Kız olsun erkek olsun fark etmez valla her türlü ekmeğe gidecek olan belli sonuçta çocukları boşuna mi yaptık canım ekmeğe de biz gideceksek
Oy maşallah yine de toparlamış biraz kendini inşallah güzelce büyür serpilir.Masallah yaa. Dun hastanemde 28 haftalik biri dogum yapmis. 1.400mus kilosu. Dusuk riski mi vardi dedim. Yok hicbir riski yokmus sancisi ve suyu gelmis aniden dogurmus. Sanirim kiloyada bagli degil 2 3 ay kuvezde kalcak. Ani oldugu icin cigerleri falan da gelismemis sanirim. Insallah afife sag salim alir kucagina bebegini
Evet gerçekten çok güçlü bi bebek, okadar şeye rağmen maşallah tutunuyo annesine. İnşallah biraz daha tutunacak annesineAfifenin bebegi cok guclu cikti masallah.kac aydir tutunuyo annesine sıkı sıkı
Oy maşallah yine de toparlamış biraz kendini inşallah güzelce büyür serpilir.
Afife de alacak inşallah bebişini vaktinde kucağına
Evet gerçekten çok güçlü bi bebek, okadar şeye rağmen maşallah tutunuyo annesine. İnşallah biraz daha tutunacak annesine
Kızlar şeker yüklemesinin fotoğrafını ekliycem doktorum yoktu göstermedim o yüzden biliyodum olmayacağını bi bakar mısınız
normal cikmis degerin canim seker yok yaniOy maşallah yine de toparlamış biraz kendini inşallah güzelce büyür serpilir.
Evet gerçekten çok güçlü bi bebek, okadar şeye rağmen maşallah tutunuyo annesine. İnşallah biraz daha tutunacak annesine
Kızlar şeker yüklemesinin fotoğrafını ekliycem doktorum yoktu göstermedim o yüzden biliyodum olmayacağını bi bakar mısınız
Normal canım sonucun, şeker yok çok şükürOy maşallah yine de toparlamış biraz kendini inşallah güzelce büyür serpilir.
Herhalde gerildikçe aciyodur kapanmis dikis sonucta...bilemedim kiYa kızlar bu hafta sezeryan dikiş bölgem çok kaşınıyo ve içten sızlamaya başladı. İkinci doğumumda sezeryan ya, karnım genişledikçe ondan sızlıyodur heralde dimi. Yoksa ne iz kaldı nede bişey.
Çatlak olacak olabilir mi canım? Benim karnım çatladı, öncesinde kaşıntı oldu ve çatlarken sızlama oldu. Şimdi şimdi yine kaşınıyor, sanırım çatlaklar büyüyecek.Ya kızlar bu hafta sezeryan dikiş bölgem çok kaşınıyo ve içten sızlamaya başladı. İkinci doğumumda sezeryan ya, karnım genişledikçe ondan sızlıyodur heralde dimi. Yoksa ne iz kaldı nede bişey.
Bilemicem bence babalar gitmeli. Artik bu devirde guvenmiyorum kimseye kucuk cocugu bakkala gondermek bile korkunc geliyo eskidenmis o ekmege cocuk gider. Gerci yasadigim mahalleye bagli birazda. Ama yine de babalarin kaderi ekmege gitmekkacislari yok yani cocuk olursa birlikte giderim dedigi de ben kiziyorum aburcubura almiyorum pek. Cocuk istedi bahanesiyle almak kacar mi hic benden
Kızlar göğsünüzde ağrı oluyormu sizin.bugun ilk kez benim sol gördüm çok agridi
Merhaba kızlar herkese iyi bayramlar şimdiden :)
Yoğun geçen hafta sonunun ardından birde temizlik yaptım pertim şu anda.
Bayram sakin geçicek bizim için. Eşim çalışıyor geçen bayram çok duygusaldım eşim çalışıyor gurbette tek başınayız diye. Bu bayram dinlenicem diye seviniyorum :) sakinliği seviyorum aslında ya kalabalıkta kızımda bende bunalıyoruz.
Sizler nasılsınız bir sıkıntınız yoktur inşallah.
Afife arkadaşımızada Rabbim şifa versin hastanelerde bebeği için endişeleniyor uzun zamandırdua edelim bol bol ve kendimiz için de şükredelim bence kızlar. Bazen ufak bir rahatsızlıktan bile şikayet ediyoruz ama Rabbim beterinden korusun arkadaşımız uzun zamandır sıkıntılar çekiyor. İnşallah çektiği zorlukların sonunda evladına sağlıkla kavuşur.
Benimki de kocaman oldu .ağrı normalde hiç hissetmemiştim ama bugün çok fena agridiAğrı çok az oluyo bende ama ağrının dışında göğüs ucu kocaman oldu benim . Dedim tövbe estafurullah bu ne annem normal dedi de icim rahatladi
Benimki de kocaman oldu .ağrı normalde hiç hissetmemiştim ama bugün çok fena agridi
Aynen ya benimde memem gogus ucundan ibaret gibi olduAğrı çok az oluyo bende ama ağrının dışında göğüs ucu kocaman oldu benim . Dedim tövbe estafurullah bu ne annem normal dedi de icim rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?