2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sağol canım ya içimi rahatlattın Zaten kilolu hamile kaldım, bir de ani kilo alımı görünce biraz korktum galiba
Ben şuanda 98 kiloyum oyüzden hiç takma kafanı 9 kilo aldım veririz inş sonra napalım

tarih belirlemek için çok erken canım ya 36 dan sonra falan ancak heralde

tansiyon önemli. Stresten çıkmıştır muhtemelen ama sık sık kontrol et bence

Bir haftalık tatilde 4 kilo almış olamam deil mi ya öyle canavarlar gibi de yemedim yani. Sadece yemek saatleri biraz şaştı, akşam yemeğini geç yedik. Ama bu 4 kilo etmiş olamaz bence. Ödem yaptım herhalde, ayaklarım da ondan şişiordur bence evet evet kesin öyledir. Ben bol bol su içip şu ödemi atayım en iyisi

tansiyon önemli. Stresten çıkmıştır muhtemelen ama sık sık kontrol et bence
Ben şuanda 98 kiloyum oyüzden hiç takma kafanı 9 kilo aldım veririz inş sonra napalım

tarih belirlemek için çok erken canım ya 36 dan sonra falan ancak heralde
Haklısın canım, illa ki veririz nolcak sanki

Annemdeyim şimdi, ondan tansiyon aletini aldım da 11e 7çıktı. Çok iyi şimdi, demek o telaşla filan yüksek çıkmıştı

İnşallah herşey yolunda gider çıkmasın tansiyonlar şekerler tuza dikkat et tatlım hemen düzeliyor

Bu kilo işi benimde canımı sıkıyor 74ile başladım 84oldum bile üstelik boyda yok 1.60boyla yusyuvarlak oldum resmen
Canım sıkma canını, benim de boyum 160, artık yuvarlana yuvarlana gideriz doğuma 
30.haftadasın bak ne kalmış şunun şurasında

Bende de şuan o bağ yok ve bazen üzülüyorum. Tmm göbeğimi seviyorum hareketlerine bayılıyorum ama konuşun deniyor ya ben konışamıyorum oğlum diyorum kalıyorum daha adına bile karar veremedik. Dün eşim ile konuştuk o da daha anlamıyor hadi o ben doğunca anlarım diyor bir nevi haklı da. Bana ne oluyor da ben de anlayamıyorum. Tanımsız bir his yoksunluğu var. Başka nasıl tarif edebilirim durumumu bilemiyorum.

Osteocare diye bi takviye kullanıyorum içinde dördü birden var
Çinko az miktarda sanırım. Ne işe yaradığını bilmeden alıyodum aslında çinkoyu
Kansızlığa mı yarıyor

Anladım cnm sen kompleks vitanamin içerisinde alıyırsun. Ben ayrı aldın sandım. Normalde ben kullandığım multivitamimde de var. Ben ekstra kullandım. Vücuttaki demirin düşüşüne bağlı çinko da düşüyormuş demir hapını desteklemek amaçlı kullandım. Düşmedi ve stabil kaldı.

Bende onu kullanıyorum ama magnezyum yerine vermişti doktorum kansızlık için mıymış
Yok cnm tamamen yanlış anlaşılma

Çok saol canim bende şimdi anladım :))))

Koray’la birlikte yatıp çizgi film ya da güzel çocuk filmlerinden falan mı izleseniz acaba? En azından o sürede dinlenmiş olursun. Bilemedim ki ben de çocukla nasıl dinlenilir?
Kız yok ne yatması sen kalk ben yatim sen otur diyo pire var popişte sanki oda sabit yatamiyokiii neyse bugun baba yok naz yapcak kimse yokta cok simaramadı sabahtan beri o kapi senin bu kapı benim gezmeye basladik sesi cıkmadı cok

Şımarık sıpaya bak sen
Anne hasta desen anlamaz mı ki acaba? Tecrübem de yok ki ezbere konuşuyorum işte

Şımarık sıpaya bak sen
Anne hasta desen anlamaz mı ki acaba? Tecrübem de yok ki ezbere konuşuyorum işte
Malesef canim anlamıyor oturmamaizin var uzanmama yoksimarikki ne simarik yattigi yerden emzigi atiyo getirsin anne sonra oyun yapjyo aklı sira

Kizlar bu arada demin tartildim sok oldum 1 aydir kilo almamisim ayni kilodayim gecen ay birden almistim bu ay niye boleoldu bilmiyoum hem sevindim hemde uzuldum gibi bebek almistir heralde ya niye bole olduki acaba

Kizlar bu arada demin tartildim sok oldum 1 aydir kilo almamisim ayni kilodayim gecen ay birden almistim bu ay niye boleoldu bilmiyoum hem sevindim hemde uzuldum gibi bebek almistir heralde ya niye bole olduki acaba

Kaç gundur perişan oldun ondandir canım dert etme bebiş iyidir Allah'ın izniyle :)

Bu arada Koray in hoşuna gider mi bilmiyorum Salih bu ara çadır tarzı şeylerden hoşlanıyor. Örtünün altına girip çadır yapıyoruz ya da ona koltuk minderleri filan ev yapıyorum içinde oyuncaklariyla oynuyor denedin mi hiç böyle seyler?
Bir de çamaşır sepetini çok seviyor. Girince içinden çıkmıyor :) balkonunuz varsa balkonu yikamayi ve balkonda oynamayı seviyor. Oyalamak için fikir olur belki...

Herkes kilo almis ben vermisim istah sifir bende. Resmen yasamak icin yiyorum karnim guruldamasa tum gun yemem heralde hicbisey. Bugunum tam bi fiyaskoydu tum gun durup durup agladim. Hayal kiriklari cok uzuyormus insani.. Esime de dert yanamadim oda bugun iste sikinti cikmis biraz acik ve net konusunca oda kirildi yada moralim olmadigi icin onemsemedi bilmiyorum. Tersimden kalkmamistim ama ters bi gun oldu. Hayir olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…