- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Aman ne pimpirikliler varya...kolum kizardi alerjimi oldum bebekte leke olurmu diye gelenini gordum...sivsinek isirmis bisey yok diyo hemsire kayit acmiyo yok doktor gorsun sivrisinek degil bu diye tutturuyo kadin gitmiyoTabi haklısın, niye öyle desinler ki... Biz de karşıdayken haftada bir, hatta haftada iki gittiğimiz bile oluyordu hastaneye canım biliyorsun. Orada tanıyorlardı artık zaten muhabbet sohbet ediyorduk danışmadaki kızlarla filan. Orada çekinmiyordum. Bu yeni hastaneye gitmeye çekiniyorum ya ne bileyim ya of. Pimpirikleniyorum, abartıyorum gibi geliyor, kendimi suçluyorum.
Eşime aynı gün iki kere götür diyeyim, söz konusu sağlıksa üçüncüyü de götüreyim mi der. O açıdan çekincem yok aslında...
Dışarıdan ben de öyle görünüyor muyum acabaAman ne pimpirikliler varya...kolum kizardi alerjimi oldum bebekte leke olurmu diye gelenini gordum...sivsinek isirmis bisey yok diyo hemsire kayit acmiyo yok doktor gorsun sivrisinek degil bu diye tutturuyo kadin gitmiyo
Dışarıdan ben de öyle görünüyor muyum acaba
Bu arada kızının odası çok güzelmiş canım. Güzel günleriniz olsun. Çocuk odası dediğin de arada dağınık olacak, sıkma sen canını
İnşallah geçici bir şeydir canım yok bel ağrım yoktu sadece karın ağrısı gibi sanki regl olucakmisim gibi ara arada karında sertleşme ama şuan yok senin devam ediyormuCanım ya numarasını almayı unutmuşuz doktorun. Malesef arayamadım o yüzden... Çok sağolasın yorumun için, ablamın da gece oğlu Salih ateşlenmiş, görüşemedik...
Canım çok sağol ilgin için, nstde yalancı sancı da çıkıyormuş. Yani daha doğrusu öyle yazmışlar, doktor neye göre yalancı ya da değil ayırt ediyor acaba.
Dün ayağa kalkamıyordum ya, baya bünyem yoruldu yani birkaç saat bekleyeyim geçer geçer dedim. Geçmeyince de pertim çıkmıştı resmen.. Ablamın son doğum sancılarında yanındaydım, şu en sıklaştığında. O sıra konuşamıyordu filan bir de çok şiddetliydi, güya onunla kıyaslamaya çalışıyorum gece, kendime telkin veriyorum filan. Anksiyete krizine giriyordum yoksa, çok da korktum...
Çok geçmiş olsun sana da canım ya, senin de aynen böyle mi oldu? Baya korktum ama elimden geldiğince sakinleşmeye çalıştım. Belim de ağrıyordu benim, senin de ağrıdı mı? Gerçi fibromiyalji hastalığımdan da olabilir bel ağrısı, o yüzden tam bilemiyorum ağrıma sebebini.
kuzum canim cok cips istenisti kefcapli sanirim szun suredir yemeyince galiba mide onu kabul etmedi herhalde bundan sonrada yemem gibi artik ders oldu banaGeçmiş olsun canım devamlı mi geliyor yoksa ara ara mi? Yediğin birşey mi dokundu acaba
sabah 5 e kads karin agrim devam ettide simdi iyiyim sukur yaa tesekkur ederimRennieduo ise dediğiniz için.
Nasıl oldunuz?
canim gece fenaydi ama simdi iyiyim allahtan yaa canim deli gibi cips istedi esimden istedim dun gece sanirim o yaramadi yaa artik hayatimda bidaha zor yerim gibi dun geceden sonraGeçmiş olsun canım bende 2 gündür öyleydim üstten değil ama alttan.. İkinma isteği vardı bide aynı şekilde kendiliğinden geçti ama geçmezse bi doktora görün istersen
sagol canimmm idrarda yanma devam ediyor hala dun geceki galiba cipsten birinde gorup canim istemisti nede istahla yedim sanirim ders oldu artik cips c sini bile anmam yaa
gecmis olsun canim bebegin toplanmasiyla birlikte agridami vardi sende brnim bebiste cok toplaniyor ama cok nadir agri giriyor bana ama sik sik toplaniyor benimkide gerci evime geldim artik oda rahatladi herhalde dunddn beri toplanmiyor artikKızlar hayırlı sabahlar,
Ben de dün gece braxton hicks miydi neydi bilmiyorum bir kasılma yaşadım. Daha çok erken değil mi bunun için bilmiyorum ama. Saatte 3-4 tane geliyordu ama dakika aralıkları hiç düzenli değildi.
Önceden doğum yapmadığım için bilmiyorum tabi yaşadığım kasılma mıydı, değil miydi ama önce çocuk toplanıyordu, sonra karnım taş gibi olup sanki aşağı doğru basılıyordu. Kimi zaman 20saniye sürdü, kimi zaman 3dakika geçmedi bu his. Sonra bir sonraki acıya kadar hiçbir şey yok gibiydi. Nefes al ver al ver yapa yapa kendimi sakinleştirmeye çalıştım baktık internette doğum sancısı düzenli olur, yalancı sancı düzensiz olur vs yazıyordu. Fakat o acı geldiğinde ayağa kalksam da, pozisyon değişsem de geçmiyordu. Hatta ayağa kalktığımda daha şiddetlendiğini fark ettim. En son gece 2-2 buçuk gibiydi herhalde uyumuşuz. Sonrasında olsa uyandırırdı herhalde, yani tekrar olmadı.
Şimdi sabah ayağa kalkınca sanki aşağı doğru bir baskı var gibi oldu. Karnım sarkmış da aşağı doğru kasıklarıma basıyor gibi. Nasıl tabir edeceğimi de bilemedim bu hissi ama dün geceki gibi kasılma filan yok.. Ne yapacağımı bilemedim
hahaha sen brnim salonu gorsen kafayi yersin o zaman :) gozlerimi kapatip geziyorum evin icindeartik kb bizde kaliyor kv yaylafa olunca onun yatagi acik duruyor orda :) cocuga banyo kuveti almistik esime bunu salond abiyere koy sonra banyoya koyariz demisti onu posetinddn cikaripta salonda masanin yanina koymus :) masrapasi kovasi falan hrp orda :) vocugun anne yani besigide masanin yaninda :) bi ana kucagida ortada duruyor usengec ya kocamsu bey ordankaldirip kenara koymak aklina gelmiyor :) seninkizin odasi bilr bizim salondan daha toplu canim:)Cocugun odasi bile bayram tatilinde kim topliycak acabaevin malak kadrosundayım butuuun gun yatiyorum ama yorgunum Eki Görüntüle 2182175
Valla malak gibi yatmasam artik cok iyi olcak ya....dogursakta kendimize gelsek :)hahaha sen brnim salonu gorsen kafayi yersin o zaman :) gozlerimi kapatip geziyorum evin icindeartik kb bizde kaliyor kv yaylafa olunca onun yatagi acik duruyor orda :) cocuga banyo kuveti almistik esime bunu salond abiyere koy sonra banyoya koyariz demisti onu posetinddn cikaripta salonda masanin yanina koymus :) masrapasi kovasi falan hrp orda :) vocugun anne yani besigide masanin yaninda :) bi ana kucagida ortada duruyor usengec ya kocamsu bey ordankaldirip kenara koymak aklina gelmiyor :) seninkizin odasi bilr bizim salondan daha toplu canim:)
Ayyy cips yaaa...su an mide agrisindan kivraniyorum ama olsa 1 paket yerim ya oturupsagol canimmm idrarda yanma devam ediyor hala dun geceki galiba cipsten birinde gorup canim istemisti nede istahla yedim sanirim ders oldu artik cips c sini bile anmam yaa
valla bende oyel diyroum artik yaa esime git hazirla hahvaltiyi sonra beni cagir dedim kusuncada magnezyumu icememistim suanda bacaklarim felaket agriyor ya kahvalti yapim icicem ama dun cipsi gordugumde bende ayni seyi soyledim off cips yaa diyerek yedim ama bidaha yrmem sanirim artik :)Valla malak gibi yatmasam artik cok iyi olcak ya....dogursakta kendimize gelsek :)
Bizde heryer çocuk odası tuvalet dışında heryerde oyuncak varCocugun odasi bile bayram tatilinde kim topliycak acabaevin malak kadrosundayım butuuun gun yatiyorum ama yorgunum Eki Görüntüle 2182175
canim eger yorgunsan yada stres yasadiysan bebisler hemen hareketi kesebiliyorlar ama senin icin rahat etmezse bi bi doktora gitmekte fayda var benimki hic hareket kesmemezlik yapmadi yattigimda mutlaka hareket ederKızlar merhaba öncelikle, yarın 30. Haftama başlıyorum. Bebek 2-3 gündür hareket etmiyor eskisi gibi bu haftalardan sonra böyle mi olacak artık? Bi tam kaburga altıma bi ayak iteklemesi gibi hissettim o kadar yani. Benimle aynı haftada olanlar ya da bu haftayı geçirmiş olanlar sizde de böyle mi ?
Canım bunda pimpiriklenecek bi durum yok
İçimizde hangimizde sancı ve kasılma olsa doktora gidelim diye düşünürüz. Hamileyiz sonuçta Doğumun ilk belirtisi olarak aklımıza sancı geliyor. Tabiki temennimiz yalancı sancı olması ama tedbiride elden bırakmamak lazım.
Özellikle Sol tarafına yat uzan dinlen canım. Baktın kasılmada sancı da geçmiyor gitmeni tavsiye ederim.
İnşallah geçici bir şeydir canım yok bel ağrım yoktu sadece karın ağrısı gibi sanki regl olucakmisim gibi ara arada karında sertleşme ama şuan yok senin devam ediyormu
gecmis olsun canim bebegin toplanmasiyla birlikte agridami vardi sende brnim bebiste cok toplaniyor ama cok nadir agri giriyor bana ama sik sik toplaniyor benimkide gerci evime geldim artik oda rahatladi herhalde dunddn beri toplanmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?