2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kesin bende oyle yaparim yetti gari dogurmadan gitmiyom derim :))

Ben kendimi hic birakmiyorum. Bira o yuzden laf olsun diemi soyledigimi zannediolar anlamiorum. Kusuyorum agrim sancim oluo yine durmuyorum duramiyorum. Ben yaparim diene bile minnet edemiorum. Mesela ust dolaptan tenceremi inecek dur ben alirim diyene kadar cikip aliyorum sandalye tepesinden. Aslinda hic hamile gibi davranmiorum. Kalca agrimla temizlik yapiyorum. Kislik hazirliyorum. Mide yanginimla o koy senin bu koy benim geziyorum. Aslinda tembel bi yapim var ama bisi olcaksa ben onu dusundugum an olmali kendimle bile celisen biriyim :)) ee neticede hamileyim boyle degilmis gibi yasayinca agri sizi sanci biseyler yasiyorum. Buda trip gibi gelio sanirim insanlara

Bende oyleydim. Gong iyi geliyodu bi ara aa o cok sagliksiz. Nie yiyosun. Sen sagliklisini yersin ben bitek bunu yiyebiliyorum diyordum. Insanlar ne cok sevio yorum yapmayi elestirmeyi. Simdi hamilelik zor gelio dogsun o zaman ben gorucem senicilerden hic bahsetmek bile istemiorum.

Yani bende anlamiorum. Yeni dogum yapmis bebekle yasamaya alismaya calisan bizlere yardimci olmak yerine neden moral bozup ben daha cok anneyim yarisina giriolar. Sikacan hepsinin umugunu

Valla özellikle ilk çocuğu olacak olan hanımlar, boşverin herkes istediği gibi konuşsun. Hiiiççç takmayın. Çocuk doğduktan sonrada paşalar gibi bakılıyo, kimse kimseye güvenerek çocuk yapmıyo zaten. Onun sevgisi herşeyin önüne geçiyo. Tabiki zorlandığımız zamanlar olacak illaki ama unutmayalım hepsi bi dönem ve geçecek.
Ben çocuklarımı hep kendimi teselli ederek büyüttüm. Herzaman bu da bi dönem ve geçecek dedim en küçük bi aksilikte bile. Rabbim yardım ediyo inanın. Kimseye minnetim olmadı. O yüzden kimse bana karışamıyo, çünkü biliyolarki ben hep yapıyorum çok şükür.
Ama 3. Gebeliğim olduğu için en ağır geçen bu hamileliğim oldu. Eeee yaş geçiyo, vücut saldı kendini, evde 2 çocuk. Ama buna da şükür. Beyerin beteri var. Halamın bi arkadaşı hamileymiş şimdi. Kadın tükürüğünü yutamıyormuş. Binde bir rastlanabilecek bi durummuş.

Arkadaşlar geçen hafta bir bayan bana karnın aşağıda demişti sonra doktor kontrolüne gittim doktorum olması gereken yerde bebek dedi. Bugün bir komşum da aşağıdamı sanki dedi moralim bozuldu. Nasıl anlarız aşağıda olup olmadığını?

Doktorun aşağıda deil demiş zaten, demek ki aşağıda deil. O koca karı lafları edenleri de boşver, moralini bozup motivasyonunu düşürmesine izin verme.

O kadar icten anliyorumki seni anlatamam....esime surekli diyorumki iyiki krese gonderebiliyoruz...gercekten halim yok kusmaya bagli tansiyon dusuklugu ve su kaybi yuzunden halsizlik artik 6 aylikta olduk onun agarligi....evet kizima bakamiyorum ve bizim vicdan azabimiz bize yetiyo zaten...parka goturuyorum kendi kendine oynuyo sadece salincak icin ayaga kalkiyorum hep oturuyorum...onunla kovalamaca oynayamiyorum kuma girip kale yapamiyorum eskiden eglendiginin 1/10 i kadar eglenemiyo benimle..100 cesit ayistirmaliklar kekler kurabiyeler piserdi evde simdi zorla corba pisiriyorum...benim vicdan azabim bana yetiyo bide millet konusuyo...

Öyle canım sıkkın ki sinirlerim bozuk hamileleri uzenler onları düşünmeden konuşanlar dan Allah im sorsun bu yaptıklarını dişim cikiyo agridan öluyorum bişey yiyemiyorum stresten şekerim düşmüyor rabbim bu gunlerimizi aratmasın çok şükür ama etraftaki insanların böylesine bencillikleri oturup saatlerce aglayasim var

bende yapiyorum temizligimi falan hep yaptim bu zamana kadar ama artik artik zor oluyor goruyorlarda zorlandigimi kii kimseye gel evimi temizle sunu bunu yap demiyorum zaten allah razi olsun kvdeb ilk gunden beri yemegimi yapiyor ben kendime sadece kahvalti hazirliyorum oda mide bulantisindan sadece tost yiyorum kendim olunca bid bid egeldikce artik supurgemi yapiyor yiz biraz zor elde ettik bebegimizi o yzuden kv kp ustume dusuyorlar

Sodyum oranı düşük maden suyu hangi markada var ki? Ben kızılayı tüketiyorum o ololur mu acaba?
Ben de sarıkız tercih ediyorum en düşüğünü araştırmadım ama hamilelikten önce okuduğum bir yazıda bazı maden sularının içinde nitrit olduğu yazıyordu ve sağlığı tehdit ediyor deniyordu bulursam atarım sana canim sarikizda yoktu diğerlerini hatırlamıyorum

Doktoru dinleyerek anlarsin canim. Sayin herseyi cok bilenleri duymayarak :)

Bir kayinpeder 2. Hanımı üzülmesin mutlu olsun diye bukadar mi bencil olabilir yaaa mübarek gün kırmak istemedikce bukadar üstüme gelinmesini anlamıyorum bana nasılsın kızım diye sormadan ikide bir arayıp istekleri bitlimiyo yaaa hanım İstanbul'a gitmiste 10 gün bizde kalcaklarmis bu halimle öbür gelini tâtile geldi kalsın kayinpederde.... neymiş efendim onlar gezmeye gidiyorlarmış hergun biyere 10 günlük keyiflerimi bozulsunmus şimdi kurban kesemediniz siz bu sene maaşımı alamadiniz bı sıkıntimi var demek yok canın çeker bı lokma tadına bak demek yok ta şunu al getir götür gel bizi al hanimda rahat gezsin istanbulda artık kocayı bırakıp gitcem babamın evine yeterrrrr

Kızlar içinizde gebelik şekeri çıkan var mı. Benim çıkmış da ne yiyo ne iciyo birazcık bi anlatsa gerce doktora da gidicem ama tecrübeden faydalanmak da önemli benim icin. Nasıl moralim bozuldu anlatamam

Kız hamile halinle bide onlarla mi ugrasiyon. Insanlarda vicdan kalmamış valla. Söyle ben hamileyim yapamam de sana da yazık günah minnosuna da yazık. Eşine söyle engel olsun canım .

Kızlar içinizde gebelik şekeri çıkan var mı. Benim çıkmış da ne yiyo ne iciyo birazcık bi anlatsa gerce doktora da gidicem ama tecrübeden faydalanmak da önemli benim icin. Nasıl moralim bozuldu anlatamam
Canım 2 haftadır endokrin ve diyetisyen gözetiminde devam ediyoruz doğuma kadar bende çok uzulmustum ama çok şükür daha kötü biseyde olabilirdi dikkatli devam edersek sorun olmayacak inşallah şeker ve tatlı herşey yasak muz incir üzüm kavun karpuz yasak onun dışında 3 ana 3 ara öğün var abartmadan yiyoruz beyaz ekmek hamurisi yasak dikkat edince çıkmıyor birde stres yapma ozamanda çok yükseliyor Allah hepimize yardım etsin inşallah Dr. İle birlikte üstesinden gelirsin

Allah korusun kasma kndini allahtan ewdeim iste olmak istemiorm ise nasil gidicem cok mrak ediorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…