- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Bizde iki klima var ev 145mt ama 145 tanede olsa serinlemez bu ev ya sahildeyiz kabak gibi ev her yerinden gunes aliyo...ay kendi evimize tasincaz diye evi gomup duruyorum cok guzel ev aslinda denize sifir ama gel gorki tasinma plani yapildimi iş bitiyo :) ocak bozulmus tek gozu calisiyo yenisini almis gondermis ev sahibi servisi bile aramadim paketiyle duruyo :) kendi evimiz dedigimde dag basinda köye tasincaz ama olsun burasi kaka orasi ciciUzak olsun serinliyo yine de benim kvnin evi 130 m2. Yatak odasindaki klimayla heryer serinliyo actiginda
Geçmiş olsun canım Salih ateşlenmis umrlarin kötü bişey yoktur..Dün çok yoruldun canım ya ondan mi oldu acabatarif ettiğin sancı yalancı sancı ya daha cok benziyor. Gerçek sancı olsa geçmezdi. Bebisin hareketleri nasıl? Her ihtimale karşı doktora git canım hiç birşey yoksa da hiç birşey yok desinler
Ay temizlik yapiyosan ne guzel ben malak gibi yatiyorum kolumu kaldirmaya gucum yok,dogurur dogurmaz evi kirkliycam :)Allah yardımcımız olsun canım inşallah hemen alışırız çünkü aptal gibiyim uykumda var ama uyuyamıyorum temizlik yaptım bende
Agustos bitse o bile yeter...bitmiyo ya uzadida uzadiİnşallah tatlım inşallah.
Şu haftaları atlatsaydık eylülü direk geçsek ekim gelse keşke :)
hahahaa ayni seyi bende dusunuyorum yaa bakiyorum hala agustos hala bayram tatili bitmemis bu nedir yaa bi eylul olsa diyordum olmadi gitti yani gelmicek galibaAy cok sacma bir dusunce,Allah korusun ama bebegini dogumda kaybeden son anda kalbi duran yuzlerce bebek var...esyayla olsa keske...anlamsiz bir dusunce ama eski insanlara anlatamiyosun....
Benimki can sıkıntısindan degil valla zor geciyo o yuzden artik zaman gecsin istiyorum hele bu hafta hic bitmedi bana ya hala cumartesi hala agustos...gec kardesim obur aya artik uzatma bekleme yapma haydin
Ne güzel ne şanslılarımş kvler
Bizim çok ters yerde kalıyor orayı serinletmesi imkansız klimanın.
sagolasin canim demekki yedigimize ictigimize dikkat etmek lazimmis yaa :)Evet dokunmuş olabilir canım normal zamanda dokunmayan şeyler bana da dokunur oldu çok dikkat etmek gerek inşallah bidaha yaşamazsın tekrar geçmiş olsun
Ccnm benim de uzak biri bir uçta diğeri bir uçta. Bir nevi komple evi soğutuyorsun. Benim de 140 m2 civarı. Gerçekten iyi soğutuyor. Ben bu antalyanın nemli sıcağında bu gebeliğimde uyuyabiliyorsam tamamen klima sayesinde.
Ay cok sacma bir dusunce,Allah korusun ama bebegini dogumda kaybeden son anda kalbi duran yuzlerce bebek var...esyayla olsa keske...anlamsiz bir dusunce ama eski insanlara anlatamiyosun....
Benimki can sıkıntısindan degil valla zor geciyo o yuzden artik zaman gecsin istiyorum hele bu hafta hic bitmedi bana ya hala cumartesi hala agustos...gec kardesim obur aya artik uzatma bekleme yapma haydin
Nasıl anlatsam ki ters cephelerde oturduğumuz odayla yatak odası yani Burdaki klimanın orayı soğutması çok zor :)
Aynı İskenderun da aşırı nemli ve aşırı sıcak tatlım Ordu dan sonra buraya alışamadım
Doğrudur cnm. Evin müsait olsaydı sen de rahat ederdin diye dedim.
Ben etrafımdakileri duymama kararı aldım her kafadan bi ses çıkıyor o yüzden kendi bildiğimi okuyorum bende.. Ablama uyuyamadım dün diyirum aaa o bişey mi son haftalarda hiç uyuyamicaksin hele çocuk doğduğunda falan diye bi başladı yaa bilmediğim bişey söyle dedim biliyorum ben zaten bunlari dedim.. Kötü niyetinden değil tabiki biliyorum ama yani insanın ağzından iyi bişey çıkmaz mı yani neden hep kötüsünü düşünmek zorundayız erkense erken al nolcak yani Allah korusun doğarkende olabilir ama neden iyisini düşünmek yerine kötüsüAynen yaa artik hizli gecsin istiyorum. Bugyn annemle konusuyoz bi arkadasim hamile 32.haftada cani sikiliyo yurtdisinda yasiyo. Dedim orgu or orasi soguk olur hemde zaman cabuk gecer. Kv si bisey aldirmiyomus erken dogumda alin diye. Bende olur mu yaa oyle sey teksin zaten doguma gelcekler elin ayagina dolasir dedim. Anneme soyledim bunu annemde karsi 36dan once bisey alinmamaliymis. Dedim sen oyle dusun ben dusunmuyorum alicam da zaten dedim. Dunyanin binbir turlu hali var diyo. Dedim alinsa da alinmasa da binbir turlu hali var oyle sey mi olur dedim. Canim sikildi valla
Geçmiş olsun canım Salih ateşlenmis umrlarin kötü bişey yoktur..LezzetliCipetpet canım sana a geçmiş olsun bi daha yaşarsan mutlaka doktora git ihmale gelmiyor böle şeyler
Eşim yardım etmese bende yapamazdım canım ama sağolsun yardım etti bitti hemen yoksa belim hemen ağrımaya başlıyor ilerki haftalarimizi çok merak ediyorum :)Ay temizlik yapiyosan ne guzel ben malak gibi yatiyorum kolumu kaldirmaya gucum yok,dogurur dogurmaz evi kirkliycam :)
Ben etrafımdakileri duymama kararı aldım her kafadan bi ses çıkıyor o yüzden kendi bildiğimi okuyorum bende.. Ablama uyuyamadım dün diyirum aaa o bişey mi son haftalarda hiç uyuyamicaksin hele çocuk doğduğunda falan diye bi başladı yaa bilmediğim bişey söyle dedim biliyorum ben zaten bunlari dedim.. Kötü niyetinden değil tabiki biliyorum ama yani insanın ağzından iyi bişey çıkmaz mı yani neden hep kötüsünü düşünmek zorundayız erkense erken al nolcak yani Allah korusun doğarkende olabilir ama neden iyisini düşünmek yerine kötüsü
Aa yuh pes daha neler kimene aa ne kadar ayip ya sorulur mu oyle sey ya...ne gorgusuzler ya sizene.catlayadabilir yani kimseyi ilgilendirmez,sorulmaz,gorsen bile gormemezlikten gelirsin cok ayip yaDün bana da çatlağın var mı diye sordular hamdolsun yok dedim. Bakayım dedi gösterdim bak şu yanlardan başlamışsın çatlamaya diyor. Yok dedim ya çatlak matlak yok. Öncedendir o dedim. Ki bakıyorum yok yani. Zaten göbeği açıp gösterende kabahat
Ay çok hoşsun yaa. Foçaya mı taşınacaktınız?Bizde iki klima var ev 145mt ama 145 tanede olsa serinlemez bu ev ya sahildeyiz kabak gibi ev her yerinden gunes aliyo...ay kendi evimize tasincaz diye evi gomup duruyorum cok guzel ev aslinda denize sifir ama gel gorki tasinma plani yapildimi iş bitiyo :) ocak bozulmus tek gozu calisiyo yenisini almis gondermis ev sahibi servisi bile aramadim paketiyle duruyo :) kendi evimiz dedigimde dag basinda köye tasincaz ama olsun burasi kaka orasi cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?