Oyy masssalah sana ve ogluslara... operim hepinizi... masallah sadece gobek yapmissin ben heryerden genisledim. Canim ben is icabi cok seyahat eden bi insancigim esimde keza oyle hayat hep yollarda gecince insanin yasam sekli haline geliyor bi zaman sonra. Sevgiliyken dinlenme tesislerinde bulusur kahvalti yapardik :)) oglan dogunca onuda entegre ettik bu hayata. Duzeni bozulur vs demedik oda uyum sagladi cok sukur. Cok sevio gezmeyi... saatlerce yol yapior bizle giki cikmadan. Kedinin gelisi ile kim bakacak durumlari yasiyoruz. Kedi ile gezemiyoruz henuz cunku. Veterenire giderken bile ariza cikariyor. Birde veteriner 1 yasina kadar disari cikarmayin dedi en cok balkona cikarabiliyoruz. Ama gidip gelmeler etkiliyor onu bayram tatilinde 3 gun yalniz kaldi karsi komsu ilgilendi gunde 2 kere ugradi yanina ama yinede dondugumuzde hircinlasmisti. Bakalim kizda gezmeyi severse biz yaslanana kadar gezer dururuz sanirim. Antalyada kvlerin yazlik var aslinda ama bizde biraz gocebe ruhu var yazlikci insan degiliz. :))
Cekim icin kiyafet konusunda normal magazalara bi bak derim hala hamile reyonundan bisi almadim. Girebilecegim elbiseleri secip deniyorum hamile kiyafetlerinden cok daha guzel oluyor. Ucus ucus plajlik beyaz elbiseler bulabilirsin sezon bitmeden hem hamile kiyafetinin yari parasina gelir.
Off benimde bu seferki hamileliğim tadından yenmez geçmedi maalesef... Oğlumdayken ilk 3 ay mide problemleri yaşamıştım ama sonra düzelince 8.aya kadar güzel ve heyecanlı geçti tam hayaller dünyasına daldım doğum iznine cıkarken baby shower yapılır şimdi bana diyodum :)) doğum iznimde de evde bi güzel popo büyütür kitaplar okur örgüler yaparım diyodum. Maalesef o ara eşim yaralandı doğuma 1 ay kala. Rapor aldım işe gitmedim devamında iznimi başlattım, arkadaşlarımla vedalaşamadım bile, 1 haftası hastanelerde eşimle geçti 1 haftasıda benim bebeğin gelişimi durdu sürekli takip için git gel yaptık öyle geçti derken gününü beklemeden zorunlu sezeryana alındım. Maşallah çok güzel popo büyütmüşüm demi :) doğuma gideceğim gün ev temizledik annemler felan cam pencere gelen giden olur doğumdan sonra diye. Gece 1de felan uyudum dinlenmem gereken günde :)) ee hesapta olan değil nasipte olan gelir başa :)Sahsen bende hamileligi cok sevdigimi soyleyemiceem. Cok sukur sikintili gecmedi ama hormonlardaki degisim yetti. Hele de ilk 4 ay. Hergun koca bosadim her gun pisman oldum hamile kaldigima bulantilar kusmalar kokular... Uyku seklimdeki kisitlanmalar bisey yapamiyosun bi yere gidemiyosun tek basima evde bile kalamadim. Hic zevkli degilmis sahsen. Gozumun onunde daha degil tabi belki daha kotu de olabilir daha iyi de. Ama neden kotu yorumlusuyosun hevesini kiriyosun insanin ki. Yani belki de tek cocuk olcak belki olmicak insanin yapmak istedigi seyleri acimasizca elestirmelerine uzuluyorum. Anneme gecende soyle kimse hediye fln almasin. Karsilikli yapilan hicbiseyi sevmiyorum getirmesinler ayip olmaz merak etme dedim. Baskasini birak bazrn annen bile tum hevesini kiriyo. Bisey soyluyorum daha zaman var diyo oysa zaman su gibi geciyo illa doguma yakin zamani bekliyolar. Bende artik hic bi dediklerini sallamiyorum cok yorucu insanlar
Evet o zevk durumu çok lazım hatta sezeryan olduktan sonra ameliyat masasında göbek atmıştım rahmim dar kaldı eşimle seks hayatımız eskisi gibi devam etcek diye, tek düşüncem oydu o kadar telaşın heyecanın stresin arasında, hey Allahım ne insanlar varmışş onumu düşünmüş analık vazifesini yaparkenTakmayarak :)) benim dogumum cok zor olmustu bi arkadasim sey dedi mis gibi sezeryan varken nie paraladin kendini. Hemde simdi iyice genisledi vajinan esin zevk almayacak aldatilirsan karismam gibi aptal saptal bi cumlu kurdu. Benim esimin zevki seni mi gerdi demistim. Yani anlayacagin bu kulaklarin duyacaklari bitmez. Benimde oglum 5 yasinda hamileligi hic ozlemiyorum. Bilmiorum belkide bende sorun var ama sevemiyorum hamilelik surecini. Mental olarakda iyi gelmiyor bana hormonlar falan manyak oluyorum
Ya o konuda çok suçluyorum kendimi, isteyerek hamile kaldığım halde halen bir bağ kuramadım karnımdakiylen, hep sanki bi tek oğlumu sevcem onu sevmicem hatta seversem oğluma ihanet etmiş olcam gibi saçma sapan bi düşünce var içimde içgüdüsel olarak önüne geçemiyorum. Çok vicdan azabı çekiyorum karnımdaki için onu pek sevemediğim için bağ kuramadığım için... Tabi sıkıntı ve stres içinde olduğumdan ondan kaynaklıda olabilir...Bence boyle konusanlar hamileligi bi arac olarak goruyorlar. Naz niyaz ve istedigi herseyi yaptirma araci cocuk dogunca afalladiklari icin keske karnimda dursaydi diolar. Ama benim anlamadigim evet analik hamilelikle basliyor ama kucagina aldiktan sonra gecirdigin her gun dahada seviyoe baglaniyorsun anneligin tadini cikariyorsun. Suan 5 yasinda seni opmeye doyamiirum anne dien bi oglum var hamileliyken bu hazzi yasamak mumkun degil. Mesela 2. Ye hamile olanlar anlarlar beni sanki karnimdakini yanimdaki kadar sevemicekmisim gibi geliyor. Sevicwgimi biliyorum ama henuz kucagima almadim kokusunu icime cekmedim. Hamilelikte hissettigimiz bag ile dogduktan sonra kurdugimuz bag arasinda cok fark.var sirf bunun icin bile yanimda olmasini tercih ederim. Zormu evet zor. En zor buyuyen yawru insan yawrusu ama oda sende alisiosun bi sekil. Bana mesela ilk 1 sene cok zor gelmisti. O zamanda bunlar iyi gunlerin bi ayaklansin gorurum senicilere maruz kalmistim. Ama buyudukce yoldaa arkadas oluyorlar. Suan oturup sohbet ediyoruz. Ayin hallerini konusuyoruz. Gunes battiginda dunyanin diger tarafini aydinlattigini kati sivi gaz hallerini o kadar cok sey paylasiyoruz ki yeni yerler yeni yiyecekler bunlari hamilelige degismek cok da mantikli gelmiyor 5 senedir hamile oldugumu dusunemiyorum :)))
Hoş bulduk cınımmm hep aynı saatte buluşalım olur muOfff uykusuz geceler sürecine hoş geldiniz
Ya bunlar nasıl tatlış böyleDaha tam ilgilenemedim ama bir kare paylaşmak istedim sizinle. Bakın minnoşumuzun şirin ayakkabıları
Eki Görüntüle 2182269
Teşekkür ederiz teyzesi, hastane çıkışının ayakkabılarıYa bunlar nasıl tatlış böyle
Günaydın bende sanırım yatış pozisyonundan kaynaklı bir bel ağrısı başladı
Eşime masaj yaptırmayı düşünüyorum iyi gelir umarım
Teşekkür ederimGecmis olsun canım magnezyum kullanıyor musun? Kullanmiyorsan doktora gidince bu meseleyi danış. Benim ilk gebeligimde bel ağrım olunca vermişti iyi gelmişti. Bir de gün içinde dinlenirken ayaklarını yükseğe koyarak uzan. Son olarak d vitamini eksikliği de ağrı yapabiliyor baktirmis mıydın?
Ben kürekçi oldugum icin suda buyudum burda da izmir kurek kulubunu kurduk cok sukur biraz belediyenin pesinde kostuk ama kurduk simdi belediye tesiste yapiyor cocuklarimizda suda buyuyecek :)Doktorum ben sormadan girebilirsin demişti cnm da daha önce böyle bir tecrübem olduğu için girmedim.
Cnm mantarı bile geçirdiyse çok iyi. Ben hamilelikten önce mantardan çok çektim. Bileydim bol bol denize girerdimhamilelik olunca riske atamıyorum. Plajlar turistler ve suriyeliler ile dolu malesef
pullubiber
Kızlar şöyle bir durum var terzi kendi söküğünü dikemez misali biz yerlilerdeniz ile pek bir bağımız yoktur. Geçen sene bile 4, 5 kez fln gitmişizdir. Bundan 15 20 yıl önce giderdik çünkü bildiğimiz çok güzel tertemiz mis gibi yerler vardı. Sabahın köründen gecenin karanlığına kadar denizde kaldığımız olurdu. Şimdi o sahiller otellerin işgali altında ve dışardan kimseyi almazlar ki kıyı kanuna göre sanrım 40 metreydi sahili kapatamazsın. Şikayet edilmesine rağmen hala durum böyle. Merkezde de büfelerde şezlong şemsiye parası verirsin ve dışardan birşey getiremezsin. Bir suyu 3 liraya satarlar. Sonra bir bakarsın sağın solun hanzo dolmuştur. Ben turizm okudum eşim de turizmci o yüzden biraz uzağız sanrım.
Bir de denizden ben mikrop kaptım o yüzden temkinliyim. Havuza zaten hayatta girdim. Sistit belasını başıma sardı.
Ayy bayildim ogluslarina masallah size yaPhaselis Kemer bize aşağı yukarı 5 saat uzak cnm. Ben Antalyanın doğusundayım. Adrasan Olympos fln gitmiştik müze kart ile girmiştik olymposa da orası da çok iç açıcı halde değil. Turizmci olunca tatil turizmi yapamıyoruz malesefistedikten ve gidebildikten sonra ne güzel cnm ama burda yaşasan o kadar istemez bence canın
Aynen cnm pinterestten bir kaç poz buldum öyle kaydettim hemen. Sadece be giyceğime karar veremedim. Sırf bu çekim için kiralanan kıyafetler varmış şok oldum
Katlanır tabure tarzı birşey var ama birşeyler ayarlamaya çalışacam. Bir de takdir ettim seni cnm. Tam bir seyyah gibisinteçhizatlar sağlam.
Eki Görüntüle 2182329
Oğluşlar
Yediğin bişey allerji yapabilir bayılma hissi kanşekeri yada tansiyon olabilir.dr gitmelisin acilde geçici çözüm buluyorlar ihmal etme lütfenMerhaba
Siz de de gece kaşıntıları oluyor mu? Gündüz de ansızın gelen bayılma hissi. İnternette çok fazla yorum okudum ve tedirgin oldum. Bayramın birinci günü kaşıntı yüzünden hastaneye gittim. Karaciğer enzimlerime baktırdım normal çıktı. Ama kaşıntı geçmiyor kafayı yemek üzereyim.
Gittim ama sadece serum takıp eve gönderdilerYediğin bişey allerji yapabilir bayılma hissi kanşekeri yada tansiyon olabilir.dr gitmelisin acilde geçici çözüm buluyorlar ihmal etme lütfen
Canim benimde kolastazim vardi korkunctu kasinti yeni basladigi icin ilk testlerde cikmiyo tekrar tekrar bakilmasi gerekiyir sen pazartesi kendi doktoruna git....cok zor kolastaz insallah alerji filandir cikmaz biseyGittim ama sadece serum takıp eve gönderdiler
Bende alerjiden şüphelendim. Bu ikinci hamileliğim bu kadar zor geçmemişti ilk hamilelik.
Kusum biraz dinlen odemde olmustur bir iki gunde duzene girersin kiloyami takilcan bosver canim siz iyi olun yeterGünaydın kızlar nasılsınız. Ben pertim yahu. Dün eminönüne Egeye alışverişe gittik. Biraz bişeyler topladık hastane çıkışı, yıkama küveti, battaniyesi zıbınları tulumları vs. Ama alınacak şeyler var daha da bayaasını hallettik kv ablam ben ama çok yoruldum. İstanbul boş falan değil anacım..
ayaklarım şiş ve 2 3 gündür ellerimde uyuşmalar başladı.
Sonunda dün gece evime gelebildim ama burası da darma dağın eşim uyansa bi toparlamaya girişsek iyi olcak.
Kvde de aç kalmamak için ekmeğe çok yüklendim sanırım, ne kahvaltıda karnımı doyurabildim ne bişey. +2 kg gösteriyo tartı ona moralim çok bozuldu
Rejim yapmak istiyorum resmen ama bu halimle yapamıyorm kendimi kötü hissediyorum
Ay valla şuan ona takıldım acaip derecede. Ve de çok yoruldum ya yemin ederim 9günlük tatilmiş resmen 9gün yorgunluk bu halimle. Dinlenemeden daha beter yorgun işe dönücem.. neyse ki 32.haftaya az kaldı yoksa çekilmez bu böyle artık ruhen de yorgunumKusum biraz dinlen odemde olmustur bir iki gunde duzene girersin kiloyami takilcan bosver canim siz iyi olun yeter
Banada eziyet oldu 9 gundur kiz kucagimda...artik resmen yattigim yerden kalkamiyorum...bu bayram kimseye iyi gelmedi sanirimAy valla şuan ona takıldım acaip derecede. Ve de çok yoruldum ya yemin ederim 9günlük tatilmiş resmen 9gün yorgunluk bu halimle. Dinlenemeden daha beter yorgun işe dönücem.. neyse ki 32.haftaya az kaldı yoksa çekilmez bu böyle artık ruhen de yorgunum
İnşallah canım. Yerleşmeden defetsem benden mutlusu olmazBanada eziyet oldu 9 gundur kiz kucagimda...artik resmen yattigim yerden kalkamiyorum...bu bayram kimseye iyi gelmedi sanirim
1 haftada 2 kilo almamissindir canim ondan diyorum takilma diye.yerlesik kilo olamaz 2 3 gun dikkat edersin iner hemen odemde olmustur sicakta gezmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?