Aynen öyle canım. hatta kreşe gittiği için bile bazen üzülüyordum, bazen ağlıyordu çünkü giderken. Ama diyordum evdede olsa ilgilenemeyecektim o zaman daha da üzülecektim. Ki şirketin kreşiydi işten cıkınca oğlumda kreşinden oldu. Şimdi evde köstek köstek oturuyor hiç bi aktivite oyun eğlence yokO kadar icten anliyorumki seni anlatamam....esime surekli diyorumki iyiki krese gonderebiliyoruz...gercekten halim yok kusmaya bagli tansiyon dusuklugu ve su kaybi yuzunden halsizlik artik 6 aylikta olduk onun agarligi....evet kizima bakamiyorum ve bizim vicdan azabimiz bize yetiyo zaten...parka goturuyorum kendi kendine oynuyo sadece salincak icin ayaga kalkiyorum hep oturuyorum...onunla kovalamaca oynayamiyorum kuma girip kale yapamiyorum eskiden eglendiginin 1/10 i kadar eglenemiyo benimle..100 cesit ayistirmaliklar kekler kurabiyeler piserdi evde simdi zorla corba pisiriyorum...benim vicdan azabim bana yetiyo bide millet konusuyo...
38 itibaren oluyor canım. Benimde kafam karıştı şimdi ultrasona göre mi adet tarihime göre mi olan tarihi dikkate alıcaz doktora sorcam gidince.Kızlar sezeryan kaçıncı haftada oluyor?
Moralini bozma canım benim de bozulmuştu ama dikkat edince normal seviyede duruyor öyle.. Elma haricinde bişey yiyemiyorum meyvelerde.. tatlılar hamur işleri yasak.. Diger herşeyi dengeli bi şekilde tüketirsen hiç bişey olmuyor.. Bi açlık ölçüyorum şekeri bide tokluk.. az kaldı zaten sabır biraz daha :))Kızlar içinizde gebelik şekeri çıkan var mı. Benim çıkmış da ne yiyo ne iciyo birazcık bi anlatsa gerce doktora da gidicem ama tecrübeden faydalanmak da önemli benim icin. Nasıl moralim bozuldu anlatamam
Canım 2 haftadır endokrin ve diyetisyen gözetiminde devam ediyoruz doğuma kadar bende çok uzulmustum ama çok şükür daha kötü biseyde olabilirdi dikkatli devam edersek sorun olmayacak inşallah şeker ve tatlı herşey yasak muz incir üzüm kavun karpuz yasak onun dışında 3 ana 3 ara öğün var abartmadan yiyoruz beyaz ekmek hamurisi yasak dikkat edince çıkmıyor birde stres yapma ozamanda çok yükseliyor Allah hepimize yardım etsin inşallah Dr. İle birlikte üstesinden gelirsin
Moralini bozma canım benim de bozulmuştu ama dikkat edince normal seviyede duruyor öyle.. Elma haricinde bişey yiyemiyorum meyvelerde.. tatlılar hamur işleri yasak.. Diger herşeyi dengeli bi şekilde tüketirsen hiç bişey olmuyor.. Bi açlık ölçüyorum şekeri bide tokluk.. az kaldı zaten sabır biraz daha :))
Moralini bozma canım benim de bozulmuştu ama dikkat edince normal seviyede duruyor öyle.. Elma haricinde bişey yiyemiyorum meyvelerde.. tatlılar hamur işleri yasak.. Diger herşeyi dengeli bi şekilde tüketirsen hiç bişey olmuyor.. Bi açlık ölçüyorum şekeri bide tokluk.. az kaldı zaten sabır biraz daha :))
38 itibaren oluyor canım. Benimde kafam karıştı şimdi ultrasona göre mi adet tarihime göre mi olan tarihi dikkate alıcaz doktora sorcam gidince.
Bende çıkmadı ama az çok fikir sahibiyim. Meyveyi azalt yersen de elma falan ye ama gunde 1 taneyi geçme. Pilav makarna beyaz ekmeği azalt (hic tuketmesen daha iyi) şekerli şeyler tüketme az ve sık yemek ye. Doktora gidene kadar bunlara dikkat etsen yeterli olur.Kızlar içinizde gebelik şekeri çıkan var mı. Benim çıkmış da ne yiyo ne iciyo birazcık bi anlatsa gerce doktora da gidicem ama tecrübeden faydalanmak da önemli benim icin. Nasıl moralim bozuldu anlatamam
Ayakta 10dk kahvalti hazirlayip 1 saat yatmam gerekiyo...bitek sen mi boyleymissin...askolsun kocaya....az kaldi 2.5 3 ayimiz kaldiBütün yorumları okuyamadim malesef ne az kalmasi bitmio sanki cok yoruluyorum nefes alamiorum esim bi sen böylesin yuruyemiosm bile dio gercekten bn mi boyleyim
Adet tarihine gore tabiki.ultrason bebegin kilosuna ve boyuna gore tahmini dogum tarihini veriyo...ciger gelisimi sata gore 38.haftada tamamlandigi icin planli sezeryan 38.haftada basliyor38 itibaren oluyor canım. Benimde kafam karıştı şimdi ultrasona göre mi adet tarihime göre mi olan tarihi dikkate alıcaz doktora sorcam gidince.
Ahhh sen bide bana sor canım.. Bende tatlı seven ve yiyen biri değilim ama sabahtan akşama canım tatlı çekiyor hamur kızartması hamurlu şeyler fln istiyor canım resmen mücadele veriyorum ama napalm sabredicez yemicez :))Normalde tatlı sevmem ama hamilelikte en çok istediğim şey hep tatlı oldu bide hamur işi bayılırım. Zaten bu dünyada güzel olan şeylerin yüzde sekseni zararlı
Çok zor oldu canım ama ettim ağzıma sürmedim annelik böle bişey demekki bebeğime zarar verir diye yemiyorum canım çok istiyor karpuz görünce iç geçiriyorum ama yemiyorumKavun karpuz uzume veda edebildin mi :)))
Ahhh sen bide bana sor canım.. Bende tatlı seven ve yiyen biri değilim ama sabahtan akşama canım tatlı çekiyor hamur kızartması hamurlu şeyler fln istiyor canım resmen mücadele veriyorum ama napalm sabredicez yemicez :))
Ay belki vu soylediklerimle herkesi sıkıyorum ama ne yazikki guzel olmalari tamamen damagimizin sekere alismasindan kaynaklaniyor ve seker dunya uzerindeki en ciddi anlamda bagimlilik yapan madde sonra kafein sonra uyusturucular...kola mesela 5 gun ust uste icersen hem seker hem kafein icerdigi icin aninda bagimlilik gelisiyor 6.gun icme ihtitaci hissetmetmeye basliyormussun daha gecen gun okudum bunu...Normalde tatlı sevmem ama hamilelikte en çok istediğim şey hep tatlı oldu bide hamur işi bayılırım. Zaten bu dünyada güzel olan şeylerin yüzde sekseni zararlı
Moral bozuyorlar yaaa. Az önce birisi yine senin yüzünde lohusa yüzü var dedi. Doğum yakın mı dedi? Ağlayacağım yaaDoktoru dinleyerek anlarsin canim. Sayin herseyi cok bilenleri duymayarak :)
Çok sağol canımBen de sarıkız tercih ediyorum en düşüğünü araştırmadım ama hamilelikten önce okuduğum bir yazıda bazı maden sularının içinde nitrit olduğu yazıyordu ve sağlığı tehdit ediyor deniyordu bulursam atarım sana canim sarikizda yoktu diğerlerini hatırlamıyorum
Yine az önce birisi senin yüzünde lohusalık yüzü var dedi sinir oldum yaaa. Ağlayacağım nerdeyse içim içimi yiyor aynaya bakıp duruyorum kaç gündür. Haftya doktora mı gitsemDoktorun aşağıda deil demiş zaten, demek ki aşağıda deil. O koca karı lafları edenleri de boşver, moralini bozup motivasyonunu düşürmesine izin verme.
Yine az önce birisi senin yüzünde lohusalık yüzü var dedi sinir oldum yaaa. Ağlayacağım nerdeyse içim içimi yiyor aynaya bakıp duruyorum kaç gündür. Haftya doktora mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?