Ben şuanda 98 kiloyum oyüzden hiç takma kafanı 9 kilo aldım veririz inş sonra napalımÇok sağol canım ya içimi rahatlattınZaten kilolu hamile kaldım, bir de ani kilo alımı görünce biraz korktum galiba
tarih belirlemek için çok erken canım ya 36 dan sonra falan ancak heraldeBizde tatilden dün geldik aynı durumdayız kızlar çamaşırlar ev işleri birikti .
Çamaşırlar makinada yıkanıyor . Makinalar da olmasa ne yapardık acaba .
Kilodan da bahsetmissiniz ben 7 kg aldım hedef en fazla 13 kg almak . Daha fazla almam inşallah.
Sezeryan olacaklar doktordan tarih aldınız mi ?
Beni 38 haftalikken doğuma alacak . Sizinki belli mi
tansiyon önemli. Stresten çıkmıştır muhtemelen ama sık sık kontrol et benceCanım marshmallowu da çok severim ya. Pişirip yemeye bayılırım hele76kalori aslında ama kalorisi mühim değil tabi, zararlıysa gebelikte yememek lazım..
Çok az vakit kaldı ya çok heyecanlıEvet canım çıkmadı. Geçen acile gittiğimizde tansiyonum biraz yüksek çıktı diye doktor kilona dikkat etmeye çalış dedi (gerçi acildeki o doktor kilolu hamile kaldığımı bilmiyor, zaten 2,5 kilo aldım henüz sadece)
Gerçi her şeye bahane buluyorum gibi oluyor ama o gece kasılmadan pek uyuyamamıştım ve bebeğe bir şey oldu mu korkusu vardı sabaha kadar. Annemler o da tansiyonunu yükseltmiş olabilir diyor... Bakalım evdeki takipte nasıl çıkacak tansiyon
osteocare calsiyum desteği.Bende onu kullanıyorum ama magnezyum yerine vermişti doktorum kansızlık için mıymış
tansiyon önemli. Stresten çıkmıştır muhtemelen ama sık sık kontrol et bence
Haklısın canım, illa ki veririz nolcak sankiBen şuanda 98 kiloyum oyüzden hiç takma kafanı 9 kilo aldım veririz inş sonra napalım
tarih belirlemek için çok erken canım ya 36 dan sonra falan ancak heralde
İnşallah herşey yolunda gider çıkmasın tansiyonlar şekerler tuza dikkat et tatlım hemen düzeliyorCanım marshmallowu da çok severim ya. Pişirip yemeye bayılırım hele76kalori aslında ama kalorisi mühim değil tabi, zararlıysa gebelikte yememek lazım..
Çok az vakit kaldı ya çok heyecanlıEvet canım çıkmadı. Geçen acile gittiğimizde tansiyonum biraz yüksek çıktı diye doktor kilona dikkat etmeye çalış dedi (gerçi acildeki o doktor kilolu hamile kaldığımı bilmiyor, zaten 2,5 kilo aldım henüz sadece)
Gerçi her şeye bahane buluyorum gibi oluyor ama o gece kasılmadan pek uyuyamamıştım ve bebeğe bir şey oldu mu korkusu vardı sabaha kadar. Annemler o da tansiyonunu yükseltmiş olabilir diyor... Bakalım evdeki takipte nasıl çıkacak tansiyon
Canım sıkma canını, benim de boyum 160, artık yuvarlana yuvarlana gideriz doğuma Bu kilo işi benimde canımı sıkıyor 74ile başladım 84oldum bile üstelik boyda yok 1.60boyla yusyuvarlak oldum resmen
Ben etrafimdaki 2 cocuklulara cok danistim bu durumu. Dogduktan sonra cilginlar gibi sevecegimizi soyluyorlar. Birde soyle bi durum var ilk hamilelikte kucagimiza almadigimiz icin dogduktan sonra ne kadar sevecegimizi bilmiyorduk. Deneyimlememistik bu yuzden tek bagimiz hamilelikti. Karnimizda olusuydu. Ama 2. Cide hamilelikte hissedilenin aslinda ceyregi bile olmadigini gorduk. Bu yizden bag yokmus gibi gelio. Bende senin gibiyim. Ama bazen de heycanlaniorum kiz olacak tatli tatli giydircem saclarini orucem falan
Osteocare diye bi takviye kullanıyorum içinde dördü birden var
Çinko az miktarda sanırım. Ne işe yaradığını bilmeden alıyodum aslında çinkoyu
Kansızlığa mı yarıyor
Yok cnm tamamen yanlış anlaşılmaBende onu kullanıyorum ama magnezyum yerine vermişti doktorum kansızlık için mıymış
Üzerinde hem kalsiyum hem magnezyum yazıyormuş ben Magnorm içemiyorum kusuyorum diye bunu vermişti doktorumosteocare calsiyum desteği.
Çok saol canim bende şimdi anladım :))))Bende de şuan o bağ yok ve bazen üzülüyorum. Tmm göbeğimi seviyorum hareketlerine bayılıyorum ama konuşun deniyor ya ben konışamıyorum oğlum diyorum kalıyorumdaha adına bile karar veremedik. Dün eşim ile konuştuk o da daha anlamıyor hadi o ben doğunca anlarım diyor bir nevi haklı da. Bana ne oluyor da ben de anlayamıyorum. Tanımsız bir his yoksunluğu var. Başka nasıl tarif edebilirim durumumu bilemiyorum.
Anladım cnm sen kompleks vitanamin içerisinde alıyırsun. Ben ayrı aldın sandım. Normalde ben kullandığım multivitamimde de var. Ben ekstra kullandım. Vücuttaki demirin düşüşüne bağlı çinko da düşüyormuş demir hapını desteklemek amaçlı kullandım. Düşmedi ve stabil kaldı.
Yok cnm tamamen yanlış anlaşılma
Kız yok ne yatması sen kalk ben yatim sen otur diyo pire var popişte sanki oda sabit yatamiyokiii neyse bugun baba yok naz yapcak kimse yokta cok simaramadı sabahtan beri o kapi senin bu kapı benim gezmeye basladik sesi cıkmadı cokKoray’la birlikte yatıp çizgi film ya da güzel çocuk filmlerinden falan mı izleseniz acaba? En azından o sürede dinlenmiş olursun. Bilemedim ki ben de çocukla nasıl dinlenilir?
Kız yok ne yatması sen kalk ben yatim sen otur diyo pire var popişte sanki oda sabit yatamiyokiii neyse bugun baba yok naz yapcak kimse yokta cok simaramadı sabahtan beri o kapi senin bu kapı benim gezmeye basladik sesi cıkmadı cok
Ben de tatilden döndüm ve 2 kilo civarı fazla çıkıyorum 1 haftada nolmuş böyle yasabah tartılacağım bir de.
Malesef canim anlamıyor oturmamaizin var uzanmama yoksimarikki ne simarik yattigi yerden emzigi atiyo getirsin anne sonra oyun yapjyo aklı siraŞımarık sıpaya bak sen
Anne hasta desen anlamaz mı ki acaba? Tecrübem de yok ki ezbere konuşuyorum işte
Kizlar bu arada demin tartildim sok oldum 1 aydir kilo almamisim ayni kilodayim gecen ay birden almistim bu ay niye boleoldu bilmiyoum hem sevindim hemde uzuldum gibi bebek almistir heralde ya niye bole olduki acaba
Ben toplam da 6 almış oluyorum ama başlangıç kilomdan 3 kilo eksik olmuş oluyor halen.o tatil beni de mahvetti
2 kilo falan aldım ben de
toplamda 8 kilo almışım en başındaki kiloma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?