- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Geçmiş olsun canım ya, yalancı sancı olabilir. Alta doğru baskı da oluyor muydu? Aman yorma kendini o kadar lütfen. Bol bol uzan şimdi evde işlere de girişme hemenBendeböyle zamanlarda evde bir yardımcım olsa keşke diyorum. Çok lüks hayallerim var
Geçen gece sana olan kasılmanın benzeri dün akşam bana oldu sanırım. Yazlıkta eşimle yürüyüşe çıkmıştık, gündüzden de deniz vs yorulmuşum galiba. Yürüyüşü de uzattık biraz. Dönüşte resmen karnım sepsert oldu ve bir sancı girdi. Yol ortasında durdum kaldım yürüyemeyecem diye. Çok ağır şekilde eve kadar yürüdük, biraz uzandım eşim karnımı ovdu falan o sertlik geçti sonra. Bebek dayandığı için mi oldu yoksa yalancı sancı mı oldu bilmiyorum ama azıcık fenaydı valla. Rabbim doğumda güç kuvvet versin hepimize. Doğum eğitimine de hastalık araya girince devam edemedim. Haftaya tekrardan gidip yeni gruba yazılayım en iyisi. Dün panik yapmadım ama doğum zamanım yakın olsa panik yapıp ilk sancıda hastaneye giderim herhalde bu kafayla
Seneye oluşunu alir gelirsin 3 tospayi yerlestiririz arkaya gezeriz :) urladan baslar dikiliye kadar yuze yuze gezeriz :)Cnm çinkoyu neden kullanıyorsun. Ben de kullandım bir ay kansızlığıma bağlıydı benimki.
Foto bulamadım cnm bulsam sana çok güzel örnekle de anlatacaktım. Evimizi 30 dakikalık bir mekan vardı cnm limon muşmala (yenidünya ) ağaçlarının altında derme çatma masalarda otururduk. Ağaçların bittiği yerde muz bahçesi başlardı. 10 adımda denize girerdin. Bu bahsettiğim 6 yıl önce falndı. Biraz ileride bir tesettür oteli açıldı işler çığrından çıktı. Arkasına bir otel daha. Çakıllı taşlı yollara parke taşlar döşendi. Sahil otellerin şezlogları ile doldu. Sen köşeye bir yere havlu serebilirsen ne ala. Her taraf turist oldu vs. Buldukları her bakir alana çöktüler. Bizde gitmez olduk. Valla cnm İzmiri o kadar merak ediyorum ki karadenizi doğu , güneydoğu anadoluyu iç anadolu akdenizi marmarnın birazını ama egeye ayak basmadım. O yüzden çok istiyorum izmiri egeyi görmek.
Teşekkür ederiz teyzesiya bende açıp açıp seviyorum göbüşümü. Görmemişin bir göbüşü olmuş misali
Cnm senin önderalp nerdeya maşallah valla son zamanları rahat geçireceksin Allahın izniyle. Ben şimdiden üst baş değiştirirken çok zorlanıyorum. Lidya hanımın bacaklarından öperimm
Bir de o kol kürekçi kolu sıkıntı yok bence
Tesekkurederiz teyzesi :) koray nasil olduKız sizin göbüslerinizi yerim masallah ne guzel olmussunuz
Korayin yanigi kalmadi izi bile yok suanda cok sukur oksuruk kaldi griptende disler patirdiyo iste bayrama gore cok cok iyi bin sukur bende gri p oldum dun dr gottim parolun serumundan baska bisey veremem dedi onuda ben taktirmadim korayla ugrasamam diye karsilikli oksurup duruyoz iste bunada cok sukurTesekkurederiz teyzesi :) koray nasil oldu
Kızlar ben de bu sabah tartıda 84,5 çıktım. Son bir ayda 2,5kilo almışım, 82yle başladım gebeliğe. Hızlı alım dönemine mi girdim yani normal olabilir mi (1kiloyu son 1haftada almışım) yoksa frenlemem mi lazım kendimi bilmiyorum. Aslında çok yemiyorum ama eti pufa ve dondurmaya dadandım biraz son günlerde, neredeyse her gün yiyorum ya. Fazla mı kaçırdım acaba
Biraz dinlen cnm ayaklarının şişleri insin vucüdun bir rahatlasın yaparsın yine. Bence kasma kendini. Tetanoz benim çok acımadı inşallah senini de öyle olur. Acı hissetmezsin.Tatili bitenlerde bugün, bakınız ben
Hastaneden çıktım annemlerde kaldım, ordan eve döndüm 2-3 gün sonra yazlığa gittik derken evi resmen götürüyor şu an. Bir valiz dolusu yıkanacak çamaşır var. Daha bunun akşam yemeği hazırlığı vsgelgelelim ben napıyorsun, şişmekten ayı pençesine dönmüş ayaklarımı tuzlu suya bastım insani boyutlara inmesini bekliyorum. Yazlık iyiydi güzeldi ama bana da yan etkisi bu oldu işte. Üstüne basınca patlayacak gibi oluyor, resmen canım acıyor ya.
Düzelse d en azından birkaç makine çamaşır yıkasam. Yarın da tetanoz aşım var. Ağrım tutarsa tüm işler kalır. Bugün toparlamam lazım birazamma çok derdim var be
Cabuk atlatti masallahKorayin yanigi kalmadi izi bile yok suanda cok sukur oksuruk kaldi griptende disler patirdiyo iste bayrama gore cok cok iyi bin sukur bende gri p oldum dun dr gottim parolun serumundan baska bisey veremem dedi onuda ben taktirmadim korayla ugrasamam diye karsilikli oksurup duruyoz iste bunada cok sukur
Ay masallah ya cok guzel gobus :)Buda bizim gobusler7 kg aldım LezzetliCipetpet kiz rekor bnm askolsun 3 haftada 4 kg @pullubiber kusum tabisi giyecez yani ins kızıma safranboludan 3 tane şile bezi elbise aldım renk renk hatta bitanesi lidyanin ki gibi ona işleme yapacam daha yani bu koca dotu kaldırabilirsem
Sizede masallah canim ne guzel hic kilo almamissin
Buda bizim gobus annem diyoki bu cok buyudu sen ikiz falan olmadigina eminmisin
Buda bizim gobusler7 kg aldım LezzetliCipetpet kiz rekor bnm askolsun 3 haftada 4 kg @pullubiber kusum tabisi giyecez yani ins kızıma safranboludan 3 tane şile bezi elbise aldım renk renk hatta bitanesi lidyanin ki gibi ona işleme yapacam daha yani bu koca dotu kaldırabilirsem
Seneye oluşunu alir gelirsin 3 tospayi yerlestiririz arkaya gezeriz :) urladan baslar dikiliye kadar yuze yuze gezeriz :)
2016 da kuzenlerim gelince esim cocuklar kumda oynasin sig su olsun diye bizi pamucaga goturdu cocuklar delirdi 1 tane tas yok her yer kum su tertemiz ay nasil guzel anlatamam biraz gerisi agaclik seftali bahceleri kampcilar var mukemmeldi gecen sene yine gittik artik oyle bir sahil yokcok iyi anliyorum ne demek istedigini 5 6 sene sonra izmirde de bulamiycaz suya girmeye yer...
Geçmiş olsun canım ya, yalancı sancı olabilir. Alta doğru baskı da oluyor muydu? Aman yorma kendini o kadar lütfen. Bol bol uzan şimdi evde işlere de girişme hemen
Korayin yanigi kalmadi izi bile yok suanda cok sukur oksuruk kaldi griptende disler patirdiyo iste bayrama gore cok cok iyi bin sukur bende gri p oldum dun dr gottim parolun serumundan baska bisey veremem dedi onuda ben taktirmadim korayla ugrasamam diye karsilikli oksurup duruyoz iste bunada cok sukur
Biraz dinlen cnm ayaklarının şişleri insin vucüdun bir rahatlasın yaparsın yine. Bence kasma kendini. Tetanoz benim çok acımadı inşallah senini de öyle olur. Acı hissetmezsin.
Off benimde bu seferki hamileliğim tadından yenmez geçmedi maalesef... Oğlumdayken ilk 3 ay mide problemleri yaşamıştım ama sonra düzelince 8.aya kadar güzel ve heyecanlı geçti tam hayaller dünyasına daldım doğum iznine cıkarken baby shower yapılır şimdi bana diyodum :)) doğum iznimde de evde bi güzel popo büyütür kitaplar okur örgüler yaparım diyodum. Maalesef o ara eşim yaralandı doğuma 1 ay kala. Rapor aldım işe gitmedim devamında iznimi başlattım, arkadaşlarımla vedalaşamadım bile, 1 haftası hastanelerde eşimle geçti 1 haftasıda benim bebeğin gelişimi durdu sürekli takip için git gel yaptık öyle geçti derken gününü beklemeden zorunlu sezeryana alındım. Maşallah çok güzel popo büyütmüşüm demi :) doğuma gideceğim gün ev temizledik annemler felan cam pencere gelen giden olur doğumdan sonra diye. Gece 1de felan uyudum dinlenmem gereken günde :)) ee hesapta olan değil nasipte olan gelir başa :)
Bu hamileliğimde heves ettiğim ne varsa yapcaktım. Maalesef öyle sıkıntılı stresli bi işe girmişim ki kan kusturdular, hamileliğimede lanet ettim çoğu zaman. hamile, hatta insan olduğumu unuttum esir kampı gibiydi. Yine sözde son 1 ay izne cıkıp evimde kafa dinlicektim baby shower bu sefer kesin olmalıydı, ulan şansa bak 2,5 ay kala işten atıldık mahkeme avukat sgk arası koşturuyorum 1 haftadır ve bayramdan sonrada devam koşturmaya :) demek bana yine hüsran... bana yine esmer günler düştü eyvah
Evet o zevk durumu çok lazım hatta sezeryan olduktan sonra ameliyat masasında göbek atmıştım rahmim dar kaldı eşimle seks hayatımız eskisi gibi devam etcek diye, tek düşüncem oydu o kadar telaşın heyecanın stresin arasında, hey Allahım ne insanlar varmışş onumu düşünmüş analık vazifesini yaparken
Ya o konuda çok suçluyorum kendimi, isteyerek hamile kaldığım halde halen bir bağ kuramadım karnımdakiylen, hep sanki bi tek oğlumu sevcem onu sevmicem hatta seversem oğluma ihanet etmiş olcam gibi saçma sapan bi düşünce var içimde içgüdüsel olarak önüne geçemiyorum. Çok vicdan azabı çekiyorum karnımdaki için onu pek sevemediğim için bağ kuramadığım için... Tabi sıkıntı ve stres içinde olduğumdan ondan kaynaklıda olabilir...
Hoş bulduk cınımmm hep aynı saatte buluşalım olur mu
Cok guzelsiniz ya :) ikinci bebekte gobus cabuk cikiyo hem sezeryanliyiz hem aralari az normal yaBuda bizim gobus annem diyoki bu cok buyudu sen ikiz falan olmadigina eminmisin
Cok sukur canim atlattik bunyem kuvvetliymis diyorum valla kaldirdim okadar stresi bi sıkınti olmadanCabuk atlatti masallahcok gecmis olsun cok ciddi stres atlattin
Masallah valla zayif baslamanin kari canim demekki dogumdan sonra hic bisey kalmaz sende ayni fit haline geri donersin .valla annem diyorki essege yükü agır gelmezmiş hem cantasi hem koris butun gun tepemde hic inmiyorki bazen gobegimi basamak olarak bile kullaniyor .diyorum yavrum dogmadan dunyanin yukunu cekiyor ustunde ama napim oda daha ana kuzusu alamam diyemiyorum gelmek istedigindeki bu yanik olayindan sonra benden hic ayrilmaz oldu kucagimdan inmek istemiyorya bende ya babasinda eee babada gitti ise basladi bugun hepten tepemde yani.Aslında aldım cnm 10 kilo kadar. Düşük kiloda başladım o yüzden pek görünmüyor demek ki
Yok ya cnm. Bence çok büyük değil. Maşallah size dekorayı kucaklamak zor olmuyor mu cnm.
Ben 5 aylık yeğenimi kucaklarken zorlanıyorum.
Yaa maşallah sana da cnmayy böyle göbüşller görünce ben çok sevindirik oluyorum
Ahh cnm ne güzel olur valla hayal etmesi bile mutluluk verdi.
Bazı yerlere ellemeseler de şöyle aile yeri olarak kalsa olmaz mıumarım çocuklarımızın görebilecği bakir yerler kalır
Dinlenmekmiii oda nedemek canım hic bi fikrim yok bu konuda saka bi yanada aman oglum iyi olsunda ben atlatiyorum kendimi dert etmiyorum artik dun esimde yakalandi gribe ben acile gidiyorum diyo sen nasil gitmeden durdun diyo napim dedim hadi seni de gosterelim dedide zorla gittim dr a oda bisi vermedi zaten canim cok kiymetli degil sanırsam.Biraz baskı da vardı. Ayaklarımı hafif açarak yürüyebildim. Geldiğimden beri yatıyorum. Ayaklarım azıcık indi gibi. Hemen hızlıca makineye çamaşır atıp yeniden uzanmaya devam edeceğim.
İşin kötü tarafı eşimin de boynu tutuldu, biraz da grip olacak gibi ilaç içti yatıyor o da. Ona da yaptıramıyorum bişey. Olduğu kadar artık.
Geçmiş olsun canım.
PArolun serumu bir işe yaramadı ben de. Anlık iyi etti birkaç saat sonra yine aynısı oldum. Dinlenerek ve bol bol vitaminli şeyler yiyerek kısa sürede atlatırsın inşallah.
Tetanozun ilk dozu yapılırken hiç acımadı. 3. Gün biraz sızladı sadece. Bu da öyle olur inşallah diye umut ediyorum. Ama eski tetanoz aşılarımı görünce de korkuyorum. Sürprizlerle dolu bir aşı dönemi beni bekliyor :)
aynen ole canim cok tesekkur ederiz tatlimCok guzelsiniz ya :) ikinci bebekte gobus cabuk cikiyo hem sezeryanliyiz hem aralari az normal ya
Canım eti puf çok sağlıksız icinde marsmelov var bence pek yemesen iyi olur.Kızlar ben de bu sabah tartıda 84,5 çıktım. Son bir ayda 2,5kilo almışım, 82yle başladım gebeliğe. Hızlı alım dönemine mi girdim yani normal olabilir mi (1kiloyu son 1haftada almışım) yoksa frenlemem mi lazım kendimi bilmiyorum. Aslında çok yemiyorum ama eti pufa ve dondurmaya dadandım biraz son günlerde, neredeyse her gün yiyorum ya. Fazla mı kaçırdım acaba
Canimmm senin şekerin falan çıkmamıştı sanırım o yüzden boşver ne istiyosa canın ye verirsin kiloları zaten surda kaç ayimiz kaldiKızlar ben de bu sabah tartıda 84,5 çıktım. Son bir ayda 2,5kilo almışım, 82yle başladım gebeliğe. Hızlı alım dönemine mi girdim yani normal olabilir mi (1kiloyu son 1haftada almışım) yoksa frenlemem mi lazım kendimi bilmiyorum. Aslında çok yemiyorum ama eti pufa ve dondurmaya dadandım biraz son günlerde, neredeyse her gün yiyorum ya. Fazla mı kaçırdım acaba
Dinlenmekmiii oda nedemek canım hic bi fikrim yok bu konuda saka bi yanada aman oglum iyi olsunda ben atlatiyorum kendimi dert etmiyorum artik dun esimde yakalandi gribe ben acile gidiyorum diyo sen nasil gitmeden durdun diyo napim dedim hadi seni de gosterelim dedide zorla gittim dr a oda bisi vermedi zaten canim cok kiymetli degil sanırsam.
Cnm çinkoyu neden kullanıyorsun. Ben de kullandım bir ay kansızlığıma bağlıydı benimki.
Bende onu kullanıyorum ama magnezyum yerine vermişti doktorum kansızlık için mıymışOsteocare diye bi takviye kullanıyorum içinde dördü birden var
Çinko az miktarda sanırım. Ne işe yaradığını bilmeden alıyodum aslında çinkoyu
Kansızlığa mı yarıyor
Canım marshmallowu da çok severim ya. Pişirip yemeye bayılırım heleCanım eti puf çok sağlıksız icinde marsmelov var bence pek yemesen iyi olur.
Çok az vakit kaldı ya çok heyecanlıCanimmm senin şekerin falan çıkmamıştı sanırım o yüzden boşver ne istiyosa canın ye verirsin kiloları zaten surda kaç ayimiz kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?