Ben disari cikmiyorum leke olcak diye. Oyle hassas ki suan cildim bazi gunler acayip lekeli gorunuyor. Hos evde atletle gezinca dogal bir bronzlasma oldu
1 saatten uzun araba yolculuguna doktorum izin vermedi yoksa yazligimizda var ama gidemedikKiz izmirdesin yarim saate mis gibi sulara en azindan ayagini sokabilirsin. Gidin bi hafta sonu kiza da iyi gelir sana da halin oldugu kadar girersin kiz babasiyla suda oynar sende sezlongta yatarsin. Ben 2 hafta once izmirdeydim sahilde hava da esio bunaltmio. Bence bi dusun derim.
Ya bisey diyimmi ben izmire gelin geldim 4.senem olcak .kiz benim eltim kv filan çeşmeli bak izmirin enn yerlisi bunlar hayatlarinda ilk defa gecen sene ben goturdum zorla tatile diye denize girdiler ayni sekilde cocuklarda...izmirli 12 ve 5 yasindaki cocuklar denize girmemis...nasil :)Kiz izmirdesin yarim saate mis gibi sulara en azindan ayagini sokabilirsin. Gidin bi hafta sonu kiza da iyi gelir sana da halin oldugu kadar girersin kiz babasiyla suda oynar sende sezlongta yatarsin. Ben 2 hafta once izmirdeydim sahilde hava da esio bunaltmio. Bence bi dusun derim.
Ya bisey diyimmi ben izmire gelin geldim 4.senem olcak .kiz benim eltim kv filan çeşmeli bak izmirin enn yerlisi bunlar hayatlarinda ilk defa gecen sene ben goturdum zorla tatile diye denize girdiler ayni sekilde cocuklarda...izmirli 12 ve 5 yasindaki cocuklar denize girmemis...nasil :)
Bu sene ben kimseyi alip gitmeyince yine girmediler...abi saga dogru 1 saat gitsen cesme hemde yazlik var. sola dogru 1 saat gitsen foca.araban mi yok izbana bin metroya bin otobuse bin yani her turlu ulasim mevcut.hepsini gectim yassiada var sabah al cocuklarini bin konaktan vapura her gun yassiada seferi var hemde aile ve cocuklar aliniyo tek erkekler binemiyo o da suriyeliler cogalinca yasak geldi....valla bombos yasiyolar hayret edersin...benim iste anca bu seneki gibi elim ayagim tutmuyo olmasi lazim kizimi denize goturmemem icin....
Gerçekten çok keyifliydi canımKızlar dün Emirganda (hazır İstanbul boşken) pikniğe gittik ve ablam birkaç fotoğrafımızı çekti. Fotoğraf çekilmeyi hiç sevmeyen eşim, ablamlar profesyonel hamilelik çekimi yaptırınca yumuşadıçok güzel çıkmışlar... Eğer isteğiniz, hevesiniz varsa bir şekilde imkan oluşturup çekinmeye çalışın derim. Baktıkça yüzüm gülüyor resmen
Ama çok geciktirmeyin, biz iki üç yerde çekildik, yorulmayayım diye pek gezmedik bile Emirgan korusunda. Yarım saat sürdü yani ama ona rağmen yoruldum sanırım
Aynen, topluca bastırırız inşallah canım. Direkt çıktı alıp normal albüm bile yapabilirim, o kadar hoşuma gitti ki bu kadarını hayal bile etmiyordum gerçektenGerçekten çok keyifliydi canımtabi bir o kadar da yorucuydu ki sana zorlayıcı pozlar bile verdirmedim ben fotoğrafçı bı amuda kaldırmadı bizi o yüzden heo diyorum ya çekim yapacaksaniz ileri haftalara bırakmayın diye...
Ufak tefek suslemelerle gayet güzel profesyonellere taş çıkartacak çekim yaptık valla hem de cep telefonuylainternetten de foto kitap olarak bastirdik mı tamamdır :)))
Iyi akşamlar kızlar, bugun nasil morallerim bozuldu anlatamam . Dolasirken bebek kiyafetleri dikkatimi cekti oglusuma zibin aldim bi hevesle 0-3 aylik . Gorumcem aradı onla konuşurken de hevesli hevesli anlattım ben bana dedi ki 15 gün anca giycek bunları niye büyüğünden almadın bunlar yıkanınca çekecek bazılarını giydiremicen bile belki . Bütün hevesimi içine kaçırdı. Bende dedim emanet gibi olmasın çocuğun üstünde üstüne olsun biraz diye . Almisim artık yani güle güle giysin demek varken niye böyle yapiyo . Çok üzüldüm öyle diyince . Çok mu küçük almisim napmisim bide ilk hamileliğim bilmiyorum ki hangisi olur hangisi olmaz
Iyi akşamlar kızlar, bugun nasil morallerim bozuldu anlatamam . Dolasirken bebek kiyafetleri dikkatimi cekti oglusuma zibin aldim bi hevesle 0-3 aylik . Gorumcem aradı onla konuşurken de hevesli hevesli anlattım ben bana dedi ki 15 gün anca giycek bunları niye büyüğünden almadın bunlar yıkanınca çekecek bazılarını giydiremicen bile belki . Bütün hevesimi içine kaçırdı. Bende dedim emanet gibi olmasın çocuğun üstünde üstüne olsun biraz diye . Almisim artık yani güle güle giysin demek varken niye böyle yapiyo . Çok üzüldüm öyle diyince . Çok mu küçük almisim napmisim bide ilk hamileliğim bilmiyorum ki hangisi olur hangisi olmaz
Patavatsızlık yapmış canım, sıkma canını. Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallahIyi akşamlar kızlar, bugun nasil morallerim bozuldu anlatamam . Dolasirken bebek kiyafetleri dikkatimi cekti oglusuma zibin aldim bi hevesle 0-3 aylik . Gorumcem aradı onla konuşurken de hevesli hevesli anlattım ben bana dedi ki 15 gün anca giycek bunları niye büyüğünden almadın bunlar yıkanınca çekecek bazılarını giydiremicen bile belki . Bütün hevesimi içine kaçırdı. Bende dedim emanet gibi olmasın çocuğun üstünde üstüne olsun biraz diye . Almisim artık yani güle güle giysin demek varken niye böyle yapiyo . Çok üzüldüm öyle diyince . Çok mu küçük almisim napmisim bide ilk hamileliğim bilmiyorum ki hangisi olur hangisi olmaz
Ben bugun aldigim 0-3 ayliklarla oglumun yenidogan ken giydiklerini karsilastirdim 0-3 ayliklar buyuk geldi gozume o yuzden 0 ay ve 0-1 ay alisverisi yapmaya karar verdim. Yani bende tecrubeliyim sozde ama kac tane alsam ne kadar yeter telasina girdim. Bosver laf edenleri cocuk bu kiyafet ihtiyaci hep olacak ve surekli alicaz yani yapacak bisi yok ciplakmi gezsinler ayrica bende sevmiyorum oyle uzerinde buyuk dursun aldiklarin 56 cm muhtemelen yeni dogdugunda onlar buyuk bile gelir gorursun.1 aya anca tam olur uzerine
Daha tam ilgilenemedim ama bir kare paylaşmak istedim sizinle. Bakın minnoşumuzun şirin ayakkabıları
Eki Görüntüle 2182269
Bende oyle bi suru aldim kafama gore, tecrubeyse tecrube. Herkes kendi bildigini kendine saklasin sorulmadigi muddetce. Yasayip gorecegiz sonucta ne olursa olsun. Bu insanlarin bilmisligini, hevesini alt ust etmelerini hic anlamiyorum. Alt tarafi “cok guzel, iyi gunlerde kullansin bebisin“ de ve gec. Bazilari gercekten anne olunca statu atladigini filan saniyor
Bende senin gibi aciyordum :)) ama soylenenleri hic umursamadim. Benim gobegim cok sivri idi hep ortadan catladim. Hamilelik oncesi de oldukca fittim ilk gebeligimde bi arkadasim artik bikinilerini gobek ustu kiyafetlerini bagislarsin dedi. Neden bagislayacakmisim 2 catladim die dedim. Gayette giyerim dedim. Gayette giyiyorum.) 7 aylik olduk nerdeyse hala bikinimi giyiyorum koca gobegimle neymis hamile mayosu varmis. Neyden kimden saklayacam gere gere geziyorum. Emzirirkende oyleydim :)) hic umrum olmadi heryerde emzirdim. Biz rahat olalimki insanlari rahatligimiz kudurtsun. )
Patavatsızlık yapmış canım, sıkma canını. Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah
Hamile iken hiç denize girmedim cnm ama kesinlikle bikinim ile girerdim. Çok tatlı görünüyor göbüşler. Denizden iltihap kaparım diye korkuyorum suyu az içeyim azıcık ayağımı üşüteyim başlıyorum yanmaya zaten. Denize girip riske atmak istemedim açıkcası. Eşim de benim yüzünden siftah yapamadı
Emzirme konusunda birşey diyemeceğim deneyimlemem lazım. İlk bir utanırım ama sonra rahatlarım gibime geliyor
Bi ay giyer yawrum sikma canini sen. Yeni dogana zaten ne kadar buyuk alabilirsin. Ilk bir yil cok kiyafet alicaz mecbur :))50-56 cm yaziyo üstlerinde . Büyük de gelse kucukde gelse alırken çok sevinerek aldım. Önümüzdeki hafta sonu biraz daha bisiler alcaz için rahatladı valla sen öyle diyince . Bide diyo ki sizin çocuk kilolu olacak bence olmaz onlar . Sanki fil yavrusu doğurcam. Doktor gelişimi gayet normal kilosu gayet iyi dedi 10 kilo dogmicak ya bu çocuk sonuçta.
Benim gorumcem sürekli akıl vermeye çalışıyo. Belki iyi niyetle yapiyo ama bana beni yönetmeye çalışıyo gibi geldiği için sinirleniyorum. Hem bu çocuk benim ben yeterli tecrübeye sahip olmasam da onun annesi benim . Anlatamiyorum . Açıkca söylüyorum anlamiyo yada anlamazdan geliyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?