Ben kendi keyfim ve islerim icin yoruyorum kendimi digerleri umrum degil. Bayram tatilimde kaynanamin akrabalarini gezecek kadar bos degil hayatim. Ayol kendi akrabalarimi bile gezmiom ben :)) bu sene 2 bayram da gitmedim. 12 saat yol cok istiyorlarsa kendileri gelsin. Seneye iki cocuklu olacagim oglumun tek cocuk oldugu son günleri evet kardes cok guzel bisey sirf onun icin istedim zaten ama hukumdarliginin son gunlerinin tadini cikarsin istiyorum elimdeb geldiginde gszdirebildigim kadar gezdirmek gonlunu istediklerini yapmak istiyorum. Bu listede kaynanamin akraba ziyaretleri yok valla kimse kusura bakmasin.
Dua edelim de bebelerde besin alerjisi falan cikmasin. Cagin illeti o bi arkadasim 1 sene boyunca marul ve kuzu eti ile beslenmek zorunda kaldi emzirirken. Benim asil korkum o.
Y yagmur_20 kizlar ben diger iki hamileligimdede 32 haftada yikayip utuleyip hazir koymustum valizi.cok kiyafet koymamanizi tavsiye ederim bebege cogusu geri geliyor.10 tane bez yeterli mesela.ilkimde acemilikle cok sey koymustum.bundada 32 yi bekliyorum hem kislik biseylerde alirim diye.oglumdanda bayaga kiyafetler var onlari normal deterjanla yikadim.tekrar yeni aldiklarimla beraber sabun tozuyla yikarim diyorum.daha eksik ne var liste yapmadim bakalim..Kızlar kiyafetleri kaçıncı haftada yıkayıp ütülemek lazım
bende 1 buyuk bavul yapim demistim sonsonrq vazgectim simdi orta boyla kucuk boy arasinda gidip geliyorum aslina bakarsan cok biseyde goturmek istemiyorum kv surekli doldurmaya gerek yok diyor aman onu koymaya gerek yok falan diyor sanirim kendi zamaniyla benimkini karistiriyor :) sezeryan olursa 2 gece kaliriz sanirim o yzuden fazla koymakta yarar var diye dusunuyorum
bende henuz yikamadim bi yikayayim ondan snra hazirliycam cantayi :) 10 lu bbi hastane cikisi koysak 2 tanede 5 li yetmezmi acaba bebek bezi biberon emzik 2 tane battaniye dedim bebege ama azmi bunlarY yagmur_20 kizlar ben diger iki hamileligimdede 32 haftada yikayip utuleyip hazir koymustum valizi.cok kiyafet koymamanizi tavsiye ederim bebege cogusu geri geliyor.10 tane bez yeterli mesela.ilkimde acemilikle cok sey koymustum.bundada 32 yi bekliyorum hem kislik biseylerde alirim diye.oglumdanda bayaga kiyafetler var onlari normal deterjanla yikadim.tekrar yeni aldiklarimla beraber sabun tozuyla yikarim diyorum.daha eksik ne var liste yapmadim bakalim..
Belki midenizi bulandırcam ama sadece tarihi geçenleri değil mesela kurtlanmış pirinçmi var kurtlarını ayırır aynen devam o pirinç ya da baklagil yemek olmaya adayyYa canım ne biliyim yakınız arabayla ama gel git olmasın diyo sanırım. Hadi düne kadr kuzenleri falan vardı kalabalıkta cümbüş gidiyodu. Dün bugün daraldım iyice.
Eşim çalışıyo ama parasını bana veriyo canım. Bende içinden veriyorum sürekli bu sefer bi bakıyorum onun maaş bitmiş benimkine geçmişiz..
Ablam kv me bayramlık geldi canım büyük ya..
artık son bir ay daha biriktirip paramı sonra işten ayrılcam zaten
Benm maaşım da onun maaşıda benm elime geçer. Ama o elimden parça parça alır
Ay senin kaynana fenaaa o ne öyle tarihi geçen şeyleri atmazz
Yok canım doğum yapmadı yapma ihtimali vardı ama bebişi hala direniyor çok şükür
bende 1 buyuk bavul yapim demistim sonsonrq vazgectim simdi orta boyla kucuk boy arasinda gidip geliyorum aslina bakarsan cok biseyde goturmek istemiyorum kv surekli doldurmaya gerek yok diyor aman onu koymaya gerek yok falan diyor sanirim kendi zamaniyla benimkini karistiriyor :) sezeryan olursa 2 gece kaliriz sanirim o yzuden fazla koymakta yarar var diye dusunuyorum
Aman canım Allah korusun beterin beteri var zaten o yüzden halimize binlerce sükur.. inşallah öyle bişey olmazda en kötüsü bu olmuş olur geçer giderBen kendi keyfim ve islerim icin yoruyorum kendimi digerleri umrum degil. Bayram tatilimde kaynanamin akrabalarini gezecek kadar bos degil hayatim. Ayol kendi akrabalarimi bile gezmiom ben :)) bu sene 2 bayram da gitmedim. 12 saat yol cok istiyorlarsa kendileri gelsin. Seneye iki cocuklu olacagim oglumun tek cocuk oldugu son günleri evet kardes cok guzel bisey sirf onun icin istedim zaten ama hukumdarliginin son gunlerinin tadini cikarsin istiyorum elimdeb geldiginde gszdirebildigim kadar gezdirmek gonlunu istediklerini yapmak istiyorum. Bu listede kaynanamin akraba ziyaretleri yok valla kimse kusura bakmasin.
Dua edelim de bebelerde besin alerjisi falan cikmasin. Cagin illeti o bi arkadasim 1 sene boyunca marul ve kuzu eti ile beslenmek zorunda kaldi emzirirken. Benim asil korkum o.
Haklısın canım zor senin dışarı çıkmak sende otur oturduğun yerdeUseniyorum yaa disari cidden sicak. Eylul ayi geldi ben evde atletle duruyorum erkekler gibibasim acik olsa pantolon giy cik derim kendime. Ama esarbi yapmak off bahsederken yaniyorum atesli hatunum ama yarin cikarim belki alirim karpuzumu kavunumu yarin olsun da bi hele. Gece 1 de serinler mi ortalik yahu. Sabah 9 dedi mi evde yanmaya basliyor ahh ahh
Belki midenizi bulandırcam ama sadece tarihi geçenleri değil mesela kurtlanmış pirinçmi var kurtlarını ayırır aynen devam o pirinç ya da baklagil yemek olmaya adayy
Ahh çocuğa bişeyler yapacağım zaman kurtlu bişey görürsem çaktırmadan ayy neyse makarna yapayım en iyisi diye aldığım şeyi aynen geri bırakıyorum çünkü kurtlu dediğimde eee ne olmuş dio ben kibirli ya da israfçı oluyorum
sabah aliyordur herhalde canim net konusmadik haftaya randevum var o zaman sorucam iste herseyi artikSezeryanlari aldigi sabit bi zaman var mi? Mesela benim doktor sabahlari aliyo planli sezeryanlari. 1 grce kaliyosun sadece
Aman canım Allah korusun beterin beteri var zaten o yüzden halimize binlerce sükur.. inşallah öyle bişey olmazda en kötüsü bu olmuş olur geçer gider
O zamanda soyle bisey oluyo.mesela ben lodyaya hamile kalmadan once 4 5 6 ayda bir filan adet oluyodum nisanda midem bulaniyodu gecmek bilmiyodu saglik ocagina gittim idrarda yanmada var idrar tahlili istedi hem enfeksiyon hem gebelik cikti biz şok olduk tabi...doktora gittim hamileymisim diye son adet tarihi diyo kasimda olmustum gununu bilmiyorum dedim adam gülüyo :) sonra bakti 8 haftalik dedi ve sat 18 mart olarak belirledi.sonra ben istanbula donup 3 4 ay evimde kaldim istanbulda 2 3 doktora gittim sat soruyolar ayni seyi soyluyorum ama ilk bakan doktor sat belirlemistir onu soyle diyolar.yani ilk bakan doktor sat icin ne diyosa o :) artik tuttugu kadar :)Bazen kadınlar adet tarihini bilmeden hamile kalıyor ya kazayla, onların bebeklerinin doğum tarihlerini ultrasona göre ayarlıyorlar ya ondan kafam karıştı :)
Valla inan su donem icin demiyorum cocuklari bari alistirmayalim bizim gibi olmasinlar diyorum.ben amelyat olali 15 ay oldu agzima sekerin ş sinin gectigi bisey degmedi ama 1 2 gun once kahve diyarinda oturduk orda biri pembe bisey iciyodu bende icmezsem orda ölcem sanirim dedim ondan istiyorum dedim cilekli frozenmis...muhtemelen seker kupuydu bebegede cok zararli ama ictim yani hepsini hic affetmedimBu söylediklerini bende çok iyi biliyorum ama bunları bilmem o yiyecekleri sevmeme engel değil . Kola bağımlılığı en fenasiydi benim için günde 2.5 litreden fazla kola çok rahat içebiliyordum ama hamile kaldığımdan beri 3 kere icmemisimdir. Sadece kola degil ice tee gazoz fanta asitli ve sekerli olan butun iceceklerden uzak durdum. Ama tatlı olayı bambaşka bi boyut benim için şuan. Galiba yeme dediği için doktor daha çok yemek istiyorum . Bu ara hiç sevmeme rağmen şerbetli tatlı istiyo canım ama onu da meyveyle durdurmaya çalışıyorum. Arada nutella ve böğürtlen receli yiyorum . Ama iste dışarı çıkıyoruz yiyecekleri kokusunu alıyoruz tadını bilmesek bile kokusu cezbedebiliyo bazen . Belki yasaklamasa kendi kendime yemem ama yeme denilince de insan bi istiyo . Tabiki bunları çocuğuma gittiği yere kadar yedirmemek istiyorum çünkü ergenligimin sonlarına kadar kilo problemi olan bi insandım. Bunların sebebi de şeker çikolata cips kolaydı. Çocuğumun da bu problemi yaşamasını istemiyorum aynı zamanda sağlıklı olması için de tabiki . Yani doğru söylüyosun ama nefsine yeniliyo insan bazen
İlk hamilelik ya. Dediklerinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Dediğin gibi onların sözlerinden hemen doğum yapacak gibi hissediyorum. Tamam canım sağolasın tavsiyen için. Yüzümde hiç şiş değil aslında. Sinir oluyorum insanlara yaa. Dığuma kadar görüşnücem kimseyleİçin rahat edecekse git tabi. Ama daha 2-2.5 ayın var Doğuma. Herkesin her dediğini takarsan işini zorlaştırırsın. Ayrıca lohusalık yüzün var demeleri ya da karnın aşağıda demeleri kötü bişey deil ki. Karnın aşağıda olsa da haftaya Doğumun olacak diye bi şart yok. Lohusalık yüzü dedikleri de büyük ihtimal sıcaktan biraz şişmiştir yüzün odur. “Olabilir 2 ay kaldı doğuma şişecem tabi” de geç. Niye stres yapıp ağlatacak duruma getiriyorsun kendini?
Ne bileyim belki bildikleri bir şey vardır diyorum. Ben tecrübesizim çünkü. Aklıma soru işaretleri takılıyor. Ama haklıısn canım bayram diye görüştük bir daha da görmek istemiyom kimseyi doğuma kadarMilletin ağzı torba değil ne yazık büzemiyorsun. Doktora gidip ne diyeceksin insanlar böyle diyor desen kızar sana. Herkeste doktor oldu diye. Ben olsam kızardım yani ne dinliyorsun diye.
Öyle tabi canım kendi boğazımıza tutabuliyoruz ki zaten önemli değil yemişiz yememisiz yeterki dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsunAmin canim yakindan sahit oldugum icin cok zor hadi kendi bogazimizi bi sekilde tutuyoruz ama cocugun akli erince daha da zor oluo krese gondermek bile sorun. Onlar saglikli sihhatli olsunda gerisi gecio bi sekilde
Tamam arkadaşım sağolasın. Aynen öyle yaparım. Doğuma kadar da görüşmücem kimseyle. Gerek yokBence bu durumu esin ile ciddi anlamda konus. Kendine zor yettigini baskalarinin gezme eglenme ihtiyac ve isteklerini karsilayamacagini bu durumu cozmesi gerektigini soyle. Onun disinda kp'den sana karsi insanlik yapmasini bekleme ( hal hatir sorma yardimci olma gibi) beklentini sifirlar isen bu durumlara da canini sikmazsin .
Bende bir aydir gitmiyorum ise pzt nabicam bilmiorum eylul 21 e kadar calisicam aglamak istiyorum...
Yaw allah askina dinleme bunlari. Yazik degilmi bebegine olmayacak seyler icin strese sokuosun yawrunu. Sana boyle ahkam kesenlere doktorum herseyin yolunda oldugunu soyluor de. Baktin tespiterinde israr ediyorlar. Hayirdir muneccim seyimi yedin nerden biliosun de boz gitsin
ah yavrum ben aslında hiç naif değilimdir. Cevabını verdim zaten gittik bulamadık dedim. Eşimde anne biz eve gidecez istersen seni bırakalım teyzeme dedi :)Kız azcik kıymet verin canınıza. Söyleyin gelmicem eve gitcem dinlencem diyin . Sizden kıymetli mi . Yemişim kaynanasını. Azcik söyleyin böyle naif olmayın yırtık olun . Yoksa baş edemezsiniz ki onlarla . Valla burda okudukça üzülüyorum hamile halinizle uğraştığınız şeylere bakın . Gelip o kaynanaların kayinbabalarin suratlarına suratlarına o kızlar hamile bi huzur verin diye bagirasim geliyo .
kaynana falan umrumda değil zaten eşim için için sabrettim dün. Çünkü bayramın ilk günü beni 1 saat uzaklıkta ve henüz kurban kesmemiş olmasına rağmen memleketime götürdü. Aynı günün gecesinde geldi kaldı ertesi gün döndük. Yoksa hiiiçç tınlamam bendeBen kendi keyfim ve islerim icin yoruyorum kendimi digerleri umrum degil. Bayram tatilimde kaynanamin akrabalarini gezecek kadar bos degil hayatim. Ayol kendi akrabalarimi bile gezmiom ben :)) bu sene 2 bayram da gitmedim. 12 saat yol cok istiyorlarsa kendileri gelsin. Seneye iki cocuklu olacagim oglumun tek cocuk oldugu son günleri evet kardes cok guzel bisey sirf onun icin istedim zaten ama hukumdarliginin son gunlerinin tadini cikarsin istiyorum elimdeb geldiginde gszdirebildigim kadar gezdirmek gonlunu istediklerini yapmak istiyorum. Bu listede kaynanamin akraba ziyaretleri yok valla kimse kusura bakmasin.
Benimki habire her saat instagramdan foto paylasiyo her dakka dogumda esim bile bu kadin ne zaman uyuyo diyosabah aliyordur herhalde canim net konusmadik haftaya randevum var o zaman sorucam iste herseyi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?