2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Gebe kalmadan önce mi gebelik dönemim aşağı yukarı sakin geçiyor ama öncesiyse ağlayan bebek olma olasılığı yüksek. Muallakta kaldım şimdi.

yaa ben dugunde dis cekim yapmistim ama video yapilanlari cok begeniyrodum bizimki videolu olmamisti o yuzden bari bebegin dogumu bari videolu olsjn diyorum insaallah gonlumuzden gecen olur

İnşallah cnm. İçinde de kaldıysa bence de vieolu yaptır. Benim düğün ocakta olunca yağmur yağdı olmadı malesef. Ayy senin morlu konseptin de vardı değil mi.

Kizlar herkese iyi bayramlar diliyorum..

Fotograf cekimi konusmussunuz bizim gebe egitiminde bi arkadasin tanidigi yapiyormus tanitim amaçlı cekmekoy tarafinda bi sotede yapıyor dedi. Cekimi 100 tl ye yapıyormuş isterseniz hastane cekimi de yapıyormuş o taraflara yakın olup yaptırmak isteyen olursa irtibat kurmanızı sağlayabilirim. Ben yaptiriyim dedim de şu dolarin yukselmesinden sonra hic biseye masraf edesim gelmiyor.

Cok sukur iyilesme iyi gidiyor dedi dunku pansumanda hemsire ama grip oldu simdide muhtemelen soguk su doktuk ya ustune sonrada araba da ciplak goturduk hastanede ciplak yatti usuttu sanirim bayrami hasta geciriyoruz benim derdim nezaman bitcek ben bilmiyorum bugun strestenmi yorgunluktanmi bilmiyorum idrar yollarim yanmaya basladi aciller tiklim tiklim dolu recetesiz ilac vermiyor eczaneler sacma sapan bi bayram geciriyoruz anlicagin canim bu arada herkese iyi bayramlar

Kızlar iyi bayramlar herkese bi daha ki bayramda kucağımizda evlatrimizla Olucaz inşallah.. Ayy sBah çıktık anne kv dede teyzeler derken bu saat oldu eve geldik dus aldım ayaklarımı uzattım sislerime bakıyorum.. En son eve yalın ayak geldim ayaklarım davul gibi olmuş ayakkabı olmadı çok fena yorulmuşum daha da bitmedi yarında anane dayı faslı var sonra da eve kapaticam kendimi bide sanırım ben sadece bugün 2 kg aldım çok Fena yedim ama çok guzeldiiiii

Değersizlik diyelim canım. Ama insan benden hoşlanmasa da karnımdaki torunu onu düşünsün dicemde pek cocukta sevmiyor kaynanam ve de bu cocuğu hiç onaylamadı ona göre gereksizdi... Sürekli doğurmak değil bakmak marifet diyerek laf sokuyor...

kizzz bizim kv tarafida oyel yedin yedin yemedin ac kalirsin yemek zamani hcibi isle ugrasmam oturur hemen yemegimi yemegimi yerim yada baska bisey varsa yoksa yemezsem sonraya dersem hic yiyemem birakmazlar yabi
O zaman sizin bizim kendi ailelerimiz biraz merhametli demekki :) herkesin hakkı ayrılır ve sil süpür yapılmaz daha sofraya gelecek varsa :)

Bende çok ayıplıyorum ve çok yadırgıyorum çünkü öyle bi aileden gelmedim. İnsanlığada yakışmıyor. Kadının karakterinin bozuk olmasından kaynalı diyelim... Allah gönlüne göre versin herkesin :) aynen eşim sürekli söylüyor annem ayrımcılık yapıyor diyor.

Eşim arada tam üzerine denk gelir hatasına yüzüne vurur kıvırır, fark etmediğini söyler hatta ee o da niye söylemiyor diyip beni suçlu yapar. Canım bu tipler böyle ırkçılık yapmış olmayım ama belli bi kesimin insanı böyle çirkef oluyor münakaşaya girsem altından kalkamam aman saçımdan tutar döver bile :)))

cok gecmis olsun ya umarim bir an once duzeninize geri donersiniz

oylee canim ben cok istiyorum zaten ama tek sorun doktorum ameliyathaneye almiyor fotografci onda takildim ben sukurki esim bisey demiyor yaa ben kendi kendime dusunuyorum :) zaten esimin tshirtler pantalonlar falan hazir cekim icin ama ben kararsiz kaliyorum k yuyuzden gidip biyerle anlasamiyorum

evet canim bizim hersey morlu oldu :) bende bu kadar ozenmisken olsun diyorum aslinda kendim karar veremiyorum esimde ssikinti yok ayarla diyor bana ama bi karar versem ayarliycam hamile cekimi yaptiramayabilifim cunku esim sehir disi gelip gidiyor denk gelemz gununede izin almaz sinavlara falab giriyor cunku ama esiminde morlu tshirtu falab falab herseyi hazir :)

cok gecmis olsun ya umarim bir an once duzeninize geri donersiniz
Valla huyu degisti cocugumun ya babaya yapisiyo ya bana gozu kimseyi gormuyo kimseye gitmiyo wc ye bile gondermiyo o an hangimize yapoisiksa cok zorlaniyorum bugunlerde sabah sinirimden aglama krizi geldi esim kotkmus annemi cagirmia gel cok agliyo diye gun boyuda biri dokunsa aglicak gibiydim

O zaman sizin bizim kendi ailelerimiz biraz merhametli demekki :) herkesin hakkı ayrılır ve sil süpür yapılmaz daha sofraya gelecek varsa :)
benim ailem cok merhametli valla canim asla sofrada biri eksikse yemege baslanmaz ve eger gelmiyorsa bile onada ayiralim denir ama esimin tarafinda oyle degil mesela bugun gittik mangal yaptilar esimin kuzeninin cocukari vardi esimde agzina hic et koymaz kendine sucuk almiss evet onlar cocuk ama onalr bi tabak kavurma yediler yani et yiyebiliyorlar sucukta yiycez dediler esimde verdi dusun 3 er 5 er parca yediler anneleride hani az yiyin onada kalsin demediler esim ac kaldi :) dedim acacaktin gozunu :)

Bizde çektik canım. Yazlıktayken giyindim çıktık plaja gün batımı kimsede kalmamıştı ablam yeğenim geldi onlar bizim fotomuzu çekti çok da güzel oldu. Buraya atamıyorum fotoyu bir türlü olmuyor.

Canım Allah işini rast getirsin kolaylaştırsin inşallah

Ne güzel yapmışsınız canım, eminim fotoğraflar da çok güzeldir :)

Yüklemek için önce fotoğrafın ekran resmini çek, sonra dosya yükle butonuna tıklayıp o ekran resmini seç. Öyle yüklenir canım

Tekrar geçmiş olsun canım ya... Allah yardımcınız olsun. Bir an evvel iyileşir Koriş inşallah... Sen de bol bol su iç, az su içtiysen ondan da yanma olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…