2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çok haklısın valla cnm. Bir apartmanımızda iki yere gittim o kadar. Kimseyi aramadım bile. Bayram gibi değil zaten. Havalar çok sıcak. Kimsenin de garip gurip laflarına da maruz kalmak istemedim açıkcası. Kimse için kendimi kasamam.

Kızlar kiyafetleri kaçıncı haftada yıkayıp ütülemek lazım
Y yagmur_20 kizlar ben diger iki hamileligimdede 32 haftada yikayip utuleyip hazir koymustum valizi.cok kiyafet koymamanizi tavsiye ederim bebege cogusu geri geliyor.10 tane bez yeterli mesela.ilkimde acemilikle cok sey koymustum.bundada 32 yi bekliyorum hem kislik biseylerde alirim diye.oglumdanda bayaga kiyafetler var onlari normal deterjanla yikadim.tekrar yeni aldiklarimla beraber sabun tozuyla yikarim diyorum.daha eksik ne var liste yapmadim bakalim..

Cnm senin oda süslemen flan olacaksa o malzemeler ile büyük belki dolabilir. Ben oda da süslemeyi düşünmüyorum. Tek kapı süsü. Kıyafetler dışında çay kahve su ısıtıcı çikolta hediyelik. Başka da ne koyacağım bilmiyorum. Bu saydıklarım büyük valizin yarısını bile doldurmaz. Bizde ikinci gece isteğe bağlı kalınıyor. Birde evim ile hastane arası 5 dakika bile değil evde hazır olduktan sonra hemen alınır yedekler.

bende henuz yikamadim bi yikayayim ondan snra hazirliycam cantayi :) 10 lu bbi hastane cikisi koysak 2 tanede 5 li yetmezmi acaba bebek bezi biberon emzik 2 tane battaniye dedim bebege ama azmi bunlar

Belki midenizi bulandırcam ama sadece tarihi geçenleri değil mesela kurtlanmış pirinçmi var kurtlarını ayırır aynen devam o pirinç ya da baklagil yemek olmaya adayy
Ahh çocuğa bişeyler yapacağım zaman kurtlu bişey görürsem çaktırmadan ayy neyse makarna yapayım en iyisi diye aldığım şeyi aynen geri bırakıyorum çünkü kurtlu dediğimde eee ne olmuş dio ben kibirli ya da israfçı oluyorum

Sezeryanlari aldigi sabit bi zaman var mi? Mesela benim doktor sabahlari aliyo planli sezeryanlari. 1 grce kaliyosun sadece

Aman canım Allah korusun beterin beteri var zaten o yüzden halimize binlerce sükur.. inşallah öyle bişey olmazda en kötüsü bu olmuş olur geçer gider

Haklısın canım zor senin dışarı çıkmak sende otur oturduğun yerde

Yuh ama yani nasil ici aliyor. Iyi oraya gidip yemek yiyebiliosun

Aman canım Allah korusun beterin beteri var zaten o yüzden halimize binlerce sükur.. inşallah öyle bişey olmazda en kötüsü bu olmuş olur geçer gider

Amin canim yakindan sahit oldugum icin cok zor hadi kendi bogazimizi bi sekilde tutuyoruz ama cocugun akli erince daha da zor oluo krese gondermek bile sorun. Onlar saglikli sihhatli olsunda gerisi gecio bi sekilde

Bazen kadınlar adet tarihini bilmeden hamile kalıyor ya kazayla, onların bebeklerinin doğum tarihlerini ultrasona göre ayarlıyorlar ya ondan kafam karıştı :)
O zamanda soyle bisey oluyo.mesela ben lodyaya hamile kalmadan once 4 5 6 ayda bir filan adet oluyodum nisanda midem bulaniyodu gecmek bilmiyodu saglik ocagina gittim idrarda yanmada var idrar tahlili istedi hem enfeksiyon hem gebelik cikti biz şok olduk tabi...doktora gittim hamileymisim diye son adet tarihi diyo kasimda olmustum gununu bilmiyorum dedim adam gülüyo :) sonra bakti 8 haftalik dedi ve sat 18 mart olarak belirledi.sonra ben istanbula donup 3 4 ay evimde kaldim istanbulda 2 3 doktora gittim sat soruyolar ayni seyi soyluyorum ama ilk bakan doktor sat belirlemistir onu soyle diyolar.yani ilk bakan doktor sat icin ne diyosa o :) artik tuttugu kadar :)

Valla inan su donem icin demiyorum cocuklari bari alistirmayalim bizim gibi olmasinlar diyorum.ben amelyat olali 15 ay oldu agzima sekerin ş sinin gectigi bisey degmedi ama 1 2 gun once kahve diyarinda oturduk orda biri pembe bisey iciyodu bende icmezsem orda ölcem sanirim dedim ondan istiyorum dedim cilekli frozenmis...muhtemelen seker kupuydu bebegede cok zararli ama ictim yani hepsini hic affetmedim

İlk hamilelik ya. Dediklerinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Dediğin gibi onların sözlerinden hemen doğum yapacak gibi hissediyorum. Tamam canım sağolasın tavsiyen için. Yüzümde hiç şiş değil aslında. Sinir oluyorum insanlara yaa. Dığuma kadar görüşnücem kimseyle

Milletin ağzı torba değil ne yazık büzemiyorsun. Doktora gidip ne diyeceksin insanlar böyle diyor desen kızar sana. Herkeste doktor oldu diye. Ben olsam kızardım yani ne dinliyorsun diye.
Ne bileyim belki bildikleri bir şey vardır diyorum. Ben tecrübesizim çünkü. Aklıma soru işaretleri takılıyor. Ama haklıısn canım bayram diye görüştük bir daha da görmek istemiyom kimseyi doğuma kadar

Amin canim yakindan sahit oldugum icin cok zor hadi kendi bogazimizi bi sekilde tutuyoruz ama cocugun akli erince daha da zor oluo krese gondermek bile sorun. Onlar saglikli sihhatli olsunda gerisi gecio bi sekilde
Öyle tabi canım kendi boğazımıza tutabuliyoruz ki zaten önemli değil yemişiz yememisiz yeterki dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun

Tamam arkadaşım sağolasın. Aynen öyle yaparım. Doğuma kadar da görüşmücem kimseyle. Gerek yok

ah yavrum ben aslında hiç naif değilimdir. Cevabını verdim zaten gittik bulamadık dedim. Eşimde anne biz eve gidecez istersen seni bırakalım teyzeme dedi :)

kaynana falan umrumda değil zaten eşim için için sabrettim dün. Çünkü bayramın ilk günü beni 1 saat uzaklıkta ve henüz kurban kesmemiş olmasına rağmen memleketime götürdü. Aynı günün gecesinde geldi kaldı ertesi gün döndük. Yoksa hiiiçç tınlamam bende

sabah aliyordur herhalde canim net konusmadik haftaya randevum var o zaman sorucam iste herseyi artik
Benimki habire her saat instagramdan foto paylasiyo her dakka dogumda esim bile bu kadin ne zaman uyuyo diyo son kontrolde dedimki lidyayi uyutur gelirim 9 da yatiyo,siz zaten her saat burdasiniz olur ya ayarlariz bi sekilde diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…