Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı medilife hastanesıne basladım bugunden ıtıbaren 30.haftamdayım bebek 1690 grammıs bıraz tombık bı bebek olucak dedı sekerden suphelendı ama bende seker yuklemesı yaptırmamıstım bır suru test ıstedı aclık tokluk degerlerı dısında devlet hastanelerı yapıyor mu bılgınız var mı ? cok sukur sımdılık hersey yolunda 32.haftam da tekrar gıdıcem bu arada calısabılır raporu verıp ıstedıgın zaman da calısamaza cevırebılırız sana baglı dedı :)
Evet canım sende mi istanbuldasın. İyi ya bu grupta istanbulda olanlar var. Genelde egeli oluyor ve öğretmen olmuştu oğlumdaki anneler grubunda :)Ahahahah gördüm canım:) :)
Canım bebişine maşaAllah. Bende medilife hastanesine gidiyorum. Beylikdüzü şubesine. Şeker testini sağlık ocağıda yapıyor.
Aynen canım İstanbul beylikdüzündeyim.Evet canım sende mi istanbuldasın. İyi ya bu grupta istanbulda olanlar var. Genelde egeli oluyor ve öğretmen olmuştu oğlumdaki anneler grubunda :)
Hurma için erken değil mi canım.
Çok besleyici ama doğumu tetikliyor ya ilerleyen haftalarda yeniyor diye biliyorum.
Kizlar hatirlayamadim da ben mst ye kacinci haftadan sonra sokuyorlardı
Eşimin kuzeni taşında geçen haftalarda ordaydık. Yeşil flamingo sitesi diye bi yer. :) yerleşim düzeni çok güzel oraların ama istanbulun çoğu ilçesine çok uzakAynen canım İstanbul beylikdüzündeyim.
Aynen maskelerimiz düşmeye başladı İnşallah bigünde tanıdığa denk gelmeyiz. Dünyanın dedikodusunu döndürüyoruz hergünher yerde buluşuruz desene
Saglik ocaginda tokluk icin yaptırmıştım canim ama doktor saglik ocagindan istemedigini soylediCanım şeker yükleme testini sağlık ocaklari bile yapıyor. istersen yaptirabiliyorsun. Bende şeker yüklemeyle birlikte idrar istedi başka istemedi o yüzden diğerlerini bilmiyorum..
Bikere oldu bidaha gelmedi canim sancimiydi onuda bilmiyorumki kemigimdeki agri devam ediyor ama ufak ufakSenin sancın nasıl oldu canım geçtimi?
Yeşilliğe bayılırım. Sofradan karnım doydu diye kalkar off çok şiştim ölüyorum derim o halimle bi legen yeşillik yiyebilirimben çiğ biberi öyle direkt yiyemiyorum yaama roka da bakayım. benm boyda kısa. tok karnıma akşam doktorda 80 çıktım
Bende carsamba gidicem de sokmaz ozamn beni daha nst ye unuttum ben ya bide yeni dogum yapmis insanim yani32. Haftadan itibaren diye biliyorum. Hatta önümüzdeki hafta kontrole çağırdı beni ve 32 hafta oluyorum. Bakalım nstye yollayacakmı.
hmmm bakalim canim cok bisey kalmadi ozaman 32 ye32 diye biliyorum ama doktorum henüz bişey demedi bana. Çünkü benim daha çok var :)
Böyle birşeyi neden düşünüyorlar, neden umut ediyorlar onu anlayamıyorum ki. Sen de gelin oldun zamanında, evlendin diye annenden mi kopardılar naptılar yani. Çok saçma.
Valla canım ben hastanede yattığım süre içerisinde 3 kilo vermiştim ama bebek normal kilo alımına devam etmişti. Doktora ben kilo verdim deyince de “bebek senden alacağını alır, senin kilo vermen ya da alman onu etkilemez merak etme” demişti. Sen depolarını dolu tut, sağlıklı beslen, benim gibi tosuncuk olursa da boğumlarını ayrı bi seversin artık napalım
Kütüğümüz bile değişiyor ya evlenince sinir oluyorum. Eşimin kütüğüne geçiyorum, kayınvalideler de ondan cesaret böyle konuşuyorlar herhalde. Hiçbiri de ben gelinimi rahat ettiriyorum diyemiyor ama, burda daha rahat olmalı çünkü ikinci evi burası anne evi yabancı yer diyorlar, bir de hepsi gelinden hizmet bekliyor
Dahiliyeye gitsem bu testleri yaptiemak istiyorum desem tersler mi acaba kimi doktor bu tur seylere karşı oluyor malesefmaviss_34 devlet hastanesi veya eğitim araştırma hastanesi bütün tahliller yapıyor. Ama önce ordan bi doktora gidip bu tahlilleri istemesi gerekiyor.
Herkes 32 diyo ozaman kesin 32 canim korayda cok yatiyodum hareket etmiyo diye ondan sıkıntı basıyo bana o odadabenim doktorun kapıda 32.haftadan sonra yazıyordu
Aaa bende beylikduzu subesi canim saglik ocagindan istemedi doktor herhangi bir hastane de dedi ama devlette once muayene olmsk gerekiyor sanırımAhahahah gördüm canım:) :)
Canım bebişine maşaAllah. Bende medilife hastanesine gidiyorum. Beylikdüzü şubesine. Şeker testini sağlık ocağıda yapıyor.
Bende yaptirmadim canim zamani gecmis zaten ayyy evetttt sorma üzülsem mi sevindim mi bilemedimOy maşallah :)
Kasım bebekleri tombik olacak galiba :))
Bende şeker yüklemesi yaptırmadım
Olur mu canım sancım var dersen sokar, 25. haftada sancım var diye acile gittiğimde nst ye bağladılar, 26. Haftada kendim gittim yine nst için. 32. Haftadan sonra sürekli bağlıyorlar, 32 den önce ihtiyaç olursa. Yapmaz diye birşey yok yani yapmıyorsa iste hatta.Bende carsamba gidicem de sokmaz ozamn beni daha nst ye unuttum ben ya bide yeni dogum yapmis insanim yani
O zaman en iyisi eğitim araştırma olabilir canımSaglik ocaginda tokluk icin yaptırmıştım canim ama doktor saglik ocagindan istemedigini soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?