2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki habire her saat instagramdan foto paylasiyo her dakka dogumda esim bile bu kadin ne zaman uyuyo diyo son kontrolde dedimki lidyayi uyutur gelirim 9 da yatiyo,siz zaten her saat burdasiniz olur ya ayarlariz bi sekilde diyo
hadi yaa benimki pek foto atmiyor :) ama sanirim sabahtan alir aglene falan birakmaz yani o yuzdende en kotu ihtimal 1 gece irdayiz :) esime dedim ilk gece benimle sen kal baskasu olmasin cocugumuzda bizle ilucakmi dedi evet dedim o zanan aklirim dedi benim oabucumu simdiden dama atti yaa cocugu olmasa kalmucka yanimda :)

Ilk odaya geldim cocugu bana vermiyo,hayir memesi olsa emzircek hic vermiycek... baba kiz aski bambaska bisey valla.
Ki benimki doguma girerken doktora diyoduki icerde baskasinin erkek bebegiyle filan karistirabilirsiniz be hic sorun etmem...o kadar erkek istiyodu ama kizi odaya geldi isin rengi o saniye degisti...
Ya bide nasil cirkin ilk dogdugunda anlatamam ama yinede lag ettirmiyodu

bende henuz yikamadim bi yikayayim ondan snra hazirliycam cantayi :) 10 lu bi hastane cikisi koysak 2 tanede 5 li yetmezmi acaba bebek bezi biberon emzik 2 tane battaniye dedim bebege ama azmi bunlar
yeterli canim zaten iki takimi ancak kullaniyorsun bebege ama yinede tedbir amacli uc takim iyi olur.iki battaniye birde hastaneden cikarirken bebegi koyacagin portbebe goturursun.malum havalar soguk olur.

istee bizimkide simdiden basladi dusun yaa :) zaten ilk dogduklarinda burusukluktan cirkin oluyor yaa :) ama dunyanin en guzrl seyi demi yaa benim yegenlerim oldugunda hayranlikla izliyordum onlari gerci dimdi bilr hayranim onlara aurekli benim kiza ne yaptirsak onlarada alasim geliyor abla oldum tshirtu yaptiricam inlara resmen ilk cocuklarim gibiler yaa :)

Tabi canim hem cirkin hem muhtesem oluyolar hayatinda opup kokladigin en yumusak sey ve en guzel koku.bak o yumusakligi hic unutamayacaksin

yeterli canim zaten iki takimi ancak kullaniyorsun bebege ama yinede tedbir amacli uc takim iyi olur.iki battaniye birde hastaneden cikarirken bebegi koyacagin portbebe goturursun.malum havalar soguk olur.
canim ben mersindeyim burda havalar soguk olmuyor o tarihtr :) sansliyim o yuzden penye battaniyelerden gotururum dedim polarda coj sicaklar diye dusubuyirum gegerci iklimler devisti bakarsin soguk olur polarda koyarim olmafi :)

Kizlar iyigeceler herkes iyidir insallah okuyamadim gecmisi biz korisimle bayrami grip olarak geciriyoruz oglumun yaralarin cogu kapandi muhtemelen izide kalmicak bugun tam 1 hfta olmus ama gribe yakalandi grip dedinmi hemen hırılti basliyor havaya basladim derken 2 dis birden patladi felaket vızviz bu arada bende fena gribe yakalandim agzim burnum akiyo midem bulaniyor dun hep cikardim kafami kaldircak halim yokta iste mecburum cocuktan dolayi .bebis ise en keyfi yerinde olan birey kipir kipir masallah cok hareeketli abisi tepesjnde cirt atiyo oda onu tekmeleyip duruyo.bizden haberler bukadar canlar

Bazen insan çok fena oluyo ya . Bana 1 kere oldu o da bilmem bilir mısınız mersinde kerebiç diyolar bi tatlı. Ama gel gör ki almanyada kerebiç bulamadım evde yapiyim desem onun sosu var bişeyin kökünden yapılıyormuş o kökü de bulamadım yani yiyemedim hala icimde uktedir. O kadar zamandır 1 kere aserdim onu da yiyemedim . Şimdi şeker de cıktı gerce artık herşey yasak olcak galiba

Hep bebelerinizin eksiklerini düşünüyosunuz, sizinkileri kim düşünecek yanınıza hasta pedi ve normal ped almayı unutmayın. Göğüs kreminizi unutmayın, gerçi doktorların çoğu doğumdan sonra hemen bi liste veriyolar. Ben evden terlikte götürüyorum hastaneye. Makyaj malzemelerinizi unutmayın. Açık olanlar saç şekillendiricilerinizi alın yanınıza:)

Valla kızlar benimde ortam yok. Ya evden çıkmıyorım ya eve girmiyorum. Eşim dün dediki yarın sizi süpriz biyere götürcem. Vadi İstanbul açık hava sinemasına götürdü. Öncesinde de avm yi gezdik. Ayaklarım pert şu anda. Kızlarım bayılmış gibi yattılar şimdi. Ya carters mağazasında çok güzel şeyler var ama çok pahalı. Nette indirimi oluyo ama işte sezon ürünlerine bayıldım. Bakmakla kaldım.

kendimizi dusunuyoruz canim depend aldim onalri koyucam terlik aldim onu kapali onlari gotturucem dedigin mmakyaj malzemesi sac sac ma falanaklimda hep :) cartersin urunlerine bende bayiliyorum ama suan icin bebek icin pahali geliyor yaa bi tulum sadece 80 lira cok fazla valla

Belki yazan olmuştur ama okuyamadım geçmiş sayfaları. Midem çok kötü ekşiyor ve ekşi su ağzıma geliyor. Evdeki gaviskonum skt geçmiş rennie olmaz mı?

bi yarim saat once afedersiniz hep alttan hem ustten cikardim o dakikadan beri karnim agriyor bide aglama krizlerine girdim nedense ikinma istegi var bide gecmiyor

bi yarim saat once afedersiniz hep alttan hem ustten cikardim o dakikadan beri karnim agriyor bide aglama krizlerine girdim nedense ikinma istegi var bide gecmiyor

Geçmiş olsun canım devamlı mi geliyor yoksa ara ara mi? Yediğin birşey mi dokundu acaba

Belki yazan olmuştur ama okuyamadım geçmiş sayfaları. Midem çok kötü ekşiyor ve ekşi su ağzıma geliyor. Evdeki gaviskonum skt geçmiş rennie olmaz mı?
Rennie kullananlar vardi die hatirliyorum. Ben mide yanmasi ve eksimesine dolaptan buz gibi sut iciyorum baya rahatlatiyor

Rennieduo ise dediğiniz için.
Nasıl oldunuz?

Geçmiş olsun canım bende 2 gündür öyleydim üstten değil ama alttan.. İkinma isteği vardı bide aynı şekilde kendiliğinden geçti ama geçmezse bi doktora görün istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…