2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Uzak olsun serinliyo yine de benim kvnin evi 130 m2. Yatak odasindaki klimayla heryer serinliyo actiginda
Bizde iki klima var ev 145mt ama 145 tanede olsa serinlemez bu ev ya sahildeyiz kabak gibi ev her yerinden gunes aliyo...ay kendi evimize tasincaz diye evi gomup duruyorum cok guzel ev aslinda denize sifir ama gel gorki tasinma plani yapildimi iş bitiyo :) ocak bozulmus tek gozu calisiyo yenisini almis gondermis ev sahibi servisi bile aramadim paketiyle duruyo :) kendi evimiz dedigimde dag basinda köye tasincaz ama olsun burasi kaka orasi cici

Geçmiş olsun canım Salih ateşlenmis umrlarin kötü bişey yoktur.. LezzetliCipetpet canım sana a geçmiş olsun bi daha yaşarsan mutlaka doktora git ihmale gelmiyor böle şeyler

Allah yardımcımız olsun canım inşallah hemen alışırız çünkü aptal gibiyim uykumda var ama uyuyamıyorum temizlik yaptım bende
Ay temizlik yapiyosan ne guzel ben malak gibi yatiyorum kolumu kaldirmaya gucum yok,dogurur dogurmaz evi kirkliycam :)

hahahaa ayni seyi bende dusunuyorum yaa bakiyorum hala agustos hala bayram tatili bitmemis bu nedir yaa bi eylul olsa diyordum olmadi gitti yani gelmicek galiba

Ne güzel ne şanslılarımş kvler
Bizim çok ters yerde kalıyor orayı serinletmesi imkansız klimanın.

Yok canim yine direkt vurmuyo. Yatak odasinda kapiya dogru degil zaten ters yonde ama acti mi esiyo bende cok sasirmistim. Klima beni de hasta eder ama obur turlu serinlik cok guzel oluyo tum odalar esit oh miss

Nasıl anlatsam ki ters cephelerde oturduğumuz odayla yatak odası yani Burdaki klimanın orayı soğutması çok zor :)
Aynı İskenderun da aşırı nemli ve aşırı sıcak tatlım Ordu dan sonra buraya alışamadım

Senin gibi dusunuyorum bende ama iste insanlat oyle dusunmuyor

Doğrudur cnm. Evin müsait olsaydı sen de rahat ederdin diye dedim.

Ben etrafımdakileri duymama kararı aldım her kafadan bi ses çıkıyor o yüzden kendi bildiğimi okuyorum bende.. Ablama uyuyamadım dün diyirum aaa o bişey mi son haftalarda hiç uyuyamicaksin hele çocuk doğduğunda falan diye bi başladı yaa bilmediğim bişey söyle dedim biliyorum ben zaten bunlari dedim.. Kötü niyetinden değil tabiki biliyorum ama yani insanın ağzından iyi bişey çıkmaz mı yani neden hep kötüsünü düşünmek zorundayız erkense erken al nolcak yani Allah korusun doğarkende olabilir ama neden iyisini düşünmek yerine kötüsü

Geçmiş olsun canım Salih ateşlenmis umrlarin kötü bişey yoktur.. LezzetliCipetpet canım sana a geçmiş olsun bi daha yaşarsan mutlaka doktora git ihmale gelmiyor böle şeyler

Teşekkur ederim canım biz de doktora gittik bademcikleri kızarmış dedi. Hemen iyi olur insallah iki gün ateş düşürücu vereceğiz iyilesmezse antibiyotik...

E="EmiraSalih, post: 57065327, member: 723013"]Teşekkur ederim canım biz de doktora gittik bademcikleri kızarmış dedi. Hemen iyi olur insallah iki gün ateş düşürücu vereceğiz iyilesmezse antibiyotik...[/QUOTE]
Inşallah iyileşir ve antibiyotike gerek kalmaz canım

Dün bana da çatlağın var mı diye sordular hamdolsun yok dedim. Bakayım dedi gösterdim bak şu yanlardan başlamışsın çatlamaya diyor. Yok dedim ya çatlak matlak yok. Öncedendir o dedim. Ki bakıyorum yok yani. Zaten göbeği açıp gösterende kabahat

Aa yuh pes daha neler kimene aa ne kadar ayip ya sorulur mu oyle sey ya...ne gorgusuzler ya sizene.catlayadabilir yani kimseyi ilgilendirmez,sorulmaz,gorsen bile gormemezlikten gelirsin cok ayip ya

Ay çok hoşsun yaa. Foçaya mı taşınacaktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…