2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
iyi susabilmişsin
Iyiki gercekten az gorusuyoruz susabiliyorum cevap versek gerginlik olcak...
Off varya inanilmaz rahatsiz oluyorum o cocuklarin kufurlu konusmasindan,kaynimin cok biliyorum ben iki harika cocuk yetistirdim havasiyla sacma sapan konusmasindan...11 ve 5 yasindaki cocuklarimin butuuun bir yazi ebde gecirmesi icin iste ancak bu seneki gibi elim ayagimin tutmamasi lazim...hic uyuşamadıgım ve anlamadigim insanlar,cok farkli ya aile yapimiz...bazen diyorum teyzem anneannem yada babam burda olsa şu cocuklarin ettikleri kufurleri duysa oturamazlar burda o kadar rahatsiz olurlar

pullubiber gözünü seveyim iki elin kanda olsa çocuklarını bu insanlarla yalnız bırakma ömür boyunca...
Allah saglik versin hepimize,cocuklarimizin basinda olup kendimiz yetistirelim...belki her seyi dogru yapamiyorum ama gercekten kendimi egitip gelistirmek icin her seyi yapiyorum

Hic strese girmene gerek yok en azindan eşin arkan da masallah onadakendi akrabasi olunca lafi baska yerden anlayan ne kocalar var

alma alamam de. Gerekirse git annenin evine orda kal biraz. Kafayı yemiş millet

Hic strese girmene gerek yok en azindan eşin arkan da masallah onadakendi akrabasi olunca lafi baska yerden anlayan ne kocalar var
kesinlikle timarhanelikler diyorum usura bakma yaa :) benim yegenlerim var kucuk olana surekli poponu isircam sakasi yaparim gecen konusuyirhz zeynep lina kucuk artik onunkinimi isirsak dedim hayirrr o cok kucucuk kiyamam dedi bana yaa ve daha 6 yasinda bu cocuk seninkilere suan sok feci sasiriyorum :)

Sağol cnm. Aslında üzmüyorum da ben de bir gariplik var diyorum. Neden hissedemediğimi sorguluyorum. Hani stresimizi hisseder ya bebişler bu hississizliğimi de hisseder mi ki acaba diyorum ama dediğin gibi canımın canı olacak ona eminim.

Cnm sen bunu anlatınca eniştem geldi aklıma. Eniştem ile teyzemin birinci çocuktan sonra 13 yıl çocukları olmadı. Teyzem herşeyi denedi ama eniştem 2. çocuk istemiyordu. Doktor en son tüp bebek dışında başka yapacak birşey yok dedi ve teyzem çocuk olayını kapattım Allah olana can versin dedi. Sonra süpriz bir gebelik yaşadı teyzem. Eniştem yine eksiklerde fln bir isteksizlik aman ne gerek var dursun sonra bakarız vsler. Bebiş doğdu sarılık çıktı. Küveze aldılar 3 gün. Eniştemin o koca adamın camın önünde küvezdeki kızına bakarak gözünden damla damla yaşlar akışını seyrettim. Dudaklar büzülmüş burun kıpkırmızı.

Bende cok sasiriyorum...
11 yasindaki kiz bebegin cukunu kesicez diyince agzimi kapatamadim bir an

Bende cok sasiriyorum...
11 yasindaki kiz bebegin cukunu kesicez diyince agzimi kapatamadim bir an
resmen evde oturup bunlari konusuyorlar yaa ben senin yerinde olsam sakin duramazdim vallahi mutlaka laf soylerdim o kizida bidaha evime istemezdim allah allah muhafaza yanliz birakmamak lazim

Kızlar iyi akşamlar alakasız olacak ama sizlere de sormak istiyorum. Sorunsuz hamilelik geçiren arkadaşlar ilişki oluyor mu? 1 buçuk aydır eşim korkuyo doktora da sormayı unuttuk . Bişey olur diye yanıma yaklaşmiyo . Sizce de sakıncalı mi ? Ayda 1 den bişey olmaz diyorum ya olursa diyor haftaya gideceğim doktora o zaman sorabilirim ama sizler de mi eşim gibi düşünüyosunuz?

resmen evde oturup bunlari konusuyorlar yaa ben senin yerinde olsam sakin duramazdim vallahi mutlaka laf soylerdim o kizida bidaha evime istemezdim allah allah muhafaza yanliz birakmamak lazim
Evet ya ne kadar ilginc babasi ogretmis napicaz bebege diyince saymaya basliyo,evde oturup bunu konusuyolar gercekten pes...
Asla yalniz birakmiyorum zangoc gibi hangi odaya gitseler tepelerindeyim...en gec 1 2 seneye ergenlige girerde cocuklarimdan uzak durur iyice diye umuyorum.

Ay Allah korusun canım öyle düşünme.

pullubiber nası sakın kalabilmissin helal olsun sana gerçek bir hanımefendi.. Ben asla duramazdın sanirim sabır varmış sende aman gerekirse hiç görüşmemek daha iyi boyle insanlarla

bazı insanları anlamak yaptıklarına anlam vermek imkansız akli dengesi yerinde bile olmayabilir kıskançlıktan tamamen bu tavır bence haddini bildirmek lazımmış ama laftan anlamayacak insanlar için en iyisini yapıp susmuşsun

Cok guzelmis catisiz olan ozellikle. Ama cok pahali degil mi kiz bana oyle geldi en azindan sevmeme ihtimali de olabilir cunku bebek bu sonucta yatmazsa yazik olur o paraya
Babannesine sağlık canım babanne alacak odasını :))
Bide ben hep diyorum ya belli bi zaman sonra odasına ayırıcam ufakken sever alışır diye düşünüyorum. Oda illaki yapıcaz biz çünkü bi odası en başından beridir boş hazır bekliyodu Allaha şükür :)
O çocuk doğunca sen bunları aklından geçirirsen ben sana neler yapıcam biliyo musun deyip felaket senaryolarını dizerdim vallahi ben. Nefret ediyorum bu tarz insanlardan. Benim ablamda dövcem ben onu totosuna vurucam bilmem napıcam diyo deliriyorum.. kıskanç büyütmüşler kıskanç gider. Paylaşmayı, kuzeninin kardeşi gibi olduğunu kıskançlıktan fayda gelmediğini öğretemeyen anne babadan nasıl sağ duyulu bi çocuk olmasını beklersin ki ..
Ben biraz sorunlu bi hamilelik geçirdim ama tehlike kalkınca arada sırada da olsa devam ettik. Hatta eşim yanaşmıyodu geçen 2 gün üst üste yanaştı Allaha şükür bişey olmadı. Kanaman vs yoksa bişey olmaz canım Allaha emanet

Sorun olsa doktor zaten siz sormadan söylerdi. Yasak koymadığı sürece serbest demektir.
Riskli bir hareket yapmadığın sürece sorun olmaz. Kendini kasmayacaksın bir de tabi. Son olarak 36-37 haftayı görene kadar da korunarak ilişki olmasını tavsiye ederim çünkü meni rahimde kasılmaya sebebiyet verebiliyor...
Bazı erkekler orada bir bebek olduğunu düşününce eşlerine o sekilde yaklasmiyormus ona da saygı göstermek lazım bence. Aynı şekilde nasıl ki bizim içimizden gelmese saygı bekliyorsak biz de saygı göstermeliyiz.

Ya bende hiç ayrı kalmadım kızımdan. Hastanede enfeksiyon falan kapar diye endişelendiğimden bende kalmasını istemiyorum. Birde kollarımızda serum falan görünce napıcaklar acaba. Evde tansiyon aletiyle tansiyonumu bile ölçerken korkuyor bişey mi oldu diye endişeleniyor. Aahhh işimiz zor tatlım :)
Hele kardeşle ilk karşılaşma nasıl olacak acaba
Birde şeyi merak ediyorum kardeşi emerken oda emmek isterse napcaz :)
Kafamda bir sürü soru var bir o kadar da heyecan :)))

Valla gecen gun burda bir arkadasima daha soylemistim,bu insanlar yasadiklari hayattan oyle mutsuzki karsisindaki de mutsuz olsun istiyolar,mutlu guleryuzlu insan gormeye tahammul edemiyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…