2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana ups ile gelmişti. Salı ve perşembe geliyormuş diye siparişimi vermedim bende. Ptt ileyse bayram diye alayım hemen bende

Evet ama denize yakin degil foca yolinda köy :)
Olsun arabayla gidilir denize. İyi yapmışsınız ama oranın köyleri güzel. Bende çok severim köyleri küçük yerleri. Tayin istiyoruz izmire ama çıkmıyor küçük yerleri yazıyoruz bol yeşilli sakin. Karşıyaka bostanlı bornova hiç bana göre değil. Siz nasıl karar verdiniz orada yaşamaya

Aa yuh pes daha neler kimene aa ne kadar ayip ya sorulur mu oyle sey ya...ne gorgusuzler ya sizene.catlayadabilir yani kimseyi ilgilendirmez,sorulmaz,gorsen bile gormemezlikten gelirsin cok ayip ya

Ya valla aradaki samimiyete istinaden soruyu yine normal karşıladım cnm da bakayım deyince bir kaal geldi açtım yanlardan başlamış deyince niyeti anladım Aynen valla ben görsem bile doğum çatlaklarına bile çözüm varmış takma boşver der geçerim.

Ya gecende bir akrabayla karsilastim. Bana diyo ki karnindaki zaman en guzel zaman dogunca gorcem seni. Beddua ediyo gibi hissettim bende o zamanda daha ayri bi guzel zaman gelcek dedim. Insanlarin agzindan hic mi iyi bisey cikmaz yaa. Bisey aliyosun kazadan beladan bahsediyolar korusun diyolar. Guzel gunlerde kullanin diyen yok. Nerde negatif sey var hepsini soyluyolar. Hayattan soguyorum resmen

Ahahahahah sesli güldüm yaaa ne değişik insanlar var gerçekten bide bakıyor yani inanmıyor

Çook geçmiş olsun arkadaşım

canim eger yorgunsan yada stres yasadiysan bebisler hemen hareketi kesebiliyorlar ama senin icin rahat etmezse bi bi doktora gitmekte fayda var benimki hic hareket kesmemezlik yapmadi yattigimda mutlaka hareket eder
Salı günü kontrolüm var zaten. Ve 3 gündür çok yoruldum evet. Bakalım ufak tefek kıpırtı oluyor da önceki günlere göre bariz fark var.

Sag ol canım. Salı kontrolüm var zaten iyice hareketi keserse erken giderim artık.

Hiç takmicaksin işte canım sen iyisini düşün en iyisini Allah herkesin gönlüne göre versin gerçekten tahammülü zor insanlar acaba diyorum kendileri içinde mi aynı kötü düşünceleri düşündüler yada başlarına geldi de benim geldiyse onlarında mi gelsin diyorlar anlayamıyorum ki

Evet ama denize yakin degil foca yolinda köy :)

Organik beslenmeden organik yaşama geçip level mi atlıyorusn cnm tebrik ederim.

Al benden de o kadar. Kendi yaşadıkları olumsuzlukları anlatarak karşıdaki insanı bir nevi akıllarınca yani kötüye hazırlmış oluyorlar. Hiç psikoloji hesabı yapan yok. Milletin konuştuklarını çok takmazdım veya anlamaya çalışırdım ama dünkü çatlak mevzuandan sonra alayına isyankarım artık.

Dostmusun dusmanmi....ben kaynima oyle diyorum artik,lidyaya hamileykende bommmbosss kari koca konusurlardi...tabi hic dedikleri gibi olmadi artik kiskancliktan mi neden bilmiyorum simdide ilki boyle oldu diye ikincide boyle olcak sanmayinla baslayan bommmbosss cumleler kuruyolar bende dostmusun dusman misin anlamiyorum abi diyorum gulerek...insanlar nasil mutsuzlarsa kendi hayatlarindan artik karsisindaki de mutsuz olsun aci ceksin zorluk yasasin istiyolar resmen...mutlu huzurlu sikayet etmeyen insana tahmulleri yok

Biz bostanli sahildeyiz su an kiramiz 2200 ama tefe tufe oranina gore onumuzdeki sene 3bin!esim zaten hep diyodu koye yerleselim diye...sonra bu dolar tavan yapipta ben hesap yapip kiranin 3 bin oldugunu anlayinca arsalara bakindim 500 mt kare 1000mtkare gibi arsalar 125binle 300 bin arasi degisiyo denize yakinligina gore...ki dedigin gibi denize arabayla bisikletle gideriz deniz cok mu derdim burda camin onunde deniz ama yuzemiyorum...tazminatim duruyodu,kizada dogumdan beri birikim yapiyorum altinlarini filanda her kurusunu koymustum dolar almistim hepsini birlestirip 750mt bir arsa aldik dedim ev yaptirmayi filan birak prefabrik alip oturalim evi yavas yavas yapariz boyle hop diye karar verip uygulayinca mis oldu :) düşün düşün olmuyo karar verip uygulamak lazim :) ilçeyede gelirseniz muhtesem olur,selçuk olur,zeytinalan olur,sigacik,seferihisar,karaburun,dikili,foca,ildir,gumuldur,menderes...hepsi oyle guzel yerlerki anlatamam...cocugun bahcede buyur sokakta mahallede oyun oy ayarak buyur :)
Ya arsata bakmaya gittigimiz de cocuklar kafalarindan zeytinyag dokup gures tutuyolardi donla ciplak ayak geziyolardi bayildim ya :) bizimkilerde oyle buyusun istiyorum ondan tasiniyoruz dag basina :)

Baya baya organige gecis yapiyoruz gercekten

Olabilir valla. Cocugu olmayani anlayabilirim bazen patavatsiz olabilir yada bilmedigi icin sallar fln. Ama cocuklu insanlar bunu yapinca insanin aklina iyi seyler gelmiyo

Sende gobegini gosterme kiz kime ne aaa. Bunu diyene sen ac bakim vucuduna bakayim derdim ben. Insanlar beyinlerini nerelerde unutuyolar acabaaa

Kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için..

yet07 canım saydığın 4 sebepten 3ü dün oldu sanırım ve üstüne de bu kasılmayı yaşadım. Çok çok haklısın aslında en önemlisi kendimize bakmak... Sen de çok dikkat et canım kendine...

Desaa canım çok sağol, aslında takıntı belki ama bir açıdan da kontrol altında tutmak adına devamlı ölçmek de daha iyi... Allah korusun bir de yaşadıkların var. Stres yapacaksan ölçüp kafanın rahatlaması daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…