- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Evet ama denize yakin degil foca yolinda köy :)Ay çok hoşsun yaa. Foçaya mı taşınacaktınız?
Bana ups ile gelmişti. Salı ve perşembe geliyormuş diye siparişimi vermedim bende. Ptt ileyse bayram diye alayım hemen bendeAyy kahvalti etmeden tartildim 75.5lara gerilemis kilocugum. Aksam midemden dolayi erkenden yemeyi kesince nasilda otomatik veriliyoLezzetliCipetpet Sevindim sikinti olmamasina insallah degerlerde iyi cikar. Icin rahatlamistir iyi yaptin gitmekle. Bende sabah kizcemin tekmesini yakalayip videoya cektim sipa icerde ne isler ceviriyosa cok akilli cok masallah bu arada e bebekten biseyler almistim ptt ye vermisler dun gece mesaj geldi saat 11de sasirdim pttyle mi gonderiyolarmis insallah dokulmeden saglam gelir dedim icimden @pullubiber bizim ayni senin cocuk odan hiiic takma daginiklik guzeldir
Olsun arabayla gidilir denize. İyi yapmışsınız ama oranın köyleri güzel. Bende çok severim köyleri küçük yerleri. Tayin istiyoruz izmire ama çıkmıyor küçük yerleri yazıyoruz bol yeşilli sakin. Karşıyaka bostanlı bornova hiç bana göre değil. Siz nasıl karar verdiniz orada yaşamayaEvet ama denize yakin degil foca yolinda köy :)
Aa yuh pes daha neler kimene aa ne kadar ayip ya sorulur mu oyle sey ya...ne gorgusuzler ya sizene.catlayadabilir yani kimseyi ilgilendirmez,sorulmaz,gorsen bile gormemezlikten gelirsin cok ayip ya
Ben etrafımdakileri duymama kararı aldım her kafadan bi ses çıkıyor o yüzden kendi bildiğimi okuyorum bende.. Ablama uyuyamadım dün diyirum aaa o bişey mi son haftalarda hiç uyuyamicaksin hele çocuk doğduğunda falan diye bi başladı yaa bilmediğim bişey söyle dedim biliyorum ben zaten bunlari dedim.. Kötü niyetinden değil tabiki biliyorum ama yani insanın ağzından iyi bişey çıkmaz mı yani neden hep kötüsünü düşünmek zorundayız erkense erken al nolcak yani Allah korusun doğarkende olabilir ama neden iyisini düşünmek yerine kötüsü
Ahahahahah sesli güldüm yaaa ne değişik insanlar var gerçekten bide bakıyor yani inanmıyorDün bana da çatlağın var mı diye sordular hamdolsun yok dedim. Bakayım dedi gösterdim bak şu yanlardan başlamışsın çatlamaya diyor. Yok dedim ya çatlak matlak yok. Öncedendir o dedim. Ki bakıyorum yok yani. Zaten göbeği açıp gösterende kabahat
Çook geçmiş olsun arkadaşımKızlar yazamadım hastaneye geldik de. Doktor bu haftalarda olabilir yalancı kasılma korkma dedi. Nst isteriz gerekirse dedi ama, rahim ağzı uzunluğu çok iyi korkulacak bir şey yok nstye gerek yok dedi, hatta uzunluğa bakınca hiç sancı çekmemiş gibi görünüyor çok iyi dedi. Yüzün bembeyaz bi kan tahlili isteyelim bir de idrar tahlili, enfeksiyon var mı bakalım dedi. Bir de tansiyonum yüksek çıktı biraz, 13.9a 9.9du. Cihaz alıp eve takip yapmamızı söyledi
Salı günü kontrolüm var zaten. Ve 3 gündür çok yoruldum evet. Bakalım ufak tefek kıpırtı oluyor da önceki günlere göre bariz fark var.canim eger yorgunsan yada stres yasadiysan bebisler hemen hareketi kesebiliyorlar ama senin icin rahat etmezse bi bi doktora gitmekte fayda var benimki hic hareket kesmemezlik yapmadi yattigimda mutlaka hareket eder
Sag ol canım. Salı kontrolüm var zaten iyice hareketi keserse erken giderim artık.Cnm bizde de yatak odası sıcak salonda klimada yatalım dedik şişme yatak rahatsız etti. Biz de çözümü klimayı salonda açıp yatak odasında yatmakta bulduk. Mutfak oturma odasınbanyo tuvalet kapalı salon koridor yatak odası açık. Çok güzel serinletiyor. Hemde 28de. Evin müsaitse dene bence. Tabi eşim üşüttüm diyor sabahları. Ben de yinede gece terden bir iki tişört değiştiriyorum
Bu kasılmaları 20 haftamdan beri yaşıyorum. Bazen beni de çok korkutuyor. Her gün mutlaka 3 5 tane olur. Yalnız dün 20 ye yaklaştı. Bir de tam iğne mi yaparken bir sertleşti ayy anlatamam acısınıtecrübeyle sabit bir iki bendeki nedenlerini söyleyeyim. İlk başta su. Dün suyu biraz az içtim akşam artırdım bir tık rahatladım. 2.si yorgunluk. 3. Sü stres. Ki ben nerdeyse baştan beri magnezyum kullanıyorum ve 1 aydan fazla süredir progestan 400 vajinal kullanıyorum. Günde minumum 1 kez maden suyuda içiyorum.
Sen yine de doktoruna sor hiçbirşey yoksa bu saydığım nedenlere bağlı bir şey olabilir senin de. Varsa da önlemini almış olursun cnm.
Aman boşver cnm. Her gün topluyorsun da ödül verenin mi var bugünlül böyle dursun ne olacak canından kıymetli mi. Sonuçta kir değil dağınıklık.
2,3 gündür benim de öyle. Normal hareket ettiğinde vücut olarak beni bile sallayan oğluş şimdi ki hareketleri daha narin ve derinden. Normaldir muhtmelen. Gönlün rahat etsin istersen bir doktora görün.
Hiç takmicaksin işte canım sen iyisini düşün en iyisini Allah herkesin gönlüne göre versin gerçekten tahammülü zor insanlar acaba diyorum kendileri içinde mi aynı kötü düşünceleri düşündüler yada başlarına geldi de benim geldiyse onlarında mi gelsin diyorlar anlayamıyorum kiYa gecende bir akrabayla karsilastim. Bana diyo ki karnindaki zaman en guzel zaman dogunca gorcem seni. Beddua ediyo gibi hissettim bende o zamanda daha ayri bi guzel zaman gelcek dedim. Insanlarin agzindan hic mi iyi bisey cikmaz yaa. Bisey aliyosun kazadan beladan bahsediyolar korusun diyolar. Guzel gunlerde kullanin diyen yok. Nerde negatif sey var hepsini soyluyolar. Hayattan soguyorum resmen
Evet ama denize yakin degil foca yolinda köy :)
Ya gecende bir akrabayla karsilastim. Bana diyo ki karnindaki zaman en guzel zaman dogunca gorcem seni. Beddua ediyo gibi hissettim bende o zamanda daha ayri bi guzel zaman gelcek dedim. Insanlarin agzindan hic mi iyi bisey cikmaz yaa. Bisey aliyosun kazadan beladan bahsediyolar korusun diyolar. Guzel gunlerde kullanin diyen yok. Nerde negatif sey var hepsini soyluyolar. Hayattan soguyorum resmen
Dostmusun dusmanmi....ben kaynima oyle diyorum artik,lidyaya hamileykende bommmbosss kari koca konusurlardi...tabi hic dedikleri gibi olmadi artik kiskancliktan mi neden bilmiyorum simdide ilki boyle oldu diye ikincide boyle olcak sanmayinla baslayan bommmbosss cumleler kuruyolar bende dostmusun dusman misin anlamiyorum abi diyorum gulerek...insanlar nasil mutsuzlarsa kendi hayatlarindan artik karsisindaki de mutsuz olsun aci ceksin zorluk yasasin istiyolar resmen...mutlu huzurlu sikayet etmeyen insana tahmulleri yokYa gecende bir akrabayla karsilastim. Bana diyo ki karnindaki zaman en guzel zaman dogunca gorcem seni. Beddua ediyo gibi hissettim bende o zamanda daha ayri bi guzel zaman gelcek dedim. Insanlarin agzindan hic mi iyi bisey cikmaz yaa. Bisey aliyosun kazadan beladan bahsediyolar korusun diyolar. Guzel gunlerde kullanin diyen yok. Nerde negatif sey var hepsini soyluyolar. Hayattan soguyorum resmen
Ahahahahah sesli güldüm yaaa ne değişik insanlar var gerçekten bide bakıyor yani inanmıyor
Biz bostanli sahildeyiz su an kiramiz 2200 ama tefe tufe oranina gore onumuzdeki sene 3bin!esim zaten hep diyodu koye yerleselim diye...sonra bu dolar tavan yapipta ben hesap yapip kiranin 3 bin oldugunu anlayinca arsalara bakindim 500 mt kare 1000mtkare gibi arsalar 125binle 300 bin arasi degisiyo denize yakinligina gore...ki dedigin gibi denize arabayla bisikletle gideriz deniz cok mu derdim burda camin onunde deniz ama yuzemiyorum...tazminatim duruyodu,kizada dogumdan beri birikim yapiyorum altinlarini filanda her kurusunu koymustum dolar almistim hepsini birlestirip 750mt bir arsa aldik dedim ev yaptirmayi filan birak prefabrik alip oturalim evi yavas yavas yapariz boyle hop diye karar verip uygulayinca mis oldu :) düşün düşün olmuyo karar verip uygulamak lazim :) ilçeyede gelirseniz muhtesem olur,selçuk olur,zeytinalan olur,sigacik,seferihisar,karaburun,dikili,foca,ildir,gumuldur,menderes...hepsi oyle guzel yerlerki anlatamam...cocugun bahcede buyur sokakta mahallede oyun oy ayarak buyur :)Olsun arabayla gidilir denize. İyi yapmışsınız ama oranın köyleri güzel. Bende çok severim köyleri küçük yerleri. Tayin istiyoruz izmire ama çıkmıyor küçük yerleri yazıyoruz bol yeşilli sakin. Karşıyaka bostanlı bornova hiç bana göre değil. Siz nasıl karar verdiniz orada yaşamaya
Baya baya organige gecis yapiyoruz gercektenOrganik beslenmeden organik yaşama geçip level mi atlıyorusn cnmtebrik ederim.
Al benden de o kadar. Kendi yaşadıkları olumsuzlukları anlatarak karşıdaki insanı bir nevi akıllarınca yani kötüye hazırlmış oluyorlar. Hiç psikoloji hesabı yapan yok. Milletin konuştuklarını çok takmazdım veya anlamaya çalışırdım ama dünkü çatlak mevzuandan sonra alayına isyankarım artık.
Haklı kadın seninki göz değilki onun ki gözÜstüne bir de çatlamaya başlamışsın dedi
Bana ups ile gelmişti. Salı ve perşembe geliyormuş diye siparişimi vermedim bende. Ptt ileyse bayram diye alayım hemen bende
Hiç takmicaksin işte canım sen iyisini düşün en iyisini Allah herkesin gönlüne göre versin gerçekten tahammülü zor insanlar acaba diyorum kendileri içinde mi aynı kötü düşünceleri düşündüler yada başlarına geldi de benim geldiyse onlarında mi gelsin diyorlar anlayamıyorum ki
Organik beslenmeden organik yaşama geçip level mi atlıyorusn cnmtebrik ederim.
Al benden de o kadar. Kendi yaşadıkları olumsuzlukları anlatarak karşıdaki insanı bir nevi akıllarınca yani kötüye hazırlmış oluyorlar. Hiç psikoloji hesabı yapan yok. Milletin konuştuklarını çok takmazdım veya anlamaya çalışırdım ama dünkü çatlak mevzuandan sonra alayına isyankarım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?