- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Inanki hic memen ve hic ucu olmasa bile bebek emiyo,hic kafana takip dert etme,ilk dogumumu sifir meme ve hic ucu olmadan yaptim ki tedaviye basladigim icin 2 ay emzirebildim ama şu an sicaktan memelerimin alti terliycek kadar memem varBenimkinin birinin ucu yoktu. 17 yaşındayken doktora gitmiştim hamile kalınca çıkar demişti harbiden cıktı ama bi değişik cıktı. Bilmiyorum onunla nasıl emzircem.
Bende çok şiştim.ve önümüzdeki 3 ay daha da şişeceksin diyorlar. Bebeklerimiz iyi olsun da geçer inşallah bunlar daIyi bari rahatladiysan ne guzel ara ara yagla masaj yap hormonlarla ilgili sanirim. Benimde bugun her zaman giydigim bi sutyeni 1 haftadir giymiyodum. Bugun giydim ve bel kismi sıkıyo. Ben sokhadi karin genislerde gogus altindaki bel genisler mi yaaa hayattan sogudum suanda. Gun sayiyorum diyebilirim normale donmek icin
Inanki hic memen ve hic ucu olmasa bile bebek emiyo,hic kafana takip dert etme,ilk dogumumu sifir meme ve hic ucu olmadan yaptim ki tedaviye basladigim icin 2 ay emzirebildim ama şu an sicaktan memelerimin alti terliycek kadar memem varbas parmagimdan buyuk uclari var...
Ilk gebelik olunca insan bir şaşkın oluyor.cevremde de yeni doğum yapmış kişi çok yok. Allah'tan bugün denk geldi de biri içim rahatladı.bi de size sormak çok iyi geliyor banaTabi yasadiklarimizin hepsi normal,kizimda da olmustu,sütümde gelmeye basladi bende kizima iciriyorum sutune katiyorum iciyo ona yaradi bu is:) vucudumuz kendini bebegi beslemek icin hazirliyo masallah diyelim
Bende çok şiştim.ve önümüzdeki 3 ay daha da şişeceksin diyorlar. Bebeklerimiz iyi olsun da geçer inşallah bunlar da
Bende onu merak ediyorum daha ne kadar buyuyecez. 21e kadar nerdeyse hic karnim yoktu. Simdi aniden buyudu. Bugun ayakta baktim kendime karnim gogsumu gecmis aldi basini gidiyo
Benim önceden de kilom vardı zaten üstüne hamile kalınca bide maşallah kocaman oldu karnım. Ama esas hamilelik şimdi başlıyo diyolar . Hatta benim bi arkadaşım var onun kızı 2 yaşına gircek o hamileliğin son zamanlarında tuvalete yetisemiyomus çoğu zaman olduğu yerde kaciriyomus eşi cok temizlemis ortaligi bende eşime dedim ki ben seni boyle bi zahmete sokmam son ay gider iç çamaşırı gibi olan hasta bezlerinden alırız ben bezlerim kendimi özellikle geceleri şimdi bile gece tuvalete gitmeye zor kalkıyorum son ay yerimden kalkamam heralde
Cok sukur daha o sikintilarim baslamadi insallah baslamaz. Ama yani gobek ne zormus. Hani benimde normalde gobegim vardi ona cok derdim ama boyle buyuk gobek... Erkeklerde oluyor ya nasil alisiyolar acaba zor yahu
Alisiliyo demek ki . Gerce benim için hala zor . Ama olsun diyorum oglusum sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin de surda bu gobekle maksimum 3 ayımız kaldı. Herkeste oluyo mu bilmiyorum ama (ki ben olabileceğini dusunuyorum) bebek aşağıya indikçe mesaneye baskı yapiyo ya alta kaçırmak çok normal . Bazen çok sıkıştıgimda hapşırınca falan eccik kaciyo şimdi. O yüzden ben bez olayında kararliyim kesin altima yaparım ben
Mantikli canim etraf batinca da is cikiyo bez kullanmak daha iyi. Bende de hasta bezi var lazim olunca kullanirim artik
Valla ben de aynı durumdayım. Fazla kilo da almadım ama. Karnım 1 aydır atak yaptı.Her hafta daha da büyüyor sanki.Bende onu merak ediyorum daha ne kadar buyuyecez. 21e kadar nerdeyse hic karnim yoktu. Simdi aniden buyudu. Bugun ayakta baktim kendime karnim gogsumu gecmis aldi basini gidiyo
Kegel egzersizi yapayım diyorum günde max bir kere aklıma geliyor. Eşim de dalga geçiyor zaten. Ben bazen güldürme altıma kaçırıcam falan derdim. Aha şimdi bahaneyi de buldun diyor.
Şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar
Cuma akşamından beri yazlıktaydık. Yarın kurban kesimi olduğu için bu akşam eve geçtik, yarın işleri halledip akşam tekrardan döneceğiz yazlığa.
Güneş altında kalmamaya ve kremlenmeye o kadar da dikkat ediyorum ama yine de omuzlarım yanmış nasıl olduysa. Kaşınıyorlar ve acıyorlar şu an. Bir de ateş basmalarım başladı. Özellikle geceleri uykuya yatınca ter boşalıyor resmen, belki 30 kere uyanıyorum uykudan. Sürekli dönüp şekil değiştiriyorum terlemiyim diye ama yok. Allahtan eşimin uykusu ağır da o kadar dönmelerime uyanmıyor, yoksa ona da zehir edecem geceyi.
Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba? Yakın zamanda hastalık atlatmamış olsam soğuk duş alıp yatacam ama onu da yapamıyorum. Sabaha kadar terler içerisinde dönüp duruyorum. Yıldım şimdiden
normal cikmis degerin canim seker yok yani
aydingelini gayet güzel canım sonuçların.
Normal canım sonucun, şeker yok çok şükür
aydingelini canım değerlerin gayet normal maşallah şeker yok sende bence öyle yani doktorun ne dicek önemli olan o :))
Çok teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız. İnşallah doktor da bi sıkıntı görmez..Gayet güzel canım
Inşallah bunda da bol sütun olur . Bende bi meme var maşallah allah vermiş yani . Gittikçe de buyuyo . Bağımsızlıklarını ilan edecekler yakında
Bu kadar büyümeye süt olmazsa yazıklar olsun onlara diyorum annem çok guluyo
Burda kent hastanesi var dogum icin 12 bin istiyomus arkadasim orda dogum yapcak,esim de kv gibi cocugu hazir buyutulmus yuruyo konusuyo veriyolar dimi dogumu zaten siz yapiyosunuz doguruken orda durmak icin 12 bin istemiyolardir herhalde diyo
Valla aynı sorun bende de var sirtim saçlarım hatta iç çamaşırına kadar terin içinde kaliyodu ben sadece iç camasirlarimla yatıyorum şimdi tam çözüm olmasa da iyi geldiğini inkar edemem . Evlendigimizden beri bi ilk olduğu için esim de şaşırdı benim eccik utangaç bi yapım vardı hamilelikle o da kaçtı gitti . Yani kısaca soyun yat daha iyi geliyo diyebilirim en azından bende öyle oldu .
Benim annemde fakirin inegi olsaydin zengin ederdin diyordu :)))))
O kent hastanesine bi kere goturmustuk oglumu. Hayatimda gordugum o kadar pahali olmasina ragmen en boktan hastane ve doktorlara sahip diyebilirim. Hafta sonu icin izmirdeydik. Oglan hastalandi ama ates dusmuo 40 derece zaril zaril titrio gerizekali doktor o haldeki cocugun kilosuna boyuna bakmaya calisio diyorum ki hanimefendi biz rutin kontrole gelmedik. Zaten cocugun rutin kontrollerini yaptiridgimiz bir doktorumuz var suan cocuk hasta bize bu konuda yardimci olun. Ates 38 uzeri antibiyotik baslicaz dedi. Neye istinaden dedim bakteriyel oldgunu nerden biliyorsunuz belki viral kan tahlili yapmadan neden antibiyotik vereyim cocuguma iyi madem istiosunuz cocugun canini yakalim dedi. Bende gereksiz antibiyotikden iyidir dedim. Neyse yaptik ve sonuc viral. Ozaman domuz gribi salgini vardi dedim bu cocuk domuz gribi oldu kesin kultur bakin yok ikna edemioruz. Sonra ates 40 altina inmio die novalgin verdiler cocuga ki kendi doktoruna soyledigimde urkmus gozlerle bakti tamam yuksek ates tehlikeli ama novalgin daha tehlikeli aklinda bulunsun birndaha kesinlikle vermelerine izinnverme dedi. Sonuc eve donunce kultur bakildi cocuk domuz gribi olmus. O hastanedenyasadigim cinneti unutamam. Esim hep izmire tasinalim derdi. Dedim izmirin en iyi hastanesi bu ise ben izmire tasinmam. Mis gibi hastanemizi doktorumuzi birakmam hos oglumun doktorunun oldugu hastanede dogum 25 bin orda dogum yapacak kadarnkafayi yemedim) altin cataldami dogurtuolar anasininsatimm. Ama rima dogsun kontrollerini yine oglumun doktoru yapacak.
Aynen valla. Afedersin totoma kadar terliyorum. Bebekler gibi pişik olacam diye korkuyorum.
İnce gecelikle yatıyorum aslında ama bu akşam atlet külot yatmayı deniyim bi de.
Annem menapoz başlangıcında sıcaklarla kavga edip bize trip atıyordu, şu an aynen onun durumundayım valla. Hava sıcak uyuyamıyorum diye kavgalar edip küsesim var herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?