Yok ya cok mizildanmiyosun,hepimizin farkli farkli sıkıntılari var...az kaldi diye diye 3 ayimiz kaldi sukur
Kızlar dişim cikiyo çok agriyo bı Parol icsem yasakmi
İçebilirsin günde 3 taneye kadar izin var .. ben çektim kurtuldum .. çok geçmiş olsunKızlar dişim cikiyo çok agriyo bı Parol icsem yasakmi
Simdilik tahlillerde Keton 1 ciktigi icin henuz verilmiyo ama 1 2 haftaya baslarlar takviyeye...1 kepce corba ictim girtlagimda duruyo cikmayi bekliyo kesinlikle inmiyo mideme...artik bebek buyuyup midemi sıkıştırmaya basladikca kotuye gidiyo...
Oldu mu son dakkaya kadar oluyor bi hafifliyor bi hortluyor. Kucağımıza alınca hepsini unutacağız inşallah.Bu mide bulantıları gitgide daha mu kötüye gidecek ya? Bana hep 16 hafta olsun bitecek denmişti de
Hastaneden çıktığımdan beri sabah bulantılarım ve koku hassasiyetim azaldı gibi. Ama dün resmen denizden çıkaramadım kendimi, denizin içine kusmak zorunda kaldım. Bugün de sürekli bir yanma var. Eşim sahilden eve geldi mide ilacımı getirmeye. Deniz kenarında bir deli, elinde bir şişe gaviscon
Hamileliği iyi geçenler gerçekten kıymetini bilsinler. Sağlıklı olacağını bilsem bugün doğurasım geliyor bazen
Yaaa kızlar sizi okudukça gerçekten halime şükrediyorum. Allah size kolaylık versin. Benimde yediğim bişey dokunursa veya fazla gelirse midem kötü oluyor. Kasılmaların ağrılarım oluyo tabiki ama mide bulantısı bambaşka bişey. Allah yardımcınız olsun.
İlk kızımda kaç şişe rennie bitirmiştim ama kel denecek kadar az saçlı doğdu. İkincide 1-2 şişe içtim veya içmedim. Mide problemim olmadı ama bir saçlı doğdu. Doğumda şok geçirmiştim. Bunda da arada yanıyo, ama yediklerimden kaybaklı diye düşünüyorum ve çok çok sağlıklı beslenemiyorum.
Hergün muhakkak türk kahvemi içiyorum, kahvaltıda kaç bardak çay içiyorum mesela. İlaçlarımıda doğru düzgün kullanmıyorum. Çok hatalıyım ama işte
Ay benim de karnıma giriyor. Karna da girer mi ya? Ara ara oluyor ya sağ ya sol taraf.Bence de ciddi bişey değil rahatsızlık vermiyor yani
Bacaklarıma her gece kramplar giriyo ya o çok fena işte
Magnezyum da maden suyu ya tüketiyorum ama olacağı varmış
Yok canım zararı.Kızlar dişim cikiyo çok agriyo bı Parol icsem yasakmi
Bence de ciddi bişey değil rahatsızlık vermiyor yani
Bacaklarıma her gece kramplar giriyo ya o çok fena işte
Magnezyum da maden suyu ya tüketiyorum ama olacağı varmış
Parol ve minoset yasak değil canım ama plus vs olmasın.
Ankaranın bozkırında malesef
Ama ben de yüzmenin iyi geleceğini düşünüyorum
korkunç. Benim bacağıma oluyor. Uykularım harab oldu. Bütün gece bacaklarımı kolluyor uyku arasında bazen tam girecek gibi oluyor hemen gerdiriyorum geriye doğru.Ben gecende sag kasigimda krampla uyandim aglayarak uyandim hem de sen dusun hayatimdaki en kotu krampti diyebilirim cokcok kotu oldum. Maalesef evet cok bi caresi yok sanirim krampin
Cnm normalde de plus kullanmam ama neden olmasın dedin merak ettim.
Plusta kafein var bildigim kadariyla o yuzden yasak.birde alerji yapabiliyor bana yaptigi gibiCnm normalde de plus kullanmam ama neden olmasın dedin merak ettim.
Ah bu kaynanalar bu kocalar. Bitmiyorlardi. Belki zibilyon kez soyledim ama bizi bizden cok dusunen yok. Oncun kendimiz kendimizi dusunmezken baskasindan koca da olsa beklemeyin. Dun gece midem asiri derece yaniyordu. Ustune kustum o asiti agzimdan burnumdan gelsi resmen. Kusarken altimada kacirdim. Esim dioki cok kotu oldun. Dedim buna sukur 3 ay boyinca gunde 9 10 kez boyle kusuodum. Sanki onlar boyle degildi dio. Hee dedim sana oyle geliodu. Yasamiorlar ve bilmiorlar karinlarina 5 kg yuk baglayip gezdirsek belki bi nebze empati yetenekleri gelisir. Genede anlayamazlarda
Aynen benimde eşim ilk çoçukta böyle kötü olmamıştın sanki dio. Oysaki ilk 3 ay dediğin gibi kan kustum resmen tostla felan besleniyordum öğle yemeğinde :) bencede yaşayan bilir...Ah bu kaynanalar bu kocalar. Bitmiyorlardi. Belki zibilyon kez soyledim ama bizi bizden cok dusunen yok. Oncun kendimiz kendimizi dusunmezken baskasindan koca da olsa beklemeyin. Dun gece midem asiri derece yaniyordu. Ustune kustum o asiti agzimdan burnumdan gelsi resmen. Kusarken altimada kacirdim. Esim dioki cok kotu oldun. Dedim buna sukur 3 ay boyinca gunde 9 10 kez boyle kusuodum. Sanki onlar boyle degildi dio. Hee dedim sana oyle geliodu. Yasamiorlar ve bilmiorlar karinlarina 5 kg yuk baglayip gezdirsek belki bi nebze empati yetenekleri gelisir. Genede anlayamazlarda
Plusta kafein var bildigim kadariyla o yuzden yasak.birde alerji yapabiliyor bana yaptigi gibi
Evet canim sanada allerji yapmis.ben bi kez kullandim dedigin gibi elim ayagim cekildi sanki bayilacak gibi oldum.bi kac saat sonra boynumda koltuk altlarimda ve bikini bolgemde dokuntuler oldu.bi yandan yaniyorum titriyorum.acile zor yetistirdi esim.doktor hemen anladi ilac alerjisi dedi.kortizonlu igne vuruldu.bi kac gun kendime gelemedim.kimisine hicbisey yapmiyor.ama plus dikkatle kullanilmasi gereken bi ilacmis.cok kisi onun yuzunden bu durumu atlatmis.Bana da normal zamanda bile kullandığımda elim ayağım titret bayılacak gibi olurum. Bana da alerji yapıyormuş demek ki
Ah bu kaynanalar bu kocalar. Bitmiyorlardi. Belki zibilyon kez soyledim ama bizi bizden cok dusunen yok. Oncun kendimiz kendimizi dusunmezken baskasindan koca da olsa beklemeyin. Dun gece midem asiri derece yaniyordu. Ustune kustum o asiti agzimdan burnumdan gelsi resmen. Kusarken altimada kacirdim. Esim dioki cok kotu oldun. Dedim buna sukur 3 ay boyinca gunde 9 10 kez boyle kusuodum. Sanki onlar boyle degildi dio. Hee dedim sana oyle geliodu. Yasamiorlar ve bilmiorlar karinlarina 5 kg yuk baglayip gezdirsek belki bi nebze empati yetenekleri gelisir. Genede anlayamazlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?