2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Oy maşallah :)
Kasım bebekleri tombik olacak galiba :))
Bende şeker yüklemesi yaptırmadım

Ahahahah gördüm canım:) :)

Canım bebişine maşaAllah. Bende medilife hastanesine gidiyorum. Beylikdüzü şubesine. Şeker testini sağlık ocağıda yapıyor.
Evet canım sende mi istanbuldasın. İyi ya bu grupta istanbulda olanlar var. Genelde egeli oluyor ve öğretmen olmuştu oğlumdaki anneler grubunda :)

Canım şeker yükleme testini sağlık ocaklari bile yapıyor. istersen yaptirabiliyorsun. Bende şeker yüklemeyle birlikte idrar istedi başka istemedi o yüzden diğerlerini bilmiyorum..
Saglik ocaginda tokluk icin yaptırmıştım canim ama doktor saglik ocagindan istemedigini soyledi

ben çiğ biberi öyle direkt yiyemiyorum ya ama roka da bakayım. benm boyda kısa. tok karnıma akşam doktorda 80 çıktım
Yeşilliğe bayılırım. Sofradan karnım doydu diye kalkar off çok şiştim ölüyorum derim o halimle bi legen yeşillik yiyebilirim bayılıyorum yeşil salataya off bol soslu. Ay canınıza çekmese bari...

hmmm bakalim canim cok bisey kalmadi ozaman 32 ye

maviss_34 devlet hastanesi veya eğitim araştırma hastanesi bütün tahliller yapıyor. Ama önce ordan bi doktora gidip bu tahlilleri istemesi gerekiyor.
Dahiliyeye gitsem bu testleri yaptiemak istiyorum desem tersler mi acaba kimi doktor bu tur seylere karşı oluyor malesef

Ahahahah gördüm canım:) :)

Canım bebişine maşaAllah. Bende medilife hastanesine gidiyorum. Beylikdüzü şubesine. Şeker testini sağlık ocağıda yapıyor.
Aaa bende beylikduzu subesi canim saglik ocagindan istemedi doktor herhangi bir hastane de dedi ama devlette once muayene olmsk gerekiyor sanırım

Oy maşallah :)
Kasım bebekleri tombik olacak galiba :))
Bende şeker yüklemesi yaptırmadım
Bende yaptirmadim canim zamani gecmis zaten ayyy evetttt sorma üzülsem mi sevindim mi bilemedim

Bende carsamba gidicem de sokmaz ozamn beni daha nst ye unuttum ben ya bide yeni dogum yapmis insanim yani
Olur mu canım sancım var dersen sokar, 25. haftada sancım var diye acile gittiğimde nst ye bağladılar, 26. Haftada kendim gittim yine nst için. 32. Haftadan sonra sürekli bağlıyorlar, 32 den önce ihtiyaç olursa. Yapmaz diye birşey yok yani yapmıyorsa iste hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…