2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bu arada demin tartildim sok oldum 1 aydir kilo almamisim ayni kilodayim gecen ay birden almistim bu ay niye boleoldu bilmiyoum hem sevindim hemde uzuldum gibi bebek almistir heralde ya niye bole olduki acaba

Hiç endişelenme canım. Bebek alması gerekeni alıyor zaten. Hastanede olduğum süreçte hiç yiyemedim nerdeyse, 3 kilo verdim üstelik. Ama bebek normal sürecinde ilerledi. Hiç bunun için endişelenme yani.

Kızlar bayram bize yaradı demek. Olsun alana da, almayana da şifa olsun.. Bebişlerimiz hep sağlıklı olsunlar

Kozmogirl17 canım kolay mı yaşadığın stres, yorgunluk. Almamış olman çok normal, hatta belki sen vermişsindir ama o sırada minnoş aldığı için aynı kiloda kalmışsındır. Minnoşun büyümeye devam ediyordur yani emin ol

Kızlar yaa dünden beri afedersiniz şeyimin kemikleri ağrıyor çatı oluyor heralde başka bi ağrım yada sıkıntım yok korkmam gerekiyormu sizdee de var mı böyle bi ağrı

Kızlar yaa dünden beri afedersiniz şeyimin kemikleri ağrıyor çatı oluyor heralde başka bi ağrım yada sıkıntım yok korkmam gerekiyormu sizdee de var mı böyle bi ağrı
bendede var ama cati agrisimi yoksa bebek buyuyormu ondanmi bilemedim carsamba gidince sorucam artik

Yüzen arkadaşlar siz yüzüstü mü sırtüstü mü yüzüyorsunuz? Yüzüstü yüzdüğünüzde bir sorunla karşılaştınız mı? Karnınız üçgen gibi oldu mu? Bebeğe zararı var mı?

bendede var ama cati agrisimi yoksa bebek buyuyormu ondanmi bilemedim carsamba gidince sorucam artik
Kızlar ben o ağrıyı doktoruma sormuştum hatta yağmur senide etiketlemiştim. Orada bağlar varmış bebek büyüdükçe o bağlar ağrı yapıyomuş ama tam kemik ağrıyo. Hatta benm tuvaletim gelince oluyo. Doktor oradaki bağlar bazı kişilerde tamamen kopuyo daha fazla ağrı oluyo gayet normal demişti korkmayın yani

Bende bu oda takımlarını çok beğendim kızlar. Çatısız olanı çok daha fazla beğenmiştim ama çatılı da montessoriyi anımsatıyo biraz. Oda takımı alsak aldığım kıyafetlerini azar azar yıkayıp yerleştiricem inşallah bide ona göre duvarlarını falan kombinliycem ama doğurmadan alsak ne ala..

Eklentiler

• 54BDB135-982A-46E8-A711-5E2D2B7A8022.webp
    27 KB · Görüntüleme: 72
  • 0CDD35A9-A425-4251-A818-F22AC9FB8409.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 69
kuzum biz egilip kalkarken bile bebek baskilaniyor artik o bilr agri yapiyor tabi simdi sana onemsizde diyemem bebek buyudukce baskiladigini dusunuyorum ben
Evet olabilir canım aydingelini yazmış zaten saolsun korkulacak bişey değilmiş doktoruna sormuş tam kemik ağrıyor zaten dediği gibi yinede gittiğimizde sorarız doktorumuza :)) aydingelini canım benim çok teşekkürler saol

Ca
Çatılı olan çok güzelmis canım gerçekten

Sor tabi canım daha çok için rahat eder. Hatta benim kemiğe bastırmıştı tam burasımı diye daha çok acıtmıştı canımı:) nolur nolmaz diye alttan muayene de etmişti çok şükür açılma vs yoktu. Hatta ilk defa alttan muayene olmuştum ömrümde:))
Bi haftadır o ağrı yok ama. Ben bazen işten dolayı tutuyorum idrarımı bide sürekli su içiyorum ozaman ağrı artıyo sanki kemiğimi kesiyolar

Allah tez zamanda icine ferahlik versin insallah arkadasim. Hayal kiriklgi cok zor. Bu hamileligimde o kadar cok yasadim ki. Hormonlarinda etkisiyle atlatmak gercekten cok zor oluyor. Zaman bi an oonce gecse bebislerimizi dogursakta durup dusunecek vaktimiz olmasa her boslugimuzda uyuyup kalsak.
Valla her turlu yuzdum ben . Cok da saaapmadim bi ara sirt ustu yattigimda farkettim ki gobegim kucuk bir ada givi suyun ustine tunemis cok poncik duruodu :)) yani zorlanirsan stil degistirirsin.

Ilk gebelikte daha fazla oluyor sanirim o agri ayni bahsettigin agriyi cektim ogluma hamileyken. 2.cide bag mag kalmio.heralde :)) cok sukur simdilik bi agri yok dilimi isirayim. Ama doktoruna sor mutlaka

Bende hic konusmuyorum. Oglumda konusmusmuydum hatirlayamiorum. Ama nasil anlatayim aslinda isteyerek yaptim herseyi planladim. Tam vaktiydi o da bekletmedi ama basindan beri biseyler yanlis geliyor. O bagi oturtamadim. Hatta bi donem aldirmayi bile dusundum. Bilmiyorum karisik duygular gercekten hamilelik donemi tam bir kaos benim icin . Zamana birakmak en iyisi dogduktan sonra o bagi fazlasiyla kuracagimiza inancim tam uzme sende kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…