2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı bayramlar kızlar:) kilo alımlarınız ne alemde kim kaç kilo aldı ben hamile kaldıgım kilonun 3 kilo altındayım yiyorum ama veriyorum çözemedim:)

Bebek aşağıda durunca rahatsızlık çok oluyor ama hakkaten yukarıda olunca da bişey yedirmiyor yanma artıyor. Aç olup yiyememek çok zor. İnşallah sağlıcakla doğarlar zor bu hamilelik oysa ki benim ilki ne kadar rahattı.

Oldu mu son dakkaya kadar oluyor bi hafifliyor bi hortluyor. Kucağımıza alınca hepsini unutacağız inşallah.

Şanslı seni :) Allah yardım ediyor işte canım. İki küçükle senin işin de zor yoksa.

Bence de ciddi bişey değil rahatsızlık vermiyor yani
Bacaklarıma her gece kramplar giriyo ya o çok fena işte
Magnezyum da maden suyu ya tüketiyorum ama olacağı varmış
Ay benim de karnıma giriyor. Karna da girer mi ya? Ara ara oluyor ya sağ ya sol taraf.

Kızlar dişim cikiyo çok agriyo bı Parol icsem yasakmi
Yok canım zararı.

Bence de ciddi bişey değil rahatsızlık vermiyor yani
Bacaklarıma her gece kramplar giriyo ya o çok fena işte
Magnezyum da maden suyu ya tüketiyorum ama olacağı varmış

Ben gecende sag kasigimda krampla uyandim aglayarak uyandim hem de sen dusun hayatimdaki en kotu krampti diyebilirim cokcok kotu oldum. Maalesef evet cok bi caresi yok sanirim krampin

İyi bayramlar herkese. Bir doğum yapan arkadaş vardı sanki bebeği küvözdeydi ne oldu ki haber var mı

Ben gecende sag kasigimda krampla uyandim aglayarak uyandim hem de sen dusun hayatimdaki en kotu krampti diyebilirim cokcok kotu oldum. Maalesef evet cok bi caresi yok sanirim krampin
korkunç. Benim bacağıma oluyor. Uykularım harab oldu. Bütün gece bacaklarımı kolluyor uyku arasında bazen tam girecek gibi oluyor hemen gerdiriyorum geriye doğru.

Ah bu kaynanalar bu kocalar. Bitmiyorlardi. Belki zibilyon kez soyledim ama bizi bizden cok dusunen yok. Oncun kendimiz kendimizi dusunmezken baskasindan koca da olsa beklemeyin. Dun gece midem asiri derece yaniyordu. Ustune kustum o asiti agzimdan burnumdan gelsi resmen. Kusarken altimada kacirdim. Esim dioki cok kotu oldun. Dedim buna sukur 3 ay boyinca gunde 9 10 kez boyle kusuodum. Sanki onlar boyle degildi dio. Hee dedim sana oyle geliodu. Yasamiorlar ve bilmiorlar karinlarina 5 kg yuk baglayip gezdirsek belki bi nebze empati yetenekleri gelisir. Genede anlayamazlarda

Benimde bu ara mide bulantılarım başladı bi kaç gündür kötüydüm. Benim eşim de 3 ay daha sık dişini diyo . Zaten şikayetlenmiyorum ama öyle diyince de moralim bozuluyo bide benim hormonlarım hamile olduğumu yeni algıladı galiba dokunsalar ağlıyo modundayim ama eşim bilerek yaptığımı dusunuyo sanki yada ben cok alıngan oldum bilemiyorum.

Aynen benimde eşim ilk çoçukta böyle kötü olmamıştın sanki dio. Oysaki ilk 3 ay dediğin gibi kan kustum resmen tostla felan besleniyordum öğle yemeğinde :) bencede yaşayan bilir...

Günaydın arkadaşlar... yatıp kalkarken ya da bazı hareketlerde pelvisimden çatirdama sesleri geliyor. Başına böyle birşey gelen ya da konu hakkında bilgisi olan var mı yarın kontrol var doktora soracağım ama yine de Kasım annelerine bi sorayım dedim :)

Bana da normal zamanda bile kullandığımda elim ayağım titret bayılacak gibi olurum. Bana da alerji yapıyormuş demek ki
Evet canim sanada allerji yapmis.ben bi kez kullandim dedigin gibi elim ayagim cekildi sanki bayilacak gibi oldum.bi kac saat sonra boynumda koltuk altlarimda ve bikini bolgemde dokuntuler oldu.bi yandan yaniyorum titriyorum.acile zor yetistirdi esim.doktor hemen anladi ilac alerjisi dedi.kortizonlu igne vuruldu.bi kac gun kendime gelemedim.kimisine hicbisey yapmiyor.ama plus dikkatle kullanilmasi gereken bi ilacmis.cok kisi onun yuzunden bu durumu atlatmis.

of cok kotu ya okuyunca icim sizladi,bunda hic burnumdan gelmedi ama ilkinde agzimdan burnumdan asit fiskirdigi cok oldu...kusarken altima isemek zaten her zaman olan bisey...simdi 1 dilim ekmegin ustune peynir surdum yedim midemde dursun diye mucadele veriyorum...az kaldi az kaldi az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…