2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dün Allahtan çok yoğun geçmedi. Bi kayınvalideme gittik, anneannede şansımıza ordaymış. Ordan çıktık kayınpedere birazda orda takıldık. Kurban işimiz halledildi Allah cümlemizinkini kabul etsin.
Biz hersene kestirdikten sonra kasapa veriyoruz kızlar. Mesela diyorum ki, çoğu kıyma olsun, birazı kuşbaşı birazıda kızartmalık. Kemikleri ufak ufak kırıyolar zaten. Dağıtacağımıdano şekilde dağıtıyorum ben. Hem evde etle falan da uğraşmamış oluyoruz. Güzel sistem aklınızda olsun:)

Allaha çok şükür cnm 31 haftama da girdim. Darısı sizlere inşalllah northstar
biz simdi 31 e giriyoruz yaa canimdokfor bebegi alirken 38+5 te dedi yani 39 bitmek uzereykenmi alicak ee bebekte 2 hFta onde nerdeyse 41 hafta oluyorum ben cok kadam karisiyor bu konud :)

Selam kızlaar nasılsınız?
Ben hala kayınvalidemdeyim bu gece de burdayız sanırım yarın gece de. Sonra ki gece de derken 1 hafta burda kalmış olucaz sanırım.
Ay ama bir övülüyorum şuan maşallah. Diğer 2 yeğeni hamile. Onlar sen gibi değil onlar nazlı onlar elini işe sürmüyorlar... sen öyle değilsinler.
Biraz önce de halamlar ablamlar vs geldi uğratıp gittiler.
Ay ne yapalım bizde kızımla oturuyoruz dedi hazır büyütülmüş iş bilen kız dedi
Korkuyorum hala kesmediler beni
Şaka bi yana hala euh sağlığım bozulmadı gayet iyiyim

Iyi iyi masallah

Aman maşallah işte tatlım daha ne istiyorsun :)))

bayramimin cok cok gecrigi soylenemez vallahi :) cunku surekli tuvaletim geliyor sistit gibi bisey olmusum sanirim ne yapman yapmatiginide bilmiyorum aslinda bol bol suda iciyorum sirkede iciyofum gecmedi ama yaaa

bayramimin cok cok gecrigi soylenemez vallahi :) cunku surekli tuvaletim geliyor sistit gibi bisey olmusum sanirim ne yapman yapmatiginide bilmiyorum aslinda bol bol suda iciyorum sirkede iciyofum gecmedi ama yaaa

Bu aralar bende aşırı su içiyorum ve sürekli tuvalete gidiyorum enfeksiyon çıkmıştı ama bilmiyorum ondan mı çok su içtiğimden mi oğlum baskı yapıyor ondan mıdır aynı durumdayım bende :)
Hatta eşim ne zaman dışarı çıksak tam çıkmadan önce tuvalete girdin mi diye şaka yapıyor bana :))

kizz giriyorum tuvalete gittigim yerde gene kostur kostur giriyorum cok varmiss gibi oluyor ama gidiyorum azicik yapiyorum doktora randevu aldum bakalim haftaya gidicem bi baksin enfeksiyonmu oldu nedirki

kizz giriyorum tuvalete gittigim yerde gene kostur kostur giriyorum cok varmiss gibi oluyor ama gidiyorum azicik yapiyorum doktora randevu aldum bakalim haftaya gidicem bi baksin enfeksiyonmu oldu nedirki

Çok varmış gibi olup az yapıyorsan o zaman enfeksiyon olabilir canım.
Sirke içiyormuşsun aslında ama sirkeli suyla yıkasan hamilelikte zararı olur mu bilmiyorum onun faydası olduğunu duymuştum. Yine de yanlış yönlendirmek istemem seni. Doktor en iyisini söyler. Ama suyu çok içmeye çalış sen yine de tatlım.

Oku kendine canım maşallah desin kv konusurken

aydingelini kesinlikle haklı cNım oku üstüne maşallah desinler dün akraba gezmesi de ayy çok kilo almamışsın erkek çocuk güzellik vermiş bayıldık sana fln diye öyle çok dediler ki eve giderken bi ağırlık çöktü üstüne gözlerimi açamadim nazara geldim heralde kötü niyetten değil yani birinin beğenmesi bile nazarin değmesine yeterli olabiliyor

Alisverise gittik 1 saatte 20 25 kez tuvalete girdim,gidip gelmekten yoruldum resmen....bol su iciyosan sisitit olmazsin,sistit olunca idrar kesen buzusuyo damla damla idrar cikiyo kasildigi icin acilip bosaltamiyo idrar torbasini bol su ictiginde kasilma olmuyo bayram sonrasi bir tahlil verirsin artik aman normal ya bebek var idrar torbasinin ustunde...

Bazen resmen itiyor artık ayağımı eli mi neresi bilmiyorum acayip baskı hissediyorum yaramaz :)

ayy brn tuvalete gitmeye raziyimda boyle foşur foşyr yapmiyorum kii yapiyorum oda hemen cikmiyor zaten bekliyorum tuvalette bide yaniyor kalktiktan sonra yaa

Bazen resmen itiyor artık ayağımı eli mi neresi bilmiyorum acayip baskı hissediyorum yaramaz :)
Yaa unutmusuz ilkinde yasadiklarimizi ya...esim diyo bazen tuta tuta kosardin o soyleyince hatirladim gercekten son haftalar tuta tuta kosuyodum yerlere isemiym diye

ayy brn tuvalete gitmeye raziyimda boyle foşur foşyr yapmiyorum kii yapiyorum oda hemen cikmiyor zaten bekliyorum tuvalette bide yaniyor kalktiktan sonra yaa
Demekki enfeksiyon var yada bebisin kesesi cok asagida bobregine baski yapiyo mecbur gidicen doktora

Valla belkide ondan fenalaştım ben geçn akşam. Olabilir ben bi okuyayım kendmi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…