- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Ayrımcı diyelim canım. Dün eltime ekmek arası yapmış sahile getiriyor sanki o hamile. Ona herşeyi istemeden yapıyor banada ee söylesene sende sanada yapardım diyo. Sende soguksun iletişim kurmuyosun diyor. Sanki eltim tel acmışta istemiş gibi. Yuzsuz muyum banada yap dicem. Oğullarına ayırır sadece herseyden ikisine ayrı ayrı hazırlar herseyi. Buna arada eltimde dahil olur. Bi kere sofradan kalkıp sucuk kızartmıştı senin yiceğin bişey yok aç kalma diye. Ben yemek seçmediğim için ne de olsa zeytin peynirle de doyarım o yuzden umursamaz. Bunuda sadece bu evde gördüm. Bizde yumurta bile kırılsa herkese pay edilir özellikle önce misafire verilir gerekirse ev halkı yemez. Dışardan görsen saçlar başlar boyalı mini elbiseler mayolar felan sosyete sanırsın kaynanamı. Ama içini bi ben bilirim böyle görgü kurallarını bilmez işte sadece çok güzel oynar yeni tanıştığı birine. 9 sene flört ettik eşimle. Kv çok iyi biri çok anlayışlı biri diye bahsediyordum düşün onca yıl renk vermedi...Aynen dediğin gibi yattım bu gece. Anaamn ne rahat uyunuyormuş böyleyine uyandım tabi birkaç kez ama pozisyon değiştirdiğim an uyudum geri. Keşke bayram sabahı olmasaydı da daha da uyusaydım, doyamadım uykuya
Hastalanmadan önce bu kadar sıcak sıkıntım yoktu benim. Sonradan başladı. E şimdi de yeniden aynı duruma düşmeyim diye ne soğuk duşa girebiliyorum ne vantilatör açabiliyorumeşim gestapo gibi başımda. Dolabı açıp soğuk suya uzansam elimden alıyor. Utanmasa kaynar su içirecek bana. Pişecem sıcaktan sonunda.
Vantilatörü açabilsem keşke. Biz de pencereleri bile kapatıyor eşim cereyan yapar diye. Normalde o çok sıcaklar terlerdi, şimdi gram terlemeden misler gibi uyuyor. Ben sıcaktan krizlere girecem nerdeyse. 1 ayı kaldı sıcakların. Sonrasında böyle olmayız inşallah.
Çok geçmiş olsun canım.
O halinle gece 3e kadar oturdun mu bidekeşke biraz daha erken kalksaydın da yatsaydın. Neyse, sabaha uykunu almış ve düzelmiş olarak uyanırsın inşallah
Bilerek mi yapıyorlar bunu, yoksa karakter olarak düşüncesiz mi insanlar?
Her ikisi de olsa fark etmez kocaman bir yuh diyorumeşin farkında değil mi bunların? Söylesen anlatsan anlar belki, erken dönersiniz eve. Ki hamile olmasan bile sen de insansın. Akşam yemeğinde en azından masada olmayan kişi düşünülür de onun yemeği ayrılır yani. Böyle basit bir görgüden haberi olmayan insanlar, yalnız başlarına yaşasalar da kimse yanlarına gelmese keşke.
Neyse canım, az daha sabır. Allah görüyor olanı biteni, o onlara ne yapacağını çok iyi bilir.
Ablamın kv öyleydi. Pislik insan ne uyuz oldum şimdi aynısını ablama yaparlardı. Eşine anlatıyomusun peki bu durumu? Benm kv öyle değil valla bu ne ya Allahtan bulsunlarGeçmiş olsun canım boşver kv yi temizliği felan. Dinlen bol bol. Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. Bende gerilmeye başladım yine kv evinde. Sabah affedersin kaynıma tek kişilik menemen yaptı koktu resmen, bana yermisin diyen yok. Kalktım kendime yaptım koktu diye sırf. Aksamda cocuğu yıkadım o arada yemek yiyolardı onlar yedi. Bende sonradan oturdum, salatayı cok severim bilirler. Tek bir tane bırakmayana kadar silip süpürmüşler salatayı. Pilavdan kuş kadar bırakmışlar. Yemek derdinde değilim kimse aç kalmaz, çok iştahlı biride değilim ama bu kadar el kızı muamelesi yapmaları çok zoruma gitti. Bende bi insan evladıyım benim annem ilk eşime verir yemeği değer verdiği için ve hamileyim günah yaa ne çektirdiniz zavallı yavruma. Ne sıkıntılı bi süreç oldu bu hamileliğim duygusal anlamda çok yıprandım...
Olabilir canım bidr strestte yaptm ondanda olabilir bilmiyorum ama geçti şuanÇok geçmiş olsun canım. Çarpıntı olunca soğuk birşeyler içmek iyi geliyor. Limonata icebilirsin mesela limon da tansiyonu düşürüyor yanlış hatırlamıyorsam. Ya da sarımsak ye o garanti dusurur. Nazara mi geldin ne
Şaka bir yana şeker yükleme testiyle de alakalı olabilir. Doktora sor istersen alerjik bir reaksiyon mu oldu acaba ictigin şeye?
Uyumuştum 11 gibi ama misafirler ve kv geldi 12 de. Uyandım mecbur o saate kadar oturduk.Aynen dediğin gibi yattım bu gece. Anaamn ne rahat uyunuyormuş böyleyine uyandım tabi birkaç kez ama pozisyon değiştirdiğim an uyudum geri. Keşke bayram sabahı olmasaydı da daha da uyusaydım, doyamadım uykuya
Hastalanmadan önce bu kadar sıcak sıkıntım yoktu benim. Sonradan başladı. E şimdi de yeniden aynı duruma düşmeyim diye ne soğuk duşa girebiliyorum ne vantilatör açabiliyorumeşim gestapo gibi başımda. Dolabı açıp soğuk suya uzansam elimden alıyor. Utanmasa kaynar su içirecek bana. Pişecem sıcaktan sonunda.
Vantilatörü açabilsem keşke. Biz de pencereleri bile kapatıyor eşim cereyan yapar diye. Normalde o çok sıcaklar terlerdi, şimdi gram terlemeden misler gibi uyuyor. Ben sıcaktan krizlere girecem nerdeyse. 1 ayı kaldı sıcakların. Sonrasında böyle olmayız inşallah.
Çok geçmiş olsun canım.
O halinle gece 3e kadar oturdun mu bidekeşke biraz daha erken kalksaydın da yatsaydın. Neyse, sabaha uykunu almış ve düzelmiş olarak uyanırsın inşallah
Bilerek mi yapıyorlar bunu, yoksa karakter olarak düşüncesiz mi insanlar?
Her ikisi de olsa fark etmez kocaman bir yuh diyorumeşin farkında değil mi bunların? Söylesen anlatsan anlar belki, erken dönersiniz eve. Ki hamile olmasan bile sen de insansın. Akşam yemeğinde en azından masada olmayan kişi düşünülür de onun yemeği ayrılır yani. Böyle basit bir görgüden haberi olmayan insanlar, yalnız başlarına yaşasalar da kimse yanlarına gelmese keşke.
Neyse canım, az daha sabır. Allah görüyor olanı biteni, o onlara ne yapacağını çok iyi bilir.
Ayrımcı diyelim canım. Dün eltime ekmek arası yapmış sahile getiriyor sanki o hamile. Ona herşeyi istemeden yapıyor banada ee söylesene sende sanada yapardım diyo. Sende soguksun iletişim kurmuyosun diyor. Sanki eltim tel acmışta istemiş gibi. Yuzsuz muyum banada yap dicem. Oğullarına ayırır sadece herseyden ikisine ayrı ayrı hazırlar herseyi. Buna arada eltimde dahil olur. Bi kere sofradan kalkıp sucuk kızartmıştı senin yiceğin bişey yok aç kalma diye. Ben yemek seçmediğim için ne de olsa zeytin peynirle de doyarım o yuzden umursamaz. Bunuda sadece bu evde gördüm. Bizde yumurta bile kırılsa herkese pay edilir özellikle önce misafire verilir gerekirse ev halkı yemez. Dışardan görsen saçlar başlar boyalı mini elbiseler mayolar felan sosyete sanırsın kaynanamı. Ama içini bi ben bilirim böyle görgü kurallarını bilmez işte sadece çok güzel oynar yeni tanıştığı birine. 9 sene flört ettik eşimle. Kv çok iyi biri çok anlayışlı biri diye bahsediyordum düşün onca yıl renk vermedi...
Ablamın kv öyleydi. Pislik insan ne uyuz oldum şimdi aynısını ablama yaparlardı. Eşine anlatıyomusun peki bu durumu? Benm kv öyle değil valla bu ne ya Allahtan bulsunlar
Olabilir canım bidr strestte yaptm ondanda olabilir bilmiyorum ama geçti şuan
Uyumuştum 11 gibi ama misafirler ve kv geldi 12 de. Uyandım mecbur o saate kadar oturduk.
Düzeldim çok şükür hatta kimse hadi kalk bile demiyo düşün haaala istirahatteyim
Geçmiş olsun canım boşver kv yi temizliği felan. Dinlen bol bol. Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. Bende gerilmeye başladım yine kv evinde. Sabah affedersin kaynıma tek kişilik menemen yaptı koktu resmen, bana yermisin diyen yok. Kalktım kendime yaptım koktu diye sırf. Aksamda cocuğu yıkadım o arada yemek yiyolardı onlar yedi. Bende sonradan oturdum, salatayı cok severim bilirler. Tek bir tane bırakmayana kadar silip süpürmüşler salatayı. Pilavdan kuş kadar bırakmışlar. Yemek derdinde değilim kimse aç kalmaz, çok iştahlı biride değilim ama bu kadar el kızı muamelesi yapmaları çok zoruma gitti. Bende bi insan evladıyım benim annem ilk eşime verir yemeği değer verdiği için ve hamileyim günah yaa ne çektirdiniz zavallı yavruma. Ne sıkıntılı bi süreç oldu bu hamileliğim duygusal anlamda çok yıprandım...
Herkese hayırlı bayramlar güzel anneler
Biz de dün aile fotograf çekimi yaptırdık. Salihin hamileliğinden içimde kalmıştı çok şükür bu defa eşimi ikna edebildim
Sizin de hevesiniz varsa mutlaka yaptırın yoksa içinizde ukte kalır demedi demeyin :)
Eki Görüntüle 2181565
Benim kararsız kaldığım ikinci konu. Gece araştırıyordum konsept fln nasıl olur nasıl yapılır. Ocak ayında evlendim dış çekim yapılamadı içimde kaldı bu da içimde kalsın istemiyorum ama piyasayı düşününce de gerek yok diyorum
Cnm çok güzelsiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Salihcik abi olarak çekim de vardı değil mi
kizzz bizim kv tarafida oyel yedin yedin yemedin ac kalirsin yemek zamani hcibi isle ugrasmam oturur hemen yemegimi yemegimi yerim yada baska bisey varsa yoksa yemezsem sonraya dersem hic yiyemem birakmazlar yabiGeçmiş olsun canım boşver kv yi temizliği felan. Dinlen bol bol. Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. Bende gerilmeye başladım yine kv evinde. Sabah affedersin kaynıma tek kişilik menemen yaptı koktu resmen, bana yermisin diyen yok. Kalktım kendime yaptım koktu diye sırf. Aksamda cocuğu yıkadım o arada yemek yiyolardı onlar yedi. Bende sonradan oturdum, salatayı cok severim bilirler. Tek bir tane bırakmayana kadar silip süpürmüşler salatayı. Pilavdan kuş kadar bırakmışlar. Yemek derdinde değilim kimse aç kalmaz, çok iştahlı biride değilim ama bu kadar el kızı muamelesi yapmaları çok zoruma gitti. Bende bi insan evladıyım benim annem ilk eşime verir yemeği değer verdiği için ve hamileyim günah yaa ne çektirdiniz zavallı yavruma. Ne sıkıntılı bi süreç oldu bu hamileliğim duygusal anlamda çok yıprandım...
Erken kalkmasaydım daha iyiydi ama buna da şükür. Bu gece daha da çok uyuyacam inşallah
Hiç böyle şeyler görmediğim için çok garip geliyor bana ve çok ayıp geliyor. Eşinin hatrına birkaç gün dayanacaksın mecbur. En güzeli onlar yokmuş gibi davranıp kendi kendine takılmak. Belki utanır o zaman.
Ohh dinlen canım güzelce.
Ben de bugün bitsin de yeniden yazlığa gideyim diye bekliyorum. Az dinlenşyormuşum gibi biraz daha dinlenesim var
Canım cok tesekkur ederim. Baya yorucu oldu ama degdi :) 30 haftadan sonraya kalsa zorlanirdim. Ben de Kasım geliniyim benim de dış çekim içimde kalmıştı salihte de hamileliğin son dönemleri riskli gebelik durumu oldu diye çok fazla diretememistim açıkçası. Bu sefer o kadar çok söyledim ki sonunda eşim armut com dan birini ayarlamış. Fotoğraf basmıyor ama bir sürü çekim yaptı. Bir kısmını da editleyecekmis. 300tl ye anlaştık. Sen de bir bak istersen armut com a içine sinen teklif gelirse düşünürsün :) kıyafeti de n11 den aldım çok güzel uçuş uçuş hamile kıyafetleri var :)
Salih pek poz vermeyi sevmiyor ama zor bela birkac foto çekebildi adamcağız
Eki Görüntüle 2181570
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?