2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aman ne pimpirikliler varya...kolum kizardi alerjimi oldum bebekte leke olurmu diye gelenini gordum...sivsinek isirmis bisey yok diyo hemsire kayit acmiyo yok doktor gorsun sivrisinek degil bu diye tutturuyo kadin gitmiyo

Aman ne pimpirikliler varya...kolum kizardi alerjimi oldum bebekte leke olurmu diye gelenini gordum...sivsinek isirmis bisey yok diyo hemsire kayit acmiyo yok doktor gorsun sivrisinek degil bu diye tutturuyo kadin gitmiyo
Dışarıdan ben de öyle görünüyor muyum acaba

Bu arada kızının odası çok güzelmiş canım. Güzel günleriniz olsun. Çocuk odası dediğin de arada dağınık olacak, sıkma sen canını

Canım bunda pimpiriklenecek bi durum yok
İçimizde hangimizde sancı ve kasılma olsa doktora gidelim diye düşünürüz. Hamileyiz sonuçta Doğumun ilk belirtisi olarak aklımıza sancı geliyor. Tabiki temennimiz yalancı sancı olması ama tedbiride elden bırakmamak lazım.
Özellikle Sol tarafına yat uzan dinlen canım. Baktın kasılmada sancı da geçmiyor gitmeni tavsiye ederim.

İnşallah geçici bir şeydir canım yok bel ağrım yoktu sadece karın ağrısı gibi sanki regl olucakmisim gibi ara arada karında sertleşme ama şuan yok senin devam ediyormu

Geçmiş olsun canım bende 2 gündür öyleydim üstten değil ama alttan.. İkinma isteği vardı bide aynı şekilde kendiliğinden geçti ama geçmezse bi doktora görün istersen
canim gece fenaydi ama simdi iyiyim allahtan yaa canim deli gibi cips istedi esimden istedim dun gece sanirim o yaramadi yaa artik hayatimda bidaha zor yerim gibi dun geceden sonra

Y yagmur_20 I ilkbahar cok gecmis olsun
Zor bir gece olmus
Yagmur zaten kac gundur idrarda da sorunun var artik git acile bekleme carsambayi bence
sagol canimmm idrarda yanma devam ediyor hala dun geceki galiba cipsten birinde gorup canim istemisti nede istahla yedim sanirim ders oldu artik cips c sini bile anmam yaa

gecmis olsun canim bebegin toplanmasiyla birlikte agridami vardi sende brnim bebiste cok toplaniyor ama cok nadir agri giriyor bana ama sik sik toplaniyor benimkide gerci evime geldim artik oda rahatladi herhalde dunddn beri toplanmiyor artik

Cocugun odasi bile bayram tatilinde kim topliycak acaba evin malak kadrosundayım butuuun gun yatiyorum ama yorgunumEki Görüntüle 2182175
hahaha sen brnim salonu gorsen kafayi yersin o zaman :) gozlerimi kapatip geziyorum evin icindeartik kb bizde kaliyor kv yaylafa olunca onun yatagi acik duruyor orda :) cocuga banyo kuveti almistik esime bunu salond abiyere koy sonra banyoya koyariz demisti onu posetinddn cikaripta salonda masanin yanina koymus :) masrapasi kovasi falan hrp orda :) vocugun anne yani besigide masanin yaninda :) bi ana kucagida ortada duruyor usengec ya kocamsu bey ordankaldirip kenara koymak aklina gelmiyor :) seninkizin odasi bilr bizim salondan daha toplu canim:)

Valla malak gibi yatmasam artik cok iyi olcak ya....dogursakta kendimize gelsek :)

Valla malak gibi yatmasam artik cok iyi olcak ya....dogursakta kendimize gelsek :)
valla bende oyel diyroum artik yaa esime git hazirla hahvaltiyi sonra beni cagir dedim kusuncada magnezyumu icememistim suanda bacaklarim felaket agriyor ya kahvalti yapim icicem ama dun cipsi gordugumde bende ayni seyi soyledim off cips yaa diyerek yedim ama bidaha yrmem sanirim artik :)

Sebiss bu oyuncaklari satmaya baslaman lazim acill,lidyanin elinde goren ayy sizmi ordunuz nerden aldiniz instagramda hesabi varmi hangi sayfadan.... yok diyorum teyzesi ördu satmiyo :) ama satman lazim kesinlikle

Cocugun odasi bile bayram tatilinde kim topliycak acaba evin malak kadrosundayım butuuun gun yatiyorum ama yorgunumEki Görüntüle 2182175
Bizde heryer çocuk odası tuvalet dışında heryerde oyuncak vartoplamayacam aman. Ütü yapmam lazım hiç cesaretim yok. Burası okadar sıcakki sıcaktan elim ayağım boşalıyor

Kızlar merhaba öncelikle, yarın 30. Haftama başlıyorum. Bebek 2-3 gündür hareket etmiyor eskisi gibi bu haftalardan sonra böyle mi olacak artık? Bi tam kaburga altıma bi ayak iteklemesi gibi hissettim o kadar yani. Benimle aynı haftada olanlar ya da bu haftayı geçirmiş olanlar sizde de böyle mi ?

canim eger yorgunsan yada stres yasadiysan bebisler hemen hareketi kesebiliyorlar ama senin icin rahat etmezse bi bi doktora gitmekte fayda var benimki hic hareket kesmemezlik yapmadi yattigimda mutlaka hareket eder

İnşallah geçici bir şeydir canım yok bel ağrım yoktu sadece karın ağrısı gibi sanki regl olucakmisim gibi ara arada karında sertleşme ama şuan yok senin devam ediyormu

gecmis olsun canim bebegin toplanmasiyla birlikte agridami vardi sende brnim bebiste cok toplaniyor ama cok nadir agri giriyor bana ama sik sik toplaniyor benimkide gerci evime geldim artik oda rahatladi herhalde dunddn beri toplanmiyor artik

Kızlar yazamadım hastaneye geldik de. Doktor bu haftalarda olabilir yalancı kasılma korkma dedi. Nst isteriz gerekirse dedi ama, rahim ağzı uzunluğu çok iyi korkulacak bir şey yok nstye gerek yok dedi, hatta uzunluğa bakınca hiç sancı çekmemiş gibi görünüyor çok iyi dedi. Yüzün bembeyaz bi kan tahlili isteyelim bir de idrar tahlili, enfeksiyon var mı bakalım dedi. Bir de tansiyonum yüksek çıktı biraz, 13.9a 9.9du. Cihaz alıp eve takip yapmamızı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…