2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sağol teyzesi biz de seni çok öptük aşağı yukarı 10 kilo almış halim cnm. Bir dönem diyet yaptım o ara alımım durdu şimdi de dikkat ediyorum ama az az alıyorum yine de.

Valla biz de sizin tam tersiniz cnm. Yok böyle bir yerleşik hayat. En fazla kışın yıllık izinde kayınvalidelerin yanına gideriz o kadar bu düzen yorucu gelmiyorsa cnm zevkle gezer insan. Kısçen de uyum sağlar niye sağlamasın örnekleri siz olacaksınız. Kedin için de bir arkadaş sahiplenirsen yani ikinci bir kedi o zmaan rahat edebilirsin sana şimdiki gibi sıkıntı çıkarmaz cnm. Ben kayınvalidelere gittiğimizde aklım evde olur hep. Aklıma geldikçe ağlamamk için zor tutarım kendimi. Yalnız bırakmak koyuyor valla.

Haklısın öyle de yapabilirim. İnternette bir kaç tane öyle elbisede beğendim aama sığar mıyım bilemedim. Önce buraları bir turlamam lazım.

Off benimde bu seferki hamileliğim tadından yenmez geçmedi maalesef... Oğlumdayken ilk 3 ay mide problemleri yaşamıştım ama sonra düzelince 8.aya kadar güzel ve heyecanlı geçti tam hayaller dünyasına daldım doğum iznine cıkarken baby shower yapılır şimdi bana diyodum :)) doğum iznimde de evde bi güzel popo büyütür kitaplar okur örgüler yaparım diyodum. Maalesef o ara eşim yaralandı doğuma 1 ay kala. Rapor aldım işe gitmedim devamında iznimi başlattım, arkadaşlarımla vedalaşamadım bile, 1 haftası hastanelerde eşimle geçti 1 haftasıda benim bebeğin gelişimi durdu sürekli takip için git gel yaptık öyle geçti derken gününü beklemeden zorunlu sezeryana alındım. Maşallah çok güzel popo büyütmüşüm demi :) doğuma gideceğim gün ev temizledik annemler felan cam pencere gelen giden olur doğumdan sonra diye. Gece 1de felan uyudum dinlenmem gereken günde :)) ee hesapta olan değil nasipte olan gelir başa :)
Bu hamileliğimde heves ettiğim ne varsa yapcaktım. Maalesef öyle sıkıntılı stresli bi işe girmişim ki kan kusturdular, hamileliğimede lanet ettim çoğu zaman. hamile, hatta insan olduğumu unuttum esir kampı gibiydi. Yine sözde son 1 ay izne cıkıp evimde kafa dinlicektim baby shower bu sefer kesin olmalıydı, ulan şansa bak 2,5 ay kala işten atıldık mahkeme avukat sgk arası koşturuyorum 1 haftadır ve bayramdan sonrada devam koşturmaya :) demek bana yine hüsran... bana yine esmer günler düştü eyvah
Evet o zevk durumu çok lazım hatta sezeryan olduktan sonra ameliyat masasında göbek atmıştım rahmim dar kaldı eşimle seks hayatımız eskisi gibi devam etcek diye, tek düşüncem oydu o kadar telaşın heyecanın stresin arasında, hey Allahım ne insanlar varmışş onumu düşünmüş analık vazifesini yaparken
Ya o konuda çok suçluyorum kendimi, isteyerek hamile kaldığım halde halen bir bağ kuramadım karnımdakiylen, hep sanki bi tek oğlumu sevcem onu sevmicem hatta seversem oğluma ihanet etmiş olcam gibi saçma sapan bi düşünce var içimde içgüdüsel olarak önüne geçemiyorum. Çok vicdan azabı çekiyorum karnımdaki için onu pek sevemediğim için bağ kuramadığım için... Tabi sıkıntı ve stres içinde olduğumdan ondan kaynaklıda olabilir...
Offf uykusuz geceler sürecine hoş geldiniz
Hoş bulduk cınımmm hep aynı saatte buluşalım olur mu

Son düzenleme:
Merhaba
Siz de de gece kaşıntıları oluyor mu? Gündüz de ansızın gelen bayılma hissi. İnternette çok fazla yorum okudum ve tedirgin oldum. Bayramın birinci günü kaşıntı yüzünden hastaneye gittim. Karaciğer enzimlerime baktırdım normal çıktı. Ama kaşıntı geçmiyor kafayı yemek üzereyim.

Günaydın bende sanırım yatış pozisyonundan kaynaklı bir bel ağrısı başladı
Eşime masaj yaptırmayı düşünüyorum iyi gelir umarım

Günaydın bende sanırım yatış pozisyonundan kaynaklı bir bel ağrısı başladı
Eşime masaj yaptırmayı düşünüyorum iyi gelir umarım

Gecmis olsun canım magnezyum kullanıyor musun? Kullanmiyorsan doktora gidince bu meseleyi danış. Benim ilk gebeligimde bel ağrım olunca vermişti iyi gelmişti. Bir de gün içinde dinlenirken ayaklarını yükseğe koyarak uzan. Son olarak d vitamini eksikliği de ağrı yapabiliyor baktirmis mıydın?

Teşekkür ederim
3 aydır her gün kullanıyorum magnezyum+kalsiyum +d3 vitamini+çinko
Ama bunun olacağı var sanırım aynı kramplarımın bi türlü geçmemesi gibi
Karnım birden çok büyüdü galiba vucudumun dengesi şaştı

Ben kürekçi oldugum icin suda buyudum burda da izmir kurek kulubunu kurduk cok sukur biraz belediyenin pesinde kostuk ama kurduk simdi belediye tesiste yapiyor cocuklarimizda suda buyuyecek :)
Antalyanin kiyi seridi duz oldugu icin ve cok cok fazla otel oldugu icinbsuya gircek yer bulamammaniz normal ya izmir cokm girintili cikintili...esimde izmirin yerlisi oldugu icin cok guzel yerlere goturuyo bizi sagolsun ama burda da 10 15 seneye suya gircek yer kalmayacak dedigini cok cok iyi anliyorum....bide gecen yaz veb erdege kactim burdaki arkadaslarimiz focada cesmede yazligi olanlar gecen yaz perisan oldu el ayak agiz hastaligi gecirdi cocuklar...

Ayy bayildim ogluslarina masallah size ya cok guzel olmus gobusun

Yediğin bişey allerji yapabilir bayılma hissi kanşekeri yada tansiyon olabilir.dr gitmelisin acilde geçici çözüm buluyorlar ihmal etme lütfen

Yediğin bişey allerji yapabilir bayılma hissi kanşekeri yada tansiyon olabilir.dr gitmelisin acilde geçici çözüm buluyorlar ihmal etme lütfen
Gittim ama sadece serum takıp eve gönderdiler
Bende alerjiden şüphelendim. Bu ikinci hamileliğim bu kadar zor geçmemişti ilk hamilelik.

Kızlar beni bayramda gören herkes erkek karnı diyorlar aşağıda ve sivri karnım var annem ve kaynanam da kurban kellesini açtılar mı benim bebeğim ne olacak diye dilemişler omlarında erkek çıktı ama doktorlar kız dedi valla korkmaya başladım

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben pertim yahu. Dün eminönüne Egeye alışverişe gittik. Biraz bişeyler topladık hastane çıkışı, yıkama küveti, battaniyesi zıbınları tulumları vs. Ama alınacak şeyler var daha da bayaasını hallettik kv ablam ben ama çok yoruldum. İstanbul boş falan değil anacım..
ayaklarım şiş ve 2 3 gündür ellerimde uyuşmalar başladı.
Sonunda dün gece evime gelebildim ama burası da darma dağın eşim uyansa bi toparlamaya girişsek iyi olcak.
Kvde de aç kalmamak için ekmeğe çok yüklendim sanırım, ne kahvaltıda karnımı doyurabildim ne bişey. +2 kg gösteriyo tartı ona moralim çok bozuldu
Rejim yapmak istiyorum resmen ama bu halimle yapamıyorm kendimi kötü hissediyorum

Gittim ama sadece serum takıp eve gönderdiler
Bende alerjiden şüphelendim. Bu ikinci hamileliğim bu kadar zor geçmemişti ilk hamilelik.
Canim benimde kolastazim vardi korkunctu kasinti yeni basladigi icin ilk testlerde cikmiyo tekrar tekrar bakilmasi gerekiyir sen pazartesi kendi doktoruna git....cok zor kolastaz insallah alerji filandir cikmaz bisey

Kusum biraz dinlen odemde olmustur bir iki gunde duzene girersin kiloyami takilcan bosver canim siz iyi olun yeter

Kusum biraz dinlen odemde olmustur bir iki gunde duzene girersin kiloyami takilcan bosver canim siz iyi olun yeter
Ay valla şuan ona takıldım acaip derecede. Ve de çok yoruldum ya yemin ederim 9günlük tatilmiş resmen 9gün yorgunluk bu halimle. Dinlenemeden daha beter yorgun işe dönücem.. neyse ki 32.haftaya az kaldı yoksa çekilmez bu böyle artık ruhen de yorgunum

Banada eziyet oldu 9 gundur kiz kucagimda...artik resmen yattigim yerden kalkamiyorum...bu bayram kimseye iyi gelmedi sanirim
1 haftada 2 kilo almamissindir canim ondan diyorum takilma diye.yerlesik kilo olamaz 2 3 gun dikkat edersin iner hemen odemde olmustur sicakta gezmekten

İnşallah canım. Yerleşmeden defetsem benden mutlusu olmaz
Valla bu bayram kötü geçti sanırım hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…