2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok şükür ya, elhamdulillah. Sağlıcakla vaktini bekleyip öyle gelsin minnoş kuzucuk inşallah

İnşallah daha bi kaç hafta daha geçirir de hayırlısıyla bebeğin akciğerleri daha iyi gelişir

Çok şükür ya, elhamdulillah. Sağlıcakla vaktini bekleyip öyle gelsin minnoş kuzucuk inşallah

İnşallah daha bi kaç hafta daha geçirir de hayırlısıyla bebeğin akciğerleri daha iyi gelişir
İnşallah kızlar buna da şükür 1 ayı geçti hastanede yattığı. Vaktiyle gelsn kuzusu..

Bende şeker yüklemesi için bekliyorum o içeceği içtim. O şeker yüklemesiyse bizim yediğimiz içtiğimiz herşeyde ondan kat kat daha fazla şeker var
İlk kan aldı sonra parmaktan ölçtü o 88 çıktı şimdi 2. Kanı vericem, 11:15te son kez vericem. Ama midem bulandı ya

Aaay içerken aa iyi ya daha kötü bekliyorum diyordum. Sonra midemde 1 saat durabildi 2. Saat kanının tamamını çıkardıktan sonra verdim. İnşallah çabuk geçer valla onu içince dakikalar geçmek bilmedi bana. Çıkarınca oh beee dedim

Benim oglum yok henuz tecrubeyle konusmuyorum ama iki tane erkekimiz var teyzemin ogluslari,babasi inanilmaz ilgilidir hatta daha once yazmistim burda ogullarina yaptigi odalari filan...
Mesela buyuk olan yanlis olmasin 9 yasindayken 3.sinif somestrinda her gun onu kartaltepeye kayak yapmaya goturdu kayak ogretti ki o zaman hacizlik olmuslardi arabalari yoktu trenle gidiyolardi her gun 5 te kalkip ,hatta orda pahali diye evde sucuk ekmek hazirlayip aliyolardi yanlarina ...
Mesela yil boyunca para biriktirirler mesela gecen sene gaziantepte turkiyenin en buyuk hayvanat bahcesi varmis 1 sene birlikte para biriktirirler dogumgunu icin o parayla hayvanat bahcesine gittiler...
Ya baba figuru cok cok onemli adam inanilmaz vakit ayirip ilgi cekecek 1001 sey buluyo cocuklara o sekilde yonlendiriyo.hayvanat bahcesi icin para biriktirirken 1 yil ordaki hayvanlari incelediler onlarla ilgili belgesel izlediler internetten bir suru sey okuyup ogrendiler...
Mesela buyuk olan simdi 12 yasinda daha yeni dondu avrupa turnesindeydi butun yaz yaristi milli kurekci oldu ama babasi onu senelerce her haftasonu sabahin korunde kalkip antremana goturdu,kurek baslama yasi 9,o yasa gelene kadar mesela trene biner sapancaya gider haftasonu yarislari izler orda kamp yaparlardi v.s.
Ya ben esimi kahvalti icin zor kaldiriyorum haftasonu yataktan....benimki oglunu alcakta trene bincekte yok haftasonu yuzmeye dalisa filan goturcek mumkun mu...zaten arabasi olmasa bakkala bile gitmez...anca ben durtucem itekliycem...
Simdi bu gozumun onunde buyuyen iki oglan bambaska yani,gecen sene bizimle haftasonu yazliga geldiler sabahin korunde kalkip kendilerine sandvic hazirlayip canta yapiyolardi denizde yemek icin biri 7 biri 11 yasindaydi gecen sene.o kadar bilincli akli basinda ve kendilerinin inanilmaz farkinda cocuklar.ilk defa alacatiya geldiler ruzgar sorfu gorduler denemek istediler ve saatlerce ugrastilar yapabilmek icin,hic kimse zorlamadi onlari bayildim ya onlari seyretmeye

Sadece baba değil aslında önemli olan . Sende yapabilirsin . Benim babam ben baya küçükken vefat etti erkek kardeşim 2 yaşına yeni girmişti. Ama şimdi kardeşim kendine yetebilen bi birey . Hatta öyle ki annem arayıp misafir gelcek diye haber verdiğinde temizlik yapiyo ocağa kadar siliyo. Kendi işini kendi yapiyo . Acıkınca kalkar ne istiyosa yapar . Neşeli eğlenceli bilinçli bi genç oldu 18 yaşına gircek mayısta biraz ben biraz annemin ilgisiyle oldu ki annem çalışıyordu da . Baba figürü evet çok önemli ama inan istersen bunu sende başarabilirsin ben en azından bunu gördüm.

Baba figürü çok önemli gerçekten valla ne güzel takdir ettim enişteni. Çocuğun özgüveni babasının arkasında nasıl durduğuyla çok alakalı bence. Henüz çocuğumuz yok ama ben de eşimden ümitliyim doğrusu. Arkadaşlarla pikniğe falan gittiğimizde bütün çocukları anne tavuk gibi peşinde toplar. Yeni yürüyeninden ortaokul çocuğuna kadar. Garip bi iletişimi var çocuklarla arasında hiç bıkmaz. İnşallah kendi çocuğumuza daha da verimli olur. Bekleyip görücez artık

Ay insallah ya

Ama benim soyledigim anne yatsin da baba yapsin degil,şöyleki kizimi 6 aylikti oyun gruplarina goturmeye basladim yeni yurumeye basladigi zaman joimove masallarla dans etkinliklerine gidiyorduk,yilbasinda izmirde ne kadar cocuk partisi yapildiysa goturdum yeni basmisti 1 yasina ama onun icin muthis bir gorsel şölendi :) sonucta uyumlu keyifli bir cocuk oldu krese baslatirken hic zorlanmadim,sinifin en kucugu ama sanki en buyugu diyolar onun icin...ama ben butun bunlari yaparken baba da lazim iste.
Ben desemki biz bu sene para biriktirriyoruz gaziantepteki hayvanat bahcesine gidicez burda hayvanat bahcesimi yok sacmalamayin dememesi lazim enistem gibi aa harika fikir hangi hayvanlar varmis baktiniz mi diye bi yerinden katilip tesvik etmesi lazim... her seyden once o yastaki bir cocugun 1 yil bir amac icin sorumluluk alip para biriktirmesi,o kadar uzun sure bekleyerek sabretmeyi ogrenmesi yani mesele bu...adaminda bunu anlayip tesvik olmasi lazim

Doğru söylüyosun tabiki öyle olmalı. Ama bazı insanlar değişmemekte ısrar ediyolar . Esin değişmiyorsa eldeki imkanlarla sende aşılayabilirsin bunu. Tabiki baba gibi olmuyo. Onu da çok iyi biliyorum . Ama malesef bizim kültürümüzde erkekler çok farklı yetistiriliyorlar. Baba olmak bi çok erkek için karnını doyurmak üstüne kıyafet almak büyüdüğünde cebine para koymak . Ben şimdiden araştırıyorum burada baba oğul yapılan etkinlikleri . Eşimde babasıyla o yakınlığı kuramadığı için içinde ukte kalan herşeyi oğluyla yapmak istiyo planliyo ama minik adamım doğduktan sonra eşim nasıl bi baba olur bilemiyorum . Ama söylediğin şeyler çok doğru olması gereken şeyler aslında bi ekstra yada lüks değil. Her babanın olması ve yapmasi gereken şeyler. Umarım eşlerimize bunları aşılayabiliriz .

Masallah yaa. Dun hastanemde 28 haftalik biri dogum yapmis. 1.400mus kilosu. Dusuk riski mi vardi dedim. Yok hicbir riski yokmus sancisi ve suyu gelmis aniden dogurmus. Sanirim kiloyada bagli degil 2 3 ay kuvezde kalcak. Ani oldugu icin cigerleri falan da gelismemis sanirim. Insallah afife sag salim alir kucagina bebegini

Afifenin bebegi cok guclu cikti masallah.kac aydir tutunuyo annesine sıkı sıkı

Çok şükür inşallah vaktini bekleyecek minik melek annesini de onu merak eden tüm anneleri de sevindirecek :)

Kızlar az önce doktor kontrolünden geldik. Damar yıpranması yüzünden gelişme geriliği olabilir diye korkuyorduk. Allah’a şükür normal çıktı herşey. 75ml ilk şeker yüklemesi yerine açlık tokluk kan şekerine bakıldı; o da iyi çıktı. Su fazla diye şekerden şüphe vardı. Neyse ki şekere bağlı değil yapısal durummuş. Çok mutlu oldum.

Herkese iyi bayramlar şimdiden. İnşallah bir dahaki bayramları bebeklerimizle sağlık , mutlulukla kutlamak nasip olur.

Erkek cocuklarindan konusulmusta benim esimde oglan olursa ekmege o gider diyodu malum biz bakkala birlikte gidiyoz ya off-luyorum diye onu gonderirmis. neyse ki kiz olcakta beraber gidecekler bende yirttim diye seviniyorum. Kucuk hayallerim var

Kız olsun erkek olsun fark etmez valla her türlü ekmeğe gidecek olan belli sonuçta çocukları boşuna mi yaptık canım ekmeğe de biz gideceksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…