2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah'ım çok zor bı gece oldu çenem çıktı çok fena bir ağrı... sonra bir kramp karnimda.... elimde bir şişlik oldu ağrımaya basladi... Bazen hayat gerçekten çok zor
Çok Geçmiş olsun halime şükredeyim sadece uyuyamadım die laf ediyordum bende

Kuşum onun sezon disi indirimlileri bile cok pahali ya ama cook guzelleer :)

Kızlar hayırlı sabahlar,
Ben de dün gece braxton hicks miydi neydi bilmiyorum bir kasılma yaşadım. Daha çok erken değil mi bunun için bilmiyorum ama. Saatte 3-4 tane geliyordu ama dakika aralıkları hiç düzenli değildi.

Önceden doğum yapmadığım için bilmiyorum tabi yaşadığım kasılma mıydı, değil miydi ama önce çocuk toplanıyordu, sonra karnım taş gibi olup sanki aşağı doğru basılıyordu. Kimi zaman 20saniye sürdü, kimi zaman 3dakika geçmedi bu his. Sonra bir sonraki acıya kadar hiçbir şey yok gibiydi. Nefes al ver al ver yapa yapa kendimi sakinleştirmeye çalıştım baktık internette doğum sancısı düzenli olur, yalancı sancı düzensiz olur vs yazıyordu. Fakat o acı geldiğinde ayağa kalksam da, pozisyon değişsem de geçmiyordu. Hatta ayağa kalktığımda daha şiddetlendiğini fark ettim. En son gece 2-2 buçuk gibiydi herhalde uyumuşuz. Sonrasında olsa uyandırırdı herhalde, yani tekrar olmadı.

Şimdi sabah ayağa kalkınca sanki aşağı doğru bir baskı var gibi oldu. Karnım sarkmış da aşağı doğru kasıklarıma basıyor gibi. Nasıl tabir edeceğimi de bilemedim bu hissi ama dün geceki gibi kasılma filan yok.. Ne yapacağımı bilemedim

Dr nosu varsa arasana cnm bnm de ilk fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem.geçmiş olsun ablana sor bide bak belki o anlar noldugunu

Canım bence bir doktora gitsen en azından nts çekilsen iyi olur. Sancın gerçek mi yalancı mı biz ne desek bilemeyiz şu anda. Çok yorduysan uzun süre ayakta kasıldıysan olmuş olabilir. Ama en azından gerçek sancıysa önlem alınır. Geçmiş olsun tatlım.

Bende aynı şeyi yaşadım canım dün gece çok korkunçtu kasilmanin ne olduğunu da tam idrak edemedim tecrübesizliği ten biraz uyuyunca hafiflemiş şuan yok benimde Allah korusun inşallah bir daha olmaz

Bende istanbulluyum izmire evlenip geldim ayni durumdayim....zaten sicaga alisamadim bide hamileyken cok zor oluyo...migrosun akrobat vantilatoru var ben onla yasiyorum izmire geldigimden beri,klimayla uyunmuyo butun gece normal vantilatorlede bi yerden sobra usuyosun kapasan pisiyosun bu akrobat tam kivaminda :) agustosuda bitirdik sukur diycem de lidyayada ayni donem hamileydim,kasimda hava hala 27 dereceydi

Bencede acile gitsen cok cok iyi olur nedir ne degildir bisey cikmasa da icin rahat eder

Dr nosu varsa arasana cnm bnm de ilk fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem.geçmiş olsun ablana sor bide bak belki o anlar noldugunu
Canım ya numarasını almayı unutmuşuz doktorun. Malesef arayamadım o yüzden... Çok sağolasın yorumun için, ablamın da gece oğlu Salih ateşlenmiş, görüşemedik...

Canım çok sağol ilgin için, nstde yalancı sancı da çıkıyormuş. Yani daha doğrusu öyle yazmışlar, doktor neye göre yalancı ya da değil ayırt ediyor acaba.

Dün ayağa kalkamıyordum ya, baya bünyem yoruldu yani birkaç saat bekleyeyim geçer geçer dedim. Geçmeyince de pertim çıkmıştı resmen.. Ablamın son doğum sancılarında yanındaydım, şu en sıklaştığında. O sıra konuşamıyordu filan bir de çok şiddetliydi, güya onunla kıyaslamaya çalışıyorum gece, kendime telkin veriyorum filan. Anksiyete krizine giriyordum yoksa, çok da korktum...

Bende aynı şeyi yaşadım canım dün gece çok korkunçtu kasilmanin ne olduğunu da tam idrak edemedim tecrübesizliği ten biraz uyuyunca hafiflemiş şuan yok benimde Allah korusun inşallah bir daha olmaz
Çok geçmiş olsun sana da canım ya, senin de aynen böyle mi oldu? Baya korktum ama elimden geldiğince sakinleşmeye çalıştım. Belim de ağrıyordu benim, senin de ağrıdı mı? Gerçi fibromiyalji hastalığımdan da olabilir bel ağrısı, o yüzden tam bilemiyorum ağrıma sebebini.

Bencede acile gitsen cok cok iyi olur nedir ne degildir bisey cikmasa da icin rahat eder
Geçen ağrı oldu da gittik ya, o gece doktor kesintisiz deyince "korkma, doğum sancısı kesintisiz olmaz" demişti. Bu ara ara vurunca ben de yine korktum ama düzensizdi işte, o kafamı karıştırdı. Bir de şimdi geceki gibi sancıma yok. Gerçek sancı olsa kesilir miydi acaba böyle bir süre sonra?

Eşim de bak gerekirse taşırız seni yürüyemiyorsan da gideriz doktora dedi ama hem ayağa kalkınca artıyor, hem de gidip yine bir şey yok denecek diye çekindim ya bilemedim ne yapacağımı işte. Şimdi de ağrı yok, gitsem "dün gelseydin ya şimdi geçmişken niye geliyorsun" derler mi...

Dün çok yoruldun canım ya ondan mi oldu acaba tarif ettiğin sancı yalancı sancı ya daha cok benziyor. Gerçek sancı olsa geçmezdi. Bebisin hareketleri nasıl? Her ihtimale karşı doktora git canım hiç birşey yoksa da hiç birşey yok desinler

Kasilman gecmis ama agrin var...valla lidyada o kadar cok acile gittimki kimse niye geldin demiyodu standart rahim agzi olcumu nst tamam...ege uni acilde yasiyoduk resmen,dun gece duzensiz kasilmam oldu boyle boyle gecti ama kasiklarimda agri devam ediyo diycen onlarda yapcak muayneni.bisey yok derlersede tamam sagol diycen doncen eve bisey yokmus niye geldin bizi rahatsiz ettjn diycek halleri yok...kocan acisindan dusunuyosan,onlar senin baktigin acidan bakmiyo goturdum hastaneye benden cikti kafam rahat olarak bakiyolar duruma

Bebek hareket ediyor. Bu sabah normal hareketleri. Dün gece hareketleri de garipti. Kendini topluyor, diyorum aha sancı gelecek birazdan. Bazen sancı devam ederken çok sert vuruyor (bunu da bilmiyorum mesela, gerçek sancı devam ederken çocuk vurur mu? Yalancı sancı diye mi vurdu acaba), sonra sancı geçince bebek de duruyor ya da yer değişiyor. Bi acayip geldi.

Tabi haklısın, niye öyle desinler ki... Biz de karşıdayken haftada bir, hatta haftada iki gittiğimiz bile oluyordu hastaneye canım biliyorsun. Orada tanıyorlardı artık zaten muhabbet sohbet ediyorduk danışmadaki kızlarla filan. Orada çekinmiyordum. Bu yeni hastaneye gitmeye çekiniyorum ya ne bileyim ya of. Pimpirikleniyorum, abartıyorum gibi geliyor, kendimi suçluyorum.

Eşime aynı gün iki kere götür diyeyim, söz konusu sağlıksa üçüncüyü de götüreyim mi der. O açıdan çekincem yok aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…