Herzaman aynı şeyi söylüyorum ama çocuklar hasta olmasın, onlara hiç bişey olmasın. Hemen sönüyolar. Bununla geçmişolsun canım.Cok zor cok dertlerini anlatamiyolar agliyorlar surekli
Değişme zaten cnm sadece beklentini asgariye indir ve karşının senden bir şey beklemesine izin verme. Allah vicdanlı insanlar ile karşılaştırsın hepimizi.
Vay Bee 30 haftayı devirmişsin ne güzel. Off bizim daha çoook var sanki
Ne hoş cnm ya. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün. Maddi olarak zorlamayacaksa yaptır. Ben de o karar eşiğine bir türlü gelememiştim ama bugün yaptırmaya karar verdim. Bir kararda senden gelsin. Eşin 2 saat müsait olamaz mı ki.
biz simdi 31 e giriyoruz yaa canimdokfor bebegi alirken 38+5 te dedi yani 39 bitmek uzereykenmi alicak ee bebekte 2 hFta onde nerdeyse 41 hafta oluyorum ben cok kadam karisiyor bu konud :)
Iyi iyi masallahSelam kızlaar nasılsınız?
Ben hala kayınvalidemdeyimbu gece de burdayız sanırım yarın gece de. Sonra ki gece de derken 1 hafta burda kalmış olucaz sanırım.
Ay ama bir övülüyorum şuan maşallah. Diğer 2 yeğeni hamile. Onlar sen gibi değil onlar nazlı onlar elini işe sürmüyorlar... sen öyle değilsinler.
Biraz önce de halamlar ablamlar vs geldi uğratıp gittiler.
Ay ne yapalım bizde kızımla oturuyoruz dedi hazır büyütülmüş iş bilen kız dedi
Korkuyorum hala kesmediler beni
Şaka bi yana hala euh sağlığım bozulmadı gayet iyiyim
Aman maşallah işte tatlım daha ne istiyorsun :)))Selam kızlaar nasılsınız?
Ben hala kayınvalidemdeyimbu gece de burdayız sanırım yarın gece de. Sonra ki gece de derken 1 hafta burda kalmış olucaz sanırım.
Ay ama bir övülüyorum şuan maşallah. Diğer 2 yeğeni hamile. Onlar sen gibi değil onlar nazlı onlar elini işe sürmüyorlar... sen öyle değilsinler.
bayramimin cok cok gecrigi soylenemez vallahi :) cunku surekli tuvaletim geliyor sistit gibi bisey olmusum sanirim ne yapman yapmatiginide bilmiyorum aslinda bol bol suda iciyorum sirkede iciyofum gecmedi ama yaaa
kizz giriyorum tuvalete gittigim yerde gene kostur kostur giriyorum cok varmiss gibi oluyor ama gidiyorum azicik yapiyorum doktora randevu aldum bakalim haftaya gidicem bi baksin enfeksiyonmu oldu nedirkiBu aralar bende aşırı su içiyorum ve sürekli tuvalete gidiyorum enfeksiyon çıkmıştı ama bilmiyorum ondan mı çok su içtiğimden mi oğlum baskı yapıyor ondan mıdır aynı durumdayım bende :)
Hatta eşim ne zaman dışarı çıksak tam çıkmadan önce tuvalete girdin mi diye şaka yapıyor bana :))
kizz giriyorum tuvalete gittigim yerde gene kostur kostur giriyorum cok varmiss gibi oluyor ama gidiyorum azicik yapiyorum doktora randevu aldum bakalim haftaya gidicem bi baksin enfeksiyonmu oldu nedirki
Oku kendine canım maşallah desin kv konusurkenSelam kızlaar nasılsınız?
Oku kendine canım maşallah desin kv konusurken
Alisverise gittik 1 saatte 20 25 kez tuvalete girdim,gidip gelmekten yoruldum resmen....bol su iciyosan sisitit olmazsin,sistit olunca idrar kesen buzusuyo damla damla idrar cikiyo kasildigi icin acilip bosaltamiyo idrar torbasini bol su ictiginde kasilma olmuyo bayram sonrasi bir tahlil verirsin artik aman normal ya bebek var idrar torbasinin ustunde...bayramimin cok cok gecrigi soylenemez vallahi :) cunku surekli tuvaletim geliyor sistit gibi bisey olmusum sanirim ne yapman yapmatiginide bilmiyorum aslinda bol bol suda iciyorum sirkede iciyofum gecmedi ama yaaa
Alisverise gittik 1 saatte 20 25 kez tuvalete girdim,gidip gelmekten yoruldum resmen....bol su iciyosan sisitit olmazsin,sistit olunca idrar kesen buzusuyo damla damla idrar cikiyo kasildigi icin acilip bosaltamiyo idrar torbasini bol su ictiginde kasilma olmuyo bayram sonrasi bir tahlil verirsin artik aman normal ya bebek var idrar torbasinin ustunde...
ayy brn tuvalete gitmeye raziyimda boyle foşur foşyr yapmiyorum kii yapiyorum oda hemen cikmiyor zaten bekliyorum tuvalette bide yaniyor kalktiktan sonra yaaAlisverise gittik 1 saatte 20 25 kez tuvalete girdim,gidip gelmekten yoruldum resmen....bol su iciyosan sisitit olmazsin,sistit olunca idrar kesen buzusuyo damla damla idrar cikiyo kasildigi icin acilip bosaltamiyo idrar torbasini bol su ictiginde kasilma olmuyo bayram sonrasi bir tahlil verirsin artik aman normal ya bebek var idrar torbasinin ustunde...
Yaa unutmusuz ilkinde yasadiklarimizi ya...esim diyo bazen tuta tuta kosardin o soyleyince hatirladim gercekten son haftalar tuta tuta kosuyodum yerlere isemiym diyeBazen resmen itiyor artık ayağımı eli mi neresi bilmiyorum acayip baskı hissediyorum yaramaz :)
Demekki enfeksiyon var yada bebisin kesesi cok asagida bobregine baski yapiyo mecbur gidicen doktoraayy brn tuvalete gitmeye raziyimda boyle foşur foşyr yapmiyorum kii yapiyorum oda hemen cikmiyor zaten bekliyorum tuvalette bide yaniyor kalktiktan sonra yaa
Oku kendine canım maşallah desin kv konusurken
Valla belkide ondan fenalaştım ben geçn akşam. Olabilir ben bi okuyayım kendmi :))aydingelini kesinlikle haklı cNım oku üstüne maşallah desinler dün akraba gezmesi de ayy çok kilo almamışsın erkek çocuk güzellik vermiş bayıldık sana fln diye öyle çok dediler ki eve giderken bi ağırlık çöktü üstüne gözlerimi açamadim nazara geldim heralde kötü niyetten değil yani birinin beğenmesi bile nazarin değmesine yeterli olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?