2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen öyle canım. hatta kreşe gittiği için bile bazen üzülüyordum, bazen ağlıyordu çünkü giderken. Ama diyordum evdede olsa ilgilenemeyecektim o zaman daha da üzülecektim. Ki şirketin kreşiydi işten cıkınca oğlumda kreşinden oldu. Şimdi evde köstek köstek oturuyor hiç bi aktivite oyun eğlence yok en kötü okul açılınca evimin hemen karşısında okul var oranın anaokuluna vereyim diyorum en azından yarım günde olsa. Bebek gelince hiç ilgilenemicez çünkü.

Kızlar içinizde gebelik şekeri çıkan var mı. Benim çıkmış da ne yiyo ne iciyo birazcık bi anlatsa gerce doktora da gidicem ama tecrübeden faydalanmak da önemli benim icin. Nasıl moralim bozuldu anlatamam
Moralini bozma canım benim de bozulmuştu ama dikkat edince normal seviyede duruyor öyle.. Elma haricinde bişey yiyemiyorum meyvelerde.. tatlılar hamur işleri yasak.. Diger herşeyi dengeli bi şekilde tüketirsen hiç bişey olmuyor.. Bi açlık ölçüyorum şekeri bide tokluk.. az kaldı zaten sabır biraz daha :))

Inşallah . Valla böyle burada sorup da yasayan insanlar cevap verince psikolojik olarak daha rahatlıyorum ben galiba. Teşekkür ederim .

Normalde tatlı sevmem ama hamilelikte en çok istediğim şey hep tatlı oldu bide hamur işi bayılırım. Zaten bu dünyada güzel olan şeylerin yüzde sekseni zararlı

Kavun karpuz uzume veda edebildin mi :)))

Kızlar içinizde gebelik şekeri çıkan var mı. Benim çıkmış da ne yiyo ne iciyo birazcık bi anlatsa gerce doktora da gidicem ama tecrübeden faydalanmak da önemli benim icin. Nasıl moralim bozuldu anlatamam
Bende çıkmadı ama az çok fikir sahibiyim. Meyveyi azalt yersen de elma falan ye ama gunde 1 taneyi geçme. Pilav makarna beyaz ekmeği azalt (hic tuketmesen daha iyi) şekerli şeyler tüketme az ve sık yemek ye. Doktora gidene kadar bunlara dikkat etsen yeterli olur.

Bende doğuma kadar diyete devam edeceğim meyve yesende yanina 1 kase yoğurtla yemen lazim dengelemen icin kesinlikle pirinç patates muz incir havuç hamur isleri yeme bunlari sekeri yukselten seylermis ben diyetesyene gittin dengelendi tabi şeker olcumude yaptim surekli

Bütün yorumları okuyamadim malesef ne az kalmasi bitmio sanki cok yoruluyorum nefes alamiorum esim bi sen böylesin yuruyemiosm bile dio gercekten bn mi boyleyim
Ayakta 10dk kahvalti hazirlayip 1 saat yatmam gerekiyo...bitek sen mi boyleymissin...askolsun kocaya....az kaldi 2.5 3 ayimiz kaldi

38 itibaren oluyor canım. Benimde kafam karıştı şimdi ultrasona göre mi adet tarihime göre mi olan tarihi dikkate alıcaz doktora sorcam gidince.
Adet tarihine gore tabiki.ultrason bebegin kilosuna ve boyuna gore tahmini dogum tarihini veriyo...ciger gelisimi sata gore 38.haftada tamamlandigi icin planli sezeryan 38.haftada basliyor

Normalde tatlı sevmem ama hamilelikte en çok istediğim şey hep tatlı oldu bide hamur işi bayılırım. Zaten bu dünyada güzel olan şeylerin yüzde sekseni zararlı
Ahhh sen bide bana sor canım.. Bende tatlı seven ve yiyen biri değilim ama sabahtan akşama canım tatlı çekiyor hamur kızartması hamurlu şeyler fln istiyor canım resmen mücadele veriyorum ama napalm sabredicez yemicez :))

Hamilelikten önce diyet hamileyken diyet hamilelikten sonra diyet ömrümün her evresi diyet ile geciyo tam dedim artık rahat rahat yerim şimdide şeker cıktı evrenin bana yeme artık deme şekli galiba

Ay belki vu soylediklerimle herkesi sıkıyorum ama ne yazikki guzel olmalari tamamen damagimizin sekere alismasindan kaynaklaniyor ve seker dunya uzerindeki en ciddi anlamda bagimlilik yapan madde sonra kafein sonra uyusturucular...kola mesela 5 gun ust uste icersen hem seker hem kafein icerdigi icin aninda bagimlilik gelisiyor 6.gun icme ihtitaci hissetmetmeye basliyormussun daha gecen gun okudum bunu...
O yuzden cocuklarimizi alistirmamaliyiz.ek gidaya gecerken onlarla birlikte temiz bir sayfa acip mutfagimizi yenilemeliyiz,devamli israrla bunu soylememmin sebebi senelerin obezi olmam morbit obezdim 1 yil oncesine kadar mide amelyati olup kizimla sifirdan ek gidaya basladim.o yuzden cocuklarimizi mutlaka korumak zorunda oldugumuzu en iyi ben biliyorum.saglikli beslenmenin temeli bebeklikte atiliyor.bana diyolarki ne kadar koruyabilirsin gorucek isteyecek evet goruyo istiyo ve agzina soktugu gibi geri cikartiyo...hic alismadigi icin damagi yemiyo begenmiyo

Çok sağol canım

Doktorun aşağıda deil demiş zaten, demek ki aşağıda deil. O koca karı lafları edenleri de boşver, moralini bozup motivasyonunu düşürmesine izin verme.
Yine az önce birisi senin yüzünde lohusalık yüzü var dedi sinir oldum yaaa. Ağlayacağım nerdeyse içim içimi yiyor aynaya bakıp duruyorum kaç gündür. Haftya doktora mı gitsem

Yine az önce birisi senin yüzünde lohusalık yüzü var dedi sinir oldum yaaa. Ağlayacağım nerdeyse içim içimi yiyor aynaya bakıp duruyorum kaç gündür. Haftya doktora mı gitsem

İçin rahat edecekse git tabi. Ama daha 2-2.5 ayın var Doğuma. Herkesin her dediğini takarsan işini zorlaştırırsın. Ayrıca lohusalık yüzün var demeleri ya da karnın aşağıda demeleri kötü bişey deil ki. Karnın aşağıda olsa da haftaya Doğumun olacak diye bi şart yok. Lohusalık yüzü dedikleri de büyük ihtimal sıcaktan biraz şişmiştir yüzün odur. “Olabilir 2 ay kaldı doğuma şişecem tabi” de geç. Niye stres yapıp ağlatacak duruma getiriyorsun kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…