2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tmm cnm ben de bir araştırayım. Sonuçta ömür boyu hatıra kalacak değil mi. Bakalım ben de eşimi kandırabilecek miyim

Valla belki de hayatımız boyunca tekrar yasamayacagin bir mucize yaşıyorsun hevesin de varsa ne yap ne et ikna et ben ne diller döktüm bir bilsen

Yaa Salih i yerim Ne tatlı bi abi öyle o Maaşallah. Tabi hepinize maaşallah. Elbisen falan çok tatlı olmuş. 300 tl ye iyi anlaşmışsınız canım. Ben de havalar biraz daha serinlesin, göbüşüm biraz daha büyüsün diye bekliyorum.

Valla belki de hayatımız boyunca tekrar yasamayacagin bir mucize yaşıyorsun hevesin de varsa ne yap ne et ikna et ben ne diller döktüm bir bilsen

Değil mi cnm. Ben göbeğimi çok sevdim zaten. Büyüdükçe daha da hoşuma gidiyor
Ben çok fotoğraf çekinmeyi de sevmediğim için elimde 5,6 foto anca vardır. Bu profesyonel çekim bana iyi olacak. Cnm valla eşime söyledim tamam dedi ben de hemen elbise ve konsept araştırmasına başladım. Muhtemelen kumsalda olacak. Ayyy heyecen yaptım ben
Karar vermemde vesile olduğun için çoook teşekkür ederim cnmm

bende hamile cekiminde kararsizim yaa dogum cekimi icin 600 lira dediler hamilede eklenince sanirim 1000 lira falan olur bide ben yenidogan cekimi istiyorym oda olunca fazlasiyla tutuyor fiyat :) o yuzden cok kararsizim nasil olucak nasil yapicam diye yaa

Tesekkur ederiz teyzesi
Valla bu adam aslinda profesyonel fotoğrafçı değilmiş THY kabin gorevlisiymis ama hobi olarak fotoğraf çekiyormus. Yakın zamanda da armut com dan bu şekilde ek gelir olarak çalışmaya başlamış. Dükkanı filan yok çok fazla masrafı yok belki pazarlık yapsak daha indirimli yapardı :) ben çok memnun kaldım ailecek gelmişlerdi Salih de onların oğluyla oynadı biz rahat rahat çekim yapabildik. İstanbul Bahçeşehir tarafinda ikamet ediyormuş. Yakınlardaysaniz Instagram adresini verebilirim cektiklerine bakip karar verebilirsiniz. Severek yaptığı çok belliydi, bir sürü dekor hazırlamış getirmiş internetten de örnek pozlar indirmiş baya özene bezene çekti. 2 saat sürdü baya yoruldum açıkçası :) 32 haftadan sonraya kesinlikle bırakmayın derim çünkü hem o zamandan sonra riskli gebelik durumları olabilir hem de bu kadar yorulmak sıkıntı olur...

Oooo çok sevindim canım inşallah senin de içine sinen bir çekim olur. Rica ederim ne demek o fotoğraflar cokkk kıymetli olacak ona emin olabilirsin :)

Yaaaaa ne kadar güzelsiniz bayıldımmmmmm
Maşallah

Ben onları hiç hesaba katmıyorum cnm. Doğum anında hemşireye telefon verebiliyoruz ya biz onu değerlendirmeyi düşünüyoruz. Bebeğim için de profesyonel makine var ben çeker dururum artık

Aslında 3 ü için de bir fotoğrafçı ile anlaşsan iyi bir indirimi hakedersin bence. Fiyatlar çok yüksek gerçekten. Bende bayramdan sonra bir piyasa araştırması yaparım artık.

İnşallah cnm hayırlısıyla. Eylül 10undan sonra diye düşündüm. Çünkü burda bu sıcakla çekim yapılmaz. 33+larda olavam Allah isin verirse inşallah.

bizdede fotograf makinesi var canim profesyonel doktorum sezeryana fotografci almiyot onu hemsireye vericez icerde ceker herhalde ama hastane odasinxa bekleyidimizi falan ben videolu olsun istiyorum bide ertesi gun cekimi cyi olsun istiyorum tek hatira kalacaklaf onlar

Kızlar hepinize iyi bayramlar kv kp sorunsallari insanı hamilelikte en çok üzen şeyler bizi sabah kahvaltıya Çağırdılar eltimler uzaktan gelmişler bayram tatiline ama elti gelemeyiz annemlerde kahvaltı yapcaz deyince bizi çağırmışlar oysaki. Hesapta yokmusuz kırgınlık olmasın ..
Neyse gittik kahvaltı yaptık 2.kv ve görümce dört gözle eltimi bekliyolardi akşam 5 dk uğrayıp çocuğunu bile sevdirmemis gitmiş kv İstanbul'a götür demis kaynima oda gezmeye gitcez demiş gotrmemis illa bütün saçma işleri biz yapcaz ama önemli şeyleri onlar kurban kesemedik bu bayram ama bı lokma ikram etmediler evimize geldik biz aksam onları bekliyolar mangal yapmaya sanki hamile olan o senede bir gün bile gelip kalmiyo umrunda değil ama bizimkiler peşinde koşuyor anlamıyorum kafayı yiycem kp surat asiyo o goturmlememis adalara gezmeye gitcekmis çocukta bizim. Ne işimiz olabilirmiş

Ben daha kolay kullanılır diye telefon veririm diye düşünmüştüm cnm. Makine de çok mantıklı. Oda da elimden gelse ben kimseyi almam odaya cnm o stresi tek başıma yaşamak isterim. Zaten ameliyat kıyafeti düşününce bile geriliyorum ben. Ama dediğin gibi videoları bende seyrettim çok hoş ve güzel bir hatıra. Umarım gönlünden geçeni yaparsın cnm.

3 ay sonra bebegini kucagina alinca bu insanlarin hic bir kiymeti kalmayacak.... zaten minik bebek var diye bu seferde senin pesinde kosacaklar

yaa ben dugunde dis cekim yapmistim ama video yapilanlari cok begeniyrodum bizimki videolu olmamisti o yuzden bari bebegin dogumu bari videolu olsjn diyorum insaallah gonlumuzden gecen olur

yaa ben dugunde dis cekim yapmistim ama video yapilanlari cok begeniyrodum bizimki videolu olmamisti o yuzden bari bebegin dogumu bari videolu olsjn diyorum insaallah gonlumuzden gecen olur
Hepsi geliyo geciyo ama fotograflar albumler v.s. hatira kaliyo,lidyaya hamileligim ve dogumum korkunc gectigi icin gozumu acipta yenidogan cekimi şu bu ayarlayamadim,hastane amelyathanede cekim yapiyodu onu verdiler o bile harika oldu...ama sonra 1.yas gununde hem studyo da 5 konsept ve pasta patlatma,dis cekim ve partiye gelip cekim yapti 1200tl verdik esim tabi cok gereksiz diye kiyameti kopardi ama simdi her albume baktiginda iyiki yapmisiz diyo,sonra mini konsept yilbasi cekimi ve bu yaz yaz cekimide yaptik onlarda 250tlydi...valla her sey geliyo geciyo bitek bunlar kaliyo elinizde o yuzden istiyosaniz kiyin paraya...zaten oylede batmisiz boylede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…