2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kas o kas :))) bnmde ole oldu bacaklarda sisti bide gören diyo hiç kg almamışsın oysa tartı ole demiyo :)ana kiz şile bezli cicilerinizi severim sizin
Tesekkurederiz teyzesi ya sizde giyersiniz umarim :)
Ben yeni aldim 1kg onuda insallah almisimdir 400gr almistim en son kontrolde artik alman lazim kilo diye cok moralimi bozmustu 400 gr mi da koluma aldim galiba :)kas olarak tabi

Kızlar gece uyanıp buraya yorum yazmıştım, bilinçaltımda kalmış tekrar uyuyunca saçma sapan bi rüya gördüm. Bebeğim doğuyor hastanede ama ne hikmetse ben yokum bebek doğdu diyorlar direk küveze almışlar hepsini küveze aldık daha sonra sizde gelip ordan alırsınız diyorlar. Bende sinirleniyorum ya nasıl bana sormadan doğurtursunuz öyle saçma sapan doğum mu olur bir sürü hazırlık yapmıştım diyorum hastane odamı süslicektim doğumda resim çekicektim lohusa tacı takıcaktım felan diyorum hey Allahım derdime bak sonra dayanamıyorum ben bebeğimi görmeye gitcem diyorum danışma gibi bi yer var oraya bebeğin adını söylüyorum, görevli kadın aa evet o doğdu çok tatlı bir bebek çok sevdik biz onu felan diyor bende heyecanlanıyorum derken uyandım göremeden hayal meyal hatırlıyorum ama bebeğide, klasik yeni doğan suratlı kırmızı kucuk buruşuk pembe zıbınlı

Kilo alamadim kuşum bana da gobegim normal geliyo ama kv ve elti her gordugunde cok fena oldun kapilardan gecemiycen bu gidisle filan diyolar sıkıntı onlarda sanirim

Çok iyisin maşallah
Bebeğin gelişimi iyiyse daha iyi işte ne güzel tatlım Doğumdan sonra verme derdin olmaz :)

Kızlar ben de bu sabah tartıda 84,5 çıktım. Son bir ayda 2,5kilo almışım, 82yle başladım gebeliğe. Hızlı alım dönemine mi girdim yani normal olabilir mi (1kiloyu son 1haftada almışım) yoksa frenlemem mi lazım kendimi bilmiyorum. Aslında çok yemiyorum ama eti pufa ve dondurmaya dadandım biraz son günlerde, neredeyse her gün yiyorum ya. Fazla mı kaçırdım acaba

Tatili bitenlerde bugün, bakınız ben
Hastaneden çıktım annemlerde kaldım, ordan eve döndüm 2-3 gün sonra yazlığa gittik derken evi resmen götürüyor şu an. Bir valiz dolusu yıkanacak çamaşır var. Daha bunun akşam yemeği hazırlığı vs gelgelelim ben napıyorsun, şişmekten ayı pençesine dönmüş ayaklarımı tuzlu suya bastım insani boyutlara inmesini bekliyorum. Yazlık iyiydi güzeldi ama bana da yan etkisi bu oldu işte. Üstüne basınca patlayacak gibi oluyor, resmen canım acıyor ya.
Düzelse d en azından birkaç makine çamaşır yıkasam. Yarın da tetanoz aşım var. Ağrım tutarsa tüm işler kalır. Bugün toparlamam lazım biraz amma çok derdim var be

o kalıntılar ani bayılma hissi elinin ayağının boşalması zor nefes alıyormuş hissi bunların hepsi Bendede var. Ve sıcaktan oluyor ne yazıkki. Normal bir insana göre daha çok terliyorum sanki. Ve normalde okadar rahatsız etmeyen terleme beni acayip kaşındırıyor. Sabah duş alayım öğleden sonra terleyip kaşınmaya başlıyorum. Ani bayılacak gibi hissetmekten sıcaktan olduğunu düşünüyorum. Birde aynı zamanda bu zamanlarda vücutta aşırı kan hacminde artış oluyormuş. Vücut iki katı kana ihtiyaç duyuyormuş. Ve buda kan değerinde düşüşe neden oluyormuş. Buda bayılma hissi fenalık yaratabilir diye düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Yok artık bu aydan sonra ayda 2 kilo alman çok normal. Kendini sıkıntıya sokma
tatil dönüşü biriken işten nefret ediyorum

Cnm çinkoyu neden kullanıyorsun. Ben de kullandım bir ay kansızlığıma bağlıydı benimki.

Foto bulamadım cnm bulsam sana çok güzel örnekle de anlatacaktım. Evimizi 30 dakikalık bir mekan vardı cnm limon muşmala (yenidünya ) ağaçlarının altında derme çatma masalarda otururduk. Ağaçların bittiği yerde muz bahçesi başlardı. 10 adımda denize girerdin. Bu bahsettiğim 6 yıl önce falndı. Biraz ileride bir tesettür oteli açıldı işler çığrından çıktı. Arkasına bir otel daha. Çakıllı taşlı yollara parke taşlar döşendi. Sahil otellerin şezlogları ile doldu. Sen köşeye bir yere havlu serebilirsen ne ala. Her taraf turist oldu vs. Buldukları her bakir alana çöktüler. Bizde gitmez olduk. Valla cnm İzmiri o kadar merak ediyorum ki karadenizi doğu , güneydoğu anadoluyu iç anadolu akdenizi marmarnın birazını ama egeye ayak basmadım. O yüzden çok istiyorum izmiri egeyi görmek.

Ayy bayildim ogluslarina masallah size ya cok guzel olmus gobusun

Teşekkür ederiz teyzesi ya bende açıp açıp seviyorum göbüşümü. Görmemişin bir göbüşü olmuş misali
Ben kolumdan dogurucam herhalde kolum genisliyo giderek Eki Görüntüle 2182361

Cnm senin önderalp nerde ya maşallah valla son zamanları rahat geçireceksin Allahın izniyle. Ben şimdiden üst baş değiştirirken çok zorlanıyorum. Lidya hanımın bacaklarından öperimm

Bir de o kol kürekçi kolu sıkıntı yok bence

tatil dönüşü biriken işten nefret ediyorum

Bende böyle zamanlarda evde bir yardımcım olsa keşke diyorum. Çok lüks hayallerim var

Çok sağol canım ya içimi rahatlattın Zaten kilolu hamile kaldım, bir de ani kilo alımı görünce biraz korktum galiba

Geçen gece sana olan kasılmanın benzeri dün akşam bana oldu sanırım. Yazlıkta eşimle yürüyüşe çıkmıştık, gündüzden de deniz vs yorulmuşum galiba. Yürüyüşü de uzattık biraz. Dönüşte resmen karnım sepsert oldu ve bir sancı girdi. Yol ortasında durdum kaldım yürüyemeyecem diye. Çok ağır şekilde eve kadar yürüdük, biraz uzandım eşim karnımı ovdu falan o sertlik geçti sonra. Bebek dayandığı için mi oldu yoksa yalancı sancı mı oldu bilmiyorum ama azıcık fenaydı valla. Rabbim doğumda güç kuvvet versin hepimize. Doğum eğitimine de hastalık araya girince devam edemedim. Haftaya tekrardan gidip yeni gruba yazılayım en iyisi. Dün panik yapmadım ama doğum zamanım yakın olsa panik yapıp ilk sancıda hastaneye giderim herhalde bu kafayla

Bizde tatilden dün geldik aynı durumdayız kızlar çamaşırlar ev işleri birikti .
Çamaşırlar makinada yıkanıyor . Makinalar da olmasa ne yapardık acaba .

Kilodan da bahsetmissiniz ben 7 kg aldım hedef en fazla 13 kg almak . Daha fazla almam inşallah.

Sezeryan olacaklar doktordan tarih aldınız mi ?
Beni 38 haftalikken doğuma alacak . Sizinki belli mi

Sizede masallah canim ne guzel hic kilo almamissin

Buda bizim gobusler 7 kg aldım LezzetliCipetpet kiz rekor bnm askolsun 3 haftada 4 kg @pullubiber kusum tabisi giyecez yani ins kızıma safranboludan 3 tane şile bezi elbise aldım renk renk hatta bitanesi lidyanin ki gibi ona işleme yapacam daha yani bu koca dotu kaldırabilirsem

Eklentiler

• IMG_20180819_125319_091.webp
    18 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…