Valla belkide ondan fenalaştım ben geçn akşam. Olabilir ben bi okuyayım kendmi :))
Olabilir kuzum oku sen kendine benim yıldızım çok düşüktür hemen nazar çekerim bide hamileyim normal yaniValla belkide ondan fenalaştım ben geçn akşam. Olabilir ben bi okuyayım kendmi :))
biz simdi 31 e giriyoruz yaa canimdokfor bebegi alirken 38+5 te dedi yani 39 bitmek uzereykenmi alicak ee bebekte 2 hFta onde nerdeyse 41 hafta oluyorum ben cok kadam karisiyor bu konud :)
bayramimin cok cok gecrigi soylenemez vallahi :) cunku surekli tuvaletim geliyor sistit gibi bisey olmusum sanirim ne yapman yapmatiginide bilmiyorum aslinda bol bol suda iciyorum sirkede iciyofum gecmedi ama yaaa
evet canim gidicem mesela simdi ciktim tuvaletten ama sanirsin deli gibi tuvaletim var :) carsambaya aldim randevu bakaljm o zamana kadar dayanabilirsem artikDemekki enfeksiyon var yada bebisin kesesi cok asagida bobregine baski yapiyo mecbur gidicen doktora
valla 3 litreyi bulduruyorum kuzum en az benimkide 24 ekim dedi 10 gun falab once oluyor iste ama o zamanda bebisler buyuk oluyor anlamadim gitti bende :)Hmm cnm ben hiç bunu düşünmemiştim. Doktorum da bu konuda bir şey demedi. 6 gün kadar benim oğluş da ileri. 30 ekim muhtemel doğum tarihi 10 gün önce 20 ekim gibi alırız demişti. Acaba ileri olduğu için o kadar beklemez erken mi gelir ki? Usg kağıdında 30 ekimin altında 17 ekim yazıyor. Gelişim ile bağlantılı sanırım bilemedim.
Cnm klima kullanıyorsan o etkiliyor. Kendimden biliyorum yaz günü çorap giyiyorumm. Ayaklarım üşümeyince daha rahatım. Bir de terleme ile doğru orantılı artıyor yanma. Ne kadar terlersek o kadar suyu artırmak gerekiyor.
valla 3 litreyi bulduruyorum kuzum en az benimkide 24 ekim dedi 10 gun falab once oluyor iste ama o zamanda bebisler buyuk oluyor anlamadim gitti bende :)
aslinda normalden cok korkuyordumben ama genede denerim siyordum :) sezeryandanda cok korkuyorum ama benim bebegim negatif tup bebek ustune asilamayla olunca doktor sezeryan onerdi ahhh dedim zaten normal doguramicaktim iyi oldu :) hayirli sabliklo bi sekilde gelsinlerde yontemi onemli degl diyorum benEğer beklediği sürece avantaj gibi görünüyor cnm. Umarım sabırsız davranmazlar. Sen de gönüllü sezeryancılardan mısım cnm
aslinda normalden cok korkuyordumben ama genede denerim siyordum :) sezeryandanda cok korkuyorum ama benim bebegim negatif tup bebek ustune asilamayla olunca doktor sezeryan onerdi ahhh dedim zaten normal doguramicaktim iyi oldu :) hayirli sabliklo bi sekilde gelsinlerde yontemi onemli degl diyorum ben
Hmm cnm ben hiç bunu düşünmemiştim. Doktorum da bu konuda bir şey demedi. 6 gün kadar benim oğluş da ileri. 30 ekim muhtemel doğum tarihi 10 gün önce 20 ekim gibi alırız demişti. Acaba ileri olduğu için o kadar beklemez erken mi gelir ki? Usg kağıdında 30 ekimin altında 17 ekim yazıyor. Gelişim ile bağlantılı sanırım bilemedim.
Cnm klima kullanıyorsan o etkiliyor. Kendimden biliyorum yaz günü çorap giyiyorumm. Ayaklarım üşümeyince daha rahatım. Bir de terleme ile doğru orantılı artıyor yanma. Ne kadar terlersek o kadar suyu artırmak gerekiyor.
ben sunmadim sadece yapamam nasil napicaz dedim bi sekilde cikicak bebek ordan bekliycek degil ya dedi bana :) peki bize tam gunu ne zaman verirler acaba yaa benim ailem burda degil ona gore ucak bileti falan alicaklarAynen cnm yaa. Hem bizim için hem bebeğimiz için hangisi hayırlı ve sağlıklı ise o olsun inşallah. Ben doktoruma sezeryan teklifimi sundum kabul etti ama ne olacağı belli olmaz sonuçta. Hatta sakinleştirici de istedim ona da tmm dedi
Son adet tarihini baz alıyorlar diye biliyorum ben canım.
Ah bizde klima kullanıyoruz ama nerdeee çorap giymek nedir unuttum aylardır keşke üşüsede ayaklarım çorap giysem :)
Güzel cvp :) cnm yanlış hatırlamıyorsam gelinimize net tarihi 2 hafta önceden vermişti. 15indeki randevumda sorduğumda daha çok var doğuma dedi netleştirmedi. 5 eylülde tekrar gidecem sonra 14ünde sonra haftada bir nst için çağıracak sanırım cnm. O zaman netleştirir gibime geliyor.ben sunmadim sadece yapamam nasil napicaz dedim bi sekilde cikicak bebek ordan bekliycek degil ya dedi bana :) peki bize tam gunu ne zaman verirler acaba yaa benim ailem burda degil ona gore ucak bileti falan alicaklar
benimde 5 eyluldu randevu ama idrarda sorun olunca yanma falan haftaya gidicem bakalim ayy uzakta olmakta cok zor herseyi dusunuyorsun yaa hele bi ablam 2 tane sezeryan dogurdu ilki plansizdi sabh kontrole gitti ertrsi gun sezeryan oldu dusun diyorum 24 25 ekim gibi dedi diye kesinmi diyor bana kesin olsa nolcak dogum bu dugun degil ya sonucta ne ilacagi belli olmaz anlatamiyorumda kv zaten bebek onden gidiyor diye oo 36.haftayida beklemez diyor kendi dogum gunu 15 ekim diye 15 ekimde dogur dyor allahim diyorum etrafimda ne cahil insanlar var bide onlarla ugrasiyorum gibegim buyukmjs sivrilmismis kac kilo cocuk doguracakmisim daha neler neler soruyorlar ayir bide bunun emzirme donemi var allah icin kimbilir o zaman neler diyecekler :)Cnm bebiş ileri olunca tarihte değişiklik olur mu acaba diye düşündük.
Benim genelde ayaklarım soğuk olur cnm. Haliyle yazın klima da çok etkiliyor. Ne zaman çorapsız olayım klimalı ortamda hemen idrar yollarım yanmaya bşlıyor. Ben de hayranım soğuk zemine basanlara valla. Soğuktan korunma derdi olmadan raht rahat dolaş cnm.
Güzel cvp :) cnm yanlış hatırlamıyorsam gelinimize net tarihi 2 hafta önceden vermişti. 15indeki randevumda sorduğumda daha çok var doğuma dedi netleştirmedi. 5 eylülde tekrar gidecem sonra 14ünde sonra haftada bir nst için çağıracak sanırım cnm. O zaman netleştirir gibime geliyor.
benimde 5 eyluldu randevu ama idrarda sorun olunca yanma falan haftaya gidicem bakalim ayy uzakta olmakta cok zor herseyi dusunuyorsun yaa hele bi ablam 2 tane sezeryan dogurdu ilki plansizdi sabh kontrole gitti ertrsi gun sezeryan oldu dusun diyorum 24 25 ekim gibi dedi diye kesinmi diyor bana kesin olsa nolcak dogum bu dugun degil ya sonucta ne ilacagi belli olmaz anlatamiyorumda kv zaten bebek onden gidiyor diye oo 36.haftayida beklemez diyor kendi dogum gunu 15 ekim diye 15 ekimde dogur dyor allahim diyorum etrafimda ne cahil insanlar var bide onlarla ugrasiyorum gibegim buyukmjs sivrilmismis kac kilo cocuk doguracakmisim daha neler neler soruyorlar ayir bide bunun emzirme donemi var allah icin kimbilir o zaman neler diyecekler :)
banada kiz erken gelir diyorlar canim 1 ay once falan olurmus dedim o eskidenmis artik sisin hesap :) evet illa kndi dogumgununde dogurtturacak beni o yuzden erken gelir doyor :) hayir h zamn zamsa sanki altin takacak kilo kilo iste konusuyor kndnce bana simdiden emzirmefe cok kilo aliniyor diyor :) bnde inat ettim onlar oyle oyyor ya kilo almicamÇok doğru dedin cnm düğün değil ki sonuçta. Ben sezeryan istiyorum ama şartlar ne gösterir bilinmez normal doğum bile olabilir düşüncesindeyim. Çok fazla değişkene sahip bir süreçteyiz.
Cnm bana da erkek bebek erken gelir beklemez dediler. Dedim zaten evhamlı bir insanım demeyin bana böyle şeyler dedim yaa. Kızıyorum böyle konuşanlara. Kayın validen de bebişin doğum günü partilerine ortak olmaya çalışıyor sanırımemzirmede liste verecekler paso onu yeme bunu ye diye.
banada kiz erken gelir diyorlar canim 1 ay once falan olurmus dedim o eskidenmis artik sisin hesap :) evet illa kndi dogumgununde dogurtturacak beni o yuzden erken gelir doyor :) hayir h zamn zamsa sanki altin takacak kilo kilo iste konusuyor kndnce bana simdiden emzirmefe cok kilo aliniyor diyor :) bnde inat ettim onlar oyle oyyor ya kilo almicam
Kusum bebisin kilosu onde oluyo yani kafasi vucut gelisimi onde oluyor iri bebek demek ama ciger gelisimi 38 de tamamlaniyor iri olunca erken tamamlanmiyor.lidya gibi iste 37 de 4 kiloydu ama kuveze girebilir ciger gelisimi icin erken denmistivalla 3 litreyi bulduruyorum kuzum en az benimkide 24 ekim dedi 10 gun falab once oluyor iste ama o zamanda bebisler buyuk oluyor anlamadim gitti bende :)
Evet canım şimdi konuştuk, hala hastanede. Gebelik kolestazına yakalanmış ama bebiş hala içeride :)Günaydın kızlaraydingelini afifeden haber var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?