2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok zor oldu canım ama ettim ağzıma sürmedim annelik böle bişey demekki bebeğime zarar verir diye yemiyorum canım çok istiyor karpuz görünce iç geçiriyorum ama yemiyorum

Masallah valla. Bende karpuz yemek istiyorum agir tasiyamam diye gidip marketten almiyorum. Kavun desen ona da 1 marketinki guzel az uzakta yurumek gerek sicak diye gitmiyorum. Resmen 2 haftadir bahaneyle yemiyorum. Usengeclikte zirvemi yasiyorum

Yine az önce birisi senin yüzünde lohusalık yüzü var dedi sinir oldum yaaa. Ağlayacağım nerdeyse içim içimi yiyor aynaya bakıp duruyorum kaç gündür. Haftya doktora mı gitsem
Milletin ağzı torba değil ne yazık büzemiyorsun. Doktora gidip ne diyeceksin insanlar böyle diyor desen kızar sana. Herkeste doktor oldu diye. Ben olsam kızardım yani ne dinliyorsun diye.

Adet tarihine gore tabiki.ultrason bebegin kilosuna ve boyuna gore tahmini dogum tarihini veriyo...ciger gelisimi sata gore 38.haftada tamamlandigi icin planli sezeryan 38.haftada basliyor
Bazen kadınlar adet tarihini bilmeden hamile kalıyor ya kazayla, onların bebeklerinin doğum tarihlerini ultrasona göre ayarlıyorlar ya ondan kafam karıştı :)

31. haftaya girmisken hastanr cantami nr zaman hazirlamaliyim kizlar erkenmi acaba daha

Happy mom uygulamasında 30. haftadan itibaren hazırlanmalı fln yazmıştı cnm. Tabi kişiye ve gebeliğe göre değişir elbette. Ben eylül ortası gibi hazırlamayı düşünüyorum. Hastane çıkışını kayınvalide almış onlarda Bursa da oturuyor ve doğuma yakın gelecekler. Bilmiyorum nasıl olacak

Bence bu durumu esin ile ciddi anlamda konus. Kendine zor yettigini baskalarinin gezme eglenme ihtiyac ve isteklerini karsilayamacagini bu durumu cozmesi gerektigini soyle. Onun disinda kp'den sana karsi insanlik yapmasini bekleme ( hal hatir sorma yardimci olma gibi) beklentini sifirlar isen bu durumlara da canini sikmazsin .

Allah korusun kasma kndini allahtan ewdeim iste olmak istemiorm ise nasil gidicem cok mrak ediorm

Bende bir aydir gitmiyorum ise pzt nabicam bilmiorum eylul 21 e kadar calisicam aglamak istiyorum...

Yine az önce birisi senin yüzünde lohusalık yüzü var dedi sinir oldum yaaa. Ağlayacağım nerdeyse içim içimi yiyor aynaya bakıp duruyorum kaç gündür. Haftya doktora mı gitsem

Yaw allah askina dinleme bunlari. Yazik degilmi bebegine olmayacak seyler icin strese sokuosun yawrunu. Sana boyle ahkam kesenlere doktorum herseyin yolunda oldugunu soyluor de. Baktin tespiterinde israr ediyorlar. Hayirdir muneccim seyimi yedin nerden biliosun de boz gitsin

yaa bende yeni hastane cikisi sipsiparisi verdim o gelsin artik ona gore gore yik baslarim 4 eylul 32 olucam olmadi dedim ondan snra basliyim yavas yavas :) babaannem kizdi gecende hazirla dursun kenarda dedi daha hicbisey yikamadimda yika hepsini allah korusun bsiey olursa biri alir gelir bari hastaneye dedi kafamad yatti ganaama hersey hazir olunca zaman gecme gibi geliyor

sorma kimse anlamıyor. Abarttığımızı düşünüyorlar. Çok yoruldum insanlara laf anlatmaktan. Eşin anlamıyor. Annem bile anlamaz gözlerle bakıyor. Daha öbürkilerin anlamasını beklemiyorum zaten. Dün sabahtan gece 23.30. A kadar eşimin tarafını gezdik. Kv hala şurayada gidecez mi diyordu. Dedim saat kaç oldu gittik yokladı evde işte. Arada içim boşaltıyor sanki elim ayağım boşaltıyor bayılacak gibi oluyorum. Ama anlamıyorlar işte

Bu söylediklerini bende çok iyi biliyorum ama bunları bilmem o yiyecekleri sevmeme engel değil . Kola bağımlılığı en fenasiydi benim için günde 2.5 litreden fazla kola çok rahat içebiliyordum ama hamile kaldığımdan beri 3 kere icmemisimdir. Sadece kola degil ice tee gazoz fanta asitli ve sekerli olan butun iceceklerden uzak durdum. Ama tatlı olayı bambaşka bi boyut benim için şuan. Galiba yeme dediği için doktor daha çok yemek istiyorum . Bu ara hiç sevmeme rağmen şerbetli tatlı istiyo canım ama onu da meyveyle durdurmaya çalışıyorum. Arada nutella ve böğürtlen receli yiyorum . Ama iste dışarı çıkıyoruz yiyecekleri kokusunu alıyoruz tadını bilmesek bile kokusu cezbedebiliyo bazen . Belki yasaklamasa kendi kendime yemem ama yeme denilince de insan bi istiyo . Tabiki bunları çocuğuma gittiği yere kadar yedirmemek istiyorum çünkü ergenligimin sonlarına kadar kilo problemi olan bi insandım. Bunların sebebi de şeker çikolata cips kolaydı. Çocuğumun da bu problemi yaşamasını istemiyorum aynı zamanda sağlıklı olması için de tabiki . Yani doğru söylüyosun ama nefsine yeniliyo insan bazen

Kız azcik kıymet verin canınıza. Söyleyin gelmicem eve gitcem dinlencem diyin . Sizden kıymetli mi . Yemişim kaynanasını. Azcik söyleyin böyle naif olmayın yırtık olun . Yoksa baş edemezsiniz ki onlarla . Valla burda okudukça üzülüyorum hamile halinizle uğraştığınız şeylere bakın . Gelip o kaynanaların kayinbabalarin suratlarına suratlarına o kızlar hamile bi huzur verin diye bagirasim geliyo .

Hamilelikten önce diyet hamileyken diyet hamilelikten sonra diyet ömrümün her evresi diyet ile geciyo tam dedim artık rahat rahat yerim şimdide şeker cıktı evrenin bana yeme artık deme şekli galiba
Vardır bunda da bi hayır ne diyim sağlıkla alalım kucağımiza bebişlerimizi de bunlarda geçer

Masallah valla. Bende karpuz yemek istiyorum agir tasiyamam diye gidip marketten almiyorum. Kavun desen ona da 1 marketinki guzel az uzakta yurumek gerek sicak diye gitmiyorum. Resmen 2 haftadir bahaneyle yemiyorum. Usengeclikte zirvemi yasiyorum
Yasak olmasa hayatta üşenmem vallahi gider fizandan alırım ama iştee yasak yasak benim karpuz bi dahaki yaza kaldı artık

Ben kendi keyfim ve islerim icin yoruyorum kendimi digerleri umrum degil. Bayram tatilimde kaynanamin akrabalarini gezecek kadar bos degil hayatim. Ayol kendi akrabalarimi bile gezmiom ben :)) bu sene 2 bayram da gitmedim. 12 saat yol cok istiyorlarsa kendileri gelsin. Seneye iki cocuklu olacagim oglumun tek cocuk oldugu son günleri evet kardes cok guzel bisey sirf onun icin istedim zaten ama hukumdarliginin son gunlerinin tadini cikarsin istiyorum elimdeb geldiginde gszdirebildigim kadar gezdirmek gonlunu istediklerini yapmak istiyorum. Bu listede kaynanamin akraba ziyaretleri yok valla kimse kusura bakmasin.

Yasak olmasa hayatta üşenmem vallahi gider fizandan alırım ama iştee yasak yasak benim karpuz bi dahaki yaza kaldı artık

Dua edelim de bebelerde besin alerjisi falan cikmasin. Cagin illeti o bi arkadasim 1 sene boyunca marul ve kuzu eti ile beslenmek zorunda kaldi emzirirken. Benim asil korkum o.

Bana da hem geçmez hemde daha koyacağım valizi kararlaştıramadım. Ben büyük 2 valiz var ve çok büyük gelecek. Nikeın bir çantası var bir tane o küçük gelecek. İşin aslı almak da istemiyorum.

Bana da hem geçmez hemde daha koyacağım valizi kararlaştıramadım. Ben büyük 2 valiz var ve çok büyük gelecek. Nikeın bir çantası var bir tane o küçük gelecek. İşin aslı almak da istemiyorum.
bende 1 buyuk bavul yapim demistim sonsonrq vazgectim simdi orta boyla kucuk boy arasinda gidip geliyorum aslina bakarsan cok biseyde goturmek istemiyorum kv surekli doldurmaya gerek yok diyor aman onu koymaya gerek yok falan diyor sanirim kendi zamaniyla benimkini karistiriyor :) sezeryan olursa 2 gece kaliriz sanirim o yzuden fazla koymakta yarar var diye dusunuyorum

Useniyorum yaa disari cidden sicak. Eylul ayi geldi ben evde atletle duruyorum erkekler gibi basim acik olsa pantolon giy cik derim kendime. Ama esarbi yapmak off bahsederken yaniyorum atesli hatunum ama yarin cikarim belki alirim karpuzumu kavunumu yarin olsun da bi hele. Gece 1 de serinler mi ortalik yahu. Sabah 9 dedi mi evde yanmaya basliyor ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…