2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ağrı çok az oluyo bende ama ağrının dışında göğüs ucu kocaman oldu benim . Dedim tövbe estafurullah bu ne annem normal dedi de icim rahatladi

Gogus ucu olmasi iyi bisey kiymetini bil sev onlari caktirmadan :)) ilk hamileligimde goguslerim buyumedi. Uclari yoktu. Ucta vermedi :)) baya bi zorlandim ilk zamanlar cucuk kadar memeyi cocugun agzina sokacam die. Sonra eme saga uclari cikti bunda masallah hem uclari hem kendileri buyudu. Insallah sutum ters orantili olmaz bu sefer oncekinde bol bol sutum olmustu.

Gayet güzel canım

Inşallah insallah. Benimki normalde ucu çok küçüktür hatta içine kaçardı çoğu zaman.suan şaşırıyorum ben kocaman oldu

Benim ilk kez ağrıdi canım ama çok şiddetli oldu.sasirdim birden.kolumu bile kaldıramadım agridan

Aniden olduysa bi doktora gorun canim. Ben en basindan beri yasiyorum hatta agladigimi acidan uyuyamadigimi bilirim. O kadar ki cok agrirdi. Donem donem hala oyle alistim artik. Yani gitsemde doktora memografi cekilmesi gerekiyor onunla da suan ugrasamam diye onemsemedim. Cok agriyosa bi git derim. Yada masaj yap biraz hafifler agrisi

Doktoruma mesaj attım canım nefes almanda problem olursa doktora git dedi. Ilık bir duş alıp masaj yaptım ağrısı hafifledi biraz

Inşallah bunda da bol sütun olur . Bende bi meme var maşallah allah vermiş yani . Gittikçe de buyuyo . Bağımsızlıklarını ilan edecekler yakında
Bu kadar büyümeye süt olmazsa yazıklar olsun onlara diyorum annem çok guluyo

Inşallah insallah. Benimki normalde ucu çok küçüktür hatta içine kaçardı çoğu zaman.suan şaşırıyorum ben kocaman oldu
Tabi yasadiklarimizin hepsi normal,kizimda da olmustu,sütümde gelmeye basladi bende kizima iciriyorum sutune katiyorum iciyo ona yaradi bu is:) vucudumuz kendini bebegi beslemek icin hazirliyo masallah diyelim

Benimkinin birinin ucu yoktu. 17 yaşındayken doktora gitmiştim hamile kalınca çıkar demişti harbiden cıktı ama bi değişik cıktı. Bilmiyorum onunla nasıl emzircem.

Haha benim kv de de bu parayla dogmus buyutulmus cocuk alinir dedi
Burda kent hastanesi var dogum icin 12 bin istiyomus arkadasim orda dogum yapcak,esim de kv gibi cocugu hazir buyutulmus yuruyo konusuyo veriyolar dimi dogumu zaten siz yapiyosunuz doguruken orda durmak icin 12 bin istemiyolardir herhalde diyo

Doktoruma mesaj attım canım nefes almanda problem olursa doktora git dedi. Ilık bir duş alıp masaj yaptım ağrısı hafifledi biraz

Iyi bari rahatladiysan ne guzel ara ara yagla masaj yap hormonlarla ilgili sanirim. Benimde bugun her zaman giydigim bi sutyeni 1 haftadir giymiyodum. Bugun giydim ve bel kismi sıkıyo. Ben sok hadi karin genislerde gogus altindaki bel genisler mi yaaa hayattan sogudum suanda. Gun sayiyorum diyebilirim normale donmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…