Tententen pullubiber @cesmi_naz
Kızlar çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Benim bazen yediğim birşey dokunur gibi oluyor mahvoluyorum. Ben o kadarcıkta kötü oluyorsam sizi düşünemiyorum.Allah size şifa versin
Amin canim Allah baska dert vermesin diyorum cok sukur. 3 ay sonra gecicek insallah. Sende dikkat et bebek buyuyunce sikistiriyor ister istemez mide agrisi yasiyosun
Amin cnm.Amin canım.
Benim yine diğer arkadaşlar kadar çok değil. En çok onlara şifa versin Rabbim. Kimseyi çaresiz hastalıklarla sınamasın.
Amin tesekkurederimTententen pullubiber @cesmi_naz
Kızlar çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Benim bazen yediğim birşey dokunur gibi oluyor mahvoluyorum. Ben o kadarcıkta kötü oluyorsam sizi düşünemiyorum.Allah size şifa versin
Benim oğlumda 1 hafta ileri doktora sordum 1 hafta erken mi olacak doğum diye hayır dedi. Son adet tarihi geçerlidir her zaman dediHmm cnm ben hiç bunu düşünmemiştim. Doktorum da bu konuda bir şey demedi. 6 gün kadar benim oğluş da ileri. 30 ekim muhtemel doğum tarihi 10 gün önce 20 ekim gibi alırız demişti. Acaba ileri olduğu için o kadar beklemez erken mi gelir ki? Usg kağıdında 30 ekimin altında 17 ekim yazıyor. Gelişim ile bağlantılı sanırım bilemedim.
Cnm klima kullanıyorsan o etkiliyor. Kendimden biliyorum yaz günü çorap giyiyorumm. Ayaklarım üşümeyince daha rahatım. Bir de terleme ile doğru orantılı artıyor yanma. Ne kadar terlersek o kadar suyu artırmak gerekiyor.
Ben de işin ucundan tutarım da öyle sen otur ben yapayım yapmıyorum :) çay servisi vs yapmıyorum zaten otur kalk zor oluyor.Bende ayıp olmasın diye iş yapanlardanım :) Ve zaten bir cocuk daha olunca başlı başına bir işin var demektir kimse bişey beklemesede cocuğunla ilgilenmek bütün vaktini alıyor geri kalan zamanlarda da kendimi yormayarak kv evinde ufak tefek işler yapıyorum yatakları ser topla sofrayı topla bi kaç bulaşık yıka felan. İçim rahat etmiyor bir, ikinciside kv nin oturan insan hep gözüne batmıştır içinden söylenir bunu bildiğim için işte olmasa bişeyler yapıyo gibi gözükmeye çalışırım :)))) aman ağzımın tadı kaçmasın(bir hayriye hanım sözü)
Allah yardımcın olsun canımValla sana yemin ederim 6 tane tişörtüm 2 tane de pantolonm var döne döne aynılarını giyiyorum renkleri soldu artık. Ama idare ediyim kenara para koyayım diyorum. Koyabiliyo muyum? Hayır bu zamana kadr okadr boşa sıkmışım kendimi. Cebimde 10 tl ile dolaşıyorm ben ama bu adama 3 günde bir 50 tl harçlık.. daha annesinden aldıkları hariç. Umurunda değilki o kendine bakıyo. Aptallık bizde valla keşke bende senin kafana girebilsem sanki harcamıyorum da noluyo..
Canım napıyım çöpe atılcak başka türlü. Diğer türlüde yapmasan olmuyo. Kimse kıymet bilmiyo yapıyorumda noluyo.. hoş yapmasam kv suratlanmaz ama yapmadanda aç kalacam. Yada mesela dün misafir geldi limonata koydu. Gittiler mutfağa ben girmedim bi baktım suda çalkalayıp yerine koyuyo pis pis insanların ağzı mikrobu. Girmesem ölürüm heralde. Çamaşır atayım makineye dedim deterjan konulan yer leş. Çıkarttım onu yıkadm. Nasıl yapmıyım elimi attığım şey leş
Cumartesi den beri burdayım bende. Ne naz yapabiliyorum ne de iş yapmadan oturabiliyorum :/ :)
Amin tesekkurederimaz kaldi saglikla doguralim...son gunler zor geciyo,ayni donemde hamile oldugumuz esimin arkadasinin hanimi hayriyecigim butun hamileligi boyunca bana hava yapmisti,ben su icemezken o bira icemiyorum diye uzulurdu,gel gorki son 2 ay surundu serumla beslediler..son aylar gittikce zorlasiyo umarim sayimiz artmaz
Benim oğlumda 1 hafta ileri doktora sordum 1 hafta erken mi olacak doğum diye hayır dedi. Son adet tarihi geçerlidir her zaman dedi
Aynen ama inan annemin evinde affedersin altıma etmiş gibi kalkmıyorum hatta elimden gelse tuvaletimide siz yaptırın dicemBen de işin ucundan tutarım da öyle sen otur ben yapayım yapmıyorum :) çay servisi vs yapmıyorum zaten otur kalk zor oluyor.
Sizin de arada karnınız sert oluyo mu?
Braxton hicks kasılması bu mu acaba?
Benim bolgesel sertlikler oluyor. Mesela sag taraf daha sert bebegin sirti orda oldugu icin olabiliyor. Yada bazen alt kasik bolgesi sert oturdugu icin. Yeri dar geliyor normal sertlik diye dusunuyorum. Sertlikle agrin varsa doktoruna bir danis bence aksatma noluur nolmaz
Yok hiç ağrım yok çok şükür
Sadece günde 1-2 kere rahmin tümü sertleşip ni kaç dk içinde gevşiyor.
İmzadaki takvimde de görünce bu mu acaba dedim
Bence de ciddi bişey değil rahatsızlık vermiyor yaniOlabilir o zaman. Ciddi bisey oldugunu sanmiyorum agrin yoksa. Belki susuz kaliyosundur yada kramp giriyo da olabilir farkinda degilsindir
Yok ya cok mizildanmiyosun,hepimizin farkli farkli sıkıntılari var...az kaldi diye diye 3 ayimiz kaldi sukurKızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kusma ara ara oluyor mide yanmam genelde gece yatarken.
Birde az önce dışarı çıktık biraz yürüyüş yapalım dedik zor attım kendimi eve bu ne sıcak Allah ım. Dayanamıyorum sıcağa ya. Dışarı çıkmadan da olmuyor. Bebek baskı yapıyor çok ayakta durunca çıkıcak gibi oluyor sanki.
Ya böyle anlatınca sanki çok mızırdanıyorum gibi hissettim kendimi ama gerçekten Annelerin hakkı ödenmez.
Benimde bacaklarima ozellikle sol bacagima gece cok fazla kramp giriyordu. Mg un faydasinin olmadigini ilk hamileligimden bildigimden kullanmadim. Ancak son 1 aydir izindeyim. Eskisi gibi araba kullanmak zorunda kalmiyorum bide baya tatil yaptim yuzuyorum bol bol sanirim yuzmenin faydasini gordum. Kesildiler bi anda . Imkanin var ise yuzmeyi dene canimBence de ciddi bişey değil rahatsızlık vermiyor yani
Bacaklarıma her gece kramplar giriyo ya o çok fena işte
Magnezyum da maden suyu ya tüketiyorum ama olacağı varmış
Ankaranın bozkırında malesefBenimde bacaklarima ozellikle sol bacagima gece cok fazla kramp giriyordu. Mg un faydasinin olmadigini ilk hamileligimden bildigimden kullanmadim. Ancak son 1 aydir izindeyim. Eskisi gibi araba kullanmak zorunda kalmiyorum bide baya tatil yaptim yuzuyorum bol bol sanirim yuzmenin faydasini gordum. Kesildiler bi anda . Imkanin var ise yuzmeyi dene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?