2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya kızlar şuanda yaşlıları o kadar iyi anlıyorum ki iş yapmak istiyorum ama resmen gücüm yok. 2 gün süpürge açmadım evin haliharap.
Eşime dedimki sen süpür sadece, ben toz alıp vileda yaparım. Benim kalçamda siyatik var bide, özellikle süpürge yaparken aşırı ağrı yapıyo. Yok dedi canım istemiyo dedi. Sende yapma dinlen diyo. Kim yapacak diyorum. İyi olduğında yaparsın veya canım istediğimde süpürürüm diyo.
İyi ozaman dedim, ev böceklensin pislikten canının isteğini bekleyelim. Ozaman çocuğun pusetini beşiğini falan getir sığınaktanda tekstil olan yerlerini yıkayım dedim. Tamam söz dedi. Yarın bütün işleri yapalım ama bugün hiç bişey yapasım yok dedi, sende yapma dedi. Söz verdiysen tamam dedim.
2. Kızdan kalma kuyafetler vardı dolabın üstünde hurçta, onları indir yıkıycam dedim. Yıkayıp koymuştun onları dedi. Evet ama poşet kokuyo trkrar yıkanması lazımdedim. Eee o zaman niye yıkayıp koymuşum, öylece koysaymışım. Yabi canım dedim, lekeli lekeli koysaydım küflenip böceklenseydi, çöpe atsaydımda keşke yenilerini alsaydım.
Bugün benim sınanma günüm gerçekten. Hormonlarıma dayanacak cinnet getirebilirim. Ama yarın anasını ağlatcam onun görür:)

Sağol canım, doğru diyorsun tecrübe oldu gerçekten. Az önce bir kere daha sancı girdi. Ben serin kanlılıkla yatışa devam ediyorum, artık içim rahat çok şükür ne olduğunu biliyorum. İyi ki gitmişiz, destek olan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim ya iyi ki varsınız kızlar

Sende gobegini gosterme kiz kime ne aaa. Bunu diyene sen ac bakim vucuduna bakayim derdim ben. Insanlar beyinlerini nerelerde unutuyolar acabaaa

Diyorum zaten kabahat bende neden açıyorum ki. Arada kendim açıp seviyorum tüylü göbüşümü alışkanlıktan yaptım sanrım

Aynen cnm dikkat edeceğiz Allahın izniyle vakti saatinde de kucağımıza alacağız inşallah

Canım ya sev tabi tatlış göbüşünü. Ben de çatlaklar oldu bile ama ben de seviyorum bol bol. Eskiden de vardı kilo al ver çatlakları, onları da severdim valla

Hamileyiz yani, çatlarız da şişmanlarız da keyfimizin kahyası mı bu millet

Canım ya sev tabi tatlış göbüşünü. Ben de çatlaklar oldu bile ama ben de seviyorum bol bol. Eskiden de vardı kilo al ver çatlakları, onları da severdim valla

Hamileyiz yani, çatlarız da şişmanlarız da keyfimizin kahyası mı bu millet

Allah askina ya tek derdin temizlik olsun...bunun icin sinirlenmeye deger mi...
Demin eski oturdugum siteden komsum var kizlarimiz yasit ,o girtlak kanseri tedavisi gordu kizina bakamadi krese baslatti ondan gordum bende kiza bakamayinca sagolsun cok destek oldu krese baslattik dunya guzeli bir insan...demin dedimki linaya oyun evi boyadim onu getirelim evdeyseniz sizide gorelim bahaneyle... ben annemdeyim bosaniyoruz,kizida krese gondermiycem zaten evden ve okuldan uzaklastirma karari cikti esime dedi....2 yasina yeni giren kizlari var gunah ya nasil uzuldum merakli gibi sorup kizi uzmek de istemedim,uzaklastirma varsa kesin dayak vs. kotu biseyler olmus demekki
Bosver ya evimiz pis olsun mutlu mutlu oturalim ailemizle....valla minicik seyleri buyutup takip huzurumuzu kaciriyoruz bosyere...sonra boyle dan diye karsina koyuyo biri gercekleri.

Benim de var zaten ufak çatlaklarım cnm. Bir dönem yüksek dozda kortizon tedavisi gördüm fena şiştim bitince zayıfladım. O dönemdem kalma çatlağım var çok da dert etmem. Şuana kadar da olmadı olamacağı anlamına da gelmiyor zaten. Bin şükür mucizelerimizi yaşıyoruz ona odaklandım açıyorum göbüşümü hem seviyorum hem harektlerini videoya çekiyorum.
Ama sadece kendime açmaya alışmam lazım

Bende senin gibi aciyordum :)) ama soylenenleri hic umursamadim. Benim gobegim cok sivri idi hep ortadan catladim. Hamilelik oncesi de oldukca fittim ilk gebeligimde bi arkadasim artik bikinilerini gobek ustu kiyafetlerini bagislarsin dedi. Neden bagislayacakmisim 2 catladim die dedim. Gayette giyerim dedim. Gayette giyiyorum. ) 7 aylik olduk nerdeyse hala bikinimi giyiyorum koca gobegimle neymis hamile mayosu varmis. Neyden kimden saklayacam gere gere geziyorum. Emzirirkende oyleydim :)) hic umrum olmadi heryerde emzirdim. Biz rahat olalimki insanlari rahatligimiz kudurtsun. )

Kesinlikle katılıyorum çok iyi bir tespit

Ayyy doğru söylüyosun canım. Tek derdimiz bu olsun gerçekten. Üzüldüm arkadaşınada. Hakkında hayırlısı olsun.

Dimi...ayagimi suya bile sokamadim bu sene hic kismanmiyorum hic
Kiz izmirdesin yarim saate mis gibi sulara en azindan ayagini sokabilirsin. Gidin bi hafta sonu kiza da iyi gelir sana da halin oldugu kadar girersin kiz babasiyla suda oynar sende sezlongta yatarsin. Ben 2 hafta once izmirdeydim sahilde hava da esio bunaltmio. Bence bi dusun derim.

Ben disari cikmiyorum leke olcak diye. Oyle hassas ki suan cildim bazi gunler acayip lekeli gorunuyor. Hos evde atletle gezinca dogal bir bronzlasma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…