetistirsek yeter cunku cocuklar bizim aynamiz.
Bence başlanmaz.erkenden göğüs uyarılımı oktitosini artırır oda kasılma sebebi olur.hatta göğüs kremini 37. Haftada sürmeye başlayınca bile göğsü uyarmadan sürmeyi öneriyorlar erken Doğuma sebep olmasın diye.Insallah canım sagolasin önceden içmeye başlanır mi
Bnm lanet bir sakinliğim var birde ağrı esığım çok yuksek malesef küçük çaplı ağrıları hissetmiyorum bundada cnm acıdı ordan anladım kırıldı ama dayanilmayacak gibi degildi.not : aşk acısı daha kötüydü kalbimi hissediyorum çünküBu ara bi söz dolanıyor ya; aşk acısı da neymiş, sen hiç ayak parmağını çarptın mı? diye. Sen yazdıkça benim içim gidiyor, acısı mı geçti canının mı kıymeti yok nedir bu soğuk kanlılık :)
Maşallah sana tabi
Teşekkür ederim canım ins geçip gidecekSebiss çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?