Bana bundan alinn
https://m.joker.com.tr/urun/silver-...28d60000&_sgm_source=109285&_sgm_action=click[/QU
Sadece bunu almakla olmuo :))) bunun yaninda bir dadi bir temizlikci vip arac ve ozel soforu , havuzlu villa da almak lazim :))) yoksa bununla minibuse bindigimizi dusunsene :)))
Ağrı çok az oluyo bende ama ağrının dışında göğüs ucu kocaman oldu benim . Dedim tövbe estafurullah bu ne annem normal dedi de icim rahatladi
Bir iki gun once bi agridi benim de epey. Prolaktin yukseliyor belki ondandir diye dusundumKızlar göğsünüzde ağrı oluyormu sizin.bugun ilk kez benim sol gördüm çok agridi
37 kiloymus katlanmiyomusta ne kadar da kullanisli
Gayet güzel canımOy maşallah yine de toparlamış biraz kendini inşallah güzelce büyür serpilir.
Afife de alacak inşallah bebişini vaktinde kucağına
Evet gerçekten çok güçlü bi bebek, okadar şeye rağmen maşallah tutunuyo annesine. İnşallah biraz daha tutunacak annesine
Kızlar şeker yüklemesinin fotoğrafını ekliycem doktorum yoktu göstermedim o yüzden biliyodum olmayacağını bi bakar mısınız
37 kiloymus katlanmiyomusta ne kadar da kullanisli15 bin verince bebegi gezdirip her gun parka goturmesi gerekmez mi ya
Şuan benimki de çok kötü ağrıyor. Eskiden doğum yapmış kişilerden öğrendiğime göre normalmiş galibaBir iki gun once bi agridi benim de epey. Prolaktin yukseliyor belki ondandir diye dusundum
Inşallah insallah. Benimki normalde ucu çok küçüktür hatta içine kaçardı çoğu zaman.suan şaşırıyorum ben kocaman olduBen dogdugumda annem zorla gogus ucunu agzima sokuyomus cok kucukmus agzim kendim alamiyomusum . Benim oglan da bana cekerse baya zorlar beni heralde ama gene de Bol bol sütümüz olur hepimizin inşallah da bebislerimize mama falan vermeyiz .
37 kiloymus katlanmiyomusta ne kadar da kullanisli15 bin verince bebegi gezdirip her gun parka goturmesi gerekmez mi ya
Kızlar göğsünüzde ağrı oluyormu sizin.bugun ilk kez benim sol gördüm çok agridi
Benim ilk kez ağrıdi canım ama çok şiddetli oldu.sasirdim birden.kolumu bile kaldıramadım agridanBenim gogsum hep agrir. Hatta her ay adet donemi yaklasinca gogus agrisi kasik agrisi da yasiyorum. Bu hamilelikte en cok yasadigim sey bu oldu
Benim ilk kez ağrıdi canım ama çok şiddetli oldu.sasirdim birden.kolumu bile kaldıramadım agridan
Aynen ya benimde memem gogus ucundan ibaret gibi oldu
Doktoruma mesaj attım canım nefes almanda problem olursa doktora git dedi. Ilık bir duş alıp masaj yaptım ağrısı hafifledi birazAniden olduysa bi doktora gorun canim. Ben en basindan beri yasiyorum hatta agladigimi acidan uyuyamadigimi bilirim. O kadar ki cok agrirdi. Donem donem hala oyle alistim artik. Yani gitsemde doktora memografi cekilmesi gerekiyor onunla da suan ugrasamam diye onemsemedim. Cok agriyosa bi git derim. Yada masaj yap biraz hafifler agrisi
Gogus ucu olmasi iyi bisey kiymetini bil sev onlari caktirmadan :)) ilk hamileligimde goguslerim buyumedi. Uclari yoktu. Ucta vermedi :)) baya bi zorlandim ilk zamanlar cucuk kadar memeyi cocugun agzina sokacam die. Sonra eme saga uclari cikti bunda masallah hem uclari hem kendileri buyudu. Insallah sutum ters orantili olmaz bu sefer oncekinde bol bol sutum olmustu.
Tabi yasadiklarimizin hepsi normal,kizimda da olmustu,sütümde gelmeye basladi bende kizima iciriyorum sutune katiyorum iciyo ona yaradi bu is:) vucudumuz kendini bebegi beslemek icin hazirliyo masallah diyelimInşallah insallah. Benimki normalde ucu çok küçüktür hatta içine kaçardı çoğu zaman.suan şaşırıyorum ben kocaman oldu
Benimkinin birinin ucu yoktu. 17 yaşındayken doktora gitmiştim hamile kalınca çıkar demişti harbiden cıktı ama bi değişik cıktı. Bilmiyorum onunla nasıl emzircem.Inşallah insallah. Benimki normalde ucu çok küçüktür hatta içine kaçardı çoğu zaman.suan şaşırıyorum ben kocaman oldu
Burda kent hastanesi var dogum icin 12 bin istiyomus arkadasim orda dogum yapcak,esim de kv gibi cocugu hazir buyutulmus yuruyo konusuyo veriyolar dimi dogumu zaten siz yapiyosunuz doguruken orda durmak icin 12 bin istemiyolardir herhalde diyoHaha benim kv de de bu parayla dogmus buyutulmus cocuk alinir dedi
Doktoruma mesaj attım canım nefes almanda problem olursa doktora git dedi. Ilık bir duş alıp masaj yaptım ağrısı hafifledi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?