yaa ben dugunde dis cekim yapmistim ama video yapilanlari cok begeniyrodum bizimki videolu olmamisti o yuzden bari bebegin dogumu bari videolu olsjn diyorum insaallah gonlumuzden gecen olur
Çok haklısın canım inşallah hayırlısıyla gelsin bı meleklerimiz.... Hayatsanirim ozaman çok kıymetli çok başka olacak...3 ay sonra bebegini kucagina alinca bu insanlarin hic bir kiymeti kalmayacak.... zaten minik bebek var diye bu seferde senin pesinde kosacaklar
Cok sukur iyilesme iyi gidiyor dedi dunku pansumanda hemsire ama grip oldu simdide muhtemelen soguk su doktuk ya ustune sonrada araba da ciplak goturduk hastanede ciplak yatti usuttu sanirim bayrami hasta geciriyoruz benim derdim nezaman bitcek ben bilmiyorum bugun strestenmi yorgunluktanmi bilmiyorum idrar yollarim yanmaya basladi aciller tiklim tiklim dolu recetesiz ilac vermiyor eczaneler sacma sapan bi bayram geciriyoruz anlicagin canim bu arada herkese iyi bayramlarKozmogirl17 koray nasil oldu
Değersizlik diyelim canım. Ama insan benden hoşlanmasa da karnımdaki torunu onu düşünsün dicemde pek cocukta sevmiyor kaynanam ve de bu cocuğu hiç onaylamadı ona göre gereksizdi... Sürekli doğurmak değil bakmak marifet diyerek laf sokuyor...E Esra_Babies insan aç olur olmaz canı çeker çekmez ama düşünülmek istiyor. Onlar düşünemiyorsa söyleyin en azından bir dahakine yapmasınlar tabii bilerek yapmıyorlarsa.
Emira SY
Ya ne güzel olmuş çekim. İyi ki yaptırmışsınız.
O zaman sizin bizim kendi ailelerimiz biraz merhametli demekki :) herkesin hakkı ayrılır ve sil süpür yapılmaz daha sofraya gelecek varsa :)kizzz bizim kv tarafida oyel yedin yedin yemedin ac kalirsin yemek zamani hcibi isle ugrasmam oturur hemen yemegimi yemegimi yerim yada baska bisey varsa yoksa yemezsem sonraya dersem hic yiyemem birakmazlar yabi
Bende çok ayıplıyorum ve çok yadırgıyorum çünkü öyle bi aileden gelmedim. İnsanlığada yakışmıyor. Kadının karakterinin bozuk olmasından kaynalı diyelim... Allah gönlüne göre versin herkesin :) aynen eşim sürekli söylüyor annem ayrımcılık yapıyor diyor.Erken kalkmasaydım daha iyiydi ama buna da şükür. Bu gece daha da çok uyuyacam inşallah
Hiç böyle şeyler görmediğim için çok garip geliyor bana ve çok ayıp geliyor. Eşinin hatrına birkaç gün dayanacaksın mecbur. En güzeli onlar yokmuş gibi davranıp kendi kendine takılmak. Belki utanır o zaman.
Ohh dinlen canım güzelce.
Ben de bugün bitsin de yeniden yazlığa gideyim diye bekliyorum. Az dinlenşyormuşum gibi biraz daha dinlenesim var
Eşim arada tam üzerine denk gelir hatasına yüzüne vurur kıvırır, fark etmediğini söyler hatta ee o da niye söylemiyor diyip beni suçlu yapar. Canım bu tipler böyle ırkçılık yapmış olmayım ama belli bi kesimin insanı böyle çirkef oluyor münakaşaya girsem altından kalkamam aman saçımdan tutar döver bile :)))Ablamın kv öyleydi. Pislik insan ne uyuz oldum şimdi aynısını ablama yaparlardı. Eşine anlatıyomusun peki bu durumu? Benm kv öyle değil valla bu ne ya Allahtan bulsunlar
Olabilir canım bidr strestte yaptm ondanda olabilir bilmiyorum ama geçti şuan
Uyumuştum 11 gibi ama misafirler ve kv geldi 12 de. Uyandım mecbur o saate kadar oturduk.
Düzeldim çok şükür hatta kimse hadi kalk bile demiyo düşün haaala istirahatteyim
Bide ben hassas ve alıngan biriyim. Keşke diyorum yırtık arsız patavazsız olsaydımCnm ne kadar sinirlendim anlatamam ya. Bayram sabahı bu yapılır mı. Ne kadar vicdansızca ve bencilce.
Cok sukur iyilesme iyi gidiyor dedi dunku pansumanda hemsire ama grip oldu simdide muhtemelen soguk su doktuk ya ustune sonrada araba da ciplak goturduk hastanede ciplak yatti usuttu sanirim bayrami hasta geciriyoruz benim derdim nezaman bitcek ben bilmiyorum bugun strestenmi yorgunluktanmi bilmiyorum idrar yollarim yanmaya basladi aciller tiklim tiklim dolu recetesiz ilac vermiyor eczaneler sacma sapan bi bayram geciriyoruz anlicagin canim bu arada herkese iyi bayramlar
oylee canim ben cok istiyorum zaten ama tek sorun doktorum ameliyathaneye almiyor fotografci onda takildim ben sukurki esim bisey demiyor yaa ben kendi kendime dusunuyorum :) zaten esimin tshirtler pantalonlar falan hazir cekim icin ama ben kararsiz kaliyorum k yuyuzden gidip biyerle anlasamiyorumHepsi geliyo geciyo ama fotograflar albumler v.s. hatira kaliyo,lidyaya hamileligim ve dogumum korkunc gectigi icin gozumu acipta yenidogan cekimi şu bu ayarlayamadim,hastane amelyathanede cekim yapiyodu onu verdiler o bile harika oldu...ama sonra 1.yas gununde hem studyo da 5 konsept ve pasta patlatma,dis cekim ve partiye gelip cekim yapti 1200tl verdik esim tabi cok gereksiz diye kiyameti kopardi ama simdi her albume baktiginda iyiki yapmisiz diyo,sonra mini konsept yilbasi cekimi ve bu yaz yaz cekimide yaptik onlarda 250tlydi...valla her sey geliyo geciyo bitek bunlar kaliyo elinizde o yuzden istiyosaniz kiyin paraya...zaten oylede batmisiz boylede..
evet canim bizim hersey morlu oldu :) bende bu kadar ozenmisken olsun diyorum aslinda kendim karar veremiyorum esimde ssikinti yok ayarla diyor bana ama bi karar versem ayarliycam hamile cekimi yaptiramayabilifim cunku esim sehir disi gelip gidiyor denk gelemz gununede izin almaz sinavlara falab giriyor cunku ama esiminde morlu tshirtu falab falab herseyi hazir :)Gebe kalmadan önce migebelik dönemim aşağı yukarı sakin geçiyor ama öncesiyse ağlayan bebek olma olasılığı yüksek. Muallakta kaldım şimdi.
İnşallah cnm. İçinde de kaldıysa bence de vieolu yaptır. Benim düğün ocakta olunca yağmur yağdı olmadı malesef. Ayy senin morlu konseptin de vardı değil mi.
Valla huyu degisti cocugumun ya babaya yapisiyo ya bana gozu kimseyi gormuyo kimseye gitmiyo wc ye bile gondermiyo o an hangimize yapoisiksa cok zorlaniyorum bugunlerde sabah sinirimden aglama krizi geldi esim kotkmus annemi cagirmia gel cok agliyo diye gun boyuda biri dokunsa aglicak gibiydimcok gecmis olsun ya umarim bir an once duzeninize geri donersiniz
benim ailem cok merhametli valla canim asla sofrada biri eksikse yemege baslanmaz ve eger gelmiyorsa bile onada ayiralim denir ama esimin tarafinda oyle degil mesela bugun gittik mangal yaptilar esimin kuzeninin cocukari vardi esimde agzina hic et koymaz kendine sucuk almiss evet onlar cocuk ama onalr bi tabak kavurma yediler yani et yiyebiliyorlar sucukta yiycez dediler esimde verdi dusun 3 er 5 er parca yediler anneleride hani az yiyin onada kalsin demediler esim ac kaldi :) dedim acacaktin gozunu :)O zaman sizin bizim kendi ailelerimiz biraz merhametli demekki :) herkesin hakkı ayrılır ve sil süpür yapılmaz daha sofraya gelecek varsa :)
Bizde çektik canım. Yazlıktayken giyindim çıktık plaja gün batımı kimsede kalmamıştı ablam yeğenim geldi onlar bizim fotomuzu çekti çok da güzel oldu. Buraya atamıyorum fotoyu bir türlü olmuyor.Tesekkur ederiz teyzesi
Valla bu adam aslinda profesyonel fotoğrafçı değilmiş THY kabin gorevlisiymis ama hobi olarak fotoğraf çekiyormus. Yakın zamanda da armut com dan bu şekilde ek gelir olarak çalışmaya başlamış. Dükkanı filan yok çok fazla masrafı yok belki pazarlık yapsak daha indirimli yapardı :) ben çok memnun kaldım ailecek gelmişlerdi Salih de onların oğluyla oynadı biz rahat rahat çekim yapabildik. İstanbul Bahçeşehir tarafinda ikamet ediyormuş. Yakınlardaysaniz Instagram adresini verebilirim cektiklerine bakip karar verebilirsiniz. Severek yaptığı çok belliydi, bir sürü dekor hazırlamış getirmiş internetten de örnek pozlar indirmiş baya özene bezene çekti. 2 saat sürdü baya yoruldum açıkçası :) 32 haftadan sonraya kesinlikle bırakmayın derim çünkü hem o zamandan sonra riskli gebelik durumları olabilir hem de bu kadar yorulmak sıkıntı olur...
Oooo çok sevindim canıminşallah senin de içine sinen bir çekim olur. Rica ederim ne demek o fotoğraflar cokkk kıymetli olacak ona emin olabilirsin :)
Canım Allah işini rast getirsin kolaylaştırsin inşallahCok sukur iyilesme iyi gidiyor dedi dunku pansumanda hemsire ama grip oldu simdide muhtemelen soguk su doktuk ya ustune sonrada araba da ciplak goturduk hastanede ciplak yatti usuttu sanirim bayrami hasta geciriyoruz benim derdim nezaman bitcek ben bilmiyorum bugun strestenmi yorgunluktanmi bilmiyorum idrar yollarim yanmaya basladi aciller tiklim tiklim dolu recetesiz ilac vermiyor eczaneler sacma sapan bi bayram geciriyoruz anlicagin canim bu arada herkese iyi bayramlar
Ne güzel yapmışsınız canım, eminim fotoğraflar da çok güzeldir :)Bizde çektik canım. Yazlıktayken giyindim çıktık plaja gün batımı kimsede kalmamıştı ablam yeğenim geldi onlar bizim fotomuzu çekti çok da güzel oldu. Buraya atamıyorum fotoyu bir türlü olmuyor.
Tekrar geçmiş olsun canım ya... Allah yardımcınız olsun. Bir an evvel iyileşir Koriş inşallah... Sen de bol bol su iç, az su içtiysen ondan da yanma olmuş olabilirValla huyu degisti cocugumun ya babaya yapisiyo ya bana gozu kimseyi gormuyo kimseye gitmiyo wc ye bile gondermiyo o an hangimize yapoisiksa cok zorlaniyorum bugunlerde sabah sinirimden aglama krizi geldi esim kotkmus annemi cagirmia gel cok agliyo diye gun boyuda biri dokunsa aglicak gibiydim
Allah razi olsun cnim cok sagolsinCanım Allah işini rast getirsin kolaylaştırsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?