2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Amin inşallha sağolasın cnm. Su ve yiyecek birşeyler kesin alırım da cnm oturmaya birşey götürsem mi diye düşünmeye başladım. Ayakta çok fazla kalamıyorum olmadı kumsalda uzanrım ne yapayım

Antalyada sanirim o yuzden phaselisi cok seviyorum. Oldukca bakir yiyecek icecek getirebiliosun sezlong neyin yok cam agaclarinin altina ortunu attinmi golgede takiliosun. Ama muze kart sart yoksa her girise 25 tl istiyorlar. Bide yeme icme cok pahali. Suriyeli hic yoktu gecen sene tc vatandasi olmadiklari icin muza kart alamiorlar die biliyorum. Bide kisi basi 25 tl 0 hizmete vermek istemiyorlar sanirim. Ama daha once dedigin gibi bi tecruben olmussa cekincende haklisin. Caninda cekmiyorsa sorun yok. Ben resmen deniz kum gunes aseriyorum bu hamileligimde. :))

Amin inşallha sağolasın cnm. Su ve yiyecek birşeyler kesin alırım da cnm oturmaya birşey götürsem mi diye düşünmeye başladım. Ayakta çok fazla kalamıyorum olmadı kumsalda uzanrım ne yapayım
Evinde varsa portatif taburelerden alabilirsin yanına aslında, yanındakilere taşıtırsın artık

Kumsalda uzanırsan öyle de poz çekersiniz bahaneyle, o da güzel olur

Katlanir kamp sandalyelerinden al sen yinede ne olur ne olmaz yoruldukca dinlenirsin. Ben arabanin bagajinda tasiyorum onlardan cok buyuk rahatlik oturacak yer derdim olmuo :))

Phaselis Kemer bize aşağı yukarı 5 saat uzak cnm. Ben Antalyanın doğusundayım. Adrasan Olympos fln gitmiştik müze kart ile girmiştik olymposa da orası da çok iç açıcı halde değil. Turizmci olunca tatil turizmi yapamıyoruz malesef istedikten ve gidebildikten sonra ne güzel cnm ama burda yaşasan o kadar istemez bence canın
Evinde varsa portatif taburelerden alabilirsin yanına aslında, yanındakilere taşıtırsın artık

Kumsalda uzanırsan öyle de poz çekersiniz bahaneyle, o da güzel olur

Aynen cnm pinterestten bir kaç poz buldum öyle kaydettim hemen. Sadece be giyceğime karar veremedim. Sırf bu çekim için kiralanan kıyafetler varmış şok oldum

Katlanir kamp sandalyelerinden al sen yinede ne olur ne olmaz yoruldukca dinlenirsin. Ben arabanin bagajinda tasiyorum onlardan cok buyuk rahatlik oturacak yer derdim olmuo :))

Katlanır tabure tarzı birşey var ama birşeyler ayarlamaya çalışacam. Bir de takdir ettim seni cnm. Tam bir seyyah gibisin teçhizatlar sağlam.

Oğluşlar

Ben n11 de moda labio diye bir dükkandan aldım çok da memnun kaldım elbiseden canım :) sen de bak istersen oraya.

Hamilelikten midir nedir daha kafaya takar oldum . Böyle bi üzülüyorum bi üzülüyorum ki eşim de kızıyo isterse 1 kere giysin sadece senin içinde kalmasın diyo saolsun .

Bosver kuzum kim ne derse desin senin icinde kalmasin sirf o oyle dedi diye onun dediğini mi yapican olsun varsın az giydir ama senin icinde kalmasın bana da kayinvalidem hep karışmaya calisiyor insan dedigin gibi etkileniyor üzülüyor sonra bende bir bakıyorum gene istediğimi almışım ama eşlerimiz sagolsun

Bi salsalar bizi de keşke bizde kendi iç güdülerimizle anneligimizi yapsak . Herkesin bi fikri bi yorumu var maşallah. Kızıyorum böyle insanlara .

Ah canım bu memleketteki insanların söylemeyi en sevdiği söz bu bence. Eh karnındayken en güzel günleriymişmiş... yahu doğduktan sonra uyusa da ağlasa da uslu durmasa da gözünün önünde, dokunabiliyorsun sarılıyorsun, öpüyorsun. İyi mi kötü mü biliyorsun. Karnımdayken ne halde bilmiyorum ki. Ben bunu diyordum hep söyleyenlere. Bak 4,5 yaşında canavar bozması her günü ayrı savaş olan bi oğlum var ve ona rağmen yine bu sözlerimin arkasındayım. Hiiiiç özlemedim hamileliği ilkinde. ikinciden sonra da bu düşüncem değişmeyecek

Ahh bu kulaklar neler neler duydu canım. İnsanlara tek söylememiz gereken şey sananeee sananeee !!! Ben de bi günde ortaya çıkarmadım herhalde çocuğu 9 ay karnımda taşıdım. Okudum araştırdım öğrendim benden iyi bilecek değilsin çocuğumun durumunu. Ayy en korktuğum zamanlar işte bu Doğumdan sonraki ilk aylar. Her kafadan bir ses bir eleştiri. Nasıl atlatacağız o günleri acaba

Oyy masssalah sana ve ogluslara... operim hepinizi... masallah sadece gobek yapmissin ben heryerden genisledim. Canim ben is icabi cok seyahat eden bi insancigim esimde keza oyle hayat hep yollarda gecince insanin yasam sekli haline geliyor bi zaman sonra. Sevgiliyken dinlenme tesislerinde bulusur kahvalti yapardik :)) oglan dogunca onuda entegre ettik bu hayata. Duzeni bozulur vs demedik oda uyum sagladi cok sukur. Cok sevio gezmeyi... saatlerce yol yapior bizle giki cikmadan. Kedinin gelisi ile kim bakacak durumlari yasiyoruz. Kedi ile gezemiyoruz henuz cunku. Veterenire giderken bile ariza cikariyor. Birde veteriner 1 yasina kadar disari cikarmayin dedi en cok balkona cikarabiliyoruz. Ama gidip gelmeler etkiliyor onu bayram tatilinde 3 gun yalniz kaldi karsi komsu ilgilendi gunde 2 kere ugradi yanina ama yinede dondugumuzde hircinlasmisti. Bakalim kizda gezmeyi severse biz yaslanana kadar gezer dururuz sanirim. Antalyada kvlerin yazlik var aslinda ama bizde biraz gocebe ruhu var yazlikci insan degiliz. :))

Cekim icin kiyafet konusunda normal magazalara bi bak derim hala hamile reyonundan bisi almadim. Girebilecegim elbiseleri secip deniyorum hamile kiyafetlerinden cok daha guzel oluyor. Ucus ucus plajlik beyaz elbiseler bulabilirsin sezon bitmeden hem hamile kiyafetinin yari parasina gelir.

Sahsen bende hamileligi cok sevdigimi soyleyemiceem. Cok sukur sikintili gecmedi ama hormonlardaki degisim yetti. Hele de ilk 4 ay. Hergun koca bosadim her gun pisman oldum hamile kaldigima bulantilar kusmalar kokular... Uyku seklimdeki kisitlanmalar bisey yapamiyosun bi yere gidemiyosun tek basima evde bile kalamadim. Hic zevkli degilmis sahsen. Gozumun onunde daha degil tabi belki daha kotu de olabilir daha iyi de. Ama neden kotu yorumlusuyosun hevesini kiriyosun insanin ki. Yani belki de tek cocuk olcak belki olmicak insanin yapmak istedigi seyleri acimasizca elestirmelerine uzuluyorum. Anneme gecende soyle kimse hediye fln almasin. Karsilikli yapilan hicbiseyi sevmiyorum getirmesinler ayip olmaz merak etme dedim. Baskasini birak bazrn annen bile tum hevesini kiriyo. Bisey soyluyorum daha zaman var diyo oysa zaman su gibi geciyo illa doguma yakin zamani bekliyolar. Bende artik hic bi dediklerini sallamiyorum cok yorucu insanlar

Takmayarak :)) benim dogumum cok zor olmustu bi arkadasim sey dedi mis gibi sezeryan varken nie paraladin kendini. Hemde simdi iyice genisledi vajinan esin zevk almayacak aldatilirsan karismam gibi aptal saptal bi cumlu kurdu. Benim esimin zevki seni mi gerdi demistim. Yani anlayacagin bu kulaklarin duyacaklari bitmez. Benimde oglum 5 yasinda hamileligi hic ozlemiyorum. Bilmiorum belkide bende sorun var ama sevemiyorum hamilelik surecini. Mental olarakda iyi gelmiyor bana hormonlar falan manyak oluyorum

Bence boyle konusanlar hamileligi bi arac olarak goruyorlar. Naz niyaz ve istedigi herseyi yaptirma araci cocuk dogunca afalladiklari icin keske karnimda dursaydi diolar. Ama benim anlamadigim evet analik hamilelikle basliyor ama kucagina aldiktan sonra gecirdigin her gun dahada seviyoe baglaniyorsun anneligin tadini cikariyorsun. Suan 5 yasinda seni opmeye doyamiirum anne dien bi oglum var hamileliyken bu hazzi yasamak mumkun degil. Mesela 2. Ye hamile olanlar anlarlar beni sanki karnimdakini yanimdaki kadar sevemicekmisim gibi geliyor. Sevicwgimi biliyorum ama henuz kucagima almadim kokusunu icime cekmedim. Hamilelikte hissettigimiz bag ile dogduktan sonra kurdugimuz bag arasinda cok fark.var sirf bunun icin bile yanimda olmasini tercih ederim. Zormu evet zor. En zor buyuyen yawru insan yawrusu ama oda sende alisiosun bi sekil. Bana mesela ilk 1 sene cok zor gelmisti. O zamanda bunlar iyi gunlerin bi ayaklansin gorurum senicilere maruz kalmistim. Ama buyudukce yoldaa arkadas oluyorlar. Suan oturup sohbet ediyoruz. Ayin hallerini konusuyoruz. Gunes battiginda dunyanin diger tarafini aydinlattigini kati sivi gaz hallerini o kadar cok sey paylasiyoruz ki yeni yerler yeni yiyecekler bunlari hamilelige degismek cok da mantikli gelmiyor 5 senedir hamile oldugumu dusunemiyorum :)))

Herkes farkli yasiyor gercekten sureci. Haamileligi sevmekte sevmemekte kisisel tercih ama bence herkesin dogduktan sonraki evladiyla bagi bambaskadir. Bende baglanamiyorum suan karnimdayken insallah dogunca hersey inadina guzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…