2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben disari cikmiyorum leke olcak diye. Oyle hassas ki suan cildim bazi gunler acayip lekeli gorunuyor. Hos evde atletle gezinca dogal bir bronzlasma oldu

Ben oldum bile :) bu yaz 3 kere tatile gittim eylulde 32. Haftami doldurunca calisamaz raporu alip son bir otel tatili yapma niyetindeyim :) ilk gebeligimde bende hic cikmamistim denize girmemistim ama simdi 5 yasinda bir oglan var evde sikiliyor tek cocuk olarak son zamanlari... doya doya yapsin tatil istiyorum seneye yaza kizim 7 8 aylik olacak yolculuk yapma durumu falan nasil olacak bilemiorum. Araba tutacakmi yoksa yol boyu zirlayacakmi. Oglum o konuda rahat oldugundan rahatca gezdik. Seneye gidemezsek bu sene tadini cikarsin iste :) bende azcik lekeneyim bisi olmaz en kotu emzirmeden sonra lekentedavisi yaptiirirm :)

1 saatten uzun araba yolculuguna doktorum izin vermedi yoksa yazligimizda var ama gidemedik tansiyonumda 8 5 bende korkuyorum oralarda kotu olurum cocuguda korkuturum diye....ama seneye mayista gidiyoruz eylul sonu belki doneriz.sudan cikarabilene ask olsun

Ya bisey diyimmi ben izmire gelin geldim 4.senem olcak .kiz benim eltim kv filan çeşmeli bak izmirin enn yerlisi bunlar hayatlarinda ilk defa gecen sene ben goturdum zorla tatile diye denize girdiler ayni sekilde cocuklarda...izmirli 12 ve 5 yasindaki cocuklar denize girmemis...nasil :)
Bu sene ben kimseyi alip gitmeyince yine girmediler...abi saga dogru 1 saat gitsen cesme hemde yazlik var. sola dogru 1 saat gitsen foca.araban mi yok izbana bin metroya bin otobuse bin yani her turlu ulasim mevcut.hepsini gectim yassiada var sabah al cocuklarini bin konaktan vapura her gun yassiada seferi var hemde aile ve cocuklar aliniyo tek erkekler binemiyo o da suriyeliler cogalinca yasak geldi....valla bombos yasiyolar hayret edersin...benim iste anca bu seneki gibi elim ayagim tutmuyo olmasi lazim kizimi denize goturmemem icin....

Yolculuk yasagi kotu olmus canim dusun biz istanbulda sayiliriz. Cok sukur kendimi tasiyorum araba falan kullanabiliyorum hala o yuzden durmuyorum yerimde. Biz taaa istanbuldan kalkip gelioz izmire denize girek die insanlar burnunun dibinde nasil girmez hemde yazlik var. Anlamak mumkun degil gercekten. Bide otoban var ulasimda cok rahat ben on gun kaldim urla seferihisar dalyan ilica gezdim. En cok dalyanin denizini begendik son 4 gun her gun 50 dk gel 50 dk git yaptim.bide parnagimi bagajin kapisina sikistirdim . O bile durdurmadi yani beni :)) ama senin durumunu anliyorum ilk gebeligimde 4 ay yerimden kalkamadim koluma 2 kisi girmeden yuruyemiodum bile allah yardimcin olsun seneye yaza acisini cikarirsiniz insallah

Kızlar dün Emirganda (hazır İstanbul boşken) pikniğe gittik ve ablam birkaç fotoğrafımızı çekti. Fotoğraf çekilmeyi hiç sevmeyen eşim, ablamlar profesyonel hamilelik çekimi yaptırınca yumuşadı çok güzel çıkmışlar... Eğer isteğiniz, hevesiniz varsa bir şekilde imkan oluşturup çekinmeye çalışın derim. Baktıkça yüzüm gülüyor resmen

Ama çok geciktirmeyin, biz iki üç yerde çekildik, yorulmayayım diye pek gezmedik bile Emirgan korusunda. Yarım saat sürdü yani ama ona rağmen yoruldum sanırım

Gerçekten çok keyifliydi canım tabi bir o kadar da yorucuydu ki sana zorlayıcı pozlar bile verdirmedim ben fotoğrafçı bı amuda kaldırmadı bizi o yüzden heo diyorum ya çekim yapacaksaniz ileri haftalara bırakmayın diye...

Ufak tefek suslemelerle gayet güzel profesyonellere taş çıkartacak çekim yaptık valla hem de cep telefonuyla internetten de foto kitap olarak bastirdik mı tamamdır :)))

Aynen, topluca bastırırız inşallah canım. Direkt çıktı alıp normal albüm bile yapabilirim, o kadar hoşuma gitti ki bu kadarını hayal bile etmiyordum gerçekten

Iyi akşamlar kızlar, bugun nasil morallerim bozuldu anlatamam . Dolasirken bebek kiyafetleri dikkatimi cekti oglusuma zibin aldim bi hevesle 0-3 aylik . Gorumcem aradı onla konuşurken de hevesli hevesli anlattım ben bana dedi ki 15 gün anca giycek bunları niye büyüğünden almadın bunlar yıkanınca çekecek bazılarını giydiremicen bile belki . Bütün hevesimi içine kaçırdı. Bende dedim emanet gibi olmasın çocuğun üstünde üstüne olsun biraz diye . Almisim artık yani güle güle giysin demek varken niye böyle yapiyo . Çok üzüldüm öyle diyince . Çok mu küçük almisim napmisim bide ilk hamileliğim bilmiyorum ki hangisi olur hangisi olmaz

Ben bugun aldigim 0-3 ayliklarla oglumun yenidogan ken giydiklerini karsilastirdim 0-3 ayliklar buyuk geldi gozume o yuzden 0 ay ve 0-1 ay alisverisi yapmaya karar verdim. Yani bende tecrubeliyim sozde ama kac tane alsam ne kadar yeter telasina girdim. Bosver laf edenleri cocuk bu kiyafet ihtiyaci hep olacak ve surekli alicaz yani yapacak bisi yok ciplakmi gezsinler ayrica bende sevmiyorum oyle uzerinde buyuk dursun aldiklarin 56 cm muhtemelen yeni dogdugunda onlar buyuk bile gelir gorursun.1 aya anca tam olur uzerine

Bende oyle bi suru aldim kafama gore, tecrubeyse tecrube. Herkes kendi bildigini kendine saklasin sorulmadigi muddetce. Yasayip gorecegiz sonucta ne olursa olsun. Bu insanlarin bilmisligini, hevesini alt ust etmelerini hic anlamiyorum. Alt tarafi “cok guzel, iyi gunlerde kullansin bebisin“ de ve gec. Bazilari gercekten anne olunca statu atladigini filan saniyor

Patavatsızlık yapmış canım, sıkma canını. Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah

50-56 cm yaziyo üstlerinde . Büyük de gelse kucukde gelse alırken çok sevinerek aldım. Önümüzdeki hafta sonu biraz daha bisiler alcaz için rahatladı valla sen öyle diyince . Bide diyo ki sizin çocuk kilolu olacak bence olmaz onlar . Sanki fil yavrusu doğurcam. Doktor gelişimi gayet normal kilosu gayet iyi dedi 10 kilo dogmicak ya bu çocuk sonuçta.

Benim gorumcem sürekli akıl vermeye çalışıyo. Belki iyi niyetle yapiyo ama bana beni yönetmeye çalışıyo gibi geldiği için sinirleniyorum. Hem bu çocuk benim ben yeterli tecrübeye sahip olmasam da onun annesi benim . Anlatamiyorum . Açıkca söylüyorum anlamiyo yada anlamazdan geliyo .

Hamile iken hiç denize girmedim cnm ama kesinlikle bikinim ile girerdim. Çok tatlı görünüyor göbüşler. Denizden iltihap kaparım diye korkuyorum suyu az içeyim azıcık ayağımı üşüteyim başlıyorum yanmaya zaten. Denize girip riske atmak istemedim açıkcası. Eşim de benim yüzünden siftah yapamadı
Emzirme konusunda birşey diyemeceğim deneyimlemem lazım. İlk bir utanırım ama sonra rahatlarım gibime geliyor

Ben doktoruma sormuştum mikrop kapma olayını kapmazsın tam tersi iyi gelir demişti. Girdim denize bir sorun olmadı. Keşke sorsaydın doktoruna

Bi ay giyer yawrum sikma canini sen. Yeni dogana zaten ne kadar buyuk alabilirsin. Ilk bir yil cok kiyafet alicaz mecbur :))

Benim gorumcemde ayni, iki ay once dogum yapti ama masallah sanirsin yillardir cocuk dogurmus gibi bilmis..
Seninkinden aynisi bende de var yani, takma kafana. Daha ilk bebegin hatta, hevesini hicbir kimsenin kirmasina izin verme. Cunku zaten ikinci bebeginde boyle rahat olamiyorsun daha farkli alisveris yapiyorsun. O yuzden kendini uzme bos yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…