2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tekrar geçmiş olsun canım ya... Allah yardımcınız olsun. Bir an evvel iyileşir Koriş inşallah... Sen de bol bol su iç, az su içtiysen ondan da yanma olmuş olabilir
Wc ye gondermiyo aaglama krizine giriyor çok tutuyoorum birazda ozsmanda agri oluyor kasigim sanki cok agriyor

Bide ben hassas ve alıngan biriyim. Keşke diyorum yırtık arsız patavazsız olsaydım yapı meselesi işte ne onu değiştirebilirim ne kendimi

Değişme zaten cnm sadece beklentini asgariye indir ve karşının senden bir şey beklemesine izin verme. Allah vicdanlı insanlar ile karşılaştırsın hepimizi.

Ne hoş cnm ya. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün. Maddi olarak zorlamayacaksa yaptır. Ben de o karar eşiğine bir türlü gelememiştim ama bugün yaptırmaya karar verdim. Bir kararda senden gelsin. Eşin 2 saat müsait olamaz mı ki.

yok canim olamiyor cunku bi sinava hirdiginde 5 6 saat falan suruyor o yizden sikinti bizde artik hastane ve yenidogan cekimi yaoarizz :)

Ne güzel yapmışsınız canım hem de bedavaya gelmiş :)

Ay yok kızz o mesajı yazdıktan sonra kalktım ve gün başladı.. kahvaltı faslı mutfak toplama, dün akşam fenalaşmadan önce banyo falan kaldı temizleyemedik yorulduk demişlerdi kv ve yeğeni. Ben yaparm onu da demiştim( yağmur iş yapmadı denmesin diye) fenalaşınca yapmamıştım dün. Bugüne kaldı allahım lanet derecede pis. Geberecektim orada. Bide kaynım pis bi wc giriyo her yer idrar damlası. Kızdm sonunda ortaya attım lafı ama kv anladı. Dedim dikkat edin bu ne ufak çocuk var evde miktop kapıcak falan diye. Sonra diğer kuzenleri o bu şu geldi pertim çıktı kendi babamı ablamı bile akşam 9da gördüm. Şuan yorgunm yatıp uyuycam yarın gün 7 8gibi başlayacak..
Oh maşallah cooook güzel çıkmışsınız canımm
Allahından bulsun o kaynanan. Ablamın kaynanası da öyleydi. Helallik alamadan son nefesini veremedi..
Canımmm çok geçmiş olsun bian önce düzene girer inşallah

Saanada cok gecmis olsun canim bosver ugrasma hic bi isle

Hoşlanmamak nasıl olur sizden aile olmuşsunuz. Evlatların bile huyu farklı farkı oluyor. Anne baba dışlıyor mu?Kim bilir belki de doğunca gözlerini bile alamaz bebekten.

Hastalığın kötü yanlarından biri de huy değişmesi ama geçici oluyor. Şu an gebelik de olduğu İçin zor durumunuz ama Koray’ın da nazlanacağı bi annesi babası var işte. Geçer annesi az kaldı.

Aman canım kendine dikkat et de iş dediğin bekler gerekirse ne olacak. Biraz yavaş hareket et sen en iyisi, o zaman başkaları da yardıma kalkar da senin kalkmana gerek kalmaz belki :)

Bide ben hassas ve alıngan biriyim. Keşke diyorum yırtık arsız patavazsız olsaydım yapı meselesi işte ne onu değiştirebilirim ne kendimi

Yolla bana kaynananı melek gibi gelsin canım, yırtık dediğin ben oluyorum hayatta kimseye papuç bırakmam bu eşimin annesi bile olsa . Açıkca patır patır soylerim yüzüne. Söylerken eşimi de yanimda tutarım sonra benim dediğim lafı çevirip bambaşka anlatmasınlar ona diye . Bu hayatta birine bi kere kendini ezdirdin mi fırsatını kolluyorlar ikincisi için . Yoksa egolarını nasıl tatmin edecekler . Açıkca söylüyorum ben kaynanama yoksa şaka yapiyom ayağına milletin içinde ne kötü gelinligim kaliyo ne kötü kızlığm. Ben kızınca da her seferinde büyük gelinine de söylediğini onun hic alinmadigini söylüyordu bende bi gun sinirlendim artik kizdim dedim ben baskayim o baska beni onla karıştırirsan çok kavga ederiz senle diye o gün bugündür diline hakim tabi arkamdan söyledikleri baska onda bile sınırını bilmek zorunda biz bide akrabayiz annemin kulağına giderse dedikleri annemde susmaz bi tane kızım var yem etmem kimseye diyo minnosum benim ya sizde söyleyin susmayın geliniz diye ölek mi yani .

Kusum kolay mi ya kucucuk adam nasil korku yasadi icinde kimbilir sık sık onunla bunu konusup korkusunu atmam lazim yarasini gosterip yandin di mi ustune sicak cay dokuldu kaza gecirdin cok canin yandi burasi acidi uf oldu cok korktun hastaneye gittik sicak iceceklere cok dikkat etmeliyiz yoksa boyle kazalar olabilir v.s. surekli tekrarlayip korkusunu atman lazim...seninde aglama krizine girmen normal kolay mi yani yasadigin korku omrunden 10 yil almistir,heleki reklam izlerken bile agladigimiz donemde....cok sukur geldi gecti,bak dun merici gorduk fotografini ekliym,daha gecen haftaki fotosunu gondermistim biliyosun kolu hala kirmiziydi tamamen iyilesmis sadece meme ucunda var dedi annesi orasida en hassas yer tabi en son o gececek demekki

Hepiniz içinde kolay değil. Biz de sünnet ettirdiğimizde 1bucuk yaşındaydı. Hastaneden geldik ağrısından ağlıyor yuzumuze bakıyor elini pipisine götürüyor biz tutuyoruz dokunmasın diye,ve yara şeklinde olduğu için içim gidiyor bakamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum nasıl sinirlerim bozulmuştu calpol şurup vere vere uyutmuştuk sürekli o gece. Izdırap gibiydi o saatler günler. Eşim bi dahaki erkek olmasın diye dua etmişti aynı şeyleri yaşamayalım diye. En kötüsüde çaresiz kalmak onun acısı karşısında

Amin canım o kesin zaten...

Insallah canim gecmesi icin dua ediyorum yoksa gercekten cok zor bide ustune grip geldi bu durumun

Merice cok sevindim canim insallah o ufacik yeride gecicek bizimkine gelince tek umudum eski korayima kavusmak herkese giden kimseyi yabancilamayan surekli gulen cocugumu istiyorum gribinde buyuk etkisi varr bu durumda tabiki

Cok zor cok dertlerini anlatamiyolar agliyorlar surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…