Ben toplam da 6 almış oluyorum ama başlangıç kilomdan 3 kilo eksik olmuş oluyor halen.
Kizlar bu arada demin tartildim sok oldum 1 aydir kilo almamisim ayni kilodayim gecen ay birden almistim bu ay niye boleoldu bilmiyoum hem sevindim hemde uzuldum gibi bebek almistir heralde ya niye bole olduki acaba
bendede var ama cati agrisimi yoksa bebek buyuyormu ondanmi bilemedim carsamba gidince sorucam artikKızlar yaa dünden beri afedersiniz şeyimin kemikleri ağrıyor çatı oluyor heralde başka bi ağrım yada sıkıntım yok korkmam gerekiyormu sizdee de var mı böyle bi ağrı
Bende gidince sorucam yaa yürürken çok fena sünnetli gibi yürüyorum bacaklarımı aça aça inşallah önemli bişey değildirbendede var ama cati agrisimi yoksa bebek buyuyormu ondanmi bilemedim carsamba gidince sorucam artik
insaallah canim ben yorgunluga falan vurmustum aslinda ama sormaktada fayda var tabiBende gidince sorucam yaa yürürken çok fena sünnetli gibi yürüyorum bacaklarımı aça aça inşallah önemli bişey değildir
O ağrı uyurken bacak arasına yaatık koymadığımda olmuştu bana. Sizde de ondan olabilir mi?insaallah canim ben yorgunluga falan vurmustum aslinda ama sormaktada fayda var tabi
Yaa bende bu ara hiç yorulmadım o yüzden aklıma takıldı canıminsaallah canim ben yorgunluga falan vurmustum aslinda ama sormaktada fayda var tabi
Yastıksız uyuyamıyorum ki bende hep yastık koyuyorum cNımO ağrı uyurken bacak arasına yaatık koymadığımda olmuştu bana. Sizde de ondan olabilir mi?
hep yastikla uyuyirum canim yastiksiz uyumadim hiccO ağrı uyurken bacak arasına yaatık koymadığımda olmuştu bana. Sizde de ondan olabilir mi?
Kızlar yaa dünden beri afedersiniz şeyimin kemikleri ağrıyor çatı oluyor heralde başka bi ağrım yada sıkıntım yok korkmam gerekiyormu sizdee de var mı böyle bi ağrı
Kızlar ben o ağrıyı doktoruma sormuştum hatta yağmur senide etiketlemiştim. Orada bağlar varmış bebek büyüdükçe o bağlar ağrı yapıyomuş ama tam kemik ağrıyo. Hatta benm tuvaletim gelince oluyo. Doktor oradaki bağlar bazı kişilerde tamamen kopuyo daha fazla ağrı oluyo gayet normal demişti korkmayın yanibendede var ama cati agrisimi yoksa bebek buyuyormu ondanmi bilemedim carsamba gidince sorucam artik
kuzum biz egilip kalkarken bile bebek baskilaniyor artik o bilr agri yapiyor tabi simdi sana onemsizde diyemem bebek buyudukce baskiladigini dusunuyorum benYaa bende bu ara hiç yorulmadım o yüzden aklıma takıldı canım
Evet olabilir canımkuzum biz egilip kalkarken bile bebek baskilaniyor artik o bilr agri yapiyor tabi simdi sana onemsizde diyemem bebek buyudukce baskiladigini dusunuyorum ben
Çatılı olan çok güzelmis canım gerçektenBende bu oda takımlarını çok beğendim kızlar. Çatısız olanı çok daha fazla beğenmiştim ama çatılı da montessoriyi anımsatıyo biraz. Oda takımı alsak aldığım kıyafetlerini azar azar yıkayıp yerleştiricem inşallah bide ona göre duvarlarını falan kombinliycem ama doğurmadan alsak ne ala..
Sor tabi canım daha çok için rahat eder. Hatta benim kemiğe bastırmıştı tam burasımı diye daha çok acıtmıştı canımı:) nolur nolmaz diye alttan muayene de etmişti çok şükür açılma vs yoktu. Hatta ilk defa alttan muayene olmuştum ömrümde:))Evet olabilir canımaydingelini yazmış zaten saolsun korkulacak bişey değilmiş doktoruna sormuş tam kemik ağrıyor zaten dediği gibi yinede gittiğimizde sorarız doktorumuza :)) aydingelini canım benim çok teşekkürler saol
Herkes kilo almis ben vermisimistah sifir bende. Resmen yasamak icin yiyorum karnim guruldamasa tum gun yemem heralde hicbisey. Bugunum tam bi fiyaskoydu tum gun durup durup agladim. Hayal kiriklari cok uzuyormus insani.. Esime de dert yanamadim oda bugun iste sikinti cikmis biraz acik ve net konusunca oda kirildi yada moralim olmadigi icin onemsemedi bilmiyorum. Tersimden kalkmamistim ama ters bi gun oldu. Hayir olur insallah
Valla her turlu yuzdum ben . Cok da saaapmadim bi ara sirt ustu yattigimda farkettim ki gobegim kucuk bir ada givi suyun ustine tunemis cok poncik duruodu :)) yani zorlanirsan stil degistirirsin.Yüzen arkadaşlar siz yüzüstü mü sırtüstü mü yüzüyorsunuz? Yüzüstü yüzdüğünüzde bir sorunla karşılaştınız mı? Karnınız üçgen gibi oldu mu? Bebeğe zararı var mı?
Evet olabilir canımaydingelini yazmış zaten saolsun korkulacak bişey değilmiş doktoruna sormuş tam kemik ağrıyor zaten dediği gibi yinede gittiğimizde sorarız doktorumuza :)) aydingelini canım benim çok teşekkürler saol
Bende hic konusmuyorum. Oglumda konusmusmuydum hatirlayamiorum. Ama nasil anlatayim aslinda isteyerek yaptim herseyi planladim. Tam vaktiydi o da bekletmedi ama basindan beri biseyler yanlis geliyor. O bagi oturtamadim. Hatta bi donem aldirmayi bile dusundum. Bilmiyorum karisik duygular gercekten hamilelik donemi tam bir kaos benim icin . Zamana birakmak en iyisi dogduktan sonra o bagi fazlasiyla kuracagimiza inancim tam uzme sende kendini.Bende de şuan o bağ yok ve bazen üzülüyorum. Tmm göbeğimi seviyorum hareketlerine bayılıyorum ama konuşun deniyor ya ben konışamıyorum oğlum diyorum kalıyorumdaha adına bile karar veremedik. Dün eşim ile konuştuk o da daha anlamıyor hadi o ben doğunca anlarım diyor bir nevi haklı da. Bana ne oluyor da ben de anlayamıyorum. Tanımsız bir his yoksunluğu var. Başka nasıl tarif edebilirim durumumu bilemiyorum.
Anladım cnm sen kompleks vitanamin içerisinde alıyırsun. Ben ayrı aldın sandım. Normalde ben kullandığım multivitamimde de var. Ben ekstra kullandım. Vücuttaki demirin düşüşüne bağlı çinko da düşüyormuş demir hapını desteklemek amaçlı kullandım. Düşmedi ve stabil kaldı.
Yok cnm tamamen yanlış anlaşılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?