- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Kas o kas :))) bnmde ole oldu bacaklarda sisti bide gören diyo hiç kg almamışsın oysa tartı ole demiyo :)ana kiz şile bezli cicilerinizi severim sizinBen kolumdan dogurucam herhalde kolum genisliyo giderekEki Görüntüle 2182361
Ben kolumdan dogurucam herhalde kolum genisliyo giderekEki Görüntüle 2182361
Tesekkurederiz teyzesi ya sizde giyersiniz umarim :)Kas o kas :))) bnmde ole oldu bacaklarda sisti bide gören diyo hiç kg almamışsın oysa tartı ole demiyo :)ana kiz şile bezli cicilerinizi severim sizin
Kilo alamadim kuşum bana da gobegim normal geliyo ama kv ve elti her gordugunde cok fena oldun kapilardan gecemiycen bu gidisle filan diyolar sıkıntı onlarda sanirimSenin göbüş çok çıkmamış canım ya maşallah :)
Kilo alamadim kuşum bana da gobegim normal geliyo ama kv ve elti her gordugunde cok fena oldun kapilardan gecemiycen bu gidisle filan diyolar sıkıntı onlarda sanirim
o kalıntılar ani bayılma hissi elinin ayağının boşalması zor nefes alıyormuş hissi bunların hepsi Bendede var. Ve sıcaktan oluyor ne yazıkki. Normal bir insana göre daha çok terliyorum sanki. Ve normalde okadar rahatsız etmeyen terleme beni acayip kaşındırıyor. Sabah duş alayım öğleden sonra terleyip kaşınmaya başlıyorum. Ani bayılacak gibi hissetmekten sıcaktan olduğunu düşünüyorum. Birde aynı zamanda bu zamanlarda vücutta aşırı kan hacminde artış oluyormuş. Vücut iki katı kana ihtiyaç duyuyormuş. Ve buda kan değerinde düşüşe neden oluyormuş. Buda bayılma hissi fenalık yaratabilir diye düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdirMerhaba
Siz de de gece kaşıntıları oluyor mu? Gündüz de ansızın gelen bayılma hissi. İnternette çok fazla yorum okudum ve tedirgin oldum. Bayramın birinci günü kaşıntı yüzünden hastaneye gittim. Karaciğer enzimlerime baktırdım normal çıktı. Ama kaşıntı geçmiyor kafayı yemek üzereyim.
Yok artık bu aydan sonra ayda 2 kilo alman çok normal. Kendini sıkıntıya sokmaKızlar ben de bu sabah tartıda 84,5 çıktım. Son bir ayda 2,5kilo almışım, 82yle başladım gebeliğe. Hızlı alım dönemine mi girdim yani normal olabilir mi (1kiloyu son 1haftada almışım) yoksa frenlemem mi lazım kendimi bilmiyorum. Aslında çok yemiyorum ama eti pufa ve dondurmaya dadandım biraz son günlerde, neredeyse her gün yiyorum ya. Fazla mı kaçırdım acaba
tatil dönüşü biriken işten nefret ediyorumTatili bitenlerde bugün, bakınız ben
Hastaneden çıktım annemlerde kaldım, ordan eve döndüm 2-3 gün sonra yazlığa gittik derken evi resmen götürüyor şu an. Bir valiz dolusu yıkanacak çamaşır var. Daha bunun akşam yemeği hazırlığı vsgelgelelim ben napıyorsun, şişmekten ayı pençesine dönmüş ayaklarımı tuzlu suya bastım insani boyutlara inmesini bekliyorum. Yazlık iyiydi güzeldi ama bana da yan etkisi bu oldu işte. Üstüne basınca patlayacak gibi oluyor, resmen canım acıyor ya.
Düzelse d en azından birkaç makine çamaşır yıkasam. Yarın da tetanoz aşım var. Ağrım tutarsa tüm işler kalır. Bugün toparlamam lazım birazamma çok derdim var be
Teşekkür ederim
3 aydır her gün kullanıyorum magnezyum+kalsiyum +d3 vitamini+çinko
Ama bunun olacağı var sanırım aynı kramplarımın bi türlü geçmemesi gibi
Karnım birden çok büyüdü galiba vucudumun dengesi şaştı
Ben kürekçi oldugum icin suda buyudum burda da izmir kurek kulubunu kurduk cok sukur biraz belediyenin pesinde kostuk ama kurduk simdi belediye tesiste yapiyor cocuklarimizda suda buyuyecek :)
Antalyanin kiyi seridi duz oldugu icin ve cok cok fazla otel oldugu icinbsuya gircek yer bulamammaniz normal ya izmir cokm girintili cikintili...esimde izmirin yerlisi oldugu icin cok guzel yerlere goturuyo bizi sagolsun ama burda da 10 15 seneye suya gircek yer kalmayacak dedigini cok cok iyi anliyorum....bide gecen yaz veb erdege kactim burdaki arkadaslarimiz focada cesmede yazligi olanlar gecen yaz perisan oldu el ayak agiz hastaligi gecirdi cocuklar...
Ayy bayildim ogluslarina masallah size yacok guzel olmus gobusun
Ben kolumdan dogurucam herhalde kolum genisliyo giderekEki Görüntüle 2182361
Çok sağol canım ya içimi rahatlattınYok artık bu aydan sonra ayda 2 kilo alman çok normal. Kendini sıkıntıya sokma
tatil dönüşü biriken işten nefret ediyorum
tatil dönüşü biriken işten nefret ediyorum
Çok sağol canım ya içimi rahatlattınZaten kilolu hamile kaldım, bir de ani kilo alımı görünce biraz korktum galiba
Kız sizin göbüslerinizi yerim masallah ne guzel olmussunuzBen kolumdan dogurucam herhalde kolum genisliyo giderekEki Görüntüle 2182361
Sizede masallah canim ne guzel hic kilo almamissinPhaselis Kemer bize aşağı yukarı 5 saat uzak cnm. Ben Antalyanın doğusundayım. Adrasan Olympos fln gitmiştik müze kart ile girmiştik olymposa da orası da çok iç açıcı halde değil. Turizmci olunca tatil turizmi yapamıyoruz malesefistedikten ve gidebildikten sonra ne güzel cnm ama burda yaşasan o kadar istemez bence canın
Aynen cnm pinterestten bir kaç poz buldum öyle kaydettim hemen. Sadece be giyceğime karar veremedim. Sırf bu çekim için kiralanan kıyafetler varmış şok oldum
Katlanır tabure tarzı birşey var ama birşeyler ayarlamaya çalışacam. Bir de takdir ettim seni cnm. Tam bir seyyah gibisinteçhizatlar sağlam.
Eki Görüntüle 2182329
Oğluşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?