2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sesli olarak konuşmak bana da saçma geliyor ben içimden konuşuyorum. Zaten gün içinde çoğunlukla hamile oldugumu unutuyorum en güzeli bebek için günlük tutmak bence. Ben gelecekteki halinin okuyacağıni hayal ederek oğluma hitaben günlük yazıyorum :) salihte de sesli olarak konuşmamıştim yine böyle hislerimi yazmıştım. O bağ da doğunca daha kuvvetli olacak elbet. Özellikle emzirirken gözlerini dikip bakıyor ya

Lidyaya hamileyken bende bag kuramamistim zaten oyle kotu gunler gecirdimki dogunca severmiyim acaba doyodum,dogum yapinca her sey degisir filan diyodum ama oyle ilahi bir bag gelmedi...sonraki gun hastaneden ciktik ertesi sabah gozler sapsari oldugu icin hastaneye geri donduk yatis yaptik kuveze koyduk fototerapi icin o orda yatiyo ve ben kucagima alamiyorum diye deliye dondum...oyle bir baglanmisimki farkinda bile degilmisim
Hic dert etme yani :)

Ayyy sorma canım çok fena kemiklerim sızlıyor resmen geçer inşallah

Cok guzelmis catisiz olan ozellikle. Ama cok pahali degil mi kiz bana oyle geldi en azindan sevmeme ihtimali de olabilir cunku bebek bu sonucta yatmazsa yazik olur o paraya

Doğuma hazırlık gibi bişey o zaman canım.. Ayyy izne ciksakta evde yaşasak bunları yarın iş başı bide düşünüyorum bende oturduğum yerde daha çok agricak diye neyse artık napalm

Evet özellikle evladının canı yanarsa o bağı daha güçlü hhissediyorsun gercekten.. Allah hepsini korusun, acılarıyla imtihan etmesin bizi

Doğuma hazırlık gibi bişey o zaman canım.. Ayyy izne ciksakta evde yaşasak bunları yarın iş başı bide düşünüyorum bende oturduğum yerde daha çok agricak diye neyse artık napalm
off sorma ALLAH tan nöbetten çıktımda birde o derdim yok ama işe devam devam edebildiğim kadar

Bazı günler birbirini tutmuyor işte canım hamilelikte hele tam bi dengesizlik oluyor bi gün çok mutlu bigun çok karamsar olabiliyorsun bugün böyleydi tamam ama takma kafana yarın daha güzel bi gün olsun inşallah

Aynı duyguları paylaşıyoruz :) ben de aynı şeyi eşime söyledim o da tam tersi Yusuf'u kucağına alınca salihi unutacaksin diyor ben de bazen ikinciye haksizlik mi ediyorum diyorum... Salihi severken bile aliskanlik birtanecik oğlum filan diyorum sonra içim sızlıyor yusuf geliyor aklıma

off sorma ALLAH tan nöbetten çıktımda birde o derdim yok ama işe devam devam edebildiğim kadar
Allah yardımcımız olsun gerçekten sonlara yaklaştıkça kendimi yaşlı gibi hissediyorum hareket zor ediyorum nefes nefese kalıyorum bide erken kalkıp işe gitmek zulüm günler çabucak geçsin diye dua ediyorum

Çok ilginç bir duygu gerçekten
Kalbini ikiye bölmek gibi birşey. Evlat ayrılmazmış ya annelerimiz öyle söyler ya. Bakalım ikincileri kucağımıza alınca ne hissedicez. Beni en çok düşündüren Doğuma girerken kızımı nasıl bırakıcam düşüncesi. Bir arkadaşımın yanındaydım ikinci Doğuma girerken ilki için o kadar endişelenmişti ki nasıl ağlıyordu. Kendimi şu an onun yerine koyuyorum da napcaz bakalım.

Az bi cinlerim teoeme ciktida suraya yaziym dokiym kendimi...baska kime anlatcam...
Kvdeye gittik bayramda goremedik,daha dogrusu benden hayir olmadigini anlayinca köye gitti yeni geldi geldiginden beride 3847483 kez aradi ben kizimi ozledim ben kizimi ozledim neyse oğluşu dayanamadi artik bugun goturdu bizi,goturdugu iyi oldu tabi o pesine cocuklarida takip gelirdi yoksa.
Gittik en sevdigim ergen yegenimde orda iceri girdigimiz gibi surati dustu ayy 11 yaainda kiz 1.5 yasinda cocugu kiskaniyo...a kupe taktirmislar dendigi an surat dustu
Sonra kaynim geldi obur yegende geldi...o da bi degisik cocuk iletisim kuramiyosun baska dunyada yasiyo zombileri filan anlatiyo :)
Kaynim basladi siralamaya,kardesi gelince napicak bu kardesi gelince siz gorursunuz ahahaha diye de itici itici gülüyo ondan baska gulen yok...babasi diyoki bebek gordugumuzde cok seviyo bebek bebek diye basindan ayrilmiyo...he tabi sever sever siz eve gelince gorursunuz ahahaha boyle uslu mu olcak saniyosunuz ahahaha....boyle bosbos sıralıyo ben hiiic cevap vermiyorum
Sonra döndü,melis cocuk dogunca neler yapicaz cocuga anlat
Basladi bizim sevgi küpü yegenve ben şok oldum 11 yasinda bir kiz cocugundan duyduklarima;
Cukunu kesicez
Kulaklarindan tavana civiliycez
Kafasini tuvalete sokcaz...
Babasida gülüyo at gibi....tabi 11 yasindaki cocuga ,kuzenin dogunca bunlari bunlari yapicaz diye ogretirsen o cocugun pek saglikli olmasini bekleyemezsin...
Kendi cocuklarini boyle yetistirdigi icin iki kardes birbirinin gozunu oyuyo bizimkiler de ayni olsun diye bekliyo.....cok sukur az gorusuyoruz hatta dag basina tasininca daha da az otesi gorusmeye devam etmia olcaz...iste yilda 3 5 kez karsilasiyorum bana o bile yetiyo kendime surekli cevap verme,karsinda anlayacak insan olsa zaten kendi cocuklarini boyle yetistirmez,aman duyma bosver bidaha anca 3 ay sonra gorurusun cocuk bu kadar az gorusmekle etkilenmez diyip sakinlestiriyorum kendimi ama yani yinede bi anlatip rahatlama ihtiyaci duyuyorum...

Biz 4 kardeşiz annem diyor ki her doğuma giderken ölürsem diğer çocuklarıma kim bakacak diye düşünür üzülürdüm :) annelik böyle bir sey işte... Ben de şimdiye kadar Salihten 12 saatten fazla ayrı kalmadım, gece hiç ayrı yatmadik nasıl olacak bilmiyorum. İzin verseler hastanede o da bizimle kalsın o gece diyecek gibiyim :)

Evet onuda çok düşünüyorum sanki ilk doğumda geride bırakacağım birşey yoktu. Ama şimdi yavrum kuzum var ya bişey olsa bana diye annesiz kalırsa çocuğum diye çok korkuyorum. Hatta doğumdan önce ailemle bir konuşma yapmayı bile planlıyorum bana bişey olursa diye

iyi susabilmişsin

Allah yardımcımız olsun canım .
Sen de kendini çok yorma dikkat et

Herkesin başında ya da etrafında var bir deli .
Boşver konuşmaya bile değmez .

Ya kızlar ben hamilelikte misafir almayı sevmiyorum. Zaten bir tane daha bebeğim var bir buçuk yaslarinda.hem bebegimle ilgilenmek hem hamilelik hem Ev işi yemek beni zaten yeterince yoruyor .
Eşimin bazı akrabaları illa gelmek istiyor doğumdan önce .
Bıktım ya.
Bir de yatılı .
Tembellikte çığır açmışlar gelip benden hizmet bekleyip bir sen misin hamile diyen cinsten .
Halden anlayan olsalar gelsin dicem ama şimdiden stres oldum.
Eşime de dedim.
Ben anneme giderim onlar geleceği zaman haberin olsun dedim .
Tamam getirttirmem dedi bakalım.
Ama direkt reddemiyor .
Tatlidilli annesine gitti dicek onlar gelicez dediği zaman.
Yoksa kaçış yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…