Çok zor oldu canım ama ettim ağzıma sürmedim annelik böle bişey demekki bebeğime zarar verir diye yemiyorum canım çok istiyor karpuz görünce iç geçiriyorum ama yemiyorum
Milletin ağzı torba değil ne yazık büzemiyorsun. Doktora gidip ne diyeceksin insanlar böyle diyor desen kızar sana. Herkeste doktor oldu diye. Ben olsam kızardım yani ne dinliyorsun diye.Yine az önce birisi senin yüzünde lohusalık yüzü var dedi sinir oldum yaaa. Ağlayacağım nerdeyse içim içimi yiyor aynaya bakıp duruyorum kaç gündür. Haftya doktora mı gitsem
Bazen kadınlar adet tarihini bilmeden hamile kalıyor ya kazayla, onların bebeklerinin doğum tarihlerini ultrasona göre ayarlıyorlar ya ondan kafam karıştı :)Adet tarihine gore tabiki.ultrason bebegin kilosuna ve boyuna gore tahmini dogum tarihini veriyo...ciger gelisimi sata gore 38.haftada tamamlandigi icin planli sezeryan 38.haftada basliyor
çok iyimiş :)Hamilelikten önce diyet hamileyken diyet hamilelikten sonra diyet ömrümün her evresi diyet ile geciyo tam dedim artık rahat rahat yerim şimdide şeker cıktı evrenin bana yeme artık deme şekli galiba
32 de hazırlamaya başla bence31. haftaya girmisken hastanr cantami nr zaman hazirlamaliyim kizlar erkenmi acaba daha
31. haftaya girmisken hastanr cantami nr zaman hazirlamaliyim kizlar erkenmi acaba daha
Bir kayinpeder 2. Hanımı üzülmesin mutlu olsun diye bukadar mi bencil olabilir yaaa mübarek gün kırmak istemedikce bukadar üstüme gelinmesini anlamıyorum bana nasılsın kızım diye sormadan ikide bir arayıp istekleri bitlimiyo yaaa hanım İstanbul'a gitmiste 10 gün bizde kalcaklarmis bu halimle öbür gelini tâtile geldi kalsın kayinpederde.... neymiş efendim onlar gezmeye gidiyorlarmış hergun biyere 10 günlük keyiflerimi bozulsunmus şimdi kurban kesemediniz siz bu sene maaşımı alamadiniz bı sıkıntimi var demek yok canın çeker bı lokma tadına bak demek yok ta şunu al getir götür gel bizi al hanimda rahat gezsin istanbulda artık kocayı bırakıp gitcem babamın evine yeterrrrr
Allah korusun kasma kndini allahtan ewdeim iste olmak istemiorm ise nasil gidicem cok mrak ediorm
Yine az önce birisi senin yüzünde lohusalık yüzü var dedi sinir oldum yaaa. Ağlayacağım nerdeyse içim içimi yiyor aynaya bakıp duruyorum kaç gündür. Haftya doktora mı gitsem
yaa bende yeni hastane cikisi sipsiparisi verdim o gelsin artik ona gore gore yik baslarim 4 eylul 32 olucam olmadi dedim ondan snra basliyim yavas yavas :) babaannem kizdi gecende hazirla dursun kenarda dedi daha hicbisey yikamadimda yika hepsini allah korusun bsiey olursa biri alir gelir bari hastaneye dedi kafamad yatti ganaama hersey hazir olunca zaman gecme gibi geliyorHappy mom uygulamasında 30. haftadan itibaren hazırlanmalı fln yazmıştı cnm. Tabi kişiye ve gebeliğe göre değişir elbette. Ben eylül ortası gibi hazırlamayı düşünüyorum. Hastane çıkışını kayınvalide almış onlarda Bursa da oturuyor ve doğuma yakın gelecekler. Bilmiyorum nasıl olacak
2 haftaya baslarim o zaman yaa acelesi yok nasilsa :) hazir olup bekleyince zaman gecmez gibi geliyor32 de hazırlamaya başla bence
sorma kimse anlamıyor. Abarttığımızı düşünüyorlar. Çok yoruldum insanlara laf anlatmaktan. Eşin anlamıyor. Annem bile anlamaz gözlerle bakıyor. Daha öbürkilerin anlamasını beklemiyorum zaten. Dün sabahtan gece 23.30. A kadar eşimin tarafını gezdik. Kv hala şurayada gidecez mi diyordu. Dedim saat kaç oldu gittik yokladı evde işte. Arada içim boşaltıyor sanki elim ayağım boşaltıyor bayılacak gibi oluyorum. Ama anlamıyorlar işteSadece esler degil ki cevrendeki kimse anlamio. Kolay bisi zannediolar. En yakin arkadasim bile tuhaf gozlerle bakiodu bana bu halin ne azcik canlan hemen hamile triplerine girdin falan diyordu. Sanki cok merakliyiz gun boyu kimseyle konusmadan malak gibi yatip kusmaya 3 ay 3 gunde bir serumla beslendim kollarim mosmordu. Keyfimden mi gidip taktiriodum. Koluma iki kisi girmeden yuruyemiodum ilk hamileligimde . Ama sorsan herkese abartiyoruz. Hep diyorum halimi anlamayan benden beter olsun ki yasayarak anlasin.
Ay belki vu soylediklerimle herkesi sıkıyorum ama ne yazikki guzel olmalari tamamen damagimizin sekere alismasindan kaynaklaniyor ve seker dunya uzerindeki en ciddi anlamda bagimlilik yapan madde sonra kafein sonra uyusturucular...kola mesela 5 gun ust uste icersen hem seker hem kafein icerdigi icin aninda bagimlilik gelisiyor 6.gun icme ihtitaci hissetmetmeye basliyormussun daha gecen gun okudum bunu...
O yuzden cocuklarimizi alistirmamaliyiz.ek gidaya gecerken onlarla birlikte temiz bir sayfa acip mutfagimizi yenilemeliyiz,devamli israrla bunu soylememmin sebebi senelerin obezi olmam morbit obezdim 1 yil oncesine kadar mide amelyati olup kizimla sifirdan ek gidaya basladim.o yuzden cocuklarimizi mutlaka korumak zorunda oldugumuzu en iyi ben biliyorum.saglikli beslenmenin temeli bebeklikte atiliyor.bana diyolarki ne kadar koruyabilirsin gorucek isteyecek evet goruyo istiyo ve agzina soktugu gibi geri cikartiyo...hic alismadigi icin damagi yemiyo begenmiyo
Ben şimdiden yavaştan hazırlamaya başladım. Çok şükür bi sıkıntı yok ama korkuyorum ya lazım olursa diye . Ne zaman doğurcam nasıl doğurcam bi panik dalgası aliyo beni .32 de hazırlamaya başla bence
sorma kimse anlamıyor. Abarttığımızı düşünüyorlar. Çok yoruldum insanlara laf anlatmaktan. Eşin anlamıyor. Annem bile anlamaz gözlerle bakıyor. Daha öbürkilerin anlamasını beklemiyorum zaten. Dün sabahtan gece 23.30. A kadar eşimin tarafını gezdik. Kv hala şurayada gidecez mi diyordu. Dedim saat kaç oldu gittik yokladı evde işte. Arada içim boşaltıyor sanki elim ayağım boşaltıyor bayılacak gibi oluyorum. Ama anlamıyorlar işte
Vardır bunda da bi hayır ne diyim sağlıkla alalım kucağımiza bebişlerimizi de bunlarda geçerHamilelikten önce diyet hamileyken diyet hamilelikten sonra diyet ömrümün her evresi diyet ile geciyo tam dedim artık rahat rahat yerim şimdide şeker cıktı evrenin bana yeme artık deme şekli galiba
Yasak olmasa hayatta üşenmem vallahi gider fizandan alırım ama iştee yasak yasakMasallah valla. Bende karpuz yemek istiyorum agir tasiyamam diye gidip marketten almiyorum. Kavun desen ona da 1 marketinki guzel az uzakta yurumek gerek sicak diye gitmiyorum. Resmen 2 haftadir bahaneyle yemiyorum. Usengeclikte zirvemi yasiyorum
sorma kimse anlamıyor. Abarttığımızı düşünüyorlar. Çok yoruldum insanlara laf anlatmaktan. Eşin anlamıyor. Annem bile anlamaz gözlerle bakıyor. Daha öbürkilerin anlamasını beklemiyorum zaten. Dün sabahtan gece 23.30. A kadar eşimin tarafını gezdik. Kv hala şurayada gidecez mi diyordu. Dedim saat kaç oldu gittik yokladı evde işte. Arada içim boşaltıyor sanki elim ayağım boşaltıyor bayılacak gibi oluyorum. Ama anlamıyorlar işte
Yasak olmasa hayatta üşenmem vallahi gider fizandan alırım ama iştee yasak yasakbenim karpuz bi dahaki yaza kaldı artık
yaa bende yeni hastane cikisi sipsiparisi verdim o gelsin artik ona gore gore yik baslarim 4 eylul 32 olucam olmadi dedim ondan snra basliyim yavas yavas :) babaannem kizdi gecende hazirla dursun kenarda dedi daha hicbisey yikamadimda yika hepsini allah korusun bsiey olursa biri alir gelir bari hastaneye dedi kafamad yatti ganaama hersey hazir olunca zaman gecme gibi geliyor
bende 1 buyuk bavul yapim demistim sonsonrq vazgectim simdi orta boyla kucuk boy arasinda gidip geliyorum aslina bakarsan cok biseyde goturmek istemiyorum kv surekli doldurmaya gerek yok diyor aman onu koymaya gerek yok falan diyor sanirim kendi zamaniyla benimkini karistiriyor :) sezeryan olursa 2 gece kaliriz sanirim o yzuden fazla koymakta yarar var diye dusunuyorumBana da hem geçmez hemde daha koyacağım valizi kararlaştıramadım. Ben büyük 2 valiz var ve çok büyük gelecek. Nikeın bir çantası var bir tane o küçük gelecek. İşin aslı almak da istemiyorum.
Yasak olmasa hayatta üşenmem vallahi gider fizandan alırım ama iştee yasak yasakbenim karpuz bi dahaki yaza kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?