2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Amin canim Allah baska dert vermesin diyorum cok sukur. 3 ay sonra gecicek insallah. Sende dikkat et bebek buyuyunce sikistiriyor ister istemez mide agrisi yasiyosun

Amin canim Allah baska dert vermesin diyorum cok sukur. 3 ay sonra gecicek insallah. Sende dikkat et bebek buyuyunce sikistiriyor ister istemez mide agrisi yasiyosun

Çok aç kalmamaya çok tok olmamaya çalışıyorum cnm. Arada beyaz leblebi yiyorum. Bir veya iki kez de talcid aldım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama olursa elden birşey gelmez.

Amin tesekkurederim az kaldi saglikla doguralim...son gunler zor geciyo,ayni donemde hamile oldugumuz esimin arkadasinin hanimi hayriyecigim butun hamileligi boyunca bana hava yapmisti,ben su icemezken o bira icemiyorum diye uzulurdu,gel gorki son 2 ay surundu serumla beslediler..son aylar gittikce zorlasiyo umarim sayimiz artmaz

Yaaa kızlar sizi okudukça gerçekten halime şükrediyorum. Allah size kolaylık versin. Benimde yediğim bişey dokunursa veya fazla gelirse midem kötü oluyor. Kasılmaların ağrılarım oluyo tabiki ama mide bulantısı bambaşka bişey. Allah yardımcınız olsun.
İlk kızımda kaç şişe rennie bitirmiştim ama kel denecek kadar az saçlı doğdu. İkincide 1-2 şişe içtim veya içmedim. Mide problemim olmadı ama bir saçlı doğdu. Doğumda şok geçirmiştim. Bunda da arada yanıyo, ama yediklerimden kaybaklı diye düşünüyorum ve çok çok sağlıklı beslenemiyorum.
Hergün muhakkak türk kahvemi içiyorum, kahvaltıda kaç bardak çay içiyorum mesela. İlaçlarımıda doğru düzgün kullanmıyorum. Çok hatalıyım ama işte

Benim oğlumda 1 hafta ileri doktora sordum 1 hafta erken mi olacak doğum diye hayır dedi. Son adet tarihi geçerlidir her zaman dedi

Ben de işin ucundan tutarım da öyle sen otur ben yapayım yapmıyorum :) çay servisi vs yapmıyorum zaten otur kalk zor oluyor.

Allah yardımcın olsun canım

Umarım artmaz ve siz de bulanmaya tayfaya katılırsınız inşallah cnm.

Benim oğlumda 1 hafta ileri doktora sordum 1 hafta erken mi olacak doğum diye hayır dedi. Son adet tarihi geçerlidir her zaman dedi

Ewt cnm öyleymiş. Akciğer gelişimi dikkate alınıyormuş.

Ben de işin ucundan tutarım da öyle sen otur ben yapayım yapmıyorum :) çay servisi vs yapmıyorum zaten otur kalk zor oluyor.
Aynen ama inan annemin evinde affedersin altıma etmiş gibi kalkmıyorum hatta elimden gelse tuvaletimide siz yaptırın dicem işte sırf kaynana gelin polemiği olmasın diye bişeyler yapıyorum:) yoksa gücüm cok az, yüküm ağırlaştıkça oturup kalkarken zorlanıyorum maalesef

Benim geçen hafta midemde yanma oldu gaviscon aldım içtim
Ama şu sıralar geçti sadece bi kaç gün sürdü
Valla ilk 18 hafta kusmayla geçti tam rahat ettim derken bi daha başlamaz inşallah

Sizin de arada karnınız sert oluyo mu?
Braxton hicks kasılması bu mu acaba?

Benim bolgesel sertlikler oluyor. Mesela sag taraf daha sert bebegin sirti orda oldugu icin olabiliyor. Yada bazen alt kasik bolgesi sert oturdugu icin. Yeri dar geliyor normal sertlik diye dusunuyorum. Sertlikle agrin varsa doktoruna bir danis bence aksatma noluur nolmaz

Yok hiç ağrım yok çok şükür
Sadece günde 1-2 kere rahmin tümü sertleşip ni kaç dk içinde gevşiyor.
İmzadaki takvimde de görünce bu mu acaba dedim

Yok hiç ağrım yok çok şükür
Sadece günde 1-2 kere rahmin tümü sertleşip ni kaç dk içinde gevşiyor.
İmzadaki takvimde de görünce bu mu acaba dedim

Olabilir o zaman. Ciddi bisey oldugunu sanmiyorum agrin yoksa. Belki susuz kaliyosundur yada kramp giriyo da olabilir farkinda degilsindir

Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kusma ara ara oluyor mide yanmam genelde gece yatarken.
Birde az önce dışarı çıktık biraz yürüyüş yapalım dedik zor attım kendimi eve bu ne sıcak Allah ım. Dayanamıyorum sıcağa ya. Dışarı çıkmadan da olmuyor. Bebek baskı yapıyor çok ayakta durunca çıkıcak gibi oluyor sanki.
Ya böyle anlatınca sanki çok mızırdanıyorum gibi hissettim kendimi ama gerçekten Annelerin hakkı ödenmez.

Olabilir o zaman. Ciddi bisey oldugunu sanmiyorum agrin yoksa. Belki susuz kaliyosundur yada kramp giriyo da olabilir farkinda degilsindir
Bence de ciddi bişey değil rahatsızlık vermiyor yani
Bacaklarıma her gece kramplar giriyo ya o çok fena işte
Magnezyum da maden suyu ya tüketiyorum ama olacağı varmış

Yok ya cok mizildanmiyosun,hepimizin farkli farkli sıkıntılari var...az kaldi diye diye 3 ayimiz kaldi sukur

Bence de ciddi bişey değil rahatsızlık vermiyor yani
Bacaklarıma her gece kramplar giriyo ya o çok fena işte
Magnezyum da maden suyu ya tüketiyorum ama olacağı varmış
Benimde bacaklarima ozellikle sol bacagima gece cok fazla kramp giriyordu. Mg un faydasinin olmadigini ilk hamileligimden bildigimden kullanmadim. Ancak son 1 aydir izindeyim. Eskisi gibi araba kullanmak zorunda kalmiyorum bide baya tatil yaptim yuzuyorum bol bol sanirim yuzmenin faydasini gordum. Kesildiler bi anda . Imkanin var ise yuzmeyi dene canim

Ankaranın bozkırında malesef
Ama ben de yüzmenin iyi geleceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…