- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
En guzelini yaptin gitmekle hem kafan rahat etti hem tansiyona dikkat edersin iyi olduKızlar yazamadım hastaneye geldik de. Doktor bu haftalarda olabilir yalancı kasılma korkma dedi. Nst isteriz gerekirse dedi ama, rahim ağzı uzunluğu çok iyi korkulacak bir şey yok nstye gerek yok dedi, hatta uzunluğa bakınca hiç sancı çekmemiş gibi görünüyor çok iyi dedi. Yüzün bembeyaz bi kan tahlili isteyelim bir de idrar tahlili, enfeksiyon var mı bakalım dedi. Bir de tansiyonum yüksek çıktı biraz, 13.9a 9.9du. Cihaz alıp eve takip yapmamızı söyledi
iyi yapmissin canim gitmekle dikkat et kendine yorma kendiniKızlar yazamadım hastaneye geldik de. Doktor bu haftalarda olabilir yalancı kasılma korkma dedi. Nst isteriz gerekirse dedi ama, rahim ağzı uzunluğu çok iyi korkulacak bir şey yok nstye gerek yok dedi, hatta uzunluğa bakınca hiç sancı çekmemiş gibi görünüyor çok iyi dedi. Yüzün bembeyaz bi kan tahlili isteyelim bir de idrar tahlili, enfeksiyon var mı bakalım dedi. Bir de tansiyonum yüksek çıktı biraz, 13.9a 9.9du. Cihaz alıp eve takip yapmamızı söyledi
Gece uyuyamayanlar hoşgeldiniz aramıza :)
Yatak odasında yatıyorum sıcak. Klima açıyorum karşısına geçiyorum üşüyorum. Bu sıcaklar beni çok yordualışamadım Akdeniz bölgesine alışamıcam da...
Kızlar hayırlı sabahlar,
Ben de dün gece braxton hicks miydi neydi bilmiyorum bir kasılma yaşadım. Daha çok erken değil mi bunun için bilmiyorum ama. Saatte 3-4 tane geliyordu ama dakika aralıkları hiç düzenli değildi.
Önceden doğum yapmadığım için bilmiyorum tabi yaşadığım kasılma mıydı, değil miydi ama önce çocuk toplanıyordu, sonra karnım taş gibi olup sanki aşağı doğru basılıyordu. Kimi zaman 20saniye sürdü, kimi zaman 3dakika geçmedi bu his. Sonra bir sonraki acıya kadar hiçbir şey yok gibiydi. Nefes al ver al ver yapa yapa kendimi sakinleştirmeye çalıştım baktık internette doğum sancısı düzenli olur, yalancı sancı düzensiz olur vs yazıyordu. Fakat o acı geldiğinde ayağa kalksam da, pozisyon değişsem de geçmiyordu. Hatta ayağa kalktığımda daha şiddetlendiğini fark ettim. En son gece 2-2 buçuk gibiydi herhalde uyumuşuz. Sonrasında olsa uyandırırdı herhalde, yani tekrar olmadı.
Şimdi sabah ayağa kalkınca sanki aşağı doğru bir baskı var gibi oldu. Karnım sarkmış da aşağı doğru kasıklarıma basıyor gibi. Nasıl tabir edeceğimi de bilemedim bu hissi ama dün geceki gibi kasılma filan yok.. Ne yapacağımı bilemedim
Cocugun odasi bile bayram tatilinde kim topliycak acabaevin malak kadrosundayım butuuun gun yatiyorum ama yorgunum Eki Görüntüle 2182175
Kızlar merhaba öncelikle, yarın 30. Haftama başlıyorum. Bebek 2-3 gündür hareket etmiyor eskisi gibi bu haftalardan sonra böyle mi olacak artık? Bi tam kaburga altıma bi ayak iteklemesi gibi hissettim o kadar yani. Benimle aynı haftada olanlar ya da bu haftayı geçirmiş olanlar sizde de böyle mi ?
Ahh cnm ben insan sevmiyorum :)) onun için sadece evrak para işleri içeren işler yaptım. Elimde yaklaşık 2 koli oyuncak var onlarda anca kızıma :) yonlendirebilecegim ark çok bende isteyene eminedenyansiyanrenkler zuzumundünyası baksinlar sevilin slm var desinler yardımcı olur kızlar.lidyaya sorarmısın o odada beraber kaybolacak oyun arkadaşı ister mi? Ama ağır vasıta oldugumu da ilet :))Sebiss bu oyuncaklari satmaya baslaman lazim acill,lidyanin elinde goren ayy sizmi ordunuz nerden aldiniz instagramda hesabi varmi hangi sayfadan.... yok diyorum teyzesi ördu satmiyo :) ama satman lazim kesinlikle
Bende sanirsam 1 kg almayi basarmisim :) odem filan degilse inmezse oldu bu sefer galibaAyy kahvalti etmeden tartildim 75.5lara gerilemis kilocugum. Aksam midemden dolayi erkenden yemeyi kesince nasilda otomatik veriliyoLezzetliCipetpet Sevindim sikinti olmamasina insallah degerlerde iyi cikar. Icin rahatlamistir iyi yaptin gitmekle. Bende sabah kizcemin tekmesini yakalayip videoya cektim sipa icerde ne isler ceviriyosa cok akilli cok masallah bu arada e bebekten biseyler almistim ptt ye vermisler dun gece mesaj geldi saat 11de sasirdim pttyle mi gonderiyolarmis insallah dokulmeden saglam gelir dedim icimden @pullubiber bizim ayni senin cocuk odan hiiic takma daginiklik guzeldir
Bende sanirsam 1 kg almayi basarmisim :) odem filan degilse inmezse oldu bu sefer galibahizli gecsin zaman doguralim artik yeter gari
yet07
Canım salonla yatak odası arası baya uZak mesafe. Aslında yatak odasında vantilatörle de yatabilirim ama vantilatör hasta ediyor beni. Sanırım yatak odasına da klima almamız gerekecek burda zaten çoğu evde 2 klima var mutlaka.
Sanırım bundan sonra böyle olacak canım Allah yardımcımız olsun ama alışmış oluruz işte bebisler geldiğinde :))Bende Öyleyim ya hiç uykumu alamıyorum gündüzde sersem oluyorum öyle olunca
Ay cok sacma bir dusunce,Allah korusun ama bebegini dogumda kaybeden son anda kalbi duran yuzlerce bebek var...esyayla olsa keske...anlamsiz bir dusunce ama eski insanlara anlatamiyosun....Aynen yaa artik hizli gecsin istiyorum. Bugyn annemle konusuyoz bi arkadasim hamile 32.haftada cani sikiliyo yurtdisinda yasiyo. Dedim orgu or orasi soguk olur hemde zaman cabuk gecer. Kv si bisey aldirmiyomus erken dogumda alin diye. Bende olur mu yaa oyle sey teksin zaten doguma gelcekler elin ayagina dolasir dedim. Anneme soyledim bunu annemde karsi 36dan once bisey alinmamaliymis. Dedim sen oyle dusun ben dusunmuyorum alicam da zaten dedim. Dunyanin binbir turlu hali var diyo. Dedim alinsa da alinmasa da binbir turlu hali var oyle sey mi olur dedim. Canim sikildi valla
Uzak olsun serinliyo yine de benim kvnin evi 130 m2. Yatak odasindaki klimayla heryer serinliyo actiginda
Bu sefer her sey yolunda gidecek,zamaninda alip oglusunu gelcen eve merak etmeLezzetliCipetpet
Canım iyi yapmışsın hastaneye gitmekle.
Tansiyon içinde belki o anlık yükselmiş olabilir ama sakın ihmal etme. Seni asla korkutmak istemem ama başıma geldiği için söylüyorum 14 9 tansiyonla Doğum yaptım.
Sen ölçümlerini yap yediklerine dikkat et sıcakta durma birde en önemlisi stresten uzak dur tatlım.
Bende takıntı haline geldi tansiyon ölçmek biliyorum yaptığım doğru değil ama yaşadıklarım kolay olmayınca ister istemez takıntı yapıyorum.
Allah yardımcımız olsun canım inşallah hemen alışırız çünkü aptal gibiyim uykumda var ama uyuyamıyorum temizlik yaptım bendeBende basladim gezinmelere...tamam artik
Bu sefer her sey yolunda gidecek,zamaninda alip oglusunu gelcen eve merak etme
Evet dokunmuş olabilir canım normal zamanda dokunmayan şeyler bana da dokunur oldu çok dikkat etmek gerek inşallah bidaha yaşamazsın tekrar geçmiş olsuncanim gece fenaydi ama simdi iyiyim allahtan yaa canim deli gibi cips istedi esimden istedim dun gece sanirim o yaramadi yaa artik hayatimda bidaha zor yerim gibi dun geceden sonra
yet07
Canım salonla yatak odası arası baya uZak mesafe. Aslında yatak odasında vantilatörle de yatabilirim ama vantilatör hasta ediyor beni. Sanırım yatak odasına da klima almamız gerekecek burda zaten çoğu evde 2 klima var mutlaka.
Uzak olsun serinliyo yine de benim kvnin evi 130 m2. Yatak odasindaki klimayla heryer serinliyo actiginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?