2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayrımcı diyelim canım. Dün eltime ekmek arası yapmış sahile getiriyor sanki o hamile. Ona herşeyi istemeden yapıyor banada ee söylesene sende sanada yapardım diyo. Sende soguksun iletişim kurmuyosun diyor. Sanki eltim tel acmışta istemiş gibi. Yuzsuz muyum banada yap dicem. Oğullarına ayırır sadece herseyden ikisine ayrı ayrı hazırlar herseyi. Buna arada eltimde dahil olur. Bi kere sofradan kalkıp sucuk kızartmıştı senin yiceğin bişey yok aç kalma diye. Ben yemek seçmediğim için ne de olsa zeytin peynirle de doyarım o yuzden umursamaz. Bunuda sadece bu evde gördüm. Bizde yumurta bile kırılsa herkese pay edilir özellikle önce misafire verilir gerekirse ev halkı yemez. Dışardan görsen saçlar başlar boyalı mini elbiseler mayolar felan sosyete sanırsın kaynanamı. Ama içini bi ben bilirim böyle görgü kurallarını bilmez işte sadece çok güzel oynar yeni tanıştığı birine. 9 sene flört ettik eşimle. Kv çok iyi biri çok anlayışlı biri diye bahsediyordum düşün onca yıl renk vermedi...

Ablamın kv öyleydi. Pislik insan ne uyuz oldum şimdi aynısını ablama yaparlardı. Eşine anlatıyomusun peki bu durumu? Benm kv öyle değil valla bu ne ya Allahtan bulsunlar
Olabilir canım bidr strestte yaptm ondanda olabilir bilmiyorum ama geçti şuan
Uyumuştum 11 gibi ama misafirler ve kv geldi 12 de. Uyandım mecbur o saate kadar oturduk.
Düzeldim çok şükür hatta kimse hadi kalk bile demiyo düşün haaala istirahatteyim

aydingelini bu bayram artık kimse kusuruna bakmasın yat dinlen.. çok şükür iyiymişsin
E Esra_Babies benzer bişeyi bana isyerindekiler yaptı her gün bebeği sorarlar göbegimi severler ama bu koktu mu diye dusunmediler 2 kez olunca bastım fırçayı küstüm hepsiyle işte el alem diyip geçiyorsun biz vakti zamanında aynı anda iki hamile arkadaşımıza bebek gibi baktık insanlar ne vicdansız ya...

xyzt-5544 demistim ben sana sıcakta en güzeli soyunup yatmak ohhh iyi uyuduysan çok sevindim

Erken kalkmasaydım daha iyiydi ama buna da şükür. Bu gece daha da çok uyuyacam inşallah

Hiç böyle şeyler görmediğim için çok garip geliyor bana ve çok ayıp geliyor. Eşinin hatrına birkaç gün dayanacaksın mecbur. En güzeli onlar yokmuş gibi davranıp kendi kendine takılmak. Belki utanır o zaman.

Ohh dinlen canım güzelce.
Ben de bugün bitsin de yeniden yazlığa gideyim diye bekliyorum. Az dinlenşyormuşum gibi biraz daha dinlenesim var

Cnm ne kadar sinirlendim anlatamam ya. Bayram sabahı bu yapılır mı. Ne kadar vicdansızca ve bencilce.

Herkese hayırlı bayramlar güzel anneler

Biz de dün aile fotograf çekimi yaptırdık. Salihin hamileliğinden içimde kalmıştı çok şükür bu defa eşimi ikna edebildim
Sizin de hevesiniz varsa mutlaka yaptırın yoksa içinizde ukte kalır demedi demeyin :)

Benim kararsız kaldığım ikinci konu. Gece araştırıyordum konsept fln nasıl olur nasıl yapılır. Ocak ayında evlendim dış çekim yapılamadı içimde kaldı bu da içimde kalsın istemiyorum ama piyasayı düşününce de gerek yok diyorum

Cnm çok güzelsiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Salihcik abi olarak çekim de vardı değil mi

Canım cok tesekkur ederim. Baya yorucu oldu ama degdi :) 30 haftadan sonraya kalsa zorlanirdim. Ben de Kasım geliniyim benim de dış çekim içimde kalmıştı salihte de hamileliğin son dönemleri riskli gebelik durumu oldu diye çok fazla diretememistim açıkçası. Bu sefer o kadar çok söyledim ki sonunda eşim armut com dan birini ayarlamış. Fotoğraf basmıyor ama bir sürü çekim yaptı. Bir kısmını da editleyecekmis. 300tl ye anlaştık. Sen de bir bak istersen armut com a içine sinen teklif gelirse düşünürsün :) kıyafeti de n11 den aldım çok güzel uçuş uçuş hamile kıyafetleri var :)
Salih pek poz vermeyi sevmiyor ama zor bela birkac foto çekebildi adamcağız

kizzz bizim kv tarafida oyel yedin yedin yemedin ac kalirsin yemek zamani hcibi isle ugrasmam oturur hemen yemegimi yemegimi yerim yada baska bisey varsa yoksa yemezsem sonraya dersem hic yiyemem birakmazlar yabi

Sistemi buldun artık bütün uykular senin

Tmm cnm ben de bir araştırayım. Sonuçta ömür boyu hatıra kalacak değil mi. Bakalım ben de eşimi kandırabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…