2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
En guzelini yaptin gitmekle hem kafan rahat etti hem tansiyona dikkat edersin iyi oldu

iyi yapmissin canim gitmekle dikkat et kendine yorma kendini

Cnm bizde de yatak odası sıcak salonda klimada yatalım dedik şişme yatak rahatsız etti. Biz de çözümü klimayı salonda açıp yatak odasında yatmakta bulduk. Mutfak oturma odasınbanyo tuvalet kapalı salon koridor yatak odası açık. Çok güzel serinletiyor. Hemde 28de. Evin müsaitse dene bence. Tabi eşim üşüttüm diyor sabahları. Ben de yinede gece terden bir iki tişört değiştiriyorum

Bu kasılmaları 20 haftamdan beri yaşıyorum. Bazen beni de çok korkutuyor. Her gün mutlaka 3 5 tane olur. Yalnız dün 20 ye yaklaştı. Bir de tam iğne mi yaparken bir sertleşti ayy anlatamam acısını tecrübeyle sabit bir iki bendeki nedenlerini söyleyeyim. İlk başta su. Dün suyu biraz az içtim akşam artırdım bir tık rahatladım. 2.si yorgunluk. 3. Sü stres. Ki ben nerdeyse baştan beri magnezyum kullanıyorum ve 1 aydan fazla süredir progestan 400 vajinal kullanıyorum. Günde minumum 1 kez maden suyuda içiyorum.

Sen yine de doktoruna sor hiçbirşey yoksa bu saydığım nedenlere bağlı bir şey olabilir senin de. Varsa da önlemini almış olursun cnm.

Cocugun odasi bile bayram tatilinde kim topliycak acaba evin malak kadrosundayım butuuun gun yatiyorum ama yorgunumEki Görüntüle 2182175

Aman boşver cnm. Her gün topluyorsun da ödül verenin mi var bugünlül böyle dursun ne olacak canından kıymetli mi. Sonuçta kir değil dağınıklık.

2,3 gündür benim de öyle. Normal hareket ettiğinde vücut olarak beni bile sallayan oğluş şimdi ki hareketleri daha narin ve derinden. Normaldir muhtmelen. Gönlün rahat etsin istersen bir doktora görün.

Sebiss bu oyuncaklari satmaya baslaman lazim acill,lidyanin elinde goren ayy sizmi ordunuz nerden aldiniz instagramda hesabi varmi hangi sayfadan.... yok diyorum teyzesi ördu satmiyo :) ama satman lazim kesinlikle
Ahh cnm ben insan sevmiyorum :)) onun için sadece evrak para işleri içeren işler yaptım. Elimde yaklaşık 2 koli oyuncak var onlarda anca kızıma :) yonlendirebilecegim ark çok bende isteyene eminedenyansiyanrenkler zuzumundünyası baksinlar sevilin slm var desinler yardımcı olur kızlar.lidyaya sorarmısın o odada beraber kaybolacak oyun arkadaşı ister mi? Ama ağır vasıta oldugumu da ilet :))

Ayy kahvalti etmeden tartildim 75.5lara gerilemis kilocugum. Aksam midemden dolayi erkenden yemeyi kesince nasilda otomatik veriliyo LezzetliCipetpet Sevindim sikinti olmamasina insallah degerlerde iyi cikar. Icin rahatlamistir iyi yaptin gitmekle. Bende sabah kizcemin tekmesini yakalayip videoya cektim sipa icerde ne isler ceviriyosa cok akilli cok masallah bu arada e bebekten biseyler almistim ptt ye vermisler dun gece mesaj geldi saat 11de sasirdim pttyle mi gonderiyolarmis insallah dokulmeden saglam gelir dedim icimden@pullubiber bizim ayni senin cocuk odan hiiic takma daginiklik guzeldir

Bende sanirsam 1 kg almayi basarmisim :) odem filan degilse inmezse oldu bu sefer galiba hizli gecsin zaman doguralim artik yeter gari

yet07
Canım salonla yatak odası arası baya uZak mesafe. Aslında yatak odasında vantilatörle de yatabilirim ama vantilatör hasta ediyor beni. Sanırım yatak odasına da klima almamız gerekecek burda zaten çoğu evde 2 klima var mutlaka.

Bende sanirsam 1 kg almayi basarmisim :) odem filan degilse inmezse oldu bu sefer galiba hizli gecsin zaman doguralim artik yeter gari

Aynen yaa artik hizli gecsin istiyorum. Bugyn annemle konusuyoz bi arkadasim hamile 32.haftada cani sikiliyo yurtdisinda yasiyo. Dedim orgu or orasi soguk olur hemde zaman cabuk gecer. Kv si bisey aldirmiyomus erken dogumda alin diye. Bende olur mu yaa oyle sey teksin zaten doguma gelcekler elin ayagina dolasir dedim. Anneme soyledim bunu annemde karsi 36dan once bisey alinmamaliymis. Dedim sen oyle dusun ben dusunmuyorum alicam da zaten dedim. Dunyanin binbir turlu hali var diyo. Dedim alinsa da alinmasa da binbir turlu hali var oyle sey mi olur dedim. Canim sikildi valla

Uzak olsun serinliyo yine de benim kvnin evi 130 m2. Yatak odasindaki klimayla heryer serinliyo actiginda

LezzetliCipetpet
Canım iyi yapmışsın hastaneye gitmekle.
Tansiyon içinde belki o anlık yükselmiş olabilir ama sakın ihmal etme. Seni asla korkutmak istemem ama başıma geldiği için söylüyorum 14 9 tansiyonla Doğum yaptım.
Sen ölçümlerini yap yediklerine dikkat et sıcakta durma birde en önemlisi stresten uzak dur tatlım.
Bende takıntı haline geldi tansiyon ölçmek biliyorum yaptığım doğru değil ama yaşadıklarım kolay olmayınca ister istemez takıntı yapıyorum.

Ay cok sacma bir dusunce,Allah korusun ama bebegini dogumda kaybeden son anda kalbi duran yuzlerce bebek var...esyayla olsa keske...anlamsiz bir dusunce ama eski insanlara anlatamiyosun....
Benimki can sıkıntısindan degil valla zor geciyo o yuzden artik zaman gecsin istiyorum hele bu hafta hic bitmedi bana ya hala cumartesi hala agustos...gec kardesim obur aya artik uzatma bekleme yapma haydin

Bu sefer her sey yolunda gidecek,zamaninda alip oglusunu gelcen eve merak etme

canim gece fenaydi ama simdi iyiyim allahtan yaa canim deli gibi cips istedi esimden istedim dun gece sanirim o yaramadi yaa artik hayatimda bidaha zor yerim gibi dun geceden sonra
Evet dokunmuş olabilir canım normal zamanda dokunmayan şeyler bana da dokunur oldu çok dikkat etmek gerek inşallah bidaha yaşamazsın tekrar geçmiş olsun

Uzak olsun serinliyo yine de benim kvnin evi 130 m2. Yatak odasindaki klimayla heryer serinliyo actiginda

Ccnm benim de uzak biri bir uçta diğeri bir uçta. Bir nevi komple evi soğutuyorsun. Benim de 140 m2 civarı. Gerçekten iyi soğutuyor. Ben bu antalyanın nemli sıcağında bu gebeliğimde uyuyabiliyorsam tamamen klima sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…