Bende hic konusmuyorum. Oglumda konusmusmuydum hatirlayamiorum. Ama nasil anlatayim aslinda isteyerek yaptim herseyi planladim. Tam vaktiydi o da bekletmedi ama basindan beri biseyler yanlis geliyor. O bagi oturtamadim. Hatta bi donem aldirmayi bile dusundum. Bilmiyorum karisik duygular gercekten hamilelik donemi tam bir kaos benim icin . Zamana birakmak en iyisi dogduktan sonra o bagi fazlasiyla kuracagimiza inancim tam uzme sende kendini.
Bende de şuan o bağ yok ve bazen üzülüyorum. Tmm göbeğimi seviyorum hareketlerine bayılıyorum ama konuşun deniyor ya ben konışamıyorum oğlum diyorum kalıyorumdaha adına bile karar veremedik. Dün eşim ile konuştuk o da daha anlamıyor hadi o ben doğunca anlarım diyor bir nevi haklı da. Bana ne oluyor da ben de anlayamıyorum. Tanımsız bir his yoksunluğu var. Başka nasıl tarif edebilirim durumumu bilemiyorum.
Anladım cnm sen kompleks vitanamin içerisinde alıyırsun. Ben ayrı aldın sandım. Normalde ben kullandığım multivitamimde de var. Ben ekstra kullandım. Vücuttaki demirin düşüşüne bağlı çinko da düşüyormuş demir hapını desteklemek amaçlı kullandım. Düşmedi ve stabil kaldı.
Yok cnm tamamen yanlış anlaşılma
Ayyy sorma canım çok fena kemiklerim sızlıyor resmen geçer inşallahSor tabi canım daha çok için rahat eder. Hatta benim kemiğe bastırmıştı tam burasımı diye daha çok acıtmıştı canımı:) nolur nolmaz diye alttan muayene de etmişti çok şükür açılma vs yoktu. Hatta ilk defa alttan muayene olmuştum ömrümde:))
Bi haftadır o ağrı yok ama. Ben bazen işten dolayı tutuyorum idrarımı bide sürekli su içiyorum ozaman ağrı artıyo sanki kemiğimi kesiyolar
Bende bu oda takımlarını çok beğendim kızlar. Çatısız olanı çok daha fazla beğenmiştim ama çatılı da montessoriyi anımsatıyo biraz. Oda takımı alsak aldığım kıyafetlerini azar azar yıkayıp yerleştiricem inşallah bide ona göre duvarlarını falan kombinliycem ama doğurmadan alsak ne ala..
Doğuma hazırlık gibi bişey o zaman canım.. Ayyy izne ciksakta evde yaşasak bunları yarın iş başı bide düşünüyorum bende oturduğum yerde daha çok agricak diye neyse artık napalmAllah tez zamanda icine ferahlik versin insallah arkadasim. Hayal kiriklgi cok zor. Bu hamileligimde o kadar cok yasadim ki. Hormonlarinda etkisiyle atlatmak gercekten cok zor oluyor. Zaman bi an oonce gecse bebislerimizi dogursakta durup dusunecek vaktimiz olmasa her boslugimuzda uyuyup kalsak.
Valla her turlu yuzdum ben . Cok da saaapmadim bi ara sirt ustu yattigimda farkettim ki gobegim kucuk bir ada givi suyun ustine tunemis cok poncik duruodu :)) yani zorlanirsan stil degistirirsin.
Ilk gebelikte daha fazla oluyor sanirim o agri ayni bahsettigin agriyi cektim ogluma hamileyken. 2.cide bag mag kalmio.heralde :)) cok sukur simdilik bi agri yok dilimi isirayim. Ama doktoruna sor mutlaka
Lidyaya hamileyken bende bag kuramamistim zaten oyle kotu gunler gecirdimki dogunca severmiyim acaba doyodum,dogum yapinca her sey degisir filan diyodum ama oyle ilahi bir bag gelmedi...sonraki gun hastaneden ciktik ertesi sabah gozler sapsari oldugu icin hastaneye geri donduk yatis yaptik kuveze koyduk fototerapi icin o orda yatiyo ve ben kucagima alamiyorum diye deliye dondum...oyle bir baglanmisimki farkinda bile degilmisim
Hic dert etme yani :)
off sorma ALLAH tan nöbetten çıktımda birde o derdim yok ama işe devam devam edebildiğim kadarDoğuma hazırlık gibi bişey o zaman canım.. Ayyy izne ciksakta evde yaşasak bunları yarın iş başı bide düşünüyorum bende oturduğum yerde daha çok agricak diye neyse artık napalm
Bazı günler birbirini tutmuyor işte canım hamilelikte hele tam bi dengesizlik oluyor bi gün çok mutlu bigun çok karamsar olabiliyorsun bugün böyleydi tamam ama takma kafana yarın daha güzel bi gün olsun inşallahHerkes kilo almis ben vermisimistah sifir bende. Resmen yasamak icin yiyorum karnim guruldamasa tum gun yemem heralde hicbisey. Bugunum tam bi fiyaskoydu tum gun durup durup agladim. Hayal kiriklari cok uzuyormus insani.. Esime de dert yanamadim oda bugun iste sikinti cikmis biraz acik ve net konusunca oda kirildi yada moralim olmadigi icin onemsemedi bilmiyorum. Tersimden kalkmamistim ama ters bi gun oldu. Hayir olur insallah
Çok grip duygular. Bende bazen sanki ilk kızım gibi sevemem gibi geliyor. Sonrada ona haksızlık ettiğimi düşünüp üzülüyorum. Ama yinede ilkinin yeri başka gibi geliyor. Ya böyle hisseden varmı. Kucağımıza almadığımız için mi böyle acaba. Bu arada ismimiz hazır öykü hilal
Allah yardımcımız olsun gerçekten sonlara yaklaştıkça kendimi yaşlı gibi hissediyorum hareket zor ediyorum nefes nefese kalıyorum bide erken kalkıp işe gitmek zulüm günler çabucak geçsin diye dua ediyorumoff sorma ALLAH tan nöbetten çıktımda birde o derdim yok ama işe devam devam edebildiğim kadar
Çok grip duygular. Bende bazen sanki ilk kızım gibi sevemem gibi geliyor. Sonrada ona haksızlık ettiğimi düşünüp üzülüyorum. Ama yinede ilkinin yeri başka gibi geliyor. Ya böyle hisseden varmı. Kucağımıza almadığımız için mi böyle acaba. Bu arada ismimiz hazır öykü hilal
Biz 4 kardeşiz annem diyor ki her doğuma giderken ölürsem diğer çocuklarıma kim bakacak diye düşünür üzülürdüm :) annelik böyle bir sey işte... Ben de şimdiye kadar Salihten 12 saatten fazla ayrı kalmadım, gece hiç ayrı yatmadik nasıl olacak bilmiyorum. İzin verseler hastanede o da bizimle kalsın o gece diyecek gibiyim :)Çok ilginç bir duygu gerçekten
Kalbini ikiye bölmek gibi birşey. Evlat ayrılmazmış ya annelerimiz öyle söyler ya. Bakalım ikincileri kucağımıza alınca ne hissedicez. Beni en çok düşündüren Doğuma girerken kızımı nasıl bırakıcam düşüncesi. Bir arkadaşımın yanındaydım ikinci Doğuma girerken ilki için o kadar endişelenmişti ki nasıl ağlıyordu. Kendimi şu an onun yerine koyuyorum da napcaz bakalım.
Evet onuda çok düşünüyorum sanki ilk doğumda geride bırakacağım birşey yoktu. Ama şimdi yavrum kuzum var ya bişey olsa bana diye annesiz kalırsa çocuğum diye çok korkuyorum. Hatta doğumdan önce ailemle bir konuşma yapmayı bile planlıyorum bana bişey olursa diyeÇok ilginç bir duygu gerçekten
Kalbini ikiye bölmek gibi birşey. Evlat ayrılmazmış ya annelerimiz öyle söyler ya. Bakalım ikincileri kucağımıza alınca ne hissedicez. Beni en çok düşündüren Doğuma girerken kızımı nasıl bırakıcam düşüncesi. Bir arkadaşımın yanındaydım ikinci Doğuma girerken ilki için o kadar endişelenmişti ki nasıl ağlıyordu. Kendimi şu an onun yerine koyuyorum da napcaz bakalım.
iyi susabilmişsinAz bi cinlerim teoeme ciktida suraya yaziym dokiym kendimi...baska kime anlatcam...
Kvdeye gittik bayramda goremedik,daha dogrusu benden hayir olmadigini anlayinca köye gitti yeni geldi geldiginden beride 3847483 kez aradi ben kizimi ozledim ben kizimi ozledim neyse oğluşu dayanamadi artik bugun goturdu bizi,goturdugu iyi oldu tabi o pesine cocuklarida takip gelirdi yoksa.
Gittik en sevdigim ergen yegenimde orda iceri girdigimiz gibi surati dustu ayy 11 yaainda kiz 1.5 yasinda cocugu kiskaniyo...a kupe taktirmislar dendigi an surat dustu
Sonra kaynim geldi obur yegende geldi...o da bi degisik cocuk iletisim kuramiyosun baska dunyada yasiyo zombileri filan anlatiyo :)
Kaynim basladi siralamaya,kardesi gelince napicak bu kardesi gelince siz gorursunuz ahahaha diye de itici itici gülüyo ondan baska gulen yok...babasi diyoki bebek gordugumuzde cok seviyo bebek bebek diye basindan ayrilmiyo...he tabi sever sever siz eve gelince gorursunuz ahahaha boyle uslu mu olcak saniyosunuz ahahaha....boyle bosbos sıralıyo ben hiiic cevap vermiyorum
Sonra döndü,melis cocuk dogunca neler yapicaz cocuga anlat
Basladi bizim sevgi küpü yegenve ben şok oldum 11 yasinda bir kiz cocugundan duyduklarima;
Cukunu kesicez
Kulaklarindan tavana civiliycez
Kafasini tuvalete sokcaz...
Babasida gülüyo at gibi....tabi 11 yasindaki cocuga ,kuzenin dogunca bunlari bunlari yapicaz diye ogretirsen o cocugun pek saglikli olmasini bekleyemezsin...
Kendi cocuklarini boyle yetistirdigi icin iki kardes birbirinin gozunu oyuyo bizimkiler de ayni olsun diye bekliyo.....cok sukur az gorusuyoruzhatta dag basina tasininca daha da az otesi gorusmeye devam etmia olcaz...iste yilda 3 5 kez karsilasiyorum bana o bile yetiyo kendime surekli cevap verme,karsinda anlayacak insan olsa zaten kendi cocuklarini boyle yetistirmez,aman duyma bosver bidaha anca 3 ay sonra gorurusun cocuk bu kadar az gorusmekle etkilenmez diyip sakinlestiriyorum kendimi ama yani yinede bi anlatip rahatlama ihtiyaci duyuyorum...
Allah yardımcımız olsun gerçekten sonlara yaklaştıkça kendimi yaşlı gibi hissediyorum hareket zor ediyorum nefes nefese kalıyorum bide erken kalkıp işe gitmek zulüm günler çabucak geçsin diye dua ediyorum
Herkesin başında ya da etrafında var bir deli .Evet onuda çok düşünüyorum sanki ilk doğumda geride bırakacağım birşey yoktu. Ama şimdi yavrum kuzum var ya bişey olsa bana diye annesiz kalırsa çocuğum diye çok korkuyorum. Hatta doğumdan önce ailemle bir konuşma yapmayı bile planlıyorum bana bişey olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?