2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bende bu yaz tunus tatilinde denize girdim, o sirada mantarim vardi doktora sormamistim denize girilir mi diye. Tatilden donup tekrar kontrole geldigimde tuzlu sudan midir nedir bilinmez mantarim gecmisti :) hemde ilacsiz. Cok sukur o gun bugundur mantarim yok.
Birkac kaynakta gormustum ama denizin degil de havuzun sakincali oldugu yaziyordu.

Canim benim bildigima havuzdan mikrop kapma riski var deniz kendini temizledigi icin hamilelerin girmesinde sakinca yok die biliyorum. Bide sen antalyadasin dimi. Antalyada denize girmeyi en sevdiğim yer phaselis ah orda olsamda girsem. Ama.malesef pazartesi ise basliorum yoksa durmazdim yerimde :))

Bi ay giyer yawrum sikma canini sen. Yeni dogana zaten ne kadar buyuk alabilirsin. Ilk bir yil cok kiyafet alicaz mecbur :))

Hamilelikten midir nedir daha kafaya takar oldum . Böyle bi üzülüyorum bi üzülüyorum ki eşim de kızıyo isterse 1 kere giysin sadece senin içinde kalmasın diyo saolsun .

Benim doktorum bana tatil yeri bile oneriyor :) suraya buraya git benim yerime gez diyor :) gerci ben havuza da girdim. 4 aylik falan hamileydim girdigimde. Aqua parkta cilginlar gibi eglendim :)) tabi ben biraz fazla rahat davraniyorum. Kimse bana bakmasin ama deniz candir yaa

Ah bu görümceler. Allahtan küçük gorumcem turkiyede o burda olsaydı sınır hastası olurdum heralde

Hamilelikten midir nedir daha kafaya takar oldum . Böyle bi üzülüyorum bi üzülüyorum ki eşim de kızıyo isterse 1 kere giysin sadece senin içinde kalmasın diyo saolsun .
Aman ne takiosun oglumda alip hic giydiremediklerim oldu o kadar abartmisim dusun. Sonra o giydiremedgim kiyafetleri ihtiyac sahiplerine verdim ayrica mutlu oldum hic uzulmedim bosuna almisim die. Yani gorumcen iki laf etti die kendini bu kadar yipratma daha bebek dogunca nelee neler diyecekler

Ben de yaptırağım inşallah cnm. Umarım çok yorulmadan atlatırım.

Bencede daha yeni basliyoruz

Çok sık gelemesinler diye başka bi yere taşınıyorum 1 ay sonra . şimdi evlerimizin arasında yürüyerek 10 dk . Ev küçük diye taşınma kararı almıştık evi bulduk anlaştık önümüzdeki ay taşınıyoruz Allahtan bi kaza bela çıkmazsa, orayla gorumcelik evi arası 20 dk arabayla, haftada 1 anca gelir galiba zaten 1 tane gorumcem var burda onu da ekarte etmeyi başardım galiba

Ne guzel uyumluysa bence de gezin

Bencede daha yeni basliyoruz

Dogum sekli ile basliorlar yargilamaya. Sonra emzirme sonra cocuga bahane bulma seklinde devam eden iletisimsizler...
- Sezeryanmi canim.
-Yok normal dogum.
- gerci simdi normal dogurmaya ne var premses dogum varmis agrisiz dogureviomussun
- ben epiduralsiz dogurdum.
- himm bu cocuk cok kilo almis mamayi fazlami.veriosun ne
-sadece emiyor mama vermiyorum.
-olsun sen yinede az emzir obez olur valla sonra. Bide gozleri sasimi bakiyo ne sen en iyisi bi doktora gotr. Ay bide ince giydirmisin azcik giydir allah muhafaza
-..............

Hadi size iy gunler ve kapanis
Sonra mal mal.cocugun gozlerini incelemeye baslariz sasimi gercekten die :))

O heves kıranlara ben de deli oluyorum. Size ne yahu?
Benim annem çok hevesli saolsun. Hiçbirşeyi bana sormadan almıyor, daha doğrusu beraber alıyoruz ama görünce o kadar hevesleniyor ki ihtiyaç olmasa bile almayalım diyemiyorum. Geçen ananemlere gösteriyor aldıklarını, ananem “amma çok almışsınız, giyemeyecek bebek bunları, bi de hediyeler gelecek” falan filan bir sürü dırdırlandı. Dayanamadım çıkıştım ben de “beğenmişiz almışız, her gün farklı giydirir hepsini giydiririm gerekirse. Hediyeleri de kullanmam başkasına hediye ederim, bebeğim bizim zevkimize göre giyinmiş olur” dedim, sustu bişey diyemedi bi daha. İstediğimi alırım, bebek benim. Karıştırmıyorum valla kimseyi.

Su hediyeye guvenme mantigini anlamiyorumngercrkten bide gelennhediyeler buyuk gelio hic oyle kucuk gelmio yani cogu 1 yas sonrasi icin

Bide benim aldıklarım sadece 5 tane zibindi. Benin ilk cocugum yüksek ihtimal altını degisirkene üstü bi çok kere batacak günde kaç kere değişecek belli değil. Çok bile olmuş olsa güle güle giysin demek varken neden moral bozuyorlar anlamıyorum.

Su hediyeye guvenme mantigini anlamiyorumngercrkten bide gelennhediyeler buyuk gelio hic oyle kucuk gelmio yani cogu 1 yas sonrasi icin

Düğün zamanı da hediye gelir diye aldırmadılar bana bazı şeyleri, ben düğünden 2 ay sonra kahve fincanı arıyordum kendime. Neredeyse hiç hediye gelmedi. Şimdi bebek için zaten beklemiyorum da çok çok hediye gelse bile kendi zevkle seçtiklerim varken neden rasgele seçilmiş hediye giydireyim? Çok yakınlarım hariç bebek hediyesi seçerken çok özenmiyorum açıkçası ben :)

Çünkü kendilerince iyilik yaptıklarını zannediyorlar. Üstün bilgilerini seninle paylaşarak sana müthiş iyilik yapıyorlar.

Ben de yaptırağım inşallah cnm. Umarım çok yorulmadan atlatırım.
O heyecanla anlamıyorsun yorulduğunu aman dikkat et canım. Bir de yanına mutlaka su filan al. Çekime dalıp su içmeyi unutma. Stres de yapma, bol bol eğlen çekim günü zaten tüm pozlarınız süper çıkacak, emin ol

Ben doktoruma sormuştum mikrop kapma olayını kapmazsın tam tersi iyi gelir demişti. Girdim denize bir sorun olmadı. Keşke sorsaydın doktoruna

Doktorum ben sormadan girebilirsin demişti cnm da daha önce böyle bir tecrübem olduğu için girmedim.

Cnm mantarı bile geçirdiyse çok iyi. Ben hamilelikten önce mantardan çok çektim. Bileydim bol bol denize girerdim hamilelik olunca riske atamıyorum. Plajlar turistler ve suriyeliler ile dolu malesef

pullubiber
Kızlar şöyle bir durum var terzi kendi söküğünü dikemez misali biz yerliler deniz ile pek bir bağımız yoktur. Geçen sene bile 4, 5 kez fln gitmişizdir. Bundan 15 20 yıl önce giderdik çünkü bildiğimiz çok güzel tertemiz mis gibi yerler vardı. Sabahın köründen gecenin karanlığına kadar denizde kaldığımız olurdu. Şimdi o sahiller otellerin işgali altında ve dışardan kimseyi almazlar ki kıyı kanuna göre sanrım 40 metreydi sahili kapatamazsın. Şikayet edilmesine rağmen hala durum böyle. Merkezde de büfelerde şezlong şemsiye parası verirsin ve dışardan birşey getiremezsin. Bir suyu 3 liraya satarlar. Sonra bir bakarsın sağın solun hanzo dolmuştur. Ben turizm okudum eşim de turizmci o yüzden biraz uzağız sanrım.
Bir de denizden ben mikrop kaptım o yüzden temkinliyim. Havuza zaten hayatta girdim. Sistit belasını başıma sardı.

Bende onlar yorulmasın beni düşünürken diye uzağa taşınıyorum iste

O zaman başka tabi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…