- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Evet oyle onemli olan ciger gelisimini tamamlamasi.mesela lidya icin 37 deyken gobek cevresi 39+3 bas cevresi 38+5 demisti bebek iriydi ama kilosunun fazla olmasi yeterli degil onemli olan organ gelisimiaaa o zaman o yuzden iki doktorda 38+5 te alinir dedi ama ultrasonda hani dogumtarihi onde cikiyor yaa ona bakmiyorlarmi o zaman yani brnim adet tarihimi baz aliyorlar
ayyy var oyle insanlar zaten yaa :) en iyisi duymayip gecicez :) burdadada var bi teyze sanki sadece kendi dogurmus gibi dvraniyor kendi gelinide sezeryan dogurmus ama onunki zorunluymus ikiz diye o yuzden biz sezeryan doguramazmisiz en iyisi normalmis :) ben dojtorlara bakmiycakmisim oyle diyor :) bidahakine sorim canim ne vercen diyim oyle olunca iyi fikir :) benim butun arkadaslarimda kilo aldi yaa belkide dikkat etmediler bilemiyorum
anladim cabim benimkide suanda oylr gidiyorda ondan sordum bide erken gelir o falan diyorlar burda kafam karistiEvet oyle onemli olan ciger gelisimini tamamlamasi.mesela lidya icin 37 deyken gobek cevresi 39+3 bas cevresi 38+5 demisti bebek iriydi ama kilosunun fazla olmasi yeterli degil onemli olan organ gelisimi
aynen kuzum degisti diyorum anlaniyorlar :) bend everirum gibi geliyor ama bakalum bakalum i veririzAyy bizimkinin klonu olabilir mi o teyzetmm tecrübelerine saygı duyuyorum ama devir aynı devir değil dedim ne havası aynı ne suyu.
Artık yaşayıp göreceğiz cnm ben kilo vereceğim kanısındayım.
Canım sen okadar haklisinki ama etrafta herkes eslerimizde dahil okadar bencil oluyorlarki bişey söylesen kavga çıkıyor söylemeden için içini yiyor ama boşver Allah mübarek günler hürmetine sevmedigimiz huylarini iyiye cevirsin eslerimizin içini ferah tut az kaldı meleklerimize kavusmayaAma gerçekten bıktım. Gözümün önünde annesinin bir dediğini iki etmezken ben bişey isteyince bunu yapıyo deliriyorum..
evet yapı farklılığı ama daha bir sene de bıktım. Birazda bana anlayış gösterilsin ne olacak sanki..
canım cidden sabır kalmadı. He dese ki normal oturuyoduk sohbet ediyoduk arkadaşlarla ben gidiym dönerim amenna. İçmeye gidecek yine sabah 3 te 4 te dönecek. Niye? İçki içecek arkadaş. Banane. Bi ben miyim enayi.. bir bira olmuş 9tl yazık günah. 4 tane içse 40 tl say. Ki okadarla kalmaz. 50 60 tl çöpe niye kocam arkadaşlarıyla sohbet edecek. Yağmur niye bu halinle çalışıyo? Çocuğunun rıskı olsun kimseye el açmayalım diye. Adaletmi bu.. bide kaldı ki mübarek eti onun keyfi yüzünden bozup atacam oldu..
Keşke diyorum ona da onun gibi bi kadın denk gelseydi. Keşke bende pasaklı lanet umarsız birisi olsaydım.
Saat 9buçukta uyandım dolandım dolandım herkes uyuyo. 11 de kalktım artık karnım acıktı diye kv kalkmış ama ne çay ne bişey. Kalktım kahvaltılık hazırladım. Şimdi o kızartıyo. Herkes bişeyleri benden bekliyo kendi ablamda!! İmdat diye ağlamak feryat etmek istiyorum sanki göğsümden kocaman dev bişey çıkacak okadar içim daralıyo artık
Valla sana yemin ederim 6 tane tişörtüm 2 tane de pantolonm var döne döne aynılarını giyiyorum renkleri soldu artık. Ama idare ediyim kenara para koyayım diyorum. Koyabiliyo muyum? Hayır bu zamana kadr okadr boşa sıkmışım kendimi. Cebimde 10 tl ile dolaşıyorm ben ama bu adama 3 günde bir 50 tl harçlık.. daha annesinden aldıkları hariç. Umurunda değilki o kendine bakıyo. Aptallık bizde valla keşke bende senin kafana girebilsem sanki harcamıyorum da noluyo..Aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen. Eşiminde dün kuzeni burdaydı abisi felanda vardı kvlerdeyiz halen. Gece 3-4e kadar oturdular bira içtiler. Sözde bi posta abisi almış bi posta kuzeni. Birbirlerini parasını veriyorlarmış. O arada kv parayı onlardan alıp eşime vermiş al en iyisi yarın benzin parası yaparsın demiş. Çünkü eşim bırakcaktı onları evlerine sabah. Bizim akıllı onlada bira almış. Dediğin gibi biz çalışalım karnı burnunda, bunlar yesin içsin keyif yapsın evin rızkını. Üstüne başına alsa bu kadar üzülmem. Bizde bezde indirim varmış yok efendim şunu almasamda olur diyip tasarruf edelim :) ama ben akıllandım artık boğazıma olmasada başka ihtiyaçlarım için kesenin ağzını açtım artık acımadan alıyorum tabi evin rızkına dokundurmadan. Eskiden gerçekten almayıp idare etmeye çalışıyordum baktım ki tek taraflı olmuyormuş
Canım napıyım çöpe atılcak başka türlü. Diğer türlüde yapmasan olmuyo. Kimse kıymet bilmiyo yapıyorumda noluyo.. hoş yapmasam kv suratlanmaz ama yapmadanda aç kalacam. Yada mesela dün misafir geldi limonata koydu. Gittiler mutfağa ben girmedim bi baktım suda çalkalayıp yerine koyuyo pis pis insanların ağzı mikrobu. Girmesem ölürüm heralde. Çamaşır atayım makineye dedim deterjan konulan yer leş. Çıkarttım onu yıkadm. Nasıl yapmıyım elimi attığım şey leşaydingelini çok yoruyorsun kendini canım sen de. Ki bak kanama da atlattın daha önce. Allah korusun tekrarlasa, bebeğe bişey olsa eşin dahil kimse senin kadar üzülmez. Sen neden kendini bu duruma sokuyorsun ki? Sadece kendi işlerinden sorumlu ol, ablanı kayınvalideyi falan niye düşünüyorsun? Kıymet mi biliyorlar sanki?
Cumartesi den beri burdayım bende. Ne naz yapabiliyorum ne de iş yapmadan oturabiliyorum :/ :)Ben de iş yapmayan hamilelerdenim. 6 gündür burdayız. Ne naz yaparım ne iş. :)
Valla sana yemin ederim 6 tane tişörtüm 2 tane de pantolonm var döne döne aynılarını giyiyorum renkleri soldu artık. Ama idare ediyim kenara para koyayım diyorum. Koyabiliyo muyum? Hayır bu zamana kadr okadr boşa sıkmışım kendimi. Cebimde 10 tl ile dolaşıyorm ben ama bu adama 3 günde bir 50 tl harçlık.. daha annesinden aldıkları hariç. Umurunda değilki o kendine bakıyo. Aptallık bizde valla keşke bende senin kafana girebilsem sanki harcamıyorum da noluyo..
Canım napıyım çöpe atılcak başka türlü. Diğer türlüde yapmasan olmuyo. Kimse kıymet bilmiyo yapıyorumda noluyo.. hoş yapmasam kv suratlanmaz ama yapmadanda aç kalacam. Yada mesela dün misafir geldi limonata koydu. Gittiler mutfağa ben girmedim bi baktım suda çalkalayıp yerine koyuyo pis pis insanların ağzı mikrobu. Girmesem ölürüm heralde. Çamaşır atayım makineye dedim deterjan konulan yer leş. Çıkarttım onu yıkadm. Nasıl yapmıyım elimi attığım şey leş
Cumartesi den beri burdayım bende. Ne naz yapabiliyorum ne de iş yapmadan oturabiliyorum :/ :)
Içtigim suyu bile sindiremiyorum
Canimdan bezdim sanirimher gecen gun daha zor gecmeye basladi...midemi cikarticam icerden sonunda
Geçmiş olsun kızlar aynen mide problemi ve 30 dan sonra 20 lik dış çıkarıyorum çok agriyoooBenimde zor geciyor artik. 2 gecedir bardaklar dolusu mide suyu cikariyorum. Gaviscon hak getire 5 dk bile islemiyor midemedun yeni bir yonteme basladim. Aksam yemegini 6ya cektim. 6da tum yeme islemlerini bitiriyorum sadece su var yatana kadar. Dun biraz daha iyi gecti benimde. Uyuyamiyorum agzima gelip geri gidiyo hele gecen tv seyrederken oturdugum yerden cikardim tuvalete yetisemedim bile. Sirf su kendimden igrendim diyebilirim. Bakalim erken yeme isini deniyorum simdi. Ama sabah kalktigimda midem kaziniyodu bu seferde sabah acliktan bulaniyor. Cok ayarsiz hersey cok..
Geçmiş olsun kızlar aynen mide problemi ve 30 dan sonra 20 lik dış çıkarıyorum çok agriyooo
Aldıklarım hiç marka şeyler değil canım beni idare etsin diye aldım cunku artık kıyafetler olmuyor maglum ama oğlumdayken pek bişey almamıştım kışa denk geldi tunik şeklinde kazaklar almıştım iyi olmuştu. Bunda yaza denk gelince olanı uydurdum ama olmayanın yerine aldım mecbur dediğin gibi biz almasak hadi sana kıyafet alalım diyen yok :) bende direk maaşımı eşime veriyorum bazen o diyor içinden haşlığını ayır diye bazende ben kendim ayırıp onu harcıyorum ama şimdi işten çıktım mecbur ondan alıcam napalım hiçte sevmem para istemeyi ve almayı eşimden yıllarca alışmışım kendi paramı harcamaya.Valla sana yemin ederim 6 tane tişörtüm 2 tane de pantolonm var döne döne aynılarını giyiyorum renkleri soldu artık. Ama idare ediyim kenara para koyayım diyorum. Koyabiliyo muyum? Hayır bu zamana kadr okadr boşa sıkmışım kendimi. Cebimde 10 tl ile dolaşıyorm ben ama bu adama 3 günde bir 50 tl harçlık.. daha annesinden aldıkları hariç. Umurunda değilki o kendine bakıyo. Aptallık bizde valla keşke bende senin kafana girebilsem sanki harcamıyorum da noluyo..
Canım napıyım çöpe atılcak başka türlü. Diğer türlüde yapmasan olmuyo. Kimse kıymet bilmiyo yapıyorumda noluyo.. hoş yapmasam kv suratlanmaz ama yapmadanda aç kalacam. Yada mesela dün misafir geldi limonata koydu. Gittiler mutfağa ben girmedim bi baktım suda çalkalayıp yerine koyuyo pis pis insanların ağzı mikrobu. Girmesem ölürüm heralde. Çamaşır atayım makineye dedim deterjan konulan yer leş. Çıkarttım onu yıkadm. Nasıl yapmıyım elimi attığım şey leş
Cumartesi den beri burdayım bende. Ne naz yapabiliyorum ne de iş yapmadan oturabiliyorum :/ :)
Allah ıslah etsin canım. İnşallah bebekle huzura kavuşursunuz.Ama gerçekten bıktım. Gözümün önünde annesinin bir dediğini iki etmezken ben bişey isteyince bunu yapıyo deliriyorum..
evet yapı farklılığı ama daha bir sene de bıktım. Birazda bana anlayış gösterilsin ne olacak sanki..
canım cidden sabır kalmadı. He dese ki normal oturuyoduk sohbet ediyoduk arkadaşlarla ben gidiym dönerim amenna. İçmeye gidecek yine sabah 3 te 4 te dönecek. Niye? İçki içecek arkadaş. Banane. Bi ben miyim enayi.. bir bira olmuş 9tl yazık günah. 4 tane içse 40 tl say. Ki okadarla kalmaz. 50 60 tl çöpe niye kocam arkadaşlarıyla sohbet edecek. Yağmur niye bu halinle çalışıyo? Çocuğunun rıskı olsun kimseye el açmayalım diye. Adaletmi bu.. bide kaldı ki mübarek eti onun keyfi yüzünden bozup atacam oldu..
Keşke diyorum ona da onun gibi bi kadın denk gelseydi. Keşke bende pasaklı lanet umarsız birisi olsaydım.
Saat 9buçukta uyandım dolandım dolandım herkes uyuyo. 11 de kalktım artık karnım acıktı diye kv kalkmış ama ne çay ne bişey. Kalktım kahvaltılık hazırladım. Şimdi o kızartıyo. Herkes bişeyleri benden bekliyo kendi ablamda!! İmdat diye ağlamak feryat etmek istiyorum sanki göğsümden kocaman dev bişey çıkacak okadar içim daralıyo artık
Serum veriyorlar mı? Kus kus nereye kadar?Içtigim suyu bile sindiremiyorum
Canimdan bezdim sanirimher gecen gun daha zor gecmeye basladi...midemi cikarticam icerden sonunda
Çok geçmiş olsun tam da zamanı.Geçmiş olsun kızlar aynen mide problemi ve 30 dan sonra 20 lik dış çıkarıyorum çok agriyooo
Simdilik tahlillerde Keton 1 ciktigi icin henuz verilmiyo ama 1 2 haftaya baslarlar takviyeye...1 kepce corba ictim girtlagimda duruyo cikmayi bekliyo kesinlikle inmiyo mideme...artik bebek buyuyup midemi sıkıştırmaya basladikca kotuye gidiyo...Allah ıslah etsin canım. İnşallah bebekle huzura kavuşursunuz.
Serum veriyorlar mı? Kus kus nereye kadar?
Çok geçmiş olsun tam da zamanı.
Evet ya acmiyim tokmuyum ne hissediyorum midemden haberim yok...rahim genisledikce mide iyice perisan oluyo...Benimde zor geciyor artik. 2 gecedir bardaklar dolusu mide suyu cikariyorum. Gaviscon hak getire 5 dk bile islemiyor midemedun yeni bir yonteme basladim. Aksam yemegini 6ya cektim. 6da tum yeme islemlerini bitiriyorum sadece su var yatana kadar. Dun biraz daha iyi gecti benimde. Uyuyamiyorum agzima gelip geri gidiyo hele gecen tv seyrederken oturdugum yerden cikardim tuvalete yetisemedim bile. Sirf su kendimden igrendim diyebilirim. Bakalim erken yeme isini deniyorum simdi. Ama sabah kalktigimda midem kaziniyodu bu seferde sabah acliktan bulaniyor. Cok ayarsiz hersey cok..
Evet ya acmiyim tokmuyum ne hissediyorum midemden haberim yok...rahim genisledikce mide iyice perisan oluyo...
Bana pantpas verdiler hic bir faydasi olmadigina emin olabilirsin...Biter insallah bu gunlerdeilac kullanamamak cok zormuss hemde cok zor
Tententen pullubiber xyzt-5544
Kızlar çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Benim bazen yediğim birşey dokunur gibi oluyor mahvoluyorum. Ben o kadarcıkta kötü oluyorsam sizi düşünemiyorum.Allah size şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?